Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο Βαλβέρδε αποτυγχάνει στην Βιγιαρεάλ

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
21 Oct 2009 20:16 #62758 by a Guest

ΤΑ ΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΘΕΣ...ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΓΙΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ...

Τα "κίτρινα υποβρύχια" έγραψαν ιστορία καθώς έγιναν η πρώτη ομάδα της κατηγορίας δίχως νίκη έπειτα από εφτά αγωνιστικές.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν δείχνει διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα, παρότι γνωρίζει πως βρίσκεται υπ'ατμόν.

"Είμαστε μια ομάδα που έχει στόχο την κατοχή της μπάλας και κυριαρχεί στα παιχνίδια. Αν μας λείπει κάτι, αυτό είναι η ευχέρεια στο σκοράρισμα".

Το "μυρμήγκι" ομολογεί πως υπάρχει μεγάλη πίεση για άμεσα αποτελέσματα. "Υπάρχει πίεση στην ομάδα. Τα τελευταία χρόνια, ο σύλλογος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και τώρα πρέπει να συνεχιστεί αυτό, ώστε να τερματίσουμε ψηλά και να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Είμαι εδώ για να βελτιώσω την ομάδα και να την κάνω ακόμα καλύτερη.

Έχω συνηθίσει να δουλεύω υπό πίεση. Όταν ήρθα γνώριζα πως πρέπει να δουλέψω σκληρά και να ανεβάσω την ομάδα ψηλότερα από τα προηγούμενα χρόνια». (από sport24)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Oct 2009 20:31 #62765 by qzoo
για εσας τα γαβρακια ηταν super...γιατι σαν φιλαθλος μιλαω, το ποδοσφερο που επαιζε μου αρεσε περισοτερο απ οτι φετος

More
21 Oct 2009 20:40 #62767 by Stathis Yannacopoulos
Πάε για σεκούντα η βιγια με τον Ισπανό.. Για εμένα οχι τυχαίο

More
22 Oct 2009 19:05 #62942 by lavezzi7
Με την λογική ''Πιέστε ψηλά,βγείτε μπροστά'' λογικό είναι να τα έχει καταφέρει όλα αυτά ο Μέρμυγκας...Αν δεν αλλάξει λογική θα έχει πρόβλημα γενικώς στην καριέρα του,έτσι χάσαμε και από την Σεντ-Ετιέν...