Το τσιγάρο ήταν η αιτία!
Τελικά ο Χενκ Τεν Κάτε όχι μόνο πήγε στην συνέντευξη Τύπου αλλά έδωσε και απαντήσεις για το σκηνικό με τον Ρουμάνο κάμεραμαν. Τον τεχνικό του ρουμανικού καναλιού PRO TV, τον οποίο απώθησε κατά την άφιξη του «τριφυλλιού» στο Βουκουρέστι, ενοχλημένος από το γεγονός ότι τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα! «Έχω μια άσχημη συνήθεια. Μου αρέσει να καπνίζω αλλά επειδή είμαι πρότυπο δεν θέλω να με βλέπουν» εξήγησε ο Ολλανδός προπονητής που έκανε πλάκα λέγοντας ότι «ανήκω στα βαρέα βάρη, δεν θα τα έβαζα με τα ελαφρά»! Καντέ: «Θέλουμε πολύ την νίκη».
Την ηρεμία της αποστολής και του Ολλανδού προπονητή χάλασε το τηλεοπτικό συνεργείο PRO TV, το οποίο πίεζε συνεχώς για κάποια δήλωση. Μπορεί ο Τεν Κάτε να αρνήθηκε ευγένικα, ωστόσο επέμεναν και τον εμπόδιζαν, τραβώντας τον μάλιστα αρκετά πλάνα. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού τα... έχωσε για λίγο λέγοντας «Δεν θέλω να μιλήσω, σου είπα εγώ να με τραβήξεις, ε...» ενώ απώθησε τον κάμεραμαν.
Οι Ρουμάνοι έκαναν την... τρίχα – τρίχια και τόνιζαν πως ο Παναθηναϊκός ήρθε με άγριες διαθέσεις, αλλά και φόβο για τι θα αντιμετωπίσει στη Ρουμανία. Μάλιστα, ανέφεραν πως το «τριφύλλι» ζήτησε την ισχυρή αστυνομική δύναμη των 20 και πλέον αστυνομικών, ενώ στάθηκαν και στο... φαγητό, λέγοντας πως έφερε τρόφιμα η ομάδα για δυο ημέρες, αφού ανησυχεί για τις συνθήκες που θα βρει.
Δείτε το βίντεο:
www.sport.ro/europa-league/video
... oplay=true
Η κάσκα και το τσιγάρο του Ολλανδού!
Από κει και πέρα, ο καμεραμάν ετοιμαζόταν να ρίξει λάδι στην φωτιά, μιας και ήταν στην αίθουσα που έγινε η συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα, φορούσε μια κάσκα μποξέρ και όπως έλεγε δεξιά και αριστερά θα προκαλούσε εκ νέου τον Ολλανδό προπονητή! Πάντως, η αντίδραση των υπευθύνων της ΟΥΕΦΑ ήταν άμεση, μιας και του ζήτησαν να βγάλει την κάσκα, ώστε να μην δημιουργηθεί και άλλο πρόβλημα και στην συνέχεια τον έβγαλαν έξω από την αίθουσα!
Έτσι μετά από αρκετή καθυστέρηση ο Τεν Κάτε και ενώ είχε πάει στα αποδυτήρια, στέλνοντας αρχικά τον Σεντρίκ Καντέ, πήγε μπροστά από τα μικρόφωνα με εμφανή διάθεση να δώσει εξηγήσεις και να βάλει τέλος στις προκλήσεις των Ρουμάνων.
Είχατε μία διαμάχη στο αεροδρόμιο νωρίτερα. Θα αντιδρούσατε έτσι, αν ήσασταν στην Αγγλία, στην Ισπανία ή σε κάποιο άλλο μεγάλο πρωτάθλημα;
«Δεν ήμουν νευριασμένος».
-Γιατί αντιδράσατε έτσι;
«Έκανα τη δουλειά μου όταν μίλησα στις κάμερες που με περίμεναν στην σειρά. Κάποιες φορές πρέπει όμως να σέβονται τις ιδιωτικές μου στιγμές. Θέλω να το σέβονται αυτό. Εχω μία πολύ κακή συνήθεια, είμαι φανατικός καπνιστής και δεν θέλω να με βλέπουν να καπνίζω. Κι όμως ο συγκεκριμένος με πλησίαζε και άρχισε να με τραβάει πλάνα ενώ κάπνιζα. Του είπα ότι ενοχλεί αυτό και δεν του είχα δώσει καμία άδεια για να το κάνει αυτό. Όπως βλέπετε είμαι βαρέων κιλών και δεν μάχομαι με… λίγα κιλά. Είμαι “εραστής”, όχι “καβγατζής”. Σου δείχνω εκνευρισμένος γλυκιά μου;»
-Νομίζαμε ότι φοβάστε το παιχνίδι…
«Α, ναι, ναι…».
[right:wnwn3sy1]
gazzetta.gr[/right:wnwn3sy1]