Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο Χενκ Τεν Κάτε επιτίθεται σε Ρουμάνο καμεραμάν!

More
30 Sep 2009 17:54 #61904 by lavezzi7
Μετά την επισωδιακή τούμπα από την καρέκλα στην συνέντευξη τύπου με την ΑΕΚ,ο μεγάλος 10 CATE ξαναχτυπά.Αυτή τη φορά θύμα του 2 καμεραμέν από την ρουμανική τηλεόραση.

Τεν Κάτε… μαινόμενος

Επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Χενκ Τεν Κάτε κι έναν κάμεραμαν της ρουμανικής τηλεόρασης έγινε στο Βουκουρέστι με την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στη Ντιναμό για το Europa League. Ο Ολλανδός τεχνικός αντέδρασε όταν άρχισαν να καταγράφονται πλάνα και ρώτησε σε έντονο ύφος των κάμεραμαν «… έχεις άδεια για να με τραβάς;», ενώ στη συνέχεια απώθησε την κάμερα με το χέρι του. Το θέμα έληξε κάπου εκεί χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα, ωστόσο τα ρουμανικά μέσα κατακρίνουν τον Τεν Κάτε.

Δείτε το βίντεο εδώ:

[youtube:172wj8mh]
[/youtube:172wj8mh]

:shock: :icon bow: :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2009 19:23 #61907 by Alex
Τραγικός...

Μάλλον λάθος. Είναι η μόνη φορά που έχει δίκιο, γιατί τώρα το είδα...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
30 Sep 2009 21:11 #61910 by Γιώργος Δημόπουλος
την επομενη φορα... :axe: :chain: :rip: :gib: :rocket:

More
01 Oct 2009 00:15 #61920 by Frank
Το τσιγάρο ήταν η αιτία!

Τελικά ο Χενκ Τεν Κάτε όχι μόνο πήγε στην συνέντευξη Τύπου αλλά έδωσε και απαντήσεις για το σκηνικό με τον Ρουμάνο κάμεραμαν. Τον τεχνικό του ρουμανικού καναλιού PRO TV, τον οποίο απώθησε κατά την άφιξη του «τριφυλλιού» στο Βουκουρέστι, ενοχλημένος από το γεγονός ότι τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα! «Έχω μια άσχημη συνήθεια. Μου αρέσει να καπνίζω αλλά επειδή είμαι πρότυπο δεν θέλω να με βλέπουν» εξήγησε ο Ολλανδός προπονητής που έκανε πλάκα λέγοντας ότι «ανήκω στα βαρέα βάρη, δεν θα τα έβαζα με τα ελαφρά»! Καντέ: «Θέλουμε πολύ την νίκη».

Την ηρεμία της αποστολής και του Ολλανδού προπονητή χάλασε το τηλεοπτικό συνεργείο PRO TV, το οποίο πίεζε συνεχώς για κάποια δήλωση. Μπορεί ο Τεν Κάτε να αρνήθηκε ευγένικα, ωστόσο επέμεναν και τον εμπόδιζαν, τραβώντας τον μάλιστα αρκετά πλάνα. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού τα... έχωσε για λίγο λέγοντας «Δεν θέλω να μιλήσω, σου είπα εγώ να με τραβήξεις, ε...» ενώ απώθησε τον κάμεραμαν.

Οι Ρουμάνοι έκαναν την... τρίχα – τρίχια και τόνιζαν πως ο Παναθηναϊκός ήρθε με άγριες διαθέσεις, αλλά και φόβο για τι θα αντιμετωπίσει στη Ρουμανία. Μάλιστα, ανέφεραν πως το «τριφύλλι» ζήτησε την ισχυρή αστυνομική δύναμη των 20 και πλέον αστυνομικών, ενώ στάθηκαν και στο... φαγητό, λέγοντας πως έφερε τρόφιμα η ομάδα για δυο ημέρες, αφού ανησυχεί για τις συνθήκες που θα βρει.

Δείτε το βίντεο:

www.sport.ro/europa-league/video ... oplay=true

Η κάσκα και το τσιγάρο του Ολλανδού!

Από κει και πέρα, ο καμεραμάν ετοιμαζόταν να ρίξει λάδι στην φωτιά, μιας και ήταν στην αίθουσα που έγινε η συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα, φορούσε μια κάσκα μποξέρ και όπως έλεγε δεξιά και αριστερά θα προκαλούσε εκ νέου τον Ολλανδό προπονητή! Πάντως, η αντίδραση των υπευθύνων της ΟΥΕΦΑ ήταν άμεση, μιας και του ζήτησαν να βγάλει την κάσκα, ώστε να μην δημιουργηθεί και άλλο πρόβλημα και στην συνέχεια τον έβγαλαν έξω από την αίθουσα!

Έτσι μετά από αρκετή καθυστέρηση ο Τεν Κάτε και ενώ είχε πάει στα αποδυτήρια, στέλνοντας αρχικά τον Σεντρίκ Καντέ, πήγε μπροστά από τα μικρόφωνα με εμφανή διάθεση να δώσει εξηγήσεις και να βάλει τέλος στις προκλήσεις των Ρουμάνων.

Είχατε μία διαμάχη στο αεροδρόμιο νωρίτερα. Θα αντιδρούσατε έτσι, αν ήσασταν στην Αγγλία, στην Ισπανία ή σε κάποιο άλλο μεγάλο πρωτάθλημα;
«Δεν ήμουν νευριασμένος».

-Γιατί αντιδράσατε έτσι;

«Έκανα τη δουλειά μου όταν μίλησα στις κάμερες που με περίμεναν στην σειρά. Κάποιες φορές πρέπει όμως να σέβονται τις ιδιωτικές μου στιγμές. Θέλω να το σέβονται αυτό. Εχω μία πολύ κακή συνήθεια, είμαι φανατικός καπνιστής και δεν θέλω να με βλέπουν να καπνίζω. Κι όμως ο συγκεκριμένος με πλησίαζε και άρχισε να με τραβάει πλάνα ενώ κάπνιζα. Του είπα ότι ενοχλεί αυτό και δεν του είχα δώσει καμία άδεια για να το κάνει αυτό. Όπως βλέπετε είμαι βαρέων κιλών και δεν μάχομαι με… λίγα κιλά. Είμαι “εραστής”, όχι “καβγατζής”. Σου δείχνω εκνευρισμένος γλυκιά μου;»

-Νομίζαμε ότι φοβάστε το παιχνίδι…
«Α, ναι, ναι…».

[right:wnwn3sy1]gazzetta.gr[/right:wnwn3sy1]

More
02 Oct 2009 16:19 #61970 by Μάνος Γρυπάρης
Κυκλοφορεί.................................................................. :shock:

"Άρπα την!"

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Oct 2009 19:14 #61978 by Andr
για αυτο στα αποδυτηρια ολοι καθονται φρονιμα

More
02 Oct 2009 21:22 #61983 by GoldString

Manos wrote: Κυκλοφορεί.................................................................. :shock:

"Άρπα την!

xaaaaaaaaaaxaxaxaxaxax :icon applaud: :icon applaud: :icon applaud: :icon bow: :icon bow: :icon bow:

More
More
08 Oct 2009 14:51 #62130 by Nikos Georgopoulos
Ο Τεν Κατε τα εχει παρει γενικως επειδη τα εχει με τους δημοσιογραφους.αμα εχει τετοια νευρα και στην προπονηση τοτε φανταζομαι τους ποδοσφαιριστες να αλλαζουν γηπεδο μολις τον πιανει η φουρια του!

Το κομικ παντως ολα τα λεφτα! :mrgreen: