Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εθνική Ελλάδας

More
06 May 2021 07:21 - 06 May 2021 07:24 #250505 by Blood Prince
Πρέπει να έχω CDs από τους αγώνες του euro 2004.

Τέσπα, θα βάλω να δώ τον αγώνα των προκριματικών του mundial 2022 με Ισπανία αλλά ελπίζω να μην βαρεθώ.Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως βγάλαμε ισοπαλία με Ισπανία και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε Γεωργία.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 May 2021 07:24 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jul 2021 03:02 - 13 Jul 2021 03:04 #253552 by Blood Prince
Λένε πολλοί πως η εθνική το θαύμα της Πορτογαλίας δεν πρόκειται να το ξανακάνει.

Διαφωνώ κάθετα μαζί τους. Μα ίσα ίσα, αφού το κατάφερε σημαίνει πως έχει δυνατότητες να το ξανακάνει στο μέλλον.Γιατί με την ίδια λογική και οι Ιταλοί είχαν πάνω από 50 χρόνια να κατακτήσουν Γιούρο.Θα έπρεπε να είναι αρνητικοί ;

Επιπλέον κάποιοι αναφέρουν ως φαβορί την Γαλλία που τελευταία φορά το κατέκτησε το 2000 !

Η εθνική ακόμα και στο euro 2012 τα πήγε καλά καθώς έφτασε στην προημιτελική φάση.

Δυστυχώς μετά το 2014 πήρε την κατηφόρα και έχουν περάσει 7 χρόνια λειψυδρίας που θα πεί πως τα σημερινά 18 χρονα , γεύστηκαν τελευταία φορά επιτυχία σε ηλικία 11 χρονών ! Για αυτό και αυτή η μιζέρια από πολλούς την οποία απεχθάνομαι.

Και το 2004 ήταν πολλοί μίζεροι αλλά εγώ είχα πίστη και δεν ξαφνιάστηκα με τον τίτλο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Jul 2021 03:04 by Blood Prince.

More
13 Jul 2021 21:41 #253596 by Απόστολος Μητσακούλης
Δν ξέρω αν θα ξαναδούμε εποχές 2004 πάντος ήμουν μέσα στον τελικό. Στο goal είχε γίνει το έλα να δεις. Το τράβαγα και με κάμερα :)

More
13 Jul 2021 21:47 - 13 Jul 2021 21:48 #253598 by Blood Prince

Δν ξέρω αν θα ξαναδούμε εποχές 2004 πάντος ήμουν μέσα στον τελικό. Στο goal είχε γίνει το έλα να δεις. Το τράβαγα και με κάμερα :)

Στο μόνο γήπεδο που έχω πάει να δώ μεγάλο αγώνα είναι στην Πυλαία στην Θεσσαλονίκη το 2004-05. (δεν αναφέρομαι σε β'κατηγορία κλπ)

Δεν είμαι ΠΑΟΚτσής αλλά είχα πάει βόλτα να συναντήσω έναν φίλο τότε που σπούδαζε εκεί, καθώς έμενα Λάρισα για σπουδές και είχα πάει να δω το ΠΑΟΚ vs Αρης. 

Το παράδοξο είναι πως και ο φίλος ήταν Παναθηναϊκός και αυτός.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Jul 2021 21:48 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
17 Jul 2021 15:50 - 17 Jul 2021 17:56 #253752 by Μάνος Γρυπάρης
Πρωταθλητές Ευρώπης - Euro 2004. Έτσι το έζησαν οι πρωταγωνιστές.

Και ένα ακόμη αφιέρωμα, από την ΝΕΤ:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 17 Jul 2021 17:56 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Απόστολος Μητσακούλης

More
17 Jul 2021 21:33 #253755 by Απόστολος Μητσακούλης
Ήταν βαρύς ο τσολιάς τότε xd. Πανικός στη Λισαβόνα και όλοι στα μπλέ.

More
02 Sep 2021 02:25 - 02 Sep 2021 12:34 #255148 by Blood Prince
Είδα το φιλικό με Ελβετία και απογοητεύτηκα που χάσαμε. Παλιότερα η Ελβετία φάνταζε μια μικρομεσαία ομάδα, τουλάχιστον από την δικιά μου οπτική και τώρα ο Ολλανδός δηλώνει πως έχει πολύ καλή ομάδα και παίξαμε καλά....

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 02 Sep 2021 12:34 by Blood Prince.

More
06 Sep 2021 00:34 - 06 Sep 2021 00:35 #255251 by Blood Prince
'Αχρηστοι και αδιάφοροι εντελώς. Ούτε με θαύμα δεν παίζουμε Mundial.

Ο Βλαχοδήμος, τι να πεί κανείς. Μου αρέσει που τον λένε όλοι παιχταρά. Απαράδεκτος.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Sep 2021 00:35 by Blood Prince.

More
06 Sep 2021 16:49 - 06 Sep 2021 16:52 #255258 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Εθνική Ελλάδας
Κόσοβο – Ελλάδα 1-1: Σοκ στο 92ο λεπτό για την Εθνική και το Μουντιάλ απομακρύνεται

Στην προτελευταία θέση του ομίλου η ομάδα του Φαν Σιπ 

Η Ελλάδα ήταν μπροστά στο σκορ από το 45′ με το γκολ του Δουβίκα, αλλά στο 92′ ισοφαρίστηκε από τον Μουρικι και η πρόκριση στο Μουντιάλ 2022 δυσκολεύει κι άλλο.Η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για την Εθνική ομάδα αλλά αυτό, είναι αλήθεια, δεν το έδειξε έτσι όπως μπήκε στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειχναν πιο επιθετικοί στο ξεκίνημα και προσπάθησαν να πιέσουν, χωρίς να καταφέρουν κάτι περισσότερο πάντως από το να πάρουν κάποια φάουλ ή κόρνερ. Και μπορεί το γεγονός ότι το Κόσοβο δεν μπορούσε να απειλήσει να ήταν θετικό για την Ελλάδα, αλλά η απόδοσή της δεν ήταν…Η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ είχε φανερό πρόβλημα στο να κρατήσει μπάλα, να την κυκλοφορήσει σωστά και να δημουργήσει ευκαιρίες, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αποδείχθηκε ότι δεν ήταν και απαραίτητο κάτι τετοιο για να σκοράρει: Αρκούσε η κάθετη μπαλιά του Μπακασέτα και το ωραίο πλασέ του Δουβίκα για το 0-1.

Νωρίς στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 51′ η Ελλάδα έγινε επικίνδυνη με τον Παυλίδη, για να συνεχιστεί το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό και να έχουν την πρώτη αξιόλογη φάση στο 67′ με την αστοχή κεφαλιά του Ραχμάνι.Γενικά η Εθνική ομάδα έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, αλλά δεν έβαζε δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη. Αφενός δεν έδειχνε να το κυνηγάει ιδιαίτερα, αφετέρου δεν έδειχνε να ξέρει πώς θα το κάνει. Έτσι, στόχος έγινε να διατηρηθεί το 0-1 και τελικά… δεν διατηρήθηκε. Και δεν διατηρήθηκε επειδή στο 92′ ο Μουρίκι με κεφαλιά, στην πλάτη του Τζαβέλλα, έκανε το 1-1.Αποτέλεσμα που αφήνει την Ελλάδα στην προτελευταία θέση του ομίλου και στο -6 από την 2η Σουηδία…

Κόσοβο (Μπερνάρ Σαλάντ): Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Αλίτι (78′ Φαζλίζι), Χαντεργκιονάι, Χαλίμι (84′ Μουσλίγια), Ντρέσεβιτς, Β. Μπερίσα (78′ Λιοσάι), Καστράτι (46′ Μπίτικι), Μουρίκι, Ράσιτσα.
Ελλάδα (Τζον Φαν Σιπ): Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ανδρούτσος, Τσιμίκας (89′ Παπαδόπουλος), Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δουβίκας (63′ Μάνταλος), Παυλίδης (80′ Φούντας).

Last edit: 06 Sep 2021 16:52 by Frazzle.

More
08 Sep 2021 23:57 - 09 Sep 2021 00:07 #255332 by Blood Prince
Το γκόλ που φάγαμε ήταν φτηνό, αλλά σήμερα η εθνική έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, καλύτερο από αυτό που έπαιζε το 2004.

Μπορεί να μας έφερε γούρι ο Ρεχάγκελ στις εξέδρες, δεν ξέρω, πάντως ευχαριστήθηκα μπάλα.

Αν παίξει σε όλα τα παιχνίδια έτσι, έχει δυνατότητες αλλά το θέμα είναι πως είναι ασταθής.

Η ισοπαλία με Γεωργία στην έδρα μας θεωρώ πως ήταν πιο αρνητικό αποτέλεσμα από αυτή στο Κόσοβο.

Θέλουμε νίκη οπωσδήποτε στον επόμενο αγώνα στην Γεωργία.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 09 Sep 2021 00:07 by Blood Prince.