Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εθνική Ελλάδας

More
09 Nov 2009 13:55 #64498 by Frank
Replied by Frank on topic Εθνική Ελλάδας
Με νέο «αίιμα» για πρόκριση

Την φανέλα της εθνικής Ανδρών θα φορέσει ο Κώστας Μήτρογλου και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης για τα παιχνίδια μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ουκρανία. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται μέσα στις επιλογές του Ότο Ρεχάγκελ καθώς ο Γιάννης Αμανατίδης είναι τραυματίας ενώ εμπιστεύεται μια θέση και στον μέσο του ΠΑΟΚ. Ο «Μήτρο» δήλωσε ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την «γαλανόλευκη».

Ο Γερμανός τεχνικός παρακολουθούσε τον νεαρό στράικερ των «ερυθρόλευκων» και πλέον τον καλεί για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης αφού ο «Αμάν» δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που επελέγησαν για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Ουκρανίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης (πλέι-οφ) του Μουντιάλ 2010. Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής:

Σηφάκης, Χαλκιάς, Τζόρβας, Βύντρα, Μόρας, Κυργιάκος, Σπυρόπουλος, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Μάκος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Νίνης, Χαριστέας, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Σαμαράς, Μήτρογλου, Κουτσιανικούλης.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος αρχικά είχε κληθεί από τον κ. Ρεχάγκελ, αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω τραυματισμού.

H αποστολή θα συγκεντρωθεί την Τρίτη 10/11/2009 (12:30, Suites Βουλιαγμένης) και θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση την ίδια ημέρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (18:00, κλειστή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ).

Μήτρογλου: «Με όλες μου τις δυνάμεις»
Με αφορμή την κλήση του στην Εθνική Ομάδα Ανδρών, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Μήτρογλου δήλωσε στο epo.gr: «Είμαι χαρούμενος που ο κ. Ρεχάγκελ με κάλεσε στην Εθνική Ανδρών. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα σε δύο δύσκολα και κρίσιμα ματς. Εκτός του κ. Ρεχάγκελ, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους κ. Νιόπλια, Ιορδανίδη, Κοκκολάκη. Είναι εκείνοι που πίστεψαν σε μένα από την αρχή, με κάλεσαν στην Εθνική Νέων και με βοήθησαν να δείξω τις δυνατότητές μου».

[right:2f2iyxbj]gazzetta.gr[/right:2f2iyxbj]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2009 15:02 #64502 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Παμε γερα για τη προκριηση!!

More
09 Nov 2009 16:23 #64507 by Tasos Georgos
Τζιόλη, Πλιάτσικα, Χαριστέα ;;;;;;;;;;;;;; ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

More
09 Nov 2009 18:58 #64519 by doxitis
Replied by doxitis on topic Εθνική Ελλάδας
Νταξει, Πλιατσικας και Χαριστεας οκ αλλα αυτος ο Τζιολης?Εχει να παιξει απο περυσι...

More
09 Nov 2009 22:59 #64534 by lavezzi7
Με Πλιάτσικα,Χαριστέα,Τζιόλη θα τους...νικήσουμε σίγουρα.Το πολύ Χ μιας και λείπουν Δέλλας,Μάντζιος...Απορώ γιατί δεν τους πήρε... :? .

More
10 Nov 2009 13:49 #64570 by Μάνος Γρυπάρης

lavezzi7 wrote: Με Πλιάτσικα,Χαριστέα,Τζιόλη θα τους...νικήσουμε σίγουρα.Το πολύ Χ μιας και λείπουν Δέλλας,Μάντζιος...Απορώ γιατί δεν τους πήρε... :? .

Για να τα λέμε αντικειμενικά, εσύ θα προτιμούσες τον Μάντζιο ή τον φορμαρισμένο Μήτρογλου που έχει βγάλει μάτια φέτος?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Nov 2009 13:52 #64572 by Sourmeniotis
ελλαδαρα γερα για την προκριση και πατησε τους τσεχους μπορεις

More
12 Nov 2009 17:53 #64823 by Μάνος Αλιμπέρτης
Ποιους Τσέχους βρε Παιδια; Εγινε κάτι που δεν το ξέρω :P :P :P

Πάντως πολύ κακό που παίζουμε τον επαναληπτικό στην Ουκρανία, αν ήταν εδώ θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες. Η Εθνική που έκανε πλάκα στους Τούρκους μέσα στη Πόλη μπορεί, η εθνική των τελευταίων παιχνιδιών δεν θα καταφέρει τίποτα απολύτως.

Everything that has a beginning has an end...

More
12 Nov 2009 19:19 #64828 by lavezzi7

Manos wrote:

lavezzi7 wrote: Με Πλιάτσικα,Χαριστέα,Τζιόλη θα τους...νικήσουμε σίγουρα.Το πολύ Χ μιας και λείπουν Δέλλας,Μάντζιος...Απορώ γιατί δεν τους πήρε... :? .

Για να τα λέμε αντικειμενικά, εσύ θα προτιμούσες τον Μάντζιο ή τον φορμαρισμένο Μήτρογλου που έχει βγάλει μάτια φέτος?

Ρε Μάνο ειρωνικά το γράφω,δεν το κατάλαβες???
Αν είναι δυνατόν.
Αν και τον Μήτρογλου τώρα τον θυμήθηκε(λες και θα τον βάλει).
Τι να πει κανείς... :-k

More
12 Nov 2009 22:07 #64835 by Vagelis
Replied by Vagelis on topic Εθνική Ελλάδας
Ποσο ηλ***οι μπορει να ειναι στον Ησαπ?ακουσα οτι το σαβ/κο δεν θα χει ηλεκτρικο απο Αττικη ως Ειρηνη.εχω κερδισει εισητηρια απτο σταθμο αλλα δεν ξερω αν θα παω να τα παρω,γιατι 1ον ειναι ταλαιπωρια να παω απο πειραια-χαλανδρι χωρις αμαξι,και 2ον ξανα μετα ταλαιπωρια να πας στο γηπεδο αφου δεν θα χει ηλεκτρικο.