Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουντιάλ 2010

More
18 Jun 2010 02:21 #74105 by Frank
Replied by Frank on topic Μουντιάλ 2010
Τα σημερινα αποτελεσματα:
Αργεντινή - Ν. Κορέα 4-1
Ελλάδα - Νιγηρία 2-1
Γαλλία - Μεξικό 0-2

Ωραίο το παιχνίδι των Αργεντινών είδαμε καλές φάσεις και ωραία γκολ απο μια ομαδαρα, δεν έχω να πω κατι άλλο, δύσκολα θα πάρουμε κάτι απ το αναμεταξύ μας παιχνίδι.

Η Ελλαδάρα στο καλύτερο ίσως παιχνίδι του Μουντιάλ ως τώρα απο άποψη ενδιαφέροντος, πλοκής, κλπ κατάφερε και μας έκανε υπερήφανους. Δεν θεωρώ οτι για το γκολ που δεχτήκαμε ευθύνεται ο Τζορβας μόνο, σίγουρα ευθύνεται αυτός άλλα ευθύνεται και ο Βυντρα που άφησε παίχτη αμαρκάριστο ο οποίος απειλούσε τον Τζορβα, αλλά και η ίδια η μπάλα για την οποία όλοι κάνουν παράπονα. Ο Σαλπι αν δεν ειχε υπογράψει στον Παοκ σήμερα θα έπαιρνε μεταγραφή στο εξωτερικό και οι Τοροσίδης, Κατσουράνης έκαναν απ τα καλύτερα τους παιχνίδια στην Εθνική. Εντυπωσίασε ο Οττο που δεν έβαλε Χαριστέα, Σειταρίδη και Πατσα, ενώ οι αλλαγές ήταν σωστές και συνέβαλλαν στην διατήρηση του σκορ. Όσο για τον Πουρουπουπου, έγραψε, ήταν μια απ τις καλύτερες μεταδόσεις αγώνα που έχω παρακολουθήσει.

Τέλος η Γαλλία επιβεβαίωσε οτι δεν αντέχει άλλο, οι παίκτες της είναι κουρασμένοι και έχουν ελάχιστες πιθανότητες πλέον για πρόκριση. Δυστυχώς μας πήγαν κουβά οι Γάλλοι καθώς τους είχαμε για φαβορί στον όμιλο. Το Μεξικό απ την άλλη, αν δεν πέσει με Αργεντινή στην διασταύρωση περνάει άνετα στους 8 μιας κ έχει πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη και με μεγάλα ονόματα.

Αυριο έχουμε:
Γερμανία - Σερβία (14:30)
Σλοβενία - Η.Π.Α. (17:00)
Αγγλία - Αλγερία (21.30)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2010 02:58 #74241 by Frank
Όλους τους ενοχλούν οι βουβουζέλες ...
[youtube:1qshhszo]
[/youtube:1qshhszo]

More
21 Jun 2010 09:50 #74290 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Μουντιάλ 2010
«Ακτή δεν είναι μόνο ο Ντρογκμπά»

Να μην κάνουν το λάθος και έχουν μόνο την προσοχή τους στον Ντιντιέ Ντρογκμπά επεσήμανε. ο Λούσιο ενόψει του σημερινού παιχνιδιού ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο αρχηγός της Σελεσάο έχει αντιμετωπίσει τον επιθετικό της Τσέλσι φορώντας την φανέλα της Ιντερ: «Ο Ντοργμπά είναι ένας φανταστικός παίκτης. Δεν έχει νόημα όμως να σταματήσουμε μόνο εκείνον. Πρέπει να μαρκάρουμε όλη την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού. Είναι δυνατοί παίκτες και όλοι παίζουν σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη».

More
21 Jun 2010 19:48 #74306 by Μάνος Γρυπάρης

«Πουτ... γιος εγώ; Έφυγες»!

«Άντε γαμ... βρωμερέ πουτ... γιε», είπε ο Νικολά Ανελκά στον Ραϊμόν Ντομενέκ και ο τελευταίος τον έδιωξε από την αποστολή της Γαλλίας! Ανοίγει ο δρόμος για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Τέλος το Μουντιάλ για τον Νικολάς Ανελκά. Ο επιθετικός της Τσέλσι απουσίασε από την προπόνηση του Σαββάτου και όπως ανακοίνωσε η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία διατάχθηκε να μαζέψει τα πράγματά του και να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής στην Γαλλία.

Το κλίμα στην Εθνική Γαλλίας μόνο καλό δεν είναι και το τελευταίο επεισόδιο μεταξύ του Ραϊμόν Ντομενέκ και του Νικολάς Ανελκά ήρθε να βαρύνει και άλλο το κλίμα. Ο Ανελκά απουσίασε από την προπόνηση του Σαββάτου μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας.

Όπως αναφέρουν οι φήμες ο 31χρονος άσος απάντησε με τα χειρότερα λόγια στις παρατηρήσεις του Ντομενέκ για τον τρόπο που αγωνίζεται λέγοντάς του: «Άντε γαμ... βρωμερέ πουτ... γιε». Όπως ήταν φυσικό άμεση ήταν η αντίδραση του Ντομενέκ που απαίτησε την αποπομπή του.

Ανοίγει ο δρόμος για Σισέ

Πλέον μετά την αποχώρηση του Ανελκά η Γαλλία μένει με τρεις επιθετικούς τους Ανρί, Ζινιάκ και Σισέ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι «τρικολόρ» χρειάζονται μόνο τη νίκη απέναντι στη Νότιο Αφρική για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλο, δεν αποκλείεται ο άσος του Παναθηναϊκού να πάρει χρόνο συμμετοχής.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Jun 2010 15:53 #74434 by Frank
«Μπορεί να μιλήσω με Μουρίνιο»

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα δεν απέκλεισε την πιθανότητα να τηλεφωνήσει στον Ζοζέ Μουρίνιο για προπονητικές συμβουλές!

Αναφερόμενος στον Ζοζέ Μουρίνιο ο Ντιέγκο Μαραντόνα διευκρίνισε: «Μου αρέσει πολύ ο Μουρίνιο. Όταν βρεθήκαμε, περάσαμε πολλές ώρες μαζί μιλώντας για ποδόσφαιρο, για επιθετικές και αμυντικές τακτικές.

Μου δίνει την εντύπωση πως είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον έχεις πάντα δίπλα σου και να τον ρωτάς ό,τι θες. Έχω το τηλέφωνό του και ίσως τον καλέσω για να μιλήσουμε».

Ο Ντιεγκίτο πάντως διέψευσε πως θα κάνει χρήση των αμυντικών τακτικών του Μουρίνιο: «Εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ τέτοια τακτική. Αλλά για εκείνον δούλεψε, έτσι δεν είναι; Κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ με αυτόν τον τρόπο».

Τέλος για τον Λιονέλ Μέσι είπε: «Νομίζω πως έχει σπάσει τα όρια και είναι έτοιμος. Ας τελειώσουμε με τις συγκρίσεις. Ο Λίο είναι έτοιμος να βγει εκεί έξω και να φύγει από το τουρνουά με το στέμμα του τίτλου».

Παραιτήθηκε ο Λε Γκεν

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Καμερούν αποτελεί ο Πολ Λε Γκεν, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον αποκλεισμό.

Παρότι ο Γάλλος προπονητής δήλωνε τις προηγούμενες μέρες ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την ομάδα την Παρασκευή (25/6) έγινε γνωστό το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών. «Το λάθος είναι δικό μου. Ας μην προσπαθούμε να ρίξουμε οπουδήποτε αλλού τις ευθύνες. Νόμιζα ότι θα έρχονταν καλύτερα αποτελέσματα, όμως απέτυχα», σχολίασε μεταξύ άλλων, ο Λε Γκεν, ο οποίος δεν κατάφερε να οδηγήσει το Καμερούν τουλάχιστον σε μια ισοπαλία, με την αφρικανική ομάδα να αποκλείεται στη φάση των ομίλων με τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα σε Ιαπωνία, Δανία και Ολλανδία.

«Η αποστολή μου τελειώνει εδώ. Ήταν γραφτό να γίνει έτσι. Θα σκεφτώ από εδώ και πέρα το μέλλον και θα δούμε», συμπλήρωσε ο Λε Γκεν, του οποίου το όνομα ακούγεται ήδη για την Αυστραλία, χωρίς παρόλα αυτά ο ίδιος να επιβεβαιώσει το γεγονός.

Τιμές ηρώων στους Νεοζηλανδούς

Η Νέα Ζηλανδία αποχαιρέτησε το Μουντιάλ στη Νότιο Αφρική στη φάση των ομίλων, μένοντας εκτός συνέχειας, όμως, στο νησί ετοιμάζονται να υποδεχθούν την ομάδα με τιμές ηρώων.

Αήττητη αποχώρησε από την Αφρική η Νέα Ζηλανδία, ωστόσο οι τρεις ισοπαλίες κόντρα σε Σλοβακία, Ιταλία και Παραγουάη δεν ήταν αρκετές για να της χαρίσουν το εισιτήριο για τη φάση των «16», στη δεύτερη συμμετοχή της στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου μετά το 1982 στην Ισπανία.

Πίσω στην πατρίδα όμως άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας, με τον πρωθυπουργό, Τζον Κι να καλεί τους πολίτες να υποδεχθούν τους διεθνείς ως πρωταθλητές. «Θα επιστρέψουν ως πρωταθλητές. Ήταν όλοι μια ομάδα και θα γυρίσουν πίσω ως ήρωες», είπε χαρακτηριστικά ο Κι, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η πρόκριση ήταν δύσκολο να επιτευχθεί, για μια ομάδα που βρίσκεται στην 78η θέση στη λίστα της FIFA. «Θα ήταν άθλος αν πέρναγαν στην επόμενη φάση. Μπορεί να μην τα κατάφεραν, αλλά μας έκαναν υπερήφανους», συμπλήρωσε.

Η εκδήλωση που οργανώνεται προς τιμήν της ποδοσφαιρικής ομάδας αναμένεται να λάβει χώρα στο Ουέλινγκτον, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία, καθώς παίκτες και τεχνικό επιτελείο επιστρέφουν σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Ο mr. Βουβουζέλας!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 70.000 βουβουζέλες έχει αγοράσει ο Άγγλος Ντέιβιντ Προύτον από το Λίβερπουλ και ήδη έχει πουλήσει έναν σημαντικό αριθμό από αυτές, το κακό όμως είναι ότι πλέον... φοβάται για την σωματική του ακεραιότητα!

Ο Ντέιβοντ Προύτον από το Λιβερπουλ σκέφτηκε να αγοράσει 70.000 βουβουζέλες, τις οποίες θα διοχέτευε στην βρετανική αγορά και θα είχε κέρδος. Εν μέρει αυτό το καταφέρνει, αφού έχει πουλήσει ήδη 40.000 και πιθανότατα θα...ξεφορτωθεί και τις υπόλοιπες.

Ως εδώ όλα καλά, τα στραβά όμως για τον Άγγλο ξεκινούν από τους μαγαζάτορες της πόλης, οι οποίοι ψάχνουν να τον βρουν για να του τις... βρέξουν όπως αναφέρει η βρετανική «International Express», αφού ο γνωστός ενοχλητικός θόρυβος έχει κυριεύσει όλη την πόλη και έτσι ο Άγγλος αναγκάζεται να κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος για να μην τον αναγνωρίσουν!

[right:1cagifd0]gazzetta.gr[/right:1cagifd0]

More
26 Jun 2010 02:12 #74471 by Frank
ολοκληρώθηκε η φαση των ομιλων

[img

[img

[img

η τελικη βαθμολογια των ομιλων εδω

και η επομενη φαση:
[img

More
26 Jun 2010 08:28 #74475 by spartan117
Replied by spartan117 on topic Μουντιάλ 2010
προβλεπω μεγαλη μαχη απο τους 16 . πως βγηκαν ετσι σχεδον καθε καλη ομαδα παιζει με μια εξησου καλη

More
26 Jun 2010 09:03 #74476 by Βαλάντης
Απ' τ' αριστερά όποιος περάσει απ' το Ολλανδία-Βραζιλία, έφυγε για τελικό..Ε απ' τα δεξιά, της κακομοίρας..Πάντως το Μουντιάλ τώρα αρχίζει..Πάμε ρε οράνιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

More
27 Jun 2010 18:30 #74522 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτή τη στιγμή στο '70, Γερμανία-Αγγλία 4-1.
Δείτε εδώ Live όλα τα γκολ

Τι ξεφτίλες οι Άγγλοι. Δεν έχουν ούτε έναν τερματοφύλακα της προκοπής κι οι αμυντικοί τους μαρκάρουν όλοι με τα μάτια. Μετά από την αστεία απόδοσή τους στον όμιλο, τώρα που βρέθηκαν πρώτη φορά με σοβαρή ομάδα, καταντήσανε ο περίγελος του ποδοσφαίρου. Και μεγάλη ευθύνη φέρει ο Capello. Τόσες εβδομάδες τους προπονεί, ακόμα να τους μάθει να αμύνονται? Γιατί μη μου πει κανείς ότι ο Terry κι ο Ashley Cole δεν ξέρουν να αμύνονται. Προφανώς κάποιος δεν ξέρει τι να τους δείξει στην προπόνηση!

Κρίμα γιατί κάποτε υποστήριζα τα λιοντάρια, τώρα ούτε να τα δω δεν θέλω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Jun 2010 18:33 #74523 by thanasis
Replied by thanasis on topic Μουντιάλ 2010
Πραγματικα το ευχαριστηθηκα!Καλα να παθουν οι Αγγλοι!Αφου ειναι σκορποχωρι...μακαρι να ληξη 7-1 :rolleyes: