Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Oλυμπιακός 2009/2010

More
22 Dec 2009 22:57 #67057 by lavezzi7
Η αγωνία κορυφώνεται !

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στην υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά και πλέον τηρεί στάση αναμονής. Η πρόταση των Πειραιωτών στη Μαρσέιγ αγγίζει τα οκτώ εκατ. ευρώ και στους νταμπλούχους Ελλάδος αισιοδοξούν πως η υπόθεση θα έχει αίσια κατάληξη με την αγωνία των φίλων της ομάδας να έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάμπ, αναφέρθηκε στην περίπτωση του 22χρονου αριστερού χαφ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μαρσέιγ με την Οσέρ αύριο για το Championat και δήλωσε πως υπολογίζει τον Γαλλοτυνήσιο σούπερσταρ. Η υπόθεση μοιάζει μπερδεμένη με τις πληροφορίες από τη Γαλλία να αναφέρουν πως τίποτα δεν πρόκειται να γίνει πριν από το αυριανό παιχνίδι της Μαρσέιγ για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη στον γαλλικό Τύπο διαρρέουν δηλώσεις εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τις οποίες, ο Μπεν Αρφά δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επιθυμία του, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, είναι να συνεχίσει την καριέρα του είτε στην Αγγλία είτε στην Ισπανία.

Θέλει να μας τρελάνει ο Ντεσάμπ;

Και εκεί που λέγαμε ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους ήρθε μία δήλωση του προπονητή της Μαρσεϊγ Ντιντιέ Ντεσάμπ να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα: «Επειδή ορισμένοι παίκτες θα φύγουν τον Γενάρη για το Κόπα Άφρικα και επειδή έχουμε και τραυματίες τόσο στην μεσαία γραμμή όσο και στην επίθεση θα υπάρξει πρόβλημα. Από τη στιγμή που ο Μπεν Αρφά και ο Βαλμπουενά δεσμεύονται με συμβόλαιο και είναι παίκτες της Μαρσέιγ, εγώ τους υπολογίζω κανονικά», είπε ο προπονητής της Μαρσέϊγ στην σημερινή συνένετευξη τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την Οσερ.
Ο Ντεσάμπ είναι ο ίδιος που έχει τσακωθεί άπειρες φορές με τον Μπεν Αρφά και έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα.

Στον Ολυμπιακό πάντως τηρούν στάση αναμονής για την πολυαναμενόμενη απάντηση της Μαρσέϊγ και του Μπεν Αρφα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Dec 2009 14:46 #67068 by lavezzi7
Και Μπεν Αρφά και Μπούτου!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της μεταγραφής του Χατέμ Μπεν Αρφά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται σίγουροι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρότι ο γαλλικός Τύπος αναφέρει ότι ο 22χρονος άσος δεν επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κάνει πρόταση 8 εκατ. ευρώ, αλλά οι Γάλλοι θέλουν έναν καλύτερο διακανονισμό. Δεν υπάρχει κάποια διαφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αλλά ο Μπεν Αρφά φαίνεται πως καθυστερεί τις εξελίξεις.

«Πράγματι, ο ποδοσφαιριστής μας έχει μεταφέρει και εμάς ότι προτεραιότητά του είναι κάποιο πιο δυνατό πρωτάθλημα. Ωστόσο, πρόταση άλλη δεν υπάρχει. Και η Μαρσέιγ μαζί μας συζητάει και είμαστε πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία. Συζητάμε, και μετά θα πει η Μαρσέιγ “συγγνώμη δεν έρχεται ο παίκτης”; Η λογική λέει ότι θα τον πείσει τον παίκτη να έρθει. Άλλωστε, ο παίκτη έδειξε ενδιαφέρον και μόνο που έστειλε τον εκπρόσωπό του εδώ στην Ελλάδα και τα είπαμε», είναι το σκεπτικό της διοίκησης.

Όσον αφορά το πότε θα τελειώσει το… μίνι σίριαλ του Μπεν Αρφά, αυτό παραμένει άγνωστό, αφού οι διοικούντες την ΠΑΕ έλεγαν: «Εξέλιξη δεν υπάρχει, κάναμε τις προτάσεις μας και περιμένουμε τις απαντήσεις. Όταν τις έχουμε, θα τις ανακοινώσουμε».

Τους κάνει δύο τους Τρεζόρ!

Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα ο Τρεζόρ Μπούτου για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο επιθετικός από το Κονγκό αγωνίζεται στη Μαζέμπε και θα έρθει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, έχοντας υπογράψει οψιόν αγοράς. Συγκεκριμένα, αν ο 24χρονος φορ πείσει για τις ικανότητές του, τότε οι Πειραιώτες θα μπορέσουν με 2 εκατ. ευρώ να κάνουν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη δικό τους. Τον Μπούτου φέρεται να πρότεινε ο Κώστας Μπότος, ο οποίος είχε συνάντηση με τους κ.κ. Χρυσικόπουλο και Θεοδωρίδη στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Όσον αφορά τον άλλο Τρεζόρ, τον Λούα Λούα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας εμφανίζονται αποφασισμένοι να τον κρατήσουν, εφόσον εκείνος περάσει μετά τα Χριστούγεννα τις εργομετρικές εξετάσεις της ομάδας. Ο 28χρονος επιθετικός αναχώρησε για το Παρίσι, όπου θα περάσει μερικές ημέρες με την οικογένειά του. Όταν επιστρέψει θα μπει στις προπονήσεις και θα γίνει γνωστό αν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος.

More
23 Dec 2009 14:49 #67069 by lavezzi7
Ο κλεισμένος Μπούτου και η αναμονή για Μπεν Αρφά

Μεταγραφικός πυρετός επικρατεί στον Ολυμπιακό, προκειμένου να γίνουν άμεσα οι κινήσεις που θα καλύψουν τα κενά στο ρόστερ. Στην υπόθεση του Μπεν Αρφά τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα και πλέον το… μπαλάκι έχει πέσει στον ποδοσφαιριστή. Ο γάλλος σταρ μπορεί να μην… τρελαίνεται με την προοπτική της Ελλάδας, ξέρει όμως ότι τα λεφτά που του δίνουν οι ερυθρόλευκοι δεν θα τα βρει πουθενά. Για την Μαρσέιγ, τα έχουμε γράψει εδώ και πολλές μέρες. Η ομάδα της Μασσαλίας έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, εδώ και μια εβδομάδα. Από την διοίκηση των πρωταθλητών, λέγεται ότι η ολοκληρωτική συμφωνία για την μεταγραφή είναι πολύ κοντά.

Η νεότερη εξέλιξη έχει να κάνει με τον κονγκολέζο επιθετικό Τρεζόρ Μπούτου. Ο 24χρονος άσος έχει προταθεί και με βάση τα σημερινά δεδομένα, μετά τις γιορτές θα έρθει στην Ελλάδα για εξετάσεις και υπογραφές. Δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια αγορά με 1,4 εκατομμύρια ευρώ του 50% των δικαιωμάτων του.

Η συμφωνία είναι δεδομένη, απλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τόσο η διοίκηση του Ολυμπιακού, όσο και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή κρατούν χαμηλούς τόνους.

Βέβαια επειδή υπάρχουν ήδη πολλές δηλώσεις χωρίς επισημότητα και αυτά δεν πολυαρέσουν, το κλίμα έχει λίγο διαταραχθεί. Δύσκολα όμως θα αλλάξουν τα δεδομένα.

More
25 Dec 2009 21:53 #67168 by Frank
Replied by Frank on topic Oλυμπιακός 2009/2010
Φήμες επιστροφής Καστίγιο

Στην Ελλάδα ενδέχεται να επιστρέψει ο Νέρι Καστίγιο με τις φήμες να κάνουν λόγο για μόνιμη εγκατάσταση του. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο.

Τα «ερυθρόλευκα» ενδέχεται να φορέσει και πάλι στο μέλλον ο Νέρι Καστίγιο ο οποίος σύμφωνα με σενάρια επιστρέφει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Εφόσον πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη...μετακόμιση, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να μείνουν ...ασυγκίνητοι στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

[right:32xxwxuv]gazzetta.gr[/right:32xxwxuv]

More
26 Dec 2009 10:44 #67182 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
θα ήταν ωραία να έρθει ο καστίγιο και επιτέλους είρθε ο λούα λούα

More
28 Dec 2009 07:26 #67251 by Frank
«Δεν θέλει Ελλάδα»

Ο ρεπόρτερ της Μαρσέϊγ στην “L' Equipe”, Ραφαέλ Ρεϊμόντ, διαλύει τις φήμες περί κρίσιμου ραντεβού Ντεσάμπ – Μπεν Αρφά, τονίζει ότι ο Γαλλοτυνήσιος δεν έρχεται στην Ελλάδα και προβλέπει παραμονή.

Την ώρα που η γαλλική ιστοσελίδα “foot mercato”, μεταδίδει ότι το υποτιθέμενο αυριανό (28/12) ραντεβού του Χατέμ Μπεν Αρφά με τον προπονητή του στην Μαρσέϊγ, Ντιντιέ Ντεσάμπ, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το φινάλε στο πολυσυζητημένο “σίριαλ” της μεγγραφής του Γαλλοτυνήσιου ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, ο επικεφαλής του ρεπορτάζ των “Μαρσεγιέζων” στην έγκυρη γαλλική εφημερίδα, “L' Equipe”, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές... Ο Γάλλος δημοσιογράφος μίλησε στο gazzetta.gr ξεδιαλύνοντας το θολό τοπίο των τελευταίων ημερών...

«Δεν υπάρχει ραντεβού Ντεσάμπ – Μπεν Αρφά!»

«Δεν υπάρχει κανένα προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στον παίκτη και τον προπονητή της ομάδας. Τόσο ο Ντεσάμπ όσο και ο Μπεν Αρφά βρίσκονται σε διακοπές και δεν πρόκειται να συναντηθούν πριν τις 2 Ιανουαρίου, οπότε και και είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της Ολιμπίκ στις προπονήσεις... Μέχρι τότε δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξέλιξη γύρω από το θέμα, αν και προσωπικά πιστεύω ότι ο Χατέμ δύσκολα θα φύγει από τη Μασσαλία...», μας είπε αρχικά ο Ραφαέλ Ρεϊμόντ, από τον οποίο ζητήσαμε να μας εκφράσει την προσωπική του άποψη σχετικά με το πως έχει αυτή στιγμή το θέμα...

«Κατά βάθος, κανείς δεν θέλει να φύγει ο Μπεν Αρφά!»

«Κοιτάξτε, η πρόταση του Ολυμπιακού είναι πραγματικά πολύ δελεαστική, αλλά μη νομίζετε ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως μαθαίνω ότι παρουσιάζονται στην Ελλάδα... Δηλαδή, η διοίκηση της Μαρσέϊγ, σε καμία περίπτωση δεν καίγεται να τον παραχωρήσει και τον πιέζει να δεχθεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας... Ίσα-ίσα που τόσο ο πρόεδρος Ζαν-Κλοντ Ντασιέ, όσο και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζοζέ Ανιγκό, πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του και κατά βάθος δεν θέλουν να φύγει ο Μπεν Αρφά, γι' αυτό και καταβάλλουν προσπάθειες να πείσουν τον Ντεσάμπ να τον εμπιστευθεί... Οι, μέχρι πριν από λίγο καιρό, έντονες αντιρρήσεις του προπονητή της Ολιμπίκ, έχουν αρχίσει πλέον να κάμπτονται, γι' αυτό και στα δύο τελευταία παιχνίδια του έδωσε χρόνο συμμετοχής... Στον αγώνα με την Οσέρ, μάλιστα, ο Χατέμ ήταν αρκετά καλός και ήδη ο Ντεσάμπ έχει προσανατολίζεται στο να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία...», συμπλήρωσε ο έμπειρος Γάλλος συνάδελφος που υπογράμμισε ότι ο Γαλλοτυνήσιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει με τίποτε να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα...

«Δεν το συζητάει για ελληνικό πρωτάθλημα!»

«Είναι αλήθεια ότι η πρόταση του Ολυμπιακού τάραξε τα νερά και από τη στιγμή που ο προπονητής δεν τον υπολόγιζε, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να την εξετάσει σοβαρά... Ωστόσο, επειδή η όλη υπόθεση δεν βρισκόταν στα χέρια των διοικούντων, αφού ο Μπεν Αρφά θα είχε τον τελευταίο λόγο, η Μαρσέϊγ έπαιξε το παιχνίδι της, αλλά μάλλον έχασε... Ο Χατέμ θεωρεί ότι δεν αρμόζει στην ποδοσφαιρική του ποιότητα να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα μόλις στα 22 του χρόνια και θα συζητούσε το ενδεχόμενο να φύγει, μόνο εάν επρόκειτο να πάει σε μία πιο ανταγωνιστική λίγκα... Όπως για παράδειγμα να παίξει στην Μπλάκμπερν που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, όμως μόνο με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και χωρίς την υποχρέωση να αποζημιώσει την Ολιμπίκ...», κατέληξε ο Ραφαέλ Ρεϊμόντ που ανέλαβε το καλοκαίρι το ρεπορτάζ της Μαρσέϊγ στην μοναδική γαλλική αθλητική εφημερίδα, “L' Equipe”...

Όλα ανοιχτά για Μπραντάο

Οι δηλώσεις του προέδρου της Σάο Καετάνο δείχνουν ν' αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Έλτον Μπραντάο. Ενός παίκτη που είναι μες στην λίστα του προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο. Πλέον οι πληροφορίες από την Βραζιλία αναφέρουν πως θα γίνει μεγάλη... μάχη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Στην χώρα του καφέ θεωρούν πλέον πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μπει για τα καλά στο... κόλπο της απόκτησης του Έλτον Μπραντάο που διαπρέπει με την φανέλα της Βάσκο Ντα Γκάμα αλλά τα δικαιώματά του ανήκουν στην Σάο Καετάνο. Οι εκτιμήσεις επισημαίνουν πως οι Σαχτάρ και Ολυμπιακός θα... κονταροχτυπηθούν μέχρι τέλους για τον συγκεκριμένο... γκολτζή.

Και αυτό καθότι στον βραζιλιάνικο σύλλογο δεν έχουν πάρει ακόμη την τελική τους απόφαση. Ο Μπραντάο πάντως αποτελεί μία εκ των εισηγήσεων του τεχνικού του Ολυμπιακού, Ζίκο που τον θεωρεί μία καλή και αξιόπιστη λύση. Πάντως από πλευράς των πρωταθλητών Ελλάδας δεν ανακύπτει αυτήν την στιγμή τόσο... ζεστό ενδιαφέρον για τον παίκτη...

[youtube:2skfzmlr]
[/youtube:2skfzmlr]

«ΟΣΦΠ και τέλος!»

Άλλα δύο χρόνια ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και μετά τέλος! Ο Όλοφ Μέλμπεργκ το αποκάλυψε μιλώντας σε σουηδικά ΜΜΕ. Πρόταση από τους ερυθρόλευκους για τον Έλτον Μπραντάο ισχυρίζονται ότι έχουν στη Σάο Καετάνο.

Μέλμπεργκ για Ολυμπιακό και Εθνική!

Ο Όλαφ Μέλμπεργκ έδωσε συνέντευξη στο site expressen.se της Σουηδίας μιλώντας για τον Ολυμπιακό και όχι μόνο. «Τα πάντα είναι πολύ καλά. Η ομάδα μου συμπεριφέρεται πολύ καλά βοηθά εμένα και τους δικούς μου σε ό,τι και αν χρειαστούμε.

Εγώ έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι συνέχεια. Κατάφερα να διατηρώ καλά την υγεία μου και έτσι πήρα θέση βασικού από νωρίς. Είναι καλό που βρίσκομαι σε μια ομάδα που παίζει μόνο για τη νίκη. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση», σχολίασε.

Σχετικά με την Εθνική Σουηδίας και τ' όσα διέρρευσαν για την αποχώρησή του απ' αυτήν τόνισε: «Έκανα κάποιες δηλώσεις μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Δανία έγιναν λόγω της απογοήτευσης που ένιωσα. Τότε αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι. Το δέχτηκα.

Πλέον, εδώ στην Ελλάδα προσπαθώ να χαίρομαι κάθε παιχνίδι που παίζω. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην ηλικία, όπου ξεκινάς να βλέπεις το τέλος να πλησιάζει. Είναι δύσκολο να ξέρω τι θα συμβεί σε δύο ή τρία χρόνια. Δεν γνωρίζω καν αν μπορέσω να αγωνιστώ στα τελικά του επόμενου Euro. Δεν έχω ιδέα».

Τέλος τόνισε πως «δε νομίζω να παίξω ξανά για την Ντέγκερφορς ή την ΑΙΚ. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στη συνέχεια. Προς το παρόν προσπαθώ να χαίρομαι το κάθε αγώνα. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και όταν ολοκληρωθεί θα είναι 34,35 ετών. Δεν νομίζω ότι θα μπορώ να συνεχίσω για περισσότερο».

Δεν ξέρω το τι θα κάνω όταν τελειώσω την καριέρα μου. Ήμουν στο εξωτερικό για πολλά χρόνια. Έχει πλεονεκτήματα να ζεις μακριά από τη χώρα σου. Σίγουρα, όμως, δεν νιώθω το ίδιο όπως όταν έφυγα από τη Σουηδία για πρώτη φορά. Τότε ένιωθα άσχημα. Έχασα του φίλους, την οικογένειά μου, το φαγητό και πολλά άλλα. Αυτές οι ανάγκες όμως δεν κράτησαν πολύ. Μέχρι στιγμής χαίρομαι που είμαι στην Ελλάδα και περνάω πολύ καλά».

[right:2skfzmlr]gazzetta.gr[/right:2skfzmlr]

More
29 Dec 2009 15:07 #67310 by Frank
Ξανά... Μανσίνι

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτούν και άλλες περιπτώσεις. Ο Αμαντίνο Μανσίνι επανήλθε στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Στο λιμάνι έχουν ως προτεραιότητα τον Γάλλο μέσο της Μαρσέιγ αλλά έχουν και εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση ναυαγίου. To plan B που φέρεται να έχουν έτοιμο οι πρωταθλητές είναι ο Αμαντίνο Μανσίνι που είχε ακουστεί πάρα πολύ έντονα και το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» οι Πειραιώτες ήρθαν ξανά σε επαφή με την Ίντερ για τον Βραζιλιάνο μέσο και μπήκε ξανά και δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησης του.

Οι «νερατζούρι» επιθυμούν την παραχώρηση του παίκτη καθώς δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο και ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Πάντως, οι πρωταθλητές κοιτούν και άλλες παίκτες της Ιντερ όπως ο Σουάζο και ο Κουαρέσμα. Η ιταλική ομάδα στην περίπτωση του Μανσίνι είναι διατεθειμένη να συζητήσει ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια την πώληση του.

Τον Γενάρη τελειώνουν όλα με Γιοβάνοβιτς

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όπως δηλώνει στον Πρωταθλητή δεν αποκλείεται να είναι ο Πειραιάς: «Ξέρω ότι έχει κουράσει το θέμα με το που θα συνεχίσω την καριέρα μου αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι μέσα Γενάρη θα έχουν τελειώσει όλα. Θα ξέρω σίγουρα που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Δεν ξέρω αν θα είναι στο Μιλάνο και τη Μίλαν, τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό ή αλλού. Ξέρω σίγουρα ότι θα έχουμε καταλήξει και θα τελειώσουν όλα. Θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό. Θέλω να παίξω σίγουρα σε μια ομάδα με καλό όνομα στην Ευρώπη, με υψηλούς στόχους, συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και που να κάνει πρωταθλητισμό κάθε χρόνο».

Στέλνουν Φλορίν Κοστέα

Σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρουμάνου επιθετικού της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Φλορίν Κοστέα. Για τον 24χρονο ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Πόρτο, Ολυμπιακός και η Γκρόνιγκεν. Το συμβόλαιό του Ρουμάνου με την Κραϊόβα λήγει το καλοκαίρι και κοστολογείται κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί ανάμεσα στον γενικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον εκπρόσωπο του Λούα Λούα θα γίνει λογικά την Τετάρτη.

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να απαντήσει στον ατζέντη του Μπούτου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Δημοσίευμα στη Γαλλία έκανε λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σέρβο μέσο της Λανς, Νέναντ Κοβάσεβιτς.

Ο Ντέιβιντ τόνισε ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε που λήγει το 2012.

Ο Κεϊρίσον παραμένει ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα.

[right:27w87cuj]gazzetta.gr[/right:27w87cuj]

More
30 Dec 2009 11:45 #67332 by lavezzi7
Περιμένοντας τον Μπεν Αρφά

Ο Ολυμπιακός περιμένει την απόφαση της Μαρσέιγ για τον Μπεν Αρφά, με τον παίκτη να μην είναι σίγουρα στα πλάνα του Ντεσάμπ. Τι γίνεται με τις άλλες περιπτώσεις, τελειώνει θετικά του Λούα Λούα.

Σύμφωνοι, πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού αγωνιούν και περιμένουν άμεσα κινήσεις από την ομάδα για την ενίσχυσή της... Άλλωστε, με τελευταία προσθήκη αυτή του Μαρέσκα στις 13 Ιουλίου, είναι πάρα πολύ λογικό άπαντες να μην έχουν πολλά αποθέματα υπομονής και περιμένουν τα "δώρα" του Σωκράτη Κόκκαλη. Άλλωστε, ο ίδιος τα έχει τάξει και οφείλει να κάνει και πράξη τις δεσμεύσεις του.

Βασικός στόχος ήταν, είναι και παραμένει ο Χατέμ Μπεν Αρφά και ας είναι διάφοροι αρκετά προβληματισμένοι με την περίπτωσή του και πιθανότατα να λένε ότι "μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα με τα έρχεται, δεν έρχεται του ποδοσφαιριστή". Όμως, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, η οποία αγγίζει τα 8 εκ. ευρώ, είναι η μοναδική σοβαρή που έχει στα χέρια της η Μαρσέιγ και θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δείχνει να "κλωτσάει" με το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος άσος έχει την Κυριακή ένα ραντεβού με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ και εκεί ο Γάλλος τεχνικός αναμένεται να του ανακοινώσει την αποφασή του να τον παραχωρήσει, διότι θα ήθελε κάποιον άλλον στην θέση του. Τότε, ο Μπεν Αρφά θα σταθμίσει όλα τα δεδομένα και αυτά μέχρι στιγμής φέρνουν τους Πειραιώτες να είναι η μόνη ομάδα που έχει καταθέσει σοβαρή και επίσημη πρόταση, ενώ δίνει 2 εκ. τον χρόνο στον ίδιο ως αποζημίωση για κάθε έτος συμβολαίου. Προσέξτε ότι ένα κάρο ομάδες έχουν ακουστεί για την απόκτησή του, αλλά καμία δεν έχει μείνει στο ρεπορτάζ για πάνω από 1-2 ημέρες και μόνο ο Ολυμπιακός "παίζει" σταθερά. Αυτό λέει πολλά...

Οι ερυθρόλευκοι επιμένουν στην πρότασή τους, θα κάνουν λίγες ημέρες ακόμα υπομονή και περιμένουν μια απάντηση. Πάντως, οι άνθρωποι της Μαρσέιγ προσπάθησαν την Τετάρτη να επικοινωνήσουν με αυτούς του Ολυμπιακού, αλλά δεν έβρισκαν ανταπόκριση στις κλήσεις, με την πλευρά των Πειραιωτών να στέλνει έτσι το μήνυμά της ότι "τελειώνετε". Σε περίπτωση που ναυαγήσει η -έτσι και αλλιώς- δύσκολη περίπτωση του Μπεν Αρφά, τότε η διοίκηση θα στραφεί σε άλλες λύσεις, καθώς υπάρχουν εναλλακτικές και ας είναι αρκετοί αυτοί που δεν το πιστεύουν. Ξέρουν άλλωστε και στον Ολυμπιακό ότι η "ομάδα" πονάει σε συγκεκριμένες θέσεις, άρα δεν τους παίρνει να την αφήσουν έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τι παίζει με τις άλλες περιπτώσεις

Μπορεί ο αντί-Μπεν Αρφά να μην είναι απαραίτητα παίκτης που έχει γραφτεί ή το όνομά του έχει παίξει πολύ στο ρεπορτάζ, αλλά δεδομένα υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές στο "τραπέζι". Άλλωστε, η ομάδα δεν χρειάζεται μια μετεγγραφή, αλλά περισσότερες, επομένως δεν μπορούν να συγκεντρωθούν όλες οι προσπάθειες σε έναν και μόνο στόχο.

Ο Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και είναι από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λεγόμενη "λίστα" του Ζίκο. Ο κεντρικός χαφ της Παλμέιρας αρέσει στον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως κάποια στιγμή είχε φανεί διστακτικός για την απόκτησή του, περιμένοντας κάτι καλύτερο, αλλά ίσως και πάλι υπάρξει σοβαρή αναθέρμανση του ενδιαφέροντος.

Για το Μαντσίνι, η "Tuttosport" έγραφε ότι ο παίκτης ψήνεται από τον Ζίκο και ότι με βάση και την προεργασία από το καλοκαίρι, μπορεί να έρθει με τη μορφή δανεισμού, καθώς δεν είναι και στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο 29χρονος άσος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να προσδώσει ποιότητα στην ομάδα, αν και με τα ιταλικά δημοσιεύματα θα πρέπει όλοι να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Η εγκυρότητά τους δεν είναι και η πλέον ενδεδειγμένη...

Υπογράφει ο Λούα Λούα, που βρίσκεται το θέμα Καστίγιο

Όσον αφορά τον Καστίγιο, όλο το θέμα είναι να βρεθεί η φόρμουλα με την Σαχτάρ και να πάρει ο παίκτης την ελευθέρας του μέσω της FIFA. Ο Μεξικανός θέλει σαν τρελός να γυρίσει στον Ολυμπιακό, θέση ξένου δεν πιάνει, ο κόσμος τον θέλει, επομένως όλο το θέμα είναι στο δικό του χέρι. Αν μπορέσει να μείνει ελεύθερος, τότε ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να τον φέρει και πάλι στον Πειραιά.

Με το Λούα Λούα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η πλευρά του παίκτη θα συναντηθεί με ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να υπάρξει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για δυο ακόμη χρόνια, επομένως ο Κονγκολέζος θα είναι το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά για τον Γενάρη και μαζί με τους Μήτρογλου, Ντιόγκο και Ντάρμπισιρ θα αποτελέσουν την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού.

More
30 Dec 2009 13:40 #67340 by Ιβάν
«Έχει μιλήσει με Ολυμπιακό ο Μπεν Αρφά;»

Δηλώσεις σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπεν Αρφά έκανε σε γαλλική ιστοσελίδα ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Ζαν Κλοντ Ντασιέ.

Το αφεντικό της γαλλικής ομάδας μιλώντας στην «La Provence» για τα μεταγραφικά του συλλόγου και αναφερόμενος στο μέλλον του 22χρονου άσου έκανε το εξής σχόλιο:

«Όσον αφορά τον Μπεν Αρφά δεν είμαι σίγουρος ότι έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό», φανερώνοντας στην ουσία ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων προφανώς έχουν «παγώσει» και πετώντας το «μπαλάκι» στον Ολυμπιακό να τα βρει με τον παίκτη.

Στάση αναμονής

Η αλήθεια είναι ότι Ολυμπιακός κρατάει στάση αναμονής στο θέμα Μπεν Αρφά. Δεν σκοπεύει να καταθέσει νέα πρόταση, αλλά ταυτόχρονα δεν αποσύρει το ενδιαφέρον του, μιας και φαίνεται να τα έχει βρει με τον παίκτη αλλά δεν τα συμφωνεί με τη Μαρσέιγ για την προκαταβολή.

Όπως λέγανε χθες, άλλωστε, επίσημα χείλη στο λιμάνι: «Έχουμε κάνει μια εξαιρετική πρόταση, κάναμε υπέρβαση όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, διότι δεν δίνονται πλέον εύκολα 8 εκ. ευρώ για μεταγραφή. Αυτή είναι η πρότασή μας δεν αλλάζει.

Αυτό ξεκαθαρίσαμε και στη Μαρσέιγ, απορρίπτοντας την αντιπρόταση για καταβολή του μισού ποσού άμεσα. Αν θέλει και δεν έχουμε προχωρήσει κάτι άλλο, εδώ είμαστε...».

Στο λιμάνι αισιοδοξούν ότι η Μαρσέιγ θα επιστρέψει μιας και έχει ανάγκη τα λεφτά του Ολυμπιακού για να προχωρήσει σε μεταγραφές. Εξάλλου, αυτό τονίζει ο κ. Ντασιέ στην «La Provence» ότι για να ενισχυθεί η ομάδα του θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες αποχωρήσεις. Όπως του Βαλμπουενά στη Μονακό...

More
30 Dec 2009 13:54 #67341 by Ιβάν
Στον Ολυμπιακό περιμένουν τις απαντήσεις της Μαρσέϊγ και του Χατάμ Μπεν Αρφά, αλλά όσο οι ημέρες περνάνε τόσο αυξάνουν και οι πιθανότητες να πάρει ανάποδες στροφές ο Σωκράτης Κόκκαλης και ξαφνικά από το Αμέρικα, όπου περνάει τις χειμερινές του διακοπές, να χτυπήσει το τηλέφωνο και λίγο μετά να αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ μία λιτή ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, «ο Ολυμπιακός αποσύρει το ενδιαφέρον και την προσφορά του για τον ποδοσφαιριστή της Μαρσέϊγ, Μπεν Αρφά»…

Το έχει ξανακάνει ο Κόκκαλης και δεν πρόκειται να κολλώσει να το κάνει πάλι, όσο βλέπει να τρενάρει το πράγμα. Άλλωστε, ήδη έχει τσινήσει την αναβλητικότητα των Γάλλων και κυρίως του παίκτη και λέει στους δικούς του: «Ό,τι μας ζήτησαν, τους τα δώσαμε κι αυτοί ακόμη μας έχουν στο περίμενε. Βρε μπας και μας βγει καινούργιος Ζάχοβιτς αυτός και θέλει πάνω στο δίμηνο να φύγει από την Ελλάδα;».