- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
giannistrv wrote: Καλως τα παιδια..καλως τα 5-0!
doxitis wrote: Τζέραρντ: Ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου, αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)!
[/youtube:3qbog7ju]
[youtube:3qbog7ju]
Ως ένα από τα πιο σημαντικά και καλύτερα γκολ που έχει σημειώσει στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Στίβεν Τζέραρντ αυτό που είχε σημειώσει κόντρα στον Ολυμπιακό τον Δεκέμβριο του 200. Να θυμίσουμε ότι με αυτό το τέρμα η Λίβερπουλ προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης και στο τέλος έφτασε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, στον επικό τελικό της Κωνσταντινούπολης κόντρα στη Μίλαν.
Το «goal.com» φιλοξενεί συνέντευξη του διεθνούς Άγγλου ποδοσφαιριστή με αφορμή τα πολλά κρίσιμα τέρματα που έχει σημειώσει γενικότερα στην καριέρα του. Όταν κλήθηκε να σχολιάσει εκείνο το γκολ, ανέφερε: «Πολλές φορές η μπάλα έρχεται προς εσένα τόσο γρήγορα, που δεν σου δίνει χρόνο για πολλές σκέψεις αντίδρασης. Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ», είπε και πρόσθεσε:
«Όταν είδα την μπάλα να έρχεται προς τα μένα και τοποθέτησα το πόδι μου για να σουτάρω, σκέφτηκα ότι θα τη στείλω στα πουλιά, επειδή είχε πολλά φάλτσα. Ωστόσο, τη βρήκα πολύ γλυκά και αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Αυτό το γκολ είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα που έχω ποτέ σκοράρει. Και ήμουν χαρούμενος όχι τόσο για τη δόξα, όσο για την προσπάθεια που κατέβαλε όλη η ομάδα εκείνο το βράδυ, ειδικά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης».
doxitis wrote: Αν ηταν θα ανεβαζα τα γκολ με την Γιουβεντους
doxitis wrote: Αυτος με ξερει?