Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hackers στο Facebook του Μπουρούση

More
06 May 2009 22:23 #52598 by Χρήστος Αρμυριώτης
Μετά το θερμό επεισόδιο του Γιάννη Μπουρούση με οπαδούς του Παναθηναϊκού κατα τη διάρκεια του μικρού τελικού μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού στο Βερολίνο την περασμένη Κυριακή...

[youtube:st2p2z24]
[/youtube:st2p2z24]

...και τις δηλώσεις του σε ερώτηση δημοσιογράφου...

[youtube:st2p2z24]
[/youtube:st2p2z24]

..."χάκερ κατάφερε να σπάσει τον κωδικό, να μπει στο προφίλ του και να γράψει το εξής μήνυμα: «Ζητάω συγνώμη από τους φίλους μου τους Παναθηναϊκούς, είναι καλύτερη ομάδα και πιθανόν θα πάρουν και το πρωτάθλημα... Συγχαρητήρια και για το πέμπτο ευρωπαϊκό»! Όπως γίνεται αντιληπτό, τη συγκεκριμένη φράση φερόταν να την έχει γράψει ο ίδιος ο Γιάννης Μπουρούσης, προκαλώντας «σοκ» στους διαδικτυακούς φίλους του. Επιπροσθέτως, ο άγνωστος άλλαξε και την προσωπική φωτογραφία του καλαθοσφαιριστή, βάζοντας στη θέση της μια πανηγυρική των παικτών του Παναθηναϊκού με το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Όταν όμως ο διεθνής σέντερ αντιλήφθηκε αυτό που είχε συμβεί έσπευσε αμέσως, όχι μόνο να αφαιρέσει το μήνυμα, αλλά να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γράφοντας το εξής: «Ζητώ χίλια συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού... μου έσπασαν τον κωδικό και μπήκαν στο προφίλ μου!». Αυτό όμως δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο του μικρού… σίριαλ όπως εξελίχθηκε. Ο χάκερ κατάφερε προφανώς να ξανασπάσει τον κωδικό του Μπουρούση και έγραψε το προφίλ του: «Ζητώ χίλια συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά... we' re back!!! Αυτά έχει η ζωή φίλε Γιάννη... δράση αντίδραση... g13». Όπως και να'χει πάντως, το πιθανότερο είναι ότι σε λίγο καιρό οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν..."

sportfm.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 May 2009 22:57 #52600 by Νικολής Ασημάκης
Λίγο έλεος πια... Να χακάρουν προφίλ και να γίνει όλο αυτό το σκηνικό... Μας πρήξανε πιστεύω!

More
07 May 2009 04:21 #52605 by Μάνος Γρυπάρης

Nikolis wrote: Λίγο έλεος πια... Να χακάρουν προφίλ και να γίνει όλο αυτό το σκηνικό... Μας πρήξανε πιστεύω!

Είναι που δεν είσαι Ολυμπιακός :mrgreen:

Οι Ολυμπιακοί είναι οπαδοί του λιμανιού, της πιάτσας. Οι Παναθηναϊκοί το παίζουν πιο high class,γι' αυτό και η Gate 13 είναι λογικό να έχει ακόμα και...hackers! Σκεφτείτε τώρα να ξεσπάσει κανένας διαδικτυακός πόλεμος και να αρχίσουν να πέφτουν hackιες σε Facebook και Blogs ποδοσφαιριστών των δύο αιωνίων! :lol:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 May 2009 16:05 #52611 by Nikos Georgopoulos
Καλά του κάνανε. Όταν τα βάζεις με την εξέδρα και κάνεις μαγκιές ποτέ δε σου βγαίνει σε καλό. Γινεσαι στοχος όταν θες να το παιξεις μαγκας σε χιλιαδες οπαδους μιας ομαδας και τους τη λες. Το σωστό είναι να μην ασχολείσαι καθόλου.

More
07 May 2009 16:08 #52613 by Νικολής Ασημάκης

Manos wrote:

Nikolis wrote: Λίγο έλεος πια... Να χακάρουν προφίλ και να γίνει όλο αυτό το σκηνικό... Μας πρήξανε πιστεύω!

Είναι που δεν είσαι Ολυμπιακός :mrgreen:

Και τον Παναθηναϊκό να χακάρανε το ίδιο θα έλεγα! :P Τα θεωρώ γελοιότητες όλα αυτά. Άσε που έχω να δω αγώνα ποδοσφαίρου από τον τελικό Champions League μεταξύ Barchelona και Arsenal! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
22 May 2009 17:57 #53182 by Γεράσιμος Βαγγής
Είχε πάντω πλάκα η όλη φάση...βέβαια αν σκεφτεί κανείς που έχουμε φτάσει, μόνο για γέλια είναι