Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έλληνες ποδοσφαιριστές του εξωτερικού

More
22 Dec 2009 14:23 #67035 by Frank
Ανεπιθύμητος ο Μπασινάς

Ο Αγγελος Μπασινάς δεν έχει μέλλον στην Πόρτσμουθ και το γνωρίζει πολύ καλά. Ο Ελληνας μέσος ανέφερε πως είναι ανεπιθύμητος στην αγγλική ομάδα ενώ σκέφτεται και το Μουντιάλ.

Ο 33χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τους «πομπέις» μέχρι τον Ιούνιο του 2010 και φέτος έχει αγωνιστεί μόλις 49 λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μπασινάς τονίζει πως είναι ανεπιθύμητος στην Πόρτσμουθ: «Είναι ξεκάθαρο πως δεν με θέλουν στην Πόρτσμουθ. Είμαι ανεπιθύμητος στην ομάδα, Για να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο πρέπει να έχω συμμετοχές σε μια ομάδα».

[right:puvr5aps]gazzetta.gr[/right:puvr5aps]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Dec 2009 14:56 #67073 by Frank
Θέλει «Παπασταθό» η Νάπολι

Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο φαίνεται να έχει βάλει στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της η Νάπολι σύμφωνα με δημοσίευμα του «calciomercato».

Οι ιθύνοντες της Νάπολι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τζένοα για την αγορά του Έλληνα άσου, όπως τονίζει η ιταλική ιστοσελίδα, αφού θέλουν διακαώς να αποκτήσουν αμυντικό, προκειμένου να ενισχύσουν την άμυνα τους.

Η Νάπολι έχει μία από τις χειρότερες αμυντικές γραμμές στο καμπιονάτο, ενώ έχει δεχτεί 24 γκολ σε 17 αγώνες πρωταθλήματος και οι «παρτενοπέι» βλέπουν στο «πρόσωπο» του νεαρού Έλληνα τον ιδανικό ...killer για την άμυνα τους.

Στο κυνήγι του Παπασταθόπουλου πάντως, φαίνεται να βρίσκονται και άλλες ομάδες της Ευρώπης, ενώ γίνεται μλόγος για ενδιαφέρον του Αρσέν Βενγκερ για λογαρισμό της Άρσεναλ.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η τιμή του αμυντικού είναι αρκετά «τσουχτερή», καθώς η Τζένοα αξιώνει για την πώληση του 10 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, από μία τέτοια πιθανή μεταγραφή του διεθνή αμυντικού θα βγει κερδισμένη και η ΑΕΚ, η οποία θα πάρει περίπου 2 εκατ. ευρώ, μιας και της ανήκει το 20% της μεταπώλησης του παίκτη.

[right:9feo0ls1]gazzetta.gr[/right:9feo0ls1]

More
25 Dec 2009 21:53 #67167 by Frank
«Πόρτα» Κυργιάκου σε Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός σε είχε πλησιάσει; Σου έκανε πρόταση;

Ναι, είχα πρόταση τον προηγούμενο Μάιο. Τους ευχαρίστησα για την τιμή που μου έκαναν, αλλά αρνήθηκα. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να τη συζητήσω κι αυτό το έχω ξαναπεί. Κρατώ την πρόταση στο αρχείο μου, όπως και όλες τις άλλες προτάσεις που δέχτηκα μέχρι τώρα στην καριέρα μου και όπως καταλαβαίνεις τα γραπτά δεν αμφισβητούνται.

Έγινε μεγάλος ντόρος το καλοκαίρι, όταν είπες: «Ας βρει έναν στόπερ ο Παναθηναϊκός να ησυχάσουμε όλοι». Μήπως αυτή η δήλωση παρερμηνεύτηκε;

Αυτό ήθελαν να πουν οι «αυτοαποκαλούμενοι», αυτό είπαν. Η απάντησή μου είχε αποδέκτη τον δημοσιογράφο και μόνο. Εκείνος έγραψε ότι έπεσε στο τραπέζι η κουβέντα για στόπερ. Δεν έβγαλε ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟ ότι ψάχνει για στόπερ. Άρα, η απάντησή μου ήταν για τον δημοσιογράφο και σε καμία ΠΑΕ. Αν μη τι άλλο, ας μου επιτρέψουν τα λεγόμενά μου να τα ερνηνεύω εγώ και να γνωρίζω τον αποδέκτη τους καλύτερα απ’ όλους. Είχα πάντα το θάρρος της γνώμης μου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Με το χέρι στην καρδιά: Είχες πρόταση από τον Παναθηναϊκό;

Όχι, ποτέ. Είναι κάτι που είχα ξαναπεί, άσχετα με το ότι γράφεται και λέγεται.

Από την ΑΕΚ τι έχεις να θυμάσαι; Και ποιο είναι το σχόλιο σου γι’ αυτά που συμβαίνουν τώρα στην ομάδα;

Απ’ όπου και αν πέρασα, τίποτα δεν ξέχασα και δεν θέλω να ξεχάσω. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω ακόμα από τον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα και σε κανέναν δεν επιτρέπεται να παίζει παιχνίδια σε βάρος της. Είμαι σίγουρος ότι θα βρει το δρόμο της και θα βγει πιο δυνατή απ’ αυτά που συμβαίνουν σήμερα.

Υπήρχαν δημοσιεύματα που σε ήθελαν δανεικό στη Λίβερπουλ. Υπήρχε δόση αλήθειας σε αυτά;

Ποτέ. Όλοι αυτοί γράφουν και δεν έχουν το θάρρος την επόμενη μέρα να γράψουν κάναμε λάθος. Έχουν χάσει πλέον το μέτρο της κριτικής και βγάζουν χολή. Και είμαι από τα άτομα που γουστάρω την κριτική, με πεισμώνει και με δυναμώνει. Ένα βράδυ, ένας φίλος με πήρε τηλέφωνο και επέμεινε να δω ένα άρθρο (δεν τα πάω τόσο καλά με τα σάιτ) και διάβασα «Η κατάρα του Μπενίτεθ να έχει τον Κυργιάκο» κλπ. Ανατρίχιασα. Αν αυτός που το έγραψε ήταν ο Μπενίτεθ, ας μη με έπαιρνε. Συγγνώμη που δεν τον ρώτησε πριν με πάρει, γιατί έτσι θα αποφεύγαμε και την «κατάρα». Είπαμε, ναι στην πιο σκληρή κριτική, αλλά όχι και στη χολή. Σκέφτηκα πως αν κάποιον από αυτούς που γράφουν τον ζητούσε μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, το μόνο που θα του ευχόμουν θα ήταν καλή επιτυχία και θα ήμουν χαρούμενος που ένας Έλληνας επιλέχτηκε από μία μεγάλη εφημερίδα.

«Δεν πωλείται ο Παπασταθόπουλος»

Ο Ενρίκο Πρετσιόζι ήταν λιτός και κατηγορηματικός όσον αφορά την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο πρόεδρος της Τζένοα ανέφερε πως ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός δεν παραχωρείται.

Ο ισχυρός άνδρας των Γενοβέζων τόνισε πως κοστολογεί τον διεθνή άσο με περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ: «Ο Σωκράτης δεν είναι τώρα προς παραχώρηση. Οσο για το κόστος του, έχω πει πολλές φορές πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί με ποσό κάτω των 10 εκατ. ευρώ».

[right:6fnobuas]gazzetta.gr[/right:6fnobuas]

More
29 Dec 2009 13:04 #67295 by Μάνος Γρυπάρης
Για μενα ο καλυτερος Ελληνας στοπερ τα τελευταια χρονια. Εχει τσαμπουκα κι αυτο μετραει, κι ας του εχει κοστισει.
Βλεπω και κατι σχολια Ολυμπιακων κατα του Κυργιάκου. Πέρα από τον Μελμπεργκ, οι Ολυμπιακοί θα προτιμούσανε...Αβραάμ Παπαδόπουλο ή...Μίκαελ Ζεβλάκοφ για το κέντρο της άμυνας? Αλλωστε, ο Αντωνακης δεν τους χαλασε ολα αυτα τα χρονια :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Jan 2010 02:57 #67502 by Frank
«Γκολ με Χέρτα και… Μουντιάλ»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/355c34e8fb01f0c49d34e7bc824dccfc_L.jpg?943912800?943912800?943912800

Τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε η Χέρτα Βερολίνου, ανάμεσα στα οποία είναι και ο Φάνης Γκέκας. Ο Λαρισαίος φορ παρουσιάστηκε σίγουρος για την επιλογή του τονίζοντας ότι τα ρίσκα του τον… δικαιώνουν

«Έχω ρισκάρει πολλές φορές, τις περισσότερες φορές, όμως, δικαιώθηκα. Η ομάδα είναι καλύτερη από ό, τι δείχνει η βαθμολογία. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με την εμπειρία μου, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Για μένα η Χέρτα είναι σε πρώτο πλάνο. Θέλω να τη βοηθήσω με τα γκολ μου, αλλά και να με βοηθήσει με την Εθνική μου ομάδα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου» τόνισε ο Γκέκας, ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα στα νέα αποκτήματα, Κομπιασβίλι, Κούμπνικ.

Νέο πλήγμα για Πλιάτσικα

Δεν έκανε καθόλου καλό ποδαρικό στο 2010 ο διεθνής άσος της Σάλκε, Βασίλης Πλιάτσικας. Στην σημερινή προπόνηση της γερμανικής ομάδας γύρισε το γόνατό του.

Ο Βασίλης Πλιάτσικας γύρισε το γόνατό του στην σημερινή προπόνηση της Σάλκε. Όπως φαίνεται έχει τραυματιστεί σοβαρά, χωρίς όμως να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Ο νεαρός παίκτης είχε μόλις επανενταχθεί στο προπονητικό πρόγραμμα. Ως γνωστόν είχε υποβληθεί σε επέμβαση μηνίσκου το Νοέμβριο και είχε πάρει άδεια να περάσει τις γιορτές στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί.

Ισόπαλο το «Old Firm»

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Σκωτίας ανάμεσα στην Σέλτικ και την Ρέιντζερς. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που διατηρεί τους «διαμαρτυρόμενους» επτά βαθμούς μπροστά.

Ο Σαμαράς ήταν βασικός σε όλο το ματς, είχε πολλές καλές ευκαιρίες και ατομικές ενέργειες αλλά στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα. Ο Έλληνας φορ είχε μάλιστα μία μεγάλη ευκαιρία στο 84', όταν το τεχνικό του σουτ μέσα από την περιοχή πήγαινε προς την γωνία του ΜακΓκρέγκορ αλλά ο διεθνής Σκωτσέζος πορτιέρο με υπερένταση απέκρουσε σε κόρνερ.

«Μιλάει με ΠΑΟ ο Ταυλαρίδης»

Ο Στάθης Ταυλαρίδης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να αποτελεί λύση πρώτης γραμμής, αλλά σύμφωνα με τους Γάλλους ο Νιόπλιας μίλησε με τον παίκτη και του εξέφρασε το «πράσινο» ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με την «Progress» κατά την διάρκεια των γιορτών άνθρωποι του «τριφυλλιού» και μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Νιόπλιας, τα είπε με τον Στάθη Ταυλαρίδη, με τον κεντρικό αμυντικό της Σεντ Ετιέν πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο να δηλώνει θετικός στην επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο παίκτης, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, έχει προταθεί στο «τριφύλλι» αλλά δεν βρίσκεται ψηλά στην λίστα για τον... killer της άμυνας.

Τα ευχαριστώ του Μάντζιου

Ο Ελληνας επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο με την φανέλα της Ανόρθωσης ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον Νικόλα Πατέρα που έδωσαν το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Εμένα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίξω ποδόσφαιρο και να διεκδικήσω την παρουσία μου με την εθνική ομάδα στο Μουντιάλ. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίξω μπάλα».

«Γαλανόλευκες» υποσχέσεις

Ο Βαγγέλης Μάντζιος έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στην Κύπρο και υποσχέθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την Ανόρθωση.

«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Ο προπονητής όμως είναι αυτός που θα κρίνει πότε και πόσο θα αγωνιστώ. Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα αλλά και σε ένα προσφυγικό σωματείο» είπε αρχικά και συνέχισε: « Πρέπει να σας πω ότι η καταγωγή των γονιών μου είναι από την Σμύρνη, είναι επίσης πρόσφυγες. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».

[right:35upqxlg]gazzetta.gr[/right:35upqxlg]

More
04 Jan 2010 15:14 #67518 by doxitis
Εκατσα και ειδα χθες το παιχνιδι Σελτικ-Ρειντζερς (1-1)

Καταρχας το σκορ ειναι "ψευτικο",πραγματικα το κανονικο επρεπε να ηταν 5-0 χωρις καμια υπερβολη..

Ειδα ολο το παιχνιδι και αυτος ο Σαμαρας δεν υπαρχει ο τυπος...περα οτι ολοι στην Σκωτια δεν ειναι και παιχταραδες,ο Σαμαρας τους εκανε πλακα!Εβλεπα το παιχνιδι για να δω τον Σαμαρα!

Αν ο Σαμαρας ειχε στο μυαλο του να παει Σκωτια επειδη πιστευε οτι εκει θα αναδειχθει γιατι κακα τα ψεματα το Σκωτσεζικο πρωταθλημα δεν ειναι και οτι το καλυτερο ειναι μαγκας!

Βλεποντας τα παιχνιδια που κανει με την Σελτικ πιστευω θα παρει καλη μεταγγραφη στο μελλον και μπορει να το κανει ανετα γιατι εχει τα προσοντα.....

More
07 Jan 2010 14:29 #67695 by Frank
Τέσσερις μήνες εκτός ο Πλιάτσικας

Τελικά άσχημα ήταν τα μαντάτα για τον Βασίλη Πλιάτσικα. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι εκτός από τον μηνίσκο, έχουν πειραχθεί και οι σύνδεσμοι στο αριστερό γόνατο.

Έτσι, ο άσος της Σάλκε την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση στο Μόναχο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πρόγραμμα σε κέντρο αποκατάστασης στο Ντίσελντορφ.

Στην αρχή υπήρχε η σκέψη το πρόβλημα του Πλιάτσικα να αντιμετωπιστεί με συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά τελικά αποφασίστηκε ότι καλύτερη λύση είναι η επέμβαση ώστε να αντιμετωπιστεί μία και καλή ο τραυματισμός.

Πλέον, ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται στους τέσσερις περίπου μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ.

[right:3vs7p8o3]gazzetta.gr[/right:3vs7p8o3]

More
08 Jan 2010 12:20 #67716 by Frank
Θέλει Κυργιάκο η Γαλατά

Στη μεταγραφική λίστα της Γαλατασαράι βρίσκεται ο Σωτήρης Κυργιάκος, όπως αναφέρουν από την γείτονα χώρα. Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του τουρκικού συλλόγου.

Η Γαλατά θέλει να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας και ένα από τα ονόματα που παίζουν είναι του «Sotis». Δεν αποκλείεται μάλιστα η τουρκική ομάδα να καταθέσει πολύ σύντομα επίσημη πρόταση στην Λίβερπουλ για να κάνει δικό της, τον Σωτήρη Κυργιάκο. Πάντως, το θέμα είναι κατά πόσον ο Ράφα Μπεντίυεθ θα δώσει τη συγκατάθεση του για να φύγει από το «Άνφιλντ» ο διεθνής στόπερ που πήγε το καλοκαίρι στο αγγλικό λιμάνι.

[right:3gxqsr0o]gazzetta.gr[/right:3gxqsr0o]

More
12 Jan 2010 00:10 #67826 by Frank
Γκολ με το... καλημέρα ο Μάντζιος!

Άρχισε την... απόσβεση ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση στην Κύπρο σκόραρε και βοήθησε την Ανόρθωση να πάρει άνετη εντός έδρας νίκη 4-1 επί της Νέας Σαλαμίνας.

Μπορεί να μην ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Βαγγέλη Μάντζιο να σκοράρει για την Ανόρθωση στην παρθενική του εμφάνιση με την«Κυρία». Ο διεθνής επιθετικός μπήκε στο 61' στη θέση του Καφού και πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά πέτυχε γκολ (σημείωσε το 2-0) βοηθώντας έτσι την ομάδα του να επιβληθεί με 4-1 της Νέας Σαλαμίνας. Επίσης κέρδισε το πέναλτι με το οποίο μπήκε το τρίτο γκολ της ομάδας του. Οι Λειβακαμπέσι, Μαραγκός, Μπάκλει σκόραραν για την «Κυρία», ενώ ο Κυπριανού είχε μειώσει σε 2-1.

Τι γράφουν οι Κύπριοι

Χαρακτηριστικά το politis-sports.com γράφει μεταξύ άλλων για τον Μάντζιο:

Δύναμη ο Μάντζιος με το καλημέρα!

Πείθει και το φωνάζει η Ανόρθωση! Με εμφανίσεις σαν και την αποψινή επί της Νέας Σαλαμίνας και τέτοιο ενθουσιώδη κόσμο, έχει κάθε δικαίωμα να ορέγεται για τον τίτλο. Η Κυρία έχοντας τον Βαγγέλη Μάντζιο, στην πρώτη του παρουσία με την κυανόλευκη φανέλα, σε τρομερή μέρα πέρασε σαν σίφουνας πάνω από την Νέα Σαλαμίνα, πετυχαίνοντας μια ευρύ σε σκορ νίκη με 4-1.

Το δεύτερο ημίχρονο έγινε ατραξιόν, με την παρουσία του Βαγγέλη Μάντζιου και των λοιπών νεοφερμένων Φόδερινχαμ και Πέδρο. Στεκόμαστε ιδιαίτερα στον Ελλαδίτη επιθετικό και αυτό καθόλου τυχαία. Μέσα σε διάστημα μισής ώρας παρουσίας, πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 65’, κέρδισε το πέναλντι του τρίτου στο 81’ το οποίο αξιοποίησε ο Μαραγκός και σέρβιρε το τέταρτο στον Μπάκλεϊ στο 86’. Με άλλα λόγια, τα έκανε όλα.

Ενώ το 24sports.com.cy αναφέρει:

Μας συστήθηκε ο Μάντζιος!

Ο Βαγγέλης Μάντζιος σκόρπισε τον ενθουσιασμό με το που έγινε αντιληπτό πως θα έμπαινε στο παιχνίδι και φρόντισε να δικαιώσει τον κόσμο με το καλημέρα. Σκόραρε ένα γκολ, βοήθησε σε άλλα δυο και συνέβαλε τα μέγιστα στο τελικό 4-1 επί της Νέας Σαλαμίνας. Λεϊβακαμπέσι, Μαραγκός και Μπάκλει τα άλλα γκολ, ο Κυπριανού μείωσε προσωρινά σε 2-1 για τη Νέα Σαλαμίνα.

Όσον αφορά στο shootandgoal.com επισημαίνει:

Ανόρθωση: Νίκη Κυρίας, αποθέωση Μάντζιου

Μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πέρασε η Ανόρθωση, η οποία επιβλήθηκε με 4-1 της Νέας Σαλαμίνας στο βαρωσιώτικο ντέρμπι που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Σλάβο Μούσλιν, με την οποία σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Βαγγέλης Μάντζιος που αποθεώθηκε. Πρώτη εμφάνιση έκαναν και τα άλλα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, Μιγκέλ και Φοδέρινγχαμ.

Για την Ανόρθωση άνοιξε το σκορ ο Λεϊβακαμπέσι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο σκόραραν οι Μαραγκός και Μπάκλεϊ. Όσον αφορά τη Νέα Σαλαμίνα, που ίσως το σκορ να την αδικεί με βάση την εμφάνιση της, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά με γκολ του Κυπριανού.

Και τo www.sigmalive.com γράφει πολύ καλά λόγια για τον Έλληνα άσο:

ΑΝΟ: Πάω για τίτλο (4-1) ...

Δυναμική πρωταθλήτριας προσέδωσε η προσθήκη του Β. Μάντζιου. Έλαμψε με το καλημέρα... Η Ανόρθωση πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα, έφτασε σε ευρεία νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας με 4-1. Εντυπωσιακό ντεμπούτο από τον Βαγγέλη Μάντζιο που μπήκε στον αγώνα στο 60ο λεπτό και άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας πολύ γρήγορα το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ανόρθωσης και κερδίζοντας πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μαραγκός. Η ομάδα της Αμμοχώστου ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, ένα μόλις βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Ήταν η 7η νίκη στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" σε οκτώ αγώνες και η 11η συνολικά στο πρωτάθλημα. Πιο πολύ όμως, η Ανόρθωση έδειξε αποφασισμένη να διεκδικήσει τον τίτλο, αφού η ψυχολογία πλέον στο "στρατόπεδο" της ομάδας της Αμμοχώστου βρίσκεται στα ύψη, ιδιαίτερα μετά την ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου."Κλειδί" πλέον για τη μετέπειτα πορεία της "Μεγάλης Κυρίας" τα επόμενα δύο παιγνίδια με ΑΕΛστο Τσίρειο και Ομόνοια στο "Αντώνης Παπαδόπουλος".

Τέλος το sportive.com.cy αναφέρει:

4-1: Γκολ με το καλημέρα ο Μάντζιος

Επιβλητικά προσπέρασε το εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας η Ανόρθωση, συντρίβοντάς την 4-1 στο κατά τα άλλα Αμμοχωστιανό ντέρμπι. Οι φίλοι της Μεγάλης Κυρίας είδαν την ομάδα τους να φτάνει σε άλλη μια νίκη, αλλά και τον Βαγγέλη Μάντζιο να χρίζεται σκόρερ με το καλημέρα της εμφάνισής του με την ομάδας τους. Έτσι, η κυανόλευκοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση, εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Ομόνοιας από τον Εθνικό, ένα βαθμό πιο κάτω από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Όσο για τους ηττημένους, το συγκρότημα του Νιρ Κλίνγκερ έχασε φυσιολογικά από ένα ανώτερο αντίπαλο…

[right:gynlu3fn]gazzetta.gr[/right:gynlu3fn]

More
12 Jan 2010 16:42 #67850 by Frank
Σίδνεϊ καλεί Γιαννακόπουλο

Την περίπτωση του Στέλιου Γιαννακόπουλου εξετάζει η Σίδνεϊ Ολίμπικ της Αυστραλίας και μάλιστα φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον 35χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό για την απόκτησή του.

Ο Γιαννακόπουλος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Λάρισα και σύμφωνα με την αυστραλιανή έκδοση του περιοδικού «Four Four Two», είναι πολύ πιθανό να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας του Σίδνεϊ και να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ολίμπικ για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Αυστραλίας έναντι 20.000 δολαρίων ανά ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα, αν ο Γιαννακόπουλος απαντήσει τελικά αρνητικά στην πρόταση της Ολίμπικ τότε η ομάδα της Αυστραλίας θα στρέψει το ενδιαφέρον της στον Άγελλο Μπασινά, ενώ ακούστηκε ότι έκανε κρούση και στον Γιάννη Γκούμα, αλλά ήταν αδύνατο να καλύψει τις απαιτήσεις του.

«Τιμωρία» για «Παπ»

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαιο, αφού αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ένα από αυτά είναι και του Δημήτρη Παπαδόπουλου, που δεν υπολογίζεται και προπονείται μόνος του.

Τα προβλήματα για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ συνεχίζονται. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με την πρωταθλήτρια Κροατίας για την λύση του συμβολαίου του, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ ο Έλληνας παίκτης δεν δείχνει διατεθειμένος να δεχτεί μείωση αποδοχών, όπως έκανε το άλλο μεγάλο απόκτημα του καλοκαιριού ο Λεάντρο Κουφρέ.

Έτσι, η Ντιναμό προέβη σε μία δοκιμασμένη λύση σε μία προσπάθεια να πιέσει τον Παπαδόπουλο, βάζοντάς τον να προπονείται μόνος του. Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και την περσινή χρονιά με τους Μπάλαμπαν και Σόκοτα μέχρι να βρουν ομάδα και να αποχωρήσουν για Ελλάδα (Πανιώνιος) ο πρώτος και Βέλγιο (Λόκερεν) ο δεύτερος.

Το όνομα του Παπαδόπουλου είχε ακουστεί για ΠΑΟΚ, Λάρισα και ΠΑΣ χωρίς όμως να προχωρήσει καμία από αυτές τις περιπτώσεις.

[right:2su2axhw]gazzetta.gr[/right:2su2axhw]