Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ronaldinho

More
23 Aug 2009 12:41 #58803 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic Ronaldinho
Εδώ και καιρό ο πατατάκιας γκολ και καλές εμφανίσεις κάνει μόνο στο παιδικό του :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2009 15:43 #61301 by Frank
Replied by Frank on topic Ronaldinho
Σκέφτεται να σταματήσει τη μπάλα ο Ροναλντίνιο!

Ο Ροναλντίνιο διανύει στην παρούσα φάση μία από τις χειρότερες περιόδους στην καριέρα του, καθώς δέχεται διαρκή αμφισβήτηση από τον ιταλικό Τύπο αλλά και τους φίλους της Μίλαν για τις απογοητευτικές εμφανίσεις του, και δεν αποκλείεται αυτό το σκηνικό να τον οδηγήσει στην απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία μόλις 29 ετών!

Όπως αποκάλυψε η καταλανική εφημερίδα "Sport" επικαλούμενη πηγή από τη Βραζιλία (τον ραδιοφωνικό σταθμό "Jovem Pan") ο Βραζιλιάνος οδεύει προς αποχώρηση καθώς "έχει επίγνωση του γεγονότος ότι η παρακμή του εξαρτάται αποκλειστικά από την έλλειψη κινήτρων και νέων προκλήσεων και ότι συμπεριφέρεται ως πρώην παίκτης.

Για αυτό το λόγο του έχει περάσει από το μυαλό η ιδέα να κάνει το αποφασιστικό βήμα και να αποχωρήσει".

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο παίκτης ήταν πολύ κοντά στο να πει "αντίο" στα γήπεδα την τελευταία του χρονιά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όμως ήταν ο αδερφός και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο ντε Ασίς αυτός που του έδωσε νέα κίνητρα με τη μεταγραφή του στη Μίλαν το καλοκαίρι του 2008, ενώ υπογραμμίζει πως την ημέρα που ο Ροναλντίνιο καταλάβει ότι ο Ντούνγκα τον έχει ξεγράψει από τη "σελεσάο" θα αποχαιρετήσει τα γήπεδα.

"H παρουσία του στη Νότια Αφρική είναι κάτι παραπάνω από ουτοπία. Ακόμα και τα 6.500.000 ευρώ που βάζει στην τσέπη του κάθε χρόνο από τη Μίλαν δεν είναι αρκετά για να του φέρουν πίσω το χαμόγελο", σχολιάζει με νόημα η καταλανική εφημερίδα.

Να σημειωθεί πως ο "Ντίνιο" ξεκίνησε εντυπωσιακά το φετινό Καμπιονάτο όντας μαζί με τον Πάτο μακράν οι κορυφαίοι άσοι των "ροσονέρι" στην επικράτηση με 2-1 επί της Σιένα στην πρεμιέρα, όμως στη συνέχεια απογοήτευσε κόντρα σε Ίντερ και Λιβόρνο, έμεινε στον πάγκο στο ματς με τη Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς του "Σαν Σίρο" με τη Μπολόνια λόγω πυρετού.

[right:2zp2figa]sport24.gr[/right:2zp2figa]

More
20 Sep 2009 16:34 #61306 by doxitis
Replied by doxitis on topic Ronaldinho
ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ! :stopsign:

More
20 Sep 2009 17:41 #61310 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Ronaldinho
Τίποτα δεν αποκλείεται έτσι όπως έχει γίνει...
Άντε να πάει κανά δυο χρονάκια στην Αμερική και άλλον έναν στα Εμηράτα να μαζέψει τα πετροδόλαρα,να σταματήσει και να ησυχάσουμε.Άλλο ένα μεγάλο ταλέντο με μυαλό 10χρονου. :bduh:
Κρίμα.

More
22 Sep 2009 14:07 #61406 by Frank
Replied by Frank on topic Ronaldinho
«Δεν παίρνει… σύνταξη ο Ροναλντίνιο»

Ένα βήμα πριν τη… συνταξιοδότηση έφεραν τον Ροναλντίνιο οι Ισπανοί, ωστόσο ο αδελφός και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο Ασίς φρόντισε να διαψεύσει όλα τα σενάρια των τελευταίων ημερών. Μάλιστα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του παίκτη της Μίλαν.

«Ο αδελφός μου δεν σκέφτεται τη συνταξιοδότηση, αντίθετα θέλει ξανά μια θέση στην εθνική του ομάδα με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό που γράφτηκε είναι δυσφήμηση για έναν παίκτη που έχει προσφέρει τόσα πολλά» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρομπέρτο Ασίς στο TV Globo, αν και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη Μίλαν για τον Βραζιλιάνο είναι άσχημο.

[right:1xr9exau]gazzetta.gr[/right:1xr9exau]

More
22 Sep 2009 14:11 #61410 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Ronaldinho
«Ψεύδεται η SPORT, δεν σταματώ το ποδόσφαιρο!»

«Δεν σκοπεύω να κρεμάσω σύντομα τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια!» τόνισε κατηγορηματικά στο προσωπικό του σαιτ ο Ροναλντίνιο, διαψεύδοντας παράλληλα δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας SPORT.

Σύμφωνα με αυτό, ο Βραζιλιάνος άσος σκεφτόταν έντονα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μόλις στα 29 του χρόνια, λόγω των κακών του εμφανίσεων με τη φανέλα της Μίλαν.

«Σχετικά με όσα έγραψε για μένα στο κυριακάτικο φύλλο της η SPORT ένα έχω να πω. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν πρόκειται να κρεμάσω σύντομα τα παπούτσια μου!» δήλωσε ο Ρόνι φανερά εξοργισμένος και πρόσθεσε:

«Αλλά τι βαρύτητα μπορεί να έχει ένα επιπόλαιο δημοσίευμα σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα; Το ποδόσφαιρο σημαίνει τα πάντα για μένα. Ήταν και παραμένει μια πηγή χαράς. Και στη Μίλαν περνάω υπέροχα, όπως και στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκα».

Ο Ροναλντίνιο έχει δεχτεί κατά καιρούς τα πυρά του Τύπου, πότε για τις εξωγηπεδικές του αταξίες, πότε για την αναιμική του παρουσία στο γήπεδο. «Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική, θετική ή αρνητική, αρκεί να βασίζεται σε γεγονότα. Το να δημοσιεύεις ψεύτικα πράγματα όμως είναι ανεπίτρεπτο» είπε ο παίκτης των Ροσονέρι.

«Από τον καιρό ακόμα που ανήκα στην Μπαρτσελόνα η SPORT διέσπειρε ψέματα εις βάρος μου. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα κυνήγι μαγισσών. Όσες εφημερίδες ακολουθούν αυτή την τακτική δεν είναι αξιόπιστες. Το συμβόλαιό μου με τη Μίλαν ολοκληρώνεται το 2011. Τουλάχιστον, μέχρι τότε θα αγωνίζομαι» ανέφερε κλείνοντας.