Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ronaldo (Βραζιλιάνος): Γενική συζήτηση

More
31 Oct 2008 18:54 - 15 Jul 2021 15:07 #48453 by Χρήστος Αρμυριώτης
100.000 ευρώ για κάθε γκολ του Ρονάλντο!

Η Σιένα, θέλοντας να παραμείνει στη πρώτη κατηγορία της Ιταλίας, έκανε πρόταση στο Ρονάλντο με την οποία εάν συμφωνήσει ο Βραζιλιάνος σταρ, θα πληρώνεται για κάθε του γκολ με 100.000 ευρω!

Ο 32χρονος παίκτης, ο οποίος είναι ελεύθερος καθώς το συμβόλαιό του με τη Μίλαν έληξε τον Ιούνιο του 2008, προπονείται με τη Φλαμένγκο έχοντας ξεπεράσει το τραυματισμό του στο γόνατο.

[align=center]
[/align]

" Θέλουμε να συνεργαστούμε με τον Ρονάλντο. Παρόλο που μου είπαν πως σκέφτεται να αποχωρήσει από την αγωνιστική δράση εγώ θα του δώσω μια ακόμα ευκαιρία. Μίλησα με τον μάνατζερ του και του πρότεινα ένα συμβόλαιο στο οποίο θα ανταμείβεται με 100.000 ευρώ κάθε φορά που θα σκοράρει. Τα γκολ του Ρονάλντο μπορούν να σώσουν τη Σιένα", δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" ο ισχυρός άνδρας της Σιένα, Λομπάρτι Στρονάτι.

Πηγή: contra.gr

Μήπως από Siena να μετονομαστεί σε $iena? :P
Last edit: 15 Jul 2021 15:07 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Oct 2008 21:09 #48454 by Μάνος Αλιμπέρτης
Πλάκα θα εχει να την αποδεχτει ο Ronaldo τη πρόταση και να αρχιζει να βαζει goal με το τσουβάλι

Everything that has a beginning has an end...

More
31 Oct 2008 21:39 - 01 Nov 2008 14:17 #48458 by Μάνος Γρυπάρης
Η κακία:
Δηλαδή αν υπογράψει...θα δουλεύει ένα χρόνο τσάμπα?  :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 01 Nov 2008 14:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
31 Oct 2008 23:02 #48471 by Pion_e7
Παμε να γινουμε ολοι ποδοσφαιριστες θα εχουμε να τρωμε .........(υποφερει ο κοσμος και τα λεφτα τα περνουν οι ποδοσφαιριστες)

More
01 Nov 2008 01:32 #48503 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Looooolll. Μαλλον θα μεινει απληρωτος ο καημενος...

More
01 Nov 2008 11:12 #48518 by Giannis
3 na balei se ena mats exei bgalei ta spasmena
:cool:

More
10 Mar 2009 14:37 #51459 by Μάνος Γρυπάρης

Ο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Κορίνθιανς και μάλιστα ισοφαρίζοντας στο 93' την Παλμέιρας σε 1-1.

Το "φαινόμενο" αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και πάλι ως αλλαγή και λύτρωσε την ομάδα του με κεφαλιά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το δεύτερο δοκάρι ο Ρονάλντο πήδηξε την διαφημιστική πινακίδα (αλμα κανονικό!), έτρεξε προς τους φιλάθλους και πανηγύρισε μαζί τους σκαρφαλώνοντας στα σύρματα.

Ο Ρονάλντο μπήκε στο ματς στο 63' και 15 λεπτά αργότερα είχε δοκάρι σε σουτ του, ενώ είδε κίτρινη κάρτα για τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ του.

"Δεν μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου. Ένιωσα πραγματικά φανταστικά", τόνισε αμέσως μετά το ματς ο 32άχρονος άσος και πρόσθεσε: "Νιώθω πως δεν γίνεται να κάνω λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν είμαι μπροστά στο τέρμα, το να σκοράρω είναι αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα".

Η αναμέτρηση ήταν για το τοπικό πρωτάθλημα του Σάο Πάολο (Paulistao), αφού το κανονικό πρωτάθλημα της χώρας (Brazileirao) ξεκινά το Μάιο

Πηγή: sigmalive.com

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Mar 2009 14:59 #51461 by ilias73
Τσαμπα πηγε αυτος, ελπιζω στην νεα του ομαδα να στεριωσει και να μην αρχισει τα καμωματα παλι!

More
09 Jul 2009 13:09 #55989 by Frank
Hat-trick πέτυχε ο Ronaldo

http://www.zougla.gr/news/data/upimages/image.php?image=ronaldo40873045730458.jpg&width=490

Το «φαινόμενο» Ronaldo ξαναχτύπησε… Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Corinthians πέτυχε τρία γκολ στο νικηφόρο 4-2 της ομάδας επί της Fluminense και την οδήγησε στους τρεις βαθμούς. Στο 24’, το 35’ και το 84’ ο Ronaldo γνώρισε την αποθέωση και με αυτό το hat-trick έφτασε τα 14 γκολ σε 22 συμμετοχές.

«Αυτά τα τρία γκολ είναι σαν παιδιά μου και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα. Είμαι σε καταπληκτική κατάσταση και ελπίζω να φορέσω ξανά την φανέλα της εθνικής ομάδας», δήλωσε ο Ronaldo, μετά την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε.

[youtube:1w95jh3h]
[/youtube:1w95jh3h]

[right:1w95jh3h]zougla.gr[/right:1w95jh3h]

Κλικ εδω αν θελετε να διαβαστε την ιδια ειδηση απο το troktiko

Επισης να επισημανω κατι, συμφωνα με το '' Έβαλες γκολ Κύριε Ρονάλντο; Πάρε 100.000 ευρώ! '', για τα χρηματα που θα επερνε αν πηγαινε στην Σιενα ... σημερα θα ειχε βγαλει αλλα 1.400.000 :wink:

Frank16 wrote: έφτασε τα 14 γκολ

:roll: :roll: :roll:

Πωτσ γκενιν ατο ?

More
09 Jul 2009 15:27 #55998 by Ρωμανός Βογιατζής
Ενδιαφέρον ο Ρονάλντο ξαναέρχεται στο προσκήνιο....!!!!!