Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γκολ αλά...Μαραντόνα!!!

More
30 Sep 2008 16:31 #47543 by Χρήστος Αρμυριώτης
Ο Μούσα Ντεμπέλε βάλθηκε να αποδείξει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι ομαδικό άθλημα. Ο Βέλγος διεθνής σημείωσε ένα από τα θεαματικότερα γκολ με τη φανέλα της Άλκμααρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίλεμ (2-5).

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έκανε ένα απίστευτο σλάλομ ντριμπλάροντας ούτε λίγο, ούτε πολύ εφτά ποδοσφαιριστές! Ο ολλανδικός Τύπος έκανε λόγο για γκολ α λα Πελέ.

Ο ποδοσφαιρικός αναλυτής στη χώρα της τουλίπας, Ούγκο Μπορστ σχολίασε: "Ένα γκολ φαινόμενο. Μοιάζει με αυτό του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στο ματς με τη Ναϊμέγκεν.

Το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς κόντρα στη Ναϊμέγκεν:
[youtube:1co1h1zl]
[/youtube:1co1h1zl]

Μόνο που ο Ντεμπέλε κάλυψε μεγαλύτερη απόσταση. Ένα γκολ που θυμάται σε όλη τη ζωή του. Έχει κορμί ατσάλι και ένα ωραίο αριστερό πόδι. Αποτελεί ευχαρίστηση να τον βλέπεις".

Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της φάσης, έξήγησε την έμπνευση του. "Ήθελα να δώσω την μπάλα στον Ελ Χαμνταουί, όμως επειδή δεν ήταν ελεύθερος ανέλαβα δράση. Ήταν θέμα έμπνευσης, όχι τύχης".

Απολαύστε το σπάνιας ομορφιάς γκολ του Μούσα Ντεμπέλε:

(πηγή:sport24.gr)

Προτιμώ χίλιες φορές το γκολ του μεγάλου Ράιαν Γκιγκς κόντρα στην Άρσεναλ στον τελικό του FA Cup το 1999. Δείτε το και απολαύστε!!! :lol:

Περιμένω τις προτιμήσεις σας για το καλύτερο απ' όλα!!! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2008 17:14 #47545 by Alex
Καλά του Gigs είναι το χεορότερο απ'όλα...Δεν έχει τις κλειστές και δύσκολες τρίπλες των άλλων δυο.Πιστεύω αυτό του Ζλαταν είναι φαντεζί από κάθε άποψη.Πρέπει να σακούλιασε με προσποιήσεις 3 παίχτες πέρα από τις τριπλες...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
30 Sep 2008 17:37 #47547 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα πάλι μου άρεσε του Giggs! (αν και φαν της Αρσεναλ!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Sep 2008 19:25 #47552 by a Guest
Replied by a Guest on topic Γκολ αλά...Μαραντόνα!!!
Εμένα μου άρεσε περισσότερο το γκολ του Ιμπαΐμοβιτς :!:

More
01 Oct 2008 19:38 #47585 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ryan Giggs!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Oct 2008 21:19 #47599 by Χρήστος Αρμυριώτης
Στο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς προσέξτε καλά τον έγχρωμο αμυντικό με το Νο2. Τρώει 3 σακούλες συνολικά με κορυφαία απ' όλες την τελευταία!!! :lol: