Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα αποχωρήσει από την προεδρία της ΑΕΚ

More
21 Aug 2008 07:51 #46284 by Αντώνης Παπαθανασίου
Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Εξέδρας» ο Ντέμης Νικολαΐδης στις αρχές Ιουλίου έκανε γνωστή στους μετόχους της ΑΕΚ την αποφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Με τη διευκρίνιση ότι η απόφαση είναι οριστική έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στα μέλη της εταιρείας.

Ο Νικολαΐδης φέρεται να θέλει ακόμα και να παραχωρήσει τις μετοχές, που έχει στην κυριοτητά του, στο άμεσο μέλλον.

Οι λόγοι της παραπάνω απόφασης-«βόμβα» δεν έχουν γίνει γνωστοί. Ωστόσο τα λίγα διαρκείας (από 28.000 έπεσαν στα 18.000 φέτος), καθώς θεωρεί ότι δεν μπόρεσε να πείσει τους φιλάθλους της ομάδας του αλλά και η απογοήτευση από τα τεκτενώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον οδήγησαν όπως φαίνεται στην αποχώρηση.

Η στιγμή της επίσημης φυγής του δεν είναι φυσικά γνωστή. Οι μέτοχοι του εχουν ζητήσει, όμως όπως όλα δείχνουν, να παραμείνει μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

Είδηση απο in.gr .

Περαιτέρω σχόλιά πολύ αργότερα... είναι νωρίς για καντήλια ακόμα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
21 Aug 2008 14:44 #46290 by a Guest
Μα κανείς δεν θα στεριώσει?????

More
21 Aug 2008 15:17 #46291 by Gabriel

More
21 Aug 2008 17:12 #46294 by Kostas
Νομιζω οτι ειναι λαθος η κινηση αυτη.Για εμενα παντα.

More
21 Aug 2008 17:13 #46295 by Kostas
Νομιζω οτι ειναι λαθος η κινηση αυτη.Για εμενα παντα.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
21 Aug 2008 20:39 #46302 by a Guest
Δεν ξέρω τί θα γίνει με την ΑΕΚ,αλλά στο Star που τον έδειξε με το νέο του look
(μουστάκι σε στύλ βαρύμαγκα) είχε τρομερή πλάκα...

More
21 Aug 2008 21:12 #46303 by Alex
Δεν καταλαβαίνω την απόφαση αυτή...Πρωταθλητής βγήκε πέρσυ...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
22 Aug 2008 04:56 #46306 by a Guest

More
22 Aug 2008 16:03 #46311 by Μάνος Γρυπάρης
Μία μεγάλη μερίδα ΑΕΚτζήδων δεν ήθελε τον Ντέμη. Ο Ντέμης τουλάχιστον δούλευε σοβαρά και με πλάνο, έσωσε την ΑΕΚ από την χρεωκοπία, ξανάφερε τον κόσμο στο γήπεδο με ρεκόρ στα διαρκείας, έφερε μεγάλο προπονητή (τον Φερέρ) και κατάφερε να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική. Δεν έχει τα λεφτά του Κόκκαλη, δεν μπορεί όποιτε γουστάρει να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να γενάει 80εκ ευρώ μπάτζετ, οπότε οι φίλοι της ΑΕΚ έπρεπε να κάνουν υπομονή. Ελπίζω να μην αναλάβει κανένας μυρωδιάς γιατί ο Νικολαϊδης πραγματικά κατέχει από μπάλα. Κι αν ο πρόεδρος μιας ομάδας δεν κατέχει το τόπι (βλέπε Τζίγκερ) τότε δεν αξιοποιεί τα χρήματά του εκεί που πρέπει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Aug 2008 19:19 #46317 by Αντώνης Παπαθανασίου
Καλά αυτό εμένα δεν μου λέει τίποτε. Ήμουν προετοιμασμένος σήμερα να ακούσω κάτι του στυλ "φεύγω τώρα γιατί δεν γουστάρω να μου καντηλιάζουν την οικογένεια" αλλά ευτυχώς (ή δυστυχώς) δεν το άκουσα.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη:

"Το 2004 αναλάβαμε τη διοίκηση αυτής της ομάδας και είχα ζητήσει από τους συμμετόχους μου και είχα ζητήσει να έχω πέντε χρόνια τη διαχείριση της ομάδας. Το Μάιο τελειώνει αυτή η πενταετία. Από τις αρχές του καλοκαιριού συζητούσαμε τι θα κάνουμε. Εκανα γνωστό στους μετόχους της ομάδας ότι δεν θέλω να συνεχίσω μετά τον Μάη, ώστε να δούμε τι θα κάνουμε, ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Δεν πιστεύω ότι έχω κάνει κακό στην ΑΕΚ. Αν τελειώσουμε με το θέμα του γηπέδου θα είμαι ανακουφισμένος. Ουδέποτε πέρασε στο μυαλό μου ότι θα αφήσω την ομάδα τώρα και θα παραιτηθώ. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το έλεγα τώρα, εάν δεν υπήρχε το δημοσίευμα. Δεν έχω να σας πω κάτι τελεσίδικο τι θα κάνουν υπόλοιποι μέτοχοι ομάδας".

"Δεν υπάρχει καμία διοικητική αστάθεια. Δεν υπάρχει κενό. Είμαι πρόεδρος και συνεχίζουμε όπως είμαστε στην ομάδα. Είμαι και μέτοχος, είμαι και πρόεδρος. Μετά τον Μάιο θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα είμαι και πιο έμπειρος. Πέρασαν πέντε χρόνια. Εμπειρία ονομάζουμε τα λάθη του παρελθόντος. Δεν πάει να πει ότι πρέπει να κάτσω δέκα χρόνια για να γίνω ακόμα πιο έμπειρος. Σίγουρα δεν μίκρυνα τη λίμνη. Είχα πάντα στόχο να έχουμε τον πέμπτο χρόνο 30.000 διαρκείας. Δεν τα κατάφερα, αλλά δεν πιστεύω ότι μίκρυνα την ομάδα ή της έκανα κακό όλα αυτά τα χρόνια".

"Η επιτυχία είναι πολύ υποκειμενική. Στο ξεκίνημα είχα 17.500 διαρκείας, τη χρονιά που ήταν μαγική. Τη 2η χρονιά πήγαμε στα 16.500, με πολύ μέτρια ομάδα, κάνοντας πολύ καλή πορεία. Χάσαμε και 1.000. Στον 3ο χρόνο λόγω Τσάμπιονς Λιγκ πήγαμε στα 20.000, τον 4ο λόγω Ριβάλντο στα 25.000 και στον 5ο περίμενα λιγότερα, αλλά όχι 18.000. Δεν είναι λίγα, αλλά ήθελα 30.000. Πρέπει η ομάδα να λειτουργεί αυτόνομα, ώστε όταν φύγουμε εμείς να πάρει κάποιος μία ομάδα νοικοκυρεμένη, υγιή, που να μπορεί να τρέξει μόνη της. Δεν κατάφερα να πετύχω αυτό το στόχο. Θεωρώ πως με καλύτερες αποφάσεις θα μπορούσα να τα καταφέρω. Εύχομαι αυτός που θα αναλάβει πρόεδρος μετά το Μάιο να τα καταφέρει".

"Υπάρχουν πράγματα που δεν είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Από την αρχή έλεγα ότι στόχος είναι να έχουμε 30.000 διαρκείας και δεν το πέτυχα. Ποτέ δεν κάνει λάθος ο κόσμος. Τα τελευταία δύο χρόνια υπάρχει κρίση στην ομάδα, πράγμα που δεν αξίζει γι’ αυτούς τους μετόχους και την ομάδα μας. Δεν πιστεύω ότι εάν αποφασίσουν ποτέ να αποχωρήσουν, πως θα ξαναϋπάρξουν τόσο καλοί, έντιμοι και χωρίς να έχουν κάτι να κερδίσουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο".

"Αν κάποιος θέλει να στηρίξει την ομάδα και να βοηθήσει, είμαστε πάντα ανοιχτοί να συζητήσουμε. Οποιοσδήποτε θέλει, είναι ΑΕΚ, θέλει να κάνει μια πρόταση, να βάλει χρήματα, όλοι οι μέτοχοι θα τον ακούσουν. Για να υπάρχει άρνηση θα πρέπει να υπάρχει κάτι επίσημο για να το πάω στο ΔΣ. Δεν υπήρχε πρόταση από τον κύριο Μελισσανίδη. Υπήρχε μόνο κάτι το προφορικό. Ήταν απλώς μία συζήτηση από το τηλέφωνο. Εδωσα στον κ. Μελισσανίδη να καταλάβει ότι δεν έχει δικαίωμα κανείς να απαιτεί από τους νυν μετόχους να βάλουν χρήματα στην ομάδα. Δεν μου άρεσε το ‘βάζω 70 εκατομμύρια, βάλτε 70 εκατομμύρια’. Δεν είναι σωστό. Ποτέ δεν είχαμε κλείσει την πόρτα".