Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δώνης: "Όσο πιο ψηλά γίνεται"

More
14 Aug 2008 14:18 #45782 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Την επιθυμία του να φτάσει η ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής της "Ένωσης" στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με την κυπριακή Ομόνοια, δήλωσε:

Τι σημαίνει για την ΑΕΚ η συμμετοχή της στο κύπελλο UEFA;
"Είναι το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς σε έναν θεσμό που μας ενδιαφέρει πολύ και θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Είναι ένα δύσκολο ματς με μία ομάδα η οποία έχει κάνει επενδύσεις και έχει φιλοδοξίες. Πρέπει εμείς να είμαστε καλοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έχουμε φιλοδοξίες, έχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Είναι η ΑΕΚ το φαβορί και σε ποιο επίπεδο ετοιμότητας βρίσκεται;
"Δεν θέλω να μιλήσω για ποσοστά. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο ώστε να φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλει. Έχουμε καταλήξει στην ενδεκάδα και θα το καταλάβετε από την προπόνηση. Είναι λογικό καμία ομάδα να μην είναι έτοιμη στο πρώτο ματς. Το σημαντικό είναι ότι ο βαθμός ετοιμότητάς μας είναι υψηλός όπως και το κίνητρο είναι υψηλό. Οι παίκτες έχουν δουλέψει γι’ αυτό γιατί θέλουμε να φθάσουμε ψηλά. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παιδιών στην προετοιμασία. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγάλος γιατί είχαν να αντιμετωπίσουν καινούργια δεδομένα".

Ποια η άποψή σας για την Ομόνοια;
"Έχω μελετήσει τον αντίπαλο, όπως κάνω με κάθε ομάδα. Αναζητώ τα δυνατά και αδύνατα σημεία του. Ξέρω ότι η Ομόνοια έχει καλή ομάδα έχει υψηλές φιλοδοξίες έχει κάνει σωστές επενδύσεις. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, ούτε ο αντίπαλος από εμάς. Θεωρούμαστε φαβορί, αλλά τα φαβορί φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δει τις εκπλήξεις που συμβαίνουν, ακόμα και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα από κάθε ματς θέλω να βλέπω ότι ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα μου και να ευχαριστιέμαι απ’ αυτό που βλέπω, είναι σημαντικό να συνδυάσουμε καλό θέαμα με την πρόκριση".

Για τον ρυθμό που περιμένει να δει από την ομάδα του:
"Θα έχουμε καλύτερο ρυθμό από ότι στον αγώνα με την Μπόλτον. Στην επίθεση είμαστε καλοί, αλλά δυσκολευόμαστε όταν βρισκόμαστε μέσα στην περιοχή. Δουλέψαμε όμως αρκετά πάνω σε αυτό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Αλεξόπουλος: "Με σεβασμό στην Ομόνοια"
Δηλώσεις για την αναμέτρηση παραχώρησε και ο Γιώργος Αλεξόπουλος, που θα αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα μετά από δύο χρόνια και τρεις μήνες.

"Αρχίζουμε τα επίσημα ματς με την Ομόνοια. Στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε την πρόκριση, χωρίς υπεροψία και με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι η Ομόνοια έχει καυτή έδρα, αλλά στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση. Είναι δύο χρόνια και τρεις μήνες από το τελευταίο ματς που έπαιξα.

Είμαι χαρούμενος γιατί θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Μακάρι αυτή η επανεμφάνισή μου να συνοδευτεί από νίκη της ομάδας μου. Θέλω η απόδοση της ΑΕΚ να είναι καλή και μέσα απ’ αυτή να βρω τον ρυθμό μου".

Τα σχέδια του Δώνη
Την ενδεκάδα που παρέταξε εναντίον της Μπόλτον ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια, ο Γιώργος Δώνης, κατά ένα μεγάλο μέρος.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλησε κρατήσει "μυστικά" από τον κατάσκοπο της Κυπριακής ομάδας που παραβρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ, και επέλεξε να χρησιμοποιήσει κατά μεγάλο ποσοστό τους παίκτες και τα σχήματα στα οποία φαίνεται να καταλήγει για τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια.

Αναλυτικά, κάτω από τα δοκάρια της εστίας του "δικεφάλου" θα ξεκινήσει ο Σάχα, αφού ο Μάχο προέρχεται από τραυματισμό, ενώ η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλο και Χουανφράν.

Στη θέση του δεξιού μπακ, ο Ράμος αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιώργου Δώνη, που δείχνει να τον προτιμά από τους Γεωργέα, Κουτρομάνο, ενώ στα χαφ οι Ρίκκα και Ριβάλντο θεωρούνται σίγουροι, από τη στιγμή που ο Μπασινάς δεν είναι καν στην αποστολή.

Στα πλάγια της επίθεσης οι Ζορμπάς και Σκόκο θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα,ενώ στο κέντρο της επίθεσης, θα αγωνιστεί ο Μπλάνκο που τελικά κέρδισε τη "μάχη" με τον Παυλή.

Τέλος, στο βασικό σχήμα θα ξεκινήσει και ο Παντελής Καφές, που τελικά θα προτιμηθεί από τον Περπερίμ Χετεμάι.

Σύνταξη θέματος: Αλέξανδρος Ελευθεριάδης

Μετά τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ στην μάχη της Ευρώπης ρίχνεται και η ΑΕΚ. Ποια είναι η γνώμη σας;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Aug 2008 00:54 #45870 by Giannis
Nai afto to eidame simera ERIMI oute fetos 8a exei ebropi :cry:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Aug 2008 08:42 #45919 by a Guest
όσο πιο ψηλά γίνεται lol
Πάλι καλά που στο τέλος τους σταμάτησε το δοκάρι,αν είχε γίνει το 0-2 τα πράγματα θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα.
Αλλά και τώρα η αεκ θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ για να περάσει
(και να έχει και την τύχη με το μέρος της,που χτές της γύρισε την πλάτη)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Aug 2008 10:33 #45924 by a Guest
Έλα και άρχισαν οι εκπτώσειςι!!!!

More
15 Aug 2008 18:32 #45959 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Καλα -για την ΑΕΚ- που δεν μπηκε το γκολ στις καθυστερησεις. Θα ηταν μεγαλο κάζο.

Πάντως νομίζω πως και τώρα δύσκολα θα περάσει. Δεν ειναι κακή ομάδα η Ομόνοια, καθολου.

More
19 Aug 2008 14:48 #46238 by Αντώνης Παπαθανασίου
Φάγαμε γκολ μετά απο τρείς κόντρες η πρώτη εκ των οποίων στον... διαιτητή (είχε κανει και χέρι νωρίτερα!), και παραλίγο να φάμε και δεύτερο που δεν μπαίνει ούτε σε φιλικά 5x5.

Για να δούμε και τον επαναληπτικό...