Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Γενική συζήτηση

More
31 Jul 2010 11:19 #76076 by Ιβάν
Μπορεί να αστόχησε. Γυναίκα είναι. Αλλά ο άλλος που έκανε βλακεία δεν δικαιολογείτε! Κατά την γνώμη μου πάντα! :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2010 17:39 #76170 by Ιβάν
Έλεος. Πόσο χαζές μπορεί να είναι οι γυναίκες; Αφού δεν το κατέχουν το άθλημα! Μα να πάει και να πιάσει την μπάλα! :lol: :icon great laugh: :lol big: :great laugh2:

More
04 Aug 2010 12:15 #76232 by Στέφανος Τρίγγας
Γυναίκες + Ποδόσφαιρο = το αποτέλεσμα που είδαμε.

More
18 Feb 2011 15:35 - 01 May 2018 17:36 #89946 by Μάνος Γρυπάρης
Από το 1991 διεξάγεται και το Μουντιάλ γυναικών κάθε τέσσερα χρόνια (ώστε να μην συμπίπτει με αυτό των ανδρών). Δείτε τα αποτελέσματα.

1991 (στην Κίνα): Αμερική - Νορβηγία 2-1
1995 (στην Σουηδία): Νορβηγία - Γερμανία 2-0
1999 (στην Αμερική):Αμερική - Κίνα 0 - 0 (κέρδισε η Αμερική 5-4 στα πέναλτι)
2003 (πάλι στην Αμερική): Γερμανία - Σουηδία 2-1 (στην παράταση)
2007 (στην Κίνα): Γερμανία - Βραζιλία 2-0 (κλασικός τελικός).

Φέτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικθα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Πέρα από τις αγαπημένες μας Αμερικανίδες, Hope Solo , Alex Morgan και Sydney Leroux , που είναι και οι πιο γνωστές, απλά να αναφέρω (για λόγους scouting και μόνο) μερικές ακόμη αξιόλογες παίκτριες που θα λατρέψετε οι fans της μπάλας και μη. Συγκεκριμένα ξεχωρίζουν η Σουηδέζα Jessica Landstrom, οι Καναδέζες Jonelle Filigno, Lauren Sesselmann και Kaylyn Kyle, η Julia Simic από την Γερμανία, η Γαλλίδα τερματοφύλακας Laure Boulleau και η Μεξικανίδα Nayeli Rangel.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 01 May 2018 17:36 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Nov 2014 12:09 #152405 by sprk
Οι... άτακτοι πανηγυρισμοί της Μπρόντμπι!

Οι παίκτριες της Μπρόντμπι οδεύουν προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Δανία και επέλεξαν έναν άκρως... καυτό τρόπο να πανηγυρίσουν την επιτυχία τους με την Φορτούνα.

Η Μπρόντμπι είναι μία εκ των πιο πετυχημένων ευρωπαϊκών ομάδων στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Με αρκετούς τίτλους στην χώρα και πολύ καλές πορείες στις διεθνείς διοργανώσεις. Με αφορμή τη νίκη με 3-2 επί της Φορτούνα η 28χρονη διεθνής μπακ της ομάδας, Τερέσα Νίλσεν, επέλεξε να... σκανδαλίσει τους ακόλουθούς της στα social media αναρτώντας μία sexy φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς της μαζί με τις συμπαίκτριές της στα αποδυτήρια μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Την σχετική φωτό την ανάρτησε τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook της.

More
20 Jan 2015 00:03 #155697 by sprk
«Με υποχρέωσαν να γδυθώ για να τους αποδείξω ότι είμαι γυναίκα»

Με τον χειρότερο τρόπο υποχρέωσαν την Τζενοβίβα Ανίμα οι υπεύθυνοι της Αφρικανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να αποδείξει ότι είναι γυναίκα!

«Μου ζήτησαν να βγάλω όλα τα ρούχα μου μπροστά στους υπεύθυνους της Αφρικανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και εκείνης της Ισημερινής Γουινέας. Πραγματικά ταράχθηκα πάρα πολύ. Η αυτοεκτίμησή μου έπεσε και έβαλα τα κλάματα. Ήταν πραγματικά εξευτελιστικό. Ο χρόνος πέρασε όμως και το ξεπέρασα»…

Η Τζενοβίβα Ανίβα περιγράφει στο BBC την στιγμή που υποχρεώθηκε να αποδείξει ότι είναι γυναίκα από τους υπεύθυνους των δύο ομοσπονδιών.

Η 27χρονη αγωνίζεται στην γερμανική, Τέρμπιν Πότσνταμ και θεωρείται ως μια από τις καλύτερες αφρικανές στο ποδόσφαιρο.

Επί μεγάλο χρονικό διάστημα δέχεται προσβολές και ανοικτά έχει γίνει αποδέκτης κακών σχολίων για το φύλο της.

Σε συνέντευξή της στο BBC αποκάλυψε την χειρότερη στιγμή στην ζωή της όπως είπε…

Την στιγμή που γδύθηκε για να αποδείξει ότι πραγματικά είναι γυναίκα!

Όπως αναφέρει αυτό το τραγικό περιστατικό έγινε μετά το τέλος του τελικού του αφρικανικού κυπέλλου γυναικών στο οποίο εκείνη πραγματοποίησε μια εξαιρετικ εμφάνιση και οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας της στην κατάκτηση της διοργάνωσης σκοράροντας το νικητήριο τέρμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι υπεύθυνοι ισχυρίστηκαν ότι είναι άντρας και την υποχρέωσαν να γδυθεί για να αποδείξει το αντίθετο.

www.sport-fm.gr/article/me-upoxrewsan-na-gduthw-gia-na-tous-...eiksw-oti-eimai-gunaika/822131

More
01 May 2018 17:39 #214860 by Μάνος Γρυπάρης
Η Lieke Martens είναι μια Ολλανδέζα η οποία θεωρείται σήμερα "Ο Messi του γυναικείου ποδοσφαίρου". Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1992, έχει ύψος 1.70 και αγωνίζεται ως μέσος στην Barcelona. Η τεχνική της, το κοντρόλ της και η ικανότητά της στην ντρίπλα είναι ασσύληπτη για το γυναικείο ποδόσφαιρο, ενώ βγάζει και εκπληκτικές ασίστ. Θα μπορούσε να έχει και λίγο πιο δυνατά σουτ, αλλά για την θέση της και δεδομένης της ικανότητας των τερματοφυλάκων τα καταφέρνει πολύ καλά όπως θα δείτε.

Φαίνεται συμπαθητική παρουσία και μπράβο της.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
02 May 2018 12:40 #214877 by Μάνος Γρυπάρης
Βρήκα νέο βίντεο με τις 10 καλύτερες παίκτριες παγκοσμίως. Τα ονόματα θα τα βρείτε στην περιγραφή:

Ξεχώρισα επίσης την Νορβηγίδα Ada Hegerberg που παίζει στη Lyon.

Και την Βραζιλιάνα Marta (Vieira da Silva)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Nov 2018 02:30 #220196 by Τάσος Φέτσης
Ποδόσφαιρο γυναικών. Δειτε εδω τις μεγαλυτερες γκαφες που εχουν γινει:

Εντάξει και στο αντρικο εχουν γινει μεγαλες γκαφες αλλα δε ξερω νομιζω ενα κλικ πιο κατω απο αυτες.

Επίσης η Εθνική Αυστραλίας θυμίζουμε ότι είχε χάσει 7-0 από την Κ-17 της Newcastle! Ετσι τροφη για σκεψη! :whistle:
www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3609949/Matildas-...-15s-Rio-Olympics-warm-up.html