Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

O καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή στον κόσμο

Poll: Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Wayne Rooney
No votes 0%
Thierry Henry
1 3.6%
Ruud Van Nistelrooy
No votes 0%
Petr Cech
No votes 0%
Steven Gerrard
2 7.1%
Frank Lampard
No votes 0%
Gianluigi Buffon
No votes 0%
Walter Samuel
No votes 0%
Javier Saviola
No votes 0%
Pablo Aimar
1 3.6%
Patrick Vieira
No votes 0%
Zlatan Ibrahimovic
No votes 0%
Christian Chivu
No votes 0%
Francesco Totti
1 3.6%
Alessandro Nesta
No votes 0%
Kaka
1 3.6%
Andriy Shevchenko
1 3.6%
Iker Casillas
No votes 0%
Fernando Torres
No votes 0%
Joaquin
No votes 0%
Carles Puyol
No votes 0%
Ronaldinho
14 50%
Deco
No votes 0%
Xavi
No votes 0%
Juan Carlos Valeron
No votes 0%
Roberto Carlos
No votes 0%
David Beckham
No votes 0%
Zinedine Zidane
2 7.1%
Julio Baptista
No votes 0%
Raul
No votes 0%
Robinho
No votes 0%
Ronaldo
1 3.6%
Pavel Nedved
No votes 0%
Adriano
2 7.1%
Antonio Cassano
No votes 0%
Didier Drogba
1 3.6%
Luis Figo
No votes 0%
’λλος
1 3.6%
Total number of voters: 3
Only registered users can participate to this poll
More
28 Dec 2005 02:10 #7028 by Κώστας Dante
Βάλατε τις ενδεκάδες της Ρεάλ και της Μπάρτσα και κάνετε ψηφοφορία. :x

Δεν είπα τίποτα για Podolski, ούτε καν τον ανέφερα, αλλά μην μου πείς ότι ο Ballack δεν αξίζει να είναι μέσα στη λίστα, να είναι μέσα κάτι ΜΠΙΠ(μην το πώ και γίνω κακός) και να μην μπαίνουν παίκτες που κάνουν παιχνίδι.

Παίζει ο Baptista ή ο Beckham(για να μην πώ για τους άλλους) καλύτερη μπάλα από Frings, Ballack & Deisler? Δηλαδή επειδή παίζει στη Ρεάλ κάποιος είναι απαραίτητα καλύτερος από κάποιον που παίζει σε Γερμανικό σύλλογο...? WTF? Επειδή παίρνει κάποιος καλύτερα λεφτά είναι και καλύτερος παίκτης?

Ωραία, η Γερμανία βγήκε 3η στο Confederation... και τί? έφαγε ο Kahn τόσα γκόλ, αλλά ποιός έφταιγε? αυτός ή πήπως η άπειρη άμυνα των γερμανών? Ποιός έκανε τα παιχνίδια των γερμανών? και ποιά ομάδα είχε την καλύτερη επίθεση?

WTF κάνει στη λίστα ο Cassilas?

WTF κάνει στη λίστα ο Zidane? αυτός σταμάτησε να παίζει πρίν 2-3 χρόνια πίσω... μη μου πείς επειδή έχει κάνει τόσα και τόσα, άμα είναι να πάμε έτσι, θα θυμηθώ Έφενμπεργκ, Ματέους & Κλίνσμαν.

"Joaquin είναι το αστέρι της Betis και της Εθνικής Ισπανίας με 34 συμμετοχές και 4 γκολ. Θυμάστε τι μπαλάρα έπαιζε στο Euro." Γουστάρω, όλα τα κάνουμε ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ. Σωστά, είναι δηλαδή καλύτερος από τον Cisse, τον Reyes, τον Owen, τον J. Cole, τον Baros, τον Mutu κλπ. ΟΚ ΟΚ, ότι πείτε.

Για να μην λέτε όμως.. δεν θα ξαναασχοληθώ. ΤΕΛΟΣ. Κάντε ότι γουστάρετε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Dec 2005 03:58 #7029 by Μάνος Γρυπάρης

Παίζει ο Baptista ή ο Beckham(για να μην πώ για τους άλλους) καλύτερη μπάλα από Frings, Ballack & Deisler? Δηλαδή επειδή παίζει στη Ρεάλ κάποιος είναι απαραίτητα καλύτερος από κάποιον που παίζει σε Γερμανικό σύλλογο...? WTF? Επειδή παίρνει κάποιος καλύτερα λεφτά είναι και καλύτερος παίκτης?

Ο Beckham έχει την καλύτερη σέντρα όλων των εποχών. Στα υπόλοιπα μπορεί να είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ και να έχει εξελίξει μόνο την πάσα. Αλλά αυτή η πάσα διαβήτης έδωσε ολόκληρη κούπα στην Manchester United. Το προσόν του αυτό δεν πήγε χαμένο.
Ο Baptista έχει εκτόπισμα! Μπορεί να μαρκαριστεί και να εξαφανιστεί από λίγους αμυντικούς στον κόσμο (π.χ. Δέλλας, Rio Ferdinand κτλ.). 2-3 φορές να πάρει μπάλα και να χρησιμοποιήσει το σώμα του στην έκανε την ζημιά. (και δεν είναι ντυμένο ξύλο όπως ο Carew είναι και τριπλαδόρος). Ο Ballack είπαμε ξέρει μπάλα. Ο Frings κι ο Deisler τι προσόντα έχουνε? Αστο καλύτερα!

Ωραία, η Γερμανία βγήκε 3η στο Confederation... και τί? έφαγε ο Kahn τόσα γκόλ, αλλά ποιός έφταιγε? αυτός ή πήπως η άπειρη άμυνα των γερμανών? Ποιός έκανε τα παιχνίδια των γερμανών? και ποιά ομάδα είχε την καλύτερη επίθεση?

WTF κάνει στη λίστα ο Cassilas?

O Kahn τρώει φάβες τα τελευταία 3 χρόνια κι είναι υπεύθυνος για την κατάντια και της Εθνικής Γερμανίας και της Bayern. ’νοιξε τα ματάκια σου λίγο.
Ο Casillas είναι βασικός στην Ρεάλ από τα 19 του, και με το καλημέρα σήκωσε κούπα Champions League (και 2 απανωτές μάλιστα). Μαζί με τον Cech και τον Buffon είναι οι 3 καλύτεροι τερματοφύλακες αυτή την στιγμή στον κόσμο. Μάλιστα ο Casillas υπερτερεί σε αντανακλαστικά (υστερεί στο μπλοκάρισμα λίγο). Πως είπατε? Kahn? Σιγά τον γεροξεκούτη!

WTF κάνει στη λίστα ο Zidane? αυτός σταμάτησε να παίζει πρίν 2-3 χρόνια πίσω... μη μου πείς επειδή έχει κάνει τόσα και τόσα, άμα είναι να πάμε έτσι, θα θυμηθώ Έφενμπεργκ, Ματέους & Κλίνσμαν.

Καλά, εσύ μου λες για 40φεύγα. Ο Zidane είναι 33 ακόμα και παίζει βασικός στην Ρεάλ. Και βέβαια παίζει σαν έφηβος. Τρέχει, κάνει παιχνίδι, τριπλάρει....του χρόνου ίσως να μην μπει στο γκάλοπ αλλά ακόμα παίζει μπάλα.

"Joaquin είναι το αστέρι της Betis και της Εθνικής Ισπανίας με 34 συμμετοχές και 4 γκολ. Θυμάστε τι μπαλάρα έπαιζε στο Euro." Γουστάρω, όλα τα κάνουμε ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ. Σωστά, είναι δηλαδή καλύτερος από τον Cisse, τον Reyes, τον Owen, τον J. Cole, τον Baros, τον Mutu κλπ. ΟΚ ΟΚ, ότι πείτε.

Τα έχεις τελείως χαμένα! Δες τι έγραψες πιο πάνω...

ο Joaquin που δεν τους ξέρει ούτε οι μάνες τους?

Σου απάντησα αν και κατά πόσο τον ξέρει η μάνα του τον Joaquin. Εκτός από Confederations να βλέπεις κανένα Champions League, κανένα μουντιάλ, βάλε και κάνα Supersport, δεν βλάπτει. Για να δεις τουλάχιστον κατά πόσο τους ξέρει η μάνα τους όλους αυτούς!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Dec 2005 12:33 #7036 by Μιχάλης Πλατάρης
Ο Χοακιν ειναι γνωστος κυριως απο τους πολυγνωστικους του ειδους και οσους βλεπουν ισπανικο ποδοσφαιρο εντατικα και οχι μια Ρεαλ και μια Μπαρτσα. Ποτε επαιξε Champions League?Μονο φετος επαιξε. Ε δεν θα τον βαλουμε και γιαυτο ομως σε αυτη τη λιστα. Υπαρχουν πολλοι καλυτεροι δεξοι χαφ εξτρεμ στον κοσμο για να μπει και στην λιστα.

Ο Μπεκαμ επαιζε μπαλα οταν ηταν 25-26. Τωρα εχει κονομησει αγρια και δεν παιζει τιποτα. Περα απο μια σεντρα διαβητη δεν εχει τιποτα αλλο. Ωραια ο Φερδιναντ ειναι καλος στις κεφαλιες. Θα εβγαινε ποτε καλυτερος ποδοσφαιριστης ΜΟΝΟ για αυτο του το προσον?

Ο Καν δεν ειναι για Μουντιαλ. Επρεπε να ειχε σταματησει στο μουντιαλ του 2002. Τωρα πρεπει να αντικατασταθει απο καποιον αλλο αλλα μην μου λετε οτι δεν μπαινει στην λιστα. Δηλαδη ο Μπεκαμ που λετε οτι εδωσε ΚΑΠΟΤΕ ενα πρωταθλημα στην Μανστεστερ κανει τωρα τιποτα και ειναι στην λιστα?Το ιδιο πραγμα ειναι.

Παντως μην θελουμε και πολλους Γερμανους στην λιστα αφου ΜΟΝΟ ο μπαλακ ειναι ικανος να ειναι προτεινομενος για τετοια διακριση...

More
28 Dec 2005 15:19 - 29 Dec 2005 16:46 #7042 by Μάνος Γρυπάρης

Ο Χοακιν ειναι γνωστος κυριως απο τους πολυγνωστικους του ειδους και οσους βλεπουν ισπανικο ποδοσφαιρο εντατικα και οχι μια Ρεαλ και μια Μπαρτσα. Ποτε επαιξε Champions League?Μονο φετος επαιξε. Ε δεν θα τον βαλουμε και γιαυτο ομως σε αυτη τη λιστα. Υπαρχουν πολλοι καλυτεροι δεξοι χαφ εξτρεμ στον κοσμο για να μπει και στην λιστα.

Δεν είναι λογική αυτή. Στην Betis παίζει, γι'αυτό δεν τον βλέπουμε πολύ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν το πάμε έτσι αδικούμε τους παίκτες που παίζουν εκτός Ευρώπης (ιδιαίτερα από Λατινική Αμερική).

Ωραια ο Φερδιναντ ειναι καλος στις κεφαλιες. Θα εβγαινε ποτε καλυτερος ποδοσφαιριστης ΜΟΝΟ για αυτο του το προσον?

Ρε Mike βλέπεις καθόλου μπάλα? Ο Rio Ferdinand τρέχει, μαρκάρει δυνατά, κάνει όλη την δουλειά στην άμυνα της United και της Εθνικής Αγγλίας. Στην Αγγλία είναι μόνο αυτός κι ο John Terry που τους τελευταίους μήνες έχει ανέβει πάρα πολύ (άλλος ένας που ίσως άξιζε να μπει στο γκάλοπ). Πες μου εσύ ποιοι είναι οι καλύτεροι αμυντικοί στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Πέρα από τον Nesta, τον Rio Ferdinand, τον Puyol, τον Roberto Carlos, δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι αμυντικοί ποιότητας. Η Arsenal παίζει με τον Toure, τον Campbell και τον Senderos, η Ρεάλ με τον Sergio Ramos, τον Pavon και τον Helguera. Ξυπνήστε λίγο.

Και τέλος πάντων άμα βάζαμε στο γκάλοπ τις προσωπικές επιλογές του καθενός θα έπρεπε να έχει πάνω από 200 επιλογές. Και πάλι θα υπήρχαν άνετα άλλες 50 διαμαρτυρίες. Αυτούς έκρινα εγώ, όσα γράψατε καταγράφηκαν, του χρόνου το καλοκαίρι στο νέο γκάλοπ που θα μπει θα κάνουμε ταμείο και θα προσθέσουμε τους καινούργιους (και φυσικά όχι τον Kahn και τον Frings :mrgreen: )

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 29 Dec 2005 16:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
28 Dec 2005 15:48 #7043 by Μιχάλης Πλατάρης
Ε καλα παντως το τοπικ εχει περισσοτερο δικιες σου επιλογες και οχι αντικειμενικες αφου λογικα επρεπε να υπαρχουν και αλλοι παικτες μεσα. Τεσπα το θεμα ελπιζω να θεωρειται ληξαν. Οποιος θελει καποιον απο τους Μπαλακ, Φρινγκς η οποιον αλλο υπαρχει και η επιλογη "Αλλος"....

More
28 Dec 2005 16:13 #7045 by Μάνος Γρυπάρης
Η οποία πήρε μόνο ΕΝΑΝ ψηφό!!! Δηλαδή τόσες μέρες γίνεται φασαρία για το (σχεδόν) τίποτα! ^^

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
28 Dec 2005 19:51 #7071 by Manthos
Καλύτερος με διαφορά παίκτης του κόσμου είναι (και δεν προβέπεται να αλλάξει τα επόμενα χρόνια) ο Ροναλντίνιο. Οποιος λέει ότι είναι μόνο να για να κάνει κολπάκια, προφανώς δεν ξέρει μπάλα. Και ο ξάδερφός μου κάνει κόλπα τρελά αλλά δεν ξέρει ποδόσφαιρο. Αν βγάλεις τον Ρονι αυτή τη στιγμή από την Μπάρτσα, η απόδοση πέφτει 50%.
Πάντως Μάνο έχεις βάλει όντως πολλούς παίκτες. Κάτι Καναβάρο, Φίγκο, Κίβου(???) κτλπ δεν έπρεπε να υπάρχουν. Ευτυχώς δεν έβαλες Γερμανούς. Ρε παιδιά ποιός Γερμανός αξίζει αυτή τη στιγμή; Αντε λίγο ο Μπάλακ, αλλά δεν κάνει φοβερά παιχνίδια στην πραγματικότητα, μην κοιτάτε στο manager που μαμάει! :P Ποντόλσκι;;; Ποιός Ποντόλσκι;; :P
Υπάροχουν και άλλοι πολύ καλοί, Κακά, Τζέραρντ (αν και αυτός δεν έχει σταθερή απόδοση), αλλά αυτή τη στιγμή πολύ απλά Ρόνι is No.1.

ΥΓ: Ο Βύντρα έσβησε το Ροναλντίνιο...αχαχαχαχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;

What you give is what you get...

More
28 Dec 2005 22:42 #7081 by Κώστας Dante
Τελικά αυτό που καταφέραμε (με μένα αρχηγό μιας και το ξεκίνησα) είναι να γίνει το topic μπουρδ*λο. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει ένας μόνο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Το καλύτερο θα ήταν να γίνει ένα topic με την καλύτερη 11άδα του πλανήτη.

More
28 Dec 2005 23:41 #7088 by Αντώνης Κατρής
Ρε παλικάρια για όνομα!!! Υπάρχει ένταση για ένα θέμα τελείως υποκειμενικό. Ο καθένας κρίνει την ικανότητα του κάθε παίκτη με άλλα κριτήρια και προφανώς υπάρχουν διαφωνίες. Εγώ πχ κρίνω με βάση τη συνολική προσφορά, τη σταθερότητα και τη δουλεία που κάνει ο παίκτης μέσα στο γήπεδο. Με λίγα λόγια προτιμώ τους ηγέτες-εργαλεία και οι μόνοι που ξεχωρίζουν για μένα αυτή τη στιγμή είναι οι Fabio Cannavaro και Javier Zanetti. Όσοι δε συμφωνούν κάλα κάνουν δε θα τους την πω... Όπως όμως εγώ σέβομαι την διαφωνία του άλλου έτσι απαιτώ να σεβαστεί και ο άλλος τη δική μου διαφορετική άποψη και γι'αυτό με χαλάνε και διάφορες επιθετικές απαντήσεις. Δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να δεχτεί κανείς ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις σε ένα άθλημα που υπάρχουν από μόνες τους πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις...

More
29 Dec 2005 03:43 #7104 by Manthos
Sir A.K. δεν ξέρω αν το σχόλιο σου πήγαινε για μένα. Απλά διευκρινίζω ότι δεν είδα αν έχεις γράψει κάτι, απλά κοίταξα τη λίστα και το είπα. Δεν λέω ότι ο Καναβάρο είναι κακός παίκτης. Από τους καλύτερους αμυντικούς. Αυτό όμως. Δεν είναι ούτε ηγέτης, ούτε εργαλείο. Ο Νετβεντ πχ είναι τέτοιος ή ο Τζέραρντ. Γνώμη μου και γνώμη σου και σεβαστή. Απλά για να μην παρεξηγούμε.

What you give is what you get...