Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Απόλυση του Λεμονή (τρελάθηκε ο πρόεδρος?)

More
11 Mar 2008 17:12 #41228 by Kostas
Τρελα .Ας μου πει καποιος τον λογο?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Mar 2008 12:03 #41251 by nickos
Aπλως δες το εξωφυλλο της Sport Day για να σου λυθει η απορία... resources.sport-fm.gr/supersport ... _03_12.jpg
Αυτα μονο ζηταει ο προεδρος..
Και οπως ελεγαν και καποια "καλα παιδιά" Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

More
12 Mar 2008 15:45 #41259 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι εξωφρενικό να διώχνεις τον προπονητή που σε έκανε φέτος για 1η φορά να παίξεις ίσως την καλύτερη μπάλα της ιστορίας σου. Ίσως το θέαμα που είδαμε θα μπορούσε να πλησιάσει (να ξεπεράσει σε τεχνική δεν νομίζω) αυτό επί εποχής Μπάγεβιτς στους 8. Κατά τα άλλα οι ερυθρόλευκοι "έκρυψαν" την μπάλα στα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια κι ειδικότερα σε αυτά με Βέρντερ και Ρεάλ Μαδρίτης εκτός, παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαν ακόμα και να είχαν κερδίσει. Μέσα σ' όλα αυτά ο Λεμονής ανέβηκε για πλάκα στην κορυφαία 25άδα προπονητών στην Ευρώπη.

Και τώρα τι; Κλασική Ελλαδάρα. Με το παραμικρό στραβοπάτημα φταίει πάντα ο προπονητής. Νομίζει ο Κόκκαλης ότι επειδή έχει πολλούς πρωτοκλασάτους παίκτες ότι με έναν καλύτερο προπονητή θα κέρδιζε την Chelsea? Η μήπως ότι θα έκανε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα με τους ίδιους παίκτες που κλατάρανε γιατί δεν υπήρχαν οι κατάλληλες αλλαγές? Και ποιον έφερε? Τον Γιόζεπ Σεγκούρα, βοηθό προπονητή, ο οποίος ήταν παλιότερα βοηθός του Λορένζο Φερέρ. Δηλαδή φέρνει έναν προπονητή που έχει μικρότερη εμπειρία κι από τον Φερέρ. Λέει μάλιστα "Πιστεύουμε πως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη λύση για όλους". Εγώ να προσθέσω σε αυτό ότι μάλλον πρόκειται για άλλο ένα πείραμα. Δηλαδή λες ότι έφερες τον προπονητή της επόμενης δεκαετίας, τον στήριξες, η ομάδα έβγαλε μάτια και τώρα...? Φέρνεις τον προπονητή της επόμενης....15ετίας? Μέχρι να τον διώξεις κι αυτόν?

Εγώ νομίζω ότι Παναθηναϊκοί και ΑΕΚτζήδες θα πρέπει ήδη να τρίβουμε τα χέρια μας μέχρι να βρεθεί προπονητής της προκοπής στον Ολυμπιακό. Προφανώς ο Κόκκαλης ξέχασε ότι η ομάδα δεν έπαιζε πλήρης τον τελευταίο καιρό. Μετράει μόνο πόσα έδωσε και θεωρεί ότι έπρεπε να πάρει περισσότερα. Ε αυτό το λάθος θεωρώ ότι θα το πληρώσει. Εκτός κι αν το καλοκαίρι έρθει ο Sorensen, ο Coloccini κι ο Cesar Delgado, οπότε κι εγώ να κάτσω στον πάγκο θα τα παίρνω περίπατο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Mar 2008 16:32 #41262 by Χρήστος Αρχοντάκης
Ωραιος ο Μανος,σωστη αποψη και συμφωνω σε πολλα.
Ο Κοκκαλης, για να φανταστειτε που ζει ο ανθρωπος, απαντησε στις δηλωσεις Τζιγγερ μολις μετα απο πολλους μηνες.Ελεος.
Η ομαδα δεν πηγαινε καλα και εφταιγε ο Σεγκουρα.Αυτος ηταν assistant manager και αυτος ειχε ενα μερος ευθυνης στην προετοιμασια.Ολες οι θλασεις που εχουμε παθει φετος και ειναι ανεπιτρεπτες ειναι απο την κακη προετοιμασια το καλοκαιρι.
Μετα μας λενε κουτσα αλογα.
Ο προπονητης δεν εφταιγε αφου και καλη πορεια εκανε στο Τσου-Λου αλλα ειναι και στα ημιτελικα του κυπελλου.ΕΙμαι σιγουρος οτι οι πιο πολλοι Ολυμπιακοι δεν καταλαβαν (ειμαι μεσα σε αυτους) γιατι εδιωξε ο Κοκκαλης τον Λεμονη.Ενταξει ο ανθρωπος ειχε πολλες δυσκολιες και μπορω να πω οτι τα καταφερνε.Μπορει να

More
12 Mar 2008 18:39 #41268 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης

Manos\ wrote: Νομίζει ο Κόκκαλης ότι επειδή έχει πολλούς πρωτοκλασάτους παίκτες.

Εγώ νομίζω ότι Παναθηναϊκοί και ΑΕΚτζήδες θα πρέπει ήδη να τρίβουμε τα χέρια μας.

Εκτός κι αν το καλοκαίρι έρθει ο Sorensen, ο Coloccini κι ο Cesar Delgado, οπότε κι εγώ να κάτσω στον πάγκο θα τα παίρνω περίπατο.

1)Αυτοί οι πρωτοκλασσάτοι παίχτες είναι οι τύποι που με 4-5 διαιτητικά σπρωξίματα και 1 παιχνίδι στα χαρτιά είναι 1 βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό?

2)Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να τρίβει και ιδιαίτερα τα χέρια του. Ο προπονητής του είναι κλάσεις ανώτερος του Sir Takis και παρά τα 1-0 που παίρνει, τουλάχιστον τα παίρνει και τα αξίζει. Δεν κερδίζει με πέναλτυ 1-0 τον Εργοτέλη και ο Ογκουνσότο έπαιζε κρυφτό με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού να φυλάνε με τα μάτια κλειστά. Όσο για την ΑΕΚ, αυτή το χάνει το μπαλάκι τώρα.

3)Και ο Lua Lua που ήρθε δεν έκανε και τίποτα. Ούτε 1 ούτε 2 ούτε 3 κούκοι κάνουν την άνοιξη σε 1 συλλογικό άθλημα. Τα μυαλά πρέπει να αλλάζουν και να προσγειώνονται.

More
13 Mar 2008 00:33 #41282 by Kostas
jimisballjohn μπορει να εχετε προπονητη αλλα ομαδα δεν εχετε,για εμενα παντα.

More
13 Mar 2008 01:50 #41283 by CHARALAMPOS
jimisballjohn να δω οτνα θα σου φυγουν οι δανεικοι και θα μεινεις με τον τον γιαννακη τι ομαδαρα θα λες πως εχετε