Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εuro 2008

Poll: Θα ξανακακτήσει η Ελλάδα φέτος το Euro (was ended 2008-06-25 04:08:26)

Ναι
3 16.7%
Όχι
12 66.7%
Όχι,αλλα θα έχουμε ανάλογη πορεία με το Euro 2004
3 16.7%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
14 Jun 2008 23:57 #43648 by Νικολής Ασημάκης
Άστα ρε. Αν πρόσεξες καλά το replay πάντως έβλεπες και τους μισούς Ρώσους να γυρίζουν πίσω γιατί νόμισαν πως τελείωσε η φάση... όπως είπε και ένας φίλος μου στο ματς με τη Σουηδία "Καλά, ο Νικοπολίδης βγαίνει για να μαζέψει βρούβες".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Jun 2008 00:02 #43649 by a Guest
Replied by a Guest on topic Εuro 2008
Ούτε γκολ δεν θα βάλουμε, ούτε γκολ.....

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Jun 2008 03:32 #43651 by a Guest
To dialleima teleiwse ta kefalia mesa.

More
15 Jun 2008 04:27 #43653 by Μάνος Γρυπάρης
Τουλάχιστον η Εθνική σήμερα έπαιξε λίγο καλύτερη μπάλα από το πρώτο ματς.
Ο Χαριστέας αποδείχθηκε ότι δεν είναι καλός στα σουτ παρά μόνο στο ψηλό παιχνίδι, άρα άκυρη η χρησιμοποίησή του στα πλάγια από τον Ρεχάγκελ (τι κόλλημα κι αυτό!)

Δυστυχώς εγώ τα έγραφα και τα έλεγα στο ραδιόφωνο χρόνια τώρα. Ο Νικοπολίδης είναι η μεγαλύτερη ΜΟΥΦΑ που πέρασε ποτέ από την Εθνική Ελλάδος. Συγγνώμη Αντώνη μου, να με συμπαθάς, αλλά αυτά τα έλεγα από τα πρώτα σου ματς στον Παναθηναϊκό. Για κακή μας τύχη τότε δεν έβαζαν οι coach τον Κοτσόλη και τον Χαλκιά περισσότερο κι ο Αντώνης χαρακτηρίστηκε "εμπειρία" και καθιερώθηκε μόνο με αυτή την ταμπέλα στην Εθνική. Κρίμα.

Και ξεχάσατε όλοι το βασικότερο. Ότι οι επιθέσεις σε μία ομάδα χτίζονται ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑ! Και η Εθνική αυτή δεν έχει καλούς ακραίους! Ο Stelios πήγε 34, ο Νίνης θεωρείται "μικρός" από τον Otto, οπότε...τα ζώα μου αργά. Πως θα απειλήσεις και πως θα κρατήσεις μπάλα αν δεν έχεις καλούς πλάγιους? Anyway, το πολύ πολύ σήμερα να έμπαινε το παραλίγο αυτογκόλ και μετά να μας ισοφάριζε η Ρωσία. Για παραπάνω δεν ήταν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jun 2008 08:46 #43656 by Stevepredator
Replied by Stevepredator on topic Εuro 2008
Άμα δεν βάλει μέσα Μίτρογλου στην επίθεση δεν γίνεται τίποτα (μην το πάρετε σοβαρά)

Cause the only real predator is Stevepredator

More
15 Jun 2008 13:25 #43661 by Μάνος Αλιμπέρτης
Mιλάμε ο Νικοπολίδης κρέμασε ΟΛΗ την ομάδα χθες. Δεν παίξαμε φοβερά αλλα σίγουρα το τσουλήσαμε το τοπι πολύ καλύτερα απ ότι με την Σουηδία και μέχρι και το goal είμασταν εστω και λίγο καλύτεροι απο τους Ρώσσους.Οταν δέχεσαι τέτοιο goal, πως να αντιδράσεις μετά όταν το παιχνίδι ειναι πραγματικά τελικος...

Πιστεύω πως ο Νικοπολιδης ειναι ώρα να αποσυρθεί απο την ομάδα και γενικότερα απο το ποδόσφαιρο...Την έχει κρεμάσει πολλες φορές την Εθνικη.

Everything that has a beginning has an end...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Jun 2008 13:49 #43662 by a Guest
Όνειρο ήταν και τελείωσε. Αν κι εγώ προσωπικά δεν είχα τέτοια όνειρα. αυτα γίνονται 1 φορά στα 100 χρόνια, ήταν απίθανο να ξανασυμβεί. Απλώς περίμενα μια πιο αξιοπρεπή εμφάνιση της ομάδας (και επιτέλους να βάλει και κανα γκολ!!!!!)

More
15 Jun 2008 14:45 #43663 by Μάνος Αλιμπέρτης

Everything that has a beginning has an end...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Jun 2008 15:14 #43666 by a Guest
Χμμμ...εντάξει τώρα μπορεί να βρισκόμαστε εν βρασμώ και να τα χώνουμε στον Νικοπολίδη, αλλα είναι κρίμα να φύγει στιγματισμένος απο την συγκεκριμένη φάση. Έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στο παρελθόν και κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε σταματήσει μετά την κατάκτηση του Euro

More
17 Jun 2008 14:22 #43694 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Αυτο ειναι το κακο με ορισμενους παικτες...

Δεν σταματουν οταν πρεπει και μετα πληρωνουμε εμεις τον κακως εννοουμενο εγωισμό τους...

Τώρα οτι και να πουμε, έγινε το κακο και μένει να κοιτάξουμε μπροστά...

Πάντως συνολικά την εθνικη πρεπει να την σεβομαστε και να την αγαπαμε ανεξαρτητως αποτελεσματων...

Και μονο που πηραμε το ευρωπαϊκο, λεει κατι...