Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο Μουρίνιο πήρε πόδι

More
20 Sep 2007 11:14 #37079 by Αντώνης Κατρής
Αφού ο αφαπητός σε όλους μας Ρομάν είδε κι από είδε με τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της Τσέλσκι κι αφού το τσου λου που πάντα ήθελε δεν ήρθε πέρυσι κι αφού και φέτος ξεκίνησαν χάλια με Χ μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ με τη Ροζενμποργκ, αποφάσισε να δώσει φύλο πορείας στο Ζοζε και ψάχει γι'άλλον. Πιθανότερος να αναλάβει είναι ο Γκους Χίντινγκ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
20 Sep 2007 18:43 #37083 by a Guest
Replied by a Guest on topic Ο Μουρίνιο πήρε πόδι
Καά να παθει ο αληταρας. καθολου δεν τον πηγαινω

More
  • a Guest
  • Visitor
  • Visitor
21 Sep 2007 18:15 #37100 by a Guest
Replied by a Guest on topic Ο Μουρίνιο πήρε πόδι
Ωραία τώρα μπορούμε να σουτάρουμε τον Λεμονή

More
04 Oct 2007 23:07 #37363 by Μάνος Γρυπάρης
Oι κορυφαίες ατάκες του Μουρίνιο

Τις πρώτες ημέρες παραμονής του στην Τσέλσι:
"Διαθέτουμε πολύ καλούς παίκτες και, συγνώμη αν είμαι υπερόπτης, πολύ καλό προπονητή".

Για την επιλογή του να μετακομίσει στην Αγγλία:
"Αν ήθελα να έχω μια εύκολη δουλειά θα έμενα στην Πόρτο. Όμορφη μπλε καρέκλα, το κύπελλο του Champions League, Ο Θεός και μετά εγώ".

Για τον Αμπράμοβιτς:
"Αν με βοηθούσε στην προπόνηση, θα ήμασταν τελευταίοι στο πρωτάθλημα και αν τον βοηθούσα στις επιχειρήσεις του θα χρεοκοπούσαμε".

Για τις απουσίες της ομάδας του στο ματς με την Ρόζενμποργκ (μετά από το οποίο απολύθηκε):
"Αν δεν έχεις αυγά δεν μπορείς να κάνεις ομελέτα. Το αν θα την πετύχεις εξαρτάται από την ποιότητα των αυγών. Στο σούπερ μάρκετ βρίσκεις αυγά πρώτης ή δεύτερης ποιότητας. Άλλα ακριβότερα κι άλλα φθηνότερα. Όταν δεν έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις αυγά πρώτης τάξης, έχεις πρόβλημα".

Για την παρουσία του στους πάγκους την τρέχουσα σεζόν:
"Σκοπεύω να είναι πιο καλός, ίσως και λίγο πιο...μελό. Κάποιοι έχουν για μένα μια εικόνα που είναι λανθασμένη και τώρα θέλω να την αλλάξω".

Για το μέλλον του:
"Θα με δελέαζε πολύ η προοπτική να εργαστώ στην Αμερική σε 20 χρόνια από τώρα. Ο Μπέκαμ είναι στο τέλος της καριέρας του ως παίκτης και εγώ θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι ανάλογο όταν θα βρεθώ στη δύση της προπονητικής μου καριέρας".

Για τη θέση του στην ελίτ των προπονητών (τον Μάιο του 2007):
"Δεν νομίζω ότι είμαι πια ο κορυφαίος τεχνικός της γενιάς μου. Παραμένω όμως στο γκρουπ των κορυφαίων και σκοπεύω να συνεχίσω να βρίσκομαι εκεί."

Για το αγγλικό ποδόσφαιρο:
"Νομίζω λόγω του πάθους κάθε Άγγλου ποδοσφαιριστή, κάθε Άγγλου οπαδού και κάθε Άγγλου δημοσιογράφου για την μπάλα, υπάρχει αγάπη, τρέλα κι όλα λειτουργούν με το ένστικτο. Μόνο που στο ποδόσφαιρο πρέπει και να σκέφτεσαι".

Για τη φιλοσοφία ζωής του:
"Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι η αγάπη. Νιώθω ερωτευμένος με την οικογένειά μου, τη δουλειά μου, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. Αν δεν αγαπάς τη γυναίκα σου πρέπει να τη χωρίσεις, αν δεν αγαπάς τα παιδιά σου πρέπει να αυτοκτονήσεις. Και αν δεν αγαπάς τη δουλειά σου πρέπει να την αλλάξεις".

Για το άγχος της κορυφής:
"Όταν είσαι στην κορυφή, δεν υπάρχει καθόλου άγχος. Το άγχος υπάρχει όταν είσαι δεύτερος ή τρίτος".

Για την πίεση πριν από καθοριστικούς αγώνες:
"Πίεση; Ποια πίεση; Πίεση νιώθουν οι φτωχοί που προσπαθούν να βρουν λεφτά να ταϊσουν τα παιδιά τους. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει πίεση".

Λίγους μήνες πριν πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα με την Πόρτο:
"Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι υπό κανονικές συνθήκες η Πόρτο θα πάρει το πρωτάθλημα. Υπό μη κανονικές συνθήκες η Πόρτο και πάλι θα πάρει το πρωτάθλημα".

Σε -σχετικά πρόσφατη- ερώτηση δημοσιογράφου από την Γκάνα, αν μιλάει στο τηλέφωνο με τον Αμπράμοβιτς για να δει τι κάνει:
"Εσείς παίρνετε τηλέφωνο τον πρόεδρο της Γκάνας για να μάθετε τα νέα του;"

Για αποδοκιμαστικά συνθήματα εις βάρος του:
"Πάντα το κοινό είναι φανταστικό! Ακόμα κι όταν τραγουδάει <<Fuck>>!"

Για την ελευθερία των παικτών του να έχουν άποψη:
"Πιστεύω στην ελευθερία του λόγου. Όποιος θέλει ας πει το λόγο του κι εγώ θα του δώσω την ελευθερία του..."

Για τις κατά καιρούς κόντρες του (με Βενγκέρ, Φέργκουσον, Κριστιάνο Ρονάλντο και πολλούς άλλους):
"Ένας πραγματικός ηγέτης λατρεύει τις διαμάχες".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)