Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Champions League 2007/2008

More
26 Oct 2007 16:55 #38237 by Kostas Giagias
message deleted by author

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Oct 2007 20:20 #38251 by Kiriakos
Replied by Kiriakos on topic Champions League 2007/2008
SA7 μην κά8εσαι ρε και συγχίζεσαι...
Λίγοι είναι οι Παναθηναικοι που μπορείς να βρείς άκρη μαζί τους...
Δες εμένα που εγραφα πριν 3 μηνες εδώ για αυτα... Τι κερδισα και που μιλούσα? Τπτ...
Τι μας νοιάζει ρε εμας η άποψη ενός Παναθηναικού για την ομάδα μας? Είδατε τι δήλωσαν ο Κασιγιας, ο Γκούτι και άλλοι τόσοι? Ο Κασιγιας οτι αξίζαμε τη νίκη ο Γκούτι οτι αν παίξουν ετσι στο Καραισκακη θα φανε πολλά και και και... για να μην πω και για τους φιλαθλους της Ρεαλ που εφτασαν στο σημείο να ποθεώνουν τον Κασιγιας επι 3 λεπτα συννεχομενα! ΚΑΙ μην ξεχναται οτι ήμασταν με 10 παίχτες..
Όμως φίλε SA7 και αυτα να μην εκαναν και ελεγαν οι Μαδριλενοι για εμας(που ειναι πολυ τιμιτικα λόγια) δεν θα με ενδιεφερε! Καταλαβαίνεις τώρα γτι δεν έχουμε αναγκη το να μας πει καποιος αλλος φιλαθλος κ ειδικα ενας Παναθηναικος οτι είμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ?
Ε πως θα το κάνουμε βρε παιδι μου... δεν έχω αναγκη το να μου πει ο αλλος οτι ειμαστε μεγαλη ομάδα... Αρκει που το ξέρω εγώ... Εγινα Ολυμπιακός επειδη θεωρώ οτι ειναι ο πιο μεγάλος της Ελλάδας ΔΙΚΑΙΑ και μετά ναι ο ΠΑΟ... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :!:

Υ.Γ. Είμαι φανατικός Ολύμπιακος αλλά ξέρω οτι το περιέργο θα ηταν να βγει και να πει o emp_elias οτι είμαστε μεγαλη ομάδα, ανωτερη απο τον ΠΑΟ...
Υ.Γ. 1)Και Μάνο πρέπει να βρεθει ένας τρόπος να σταματήσει αυτη η κοροιδία... Ο bougos08 εκανε εγραφη και κατευεθείας μπηκε και εβριζε εδώ... Άρα είναι καποιος απο εμάς που για να μην φάει BAN με τον κανονικο του λογαριασμο ανοιξε καινούργιο!!! 2) Μάνο η κόκκινη στον Τοροσίδη είναι σωστή ασχετα αν μετά εδώσε κατι άλλα που τα εβγαλε μόνος του!
Ο Ρομπερτο Κάρλος βγηκε πριν μια εβδομαδα και ζητησε συγγνώμη για το χέρι... Κατι ειναι κ αυτό!

More
26 Oct 2007 22:53 #38261 by Ilias Diamantopoulos
file na castillo epeidi eseis oi gauroi sinithizete na kanete toso varigdoupes dilwseis oti eiste anwteri omada ,ofeilete na to apodeixete ,na doume loipon fetos pou 8a ftasei i "megali" omada tou olympiakou kai tote tha sas paradextw....mia ektos edras niki den fernei tin anoixi...

More
27 Oct 2007 00:18 #38264 by Νικολής Ασημάκης
Να ο κυριότερος λόγος που δεν πολυασχολούμαι με το ποδόσφαιρο σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος. Πιάσατε μια σελίδα με το να πλακώνεστε και ζω και αυτή την κατάσταση live κάθε μέρα επειδή στην παρέα μου οι μισοί είναι Ολυμπιακοί και οι άλλοι μισοί Παναθηναϊκοί και πλακώνονται κάθε μέρα. (αλλά μετά τουλάχιστον τα βρίσκουνε {κυρίως όταν πετάγεται κανένας ΑΕΚτζής!

More
27 Oct 2007 00:20 #38265 by Kostas
Replied by Kostas on topic Champions League 2007/2008
NACastillo giati pisteuw oti i kokkini einai poli travigmeni?

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 Oct 2007 02:32 #38268 by a Guest
Replied by a Guest on topic Champions League 2007/2008
Εντάξει βρε Nikolis, κουβέντα να γίνεται.

More
27 Oct 2007 03:21 #38272 by Νικολής Ασημάκης
Δεν εννοούσα αυτό. Απλώς βρίσκω τον καυγά μεταξύ ΠαναθηναΪκών και Ολυμπιακών αδικαιολόγητο και αναίτιο.

More
27 Oct 2007 11:43 #38273 by Kiriakos
Replied by Kiriakos on topic Champions League 2007/2008
Φίλε Nikolis οταν είσαι Ολυμπιακος δίνεις λεφτα για την ομάδα δεν πέρνεις!

Υ.Γ.Εδώ τώρα καποοι αλλοι ασχολούνται με το σκυλακι της Βισσης και με το ρουχαλάκι της γάτας της Βανδή...
Υ.Γ. Φίλε emp_elias ειπες μια νικη δεν φέρνει την ανοιξη... Συμφωνώ και επαυξάνω γιατι και δυο πορείς κάθε 40 χρόνια δεν φέρνουν την άνοιξη...
Σε ρωτάω τώρα...
Τελευταία φορα πότε έκανες εκτός εδρας νίκης στο Τσάμιονς Λιγκ?
Πόσες φορές έχεις δηλώσει παρόν στην κλήρωση?
Ποιος κάνει τις πίο μεγάλες

More
27 Oct 2007 12:33 #38274 by Νικολής Ασημάκης

NACastillo\ wrote: Υ.Γ.Εδώ τώρα καποοι αλλοι ασχολούνται με το σκυλακι της Βισσης και με το ρουχαλάκι της γάτας της Βανδή...

Αυτό να μου πεις. Πάντως συνεχίζω να θεωρώ τον καυγά σας χωρίς νόημα...

More
27 Oct 2007 13:23 #38277 by Ilias Diamantopoulos
file nikolis den einai kaugas sizitisi ginetai ...oute vrizoume