Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

AEK 2007/2008

More
19 Jun 2007 18:22 #33508 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic AEK 2007/2008
Εδώ σε πιάνω να έχεις μείνει ΧΡΟΝΙΑ πισω. ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια (ειδικά μετά την φυγή χένριξεν) ο ΠΑΟ δεν έχει άμυνα. Πρόβλημα με DL πρόβλημα με DR (βύντρα που ακούει τα μπινελίκια και nilson που είναι καλός στην δημιουργία αλλά όχι τόσο καλός στο να κόβει)
DC? H τριπλέτα (που έπαιζαν 2 σε κάθε αγώνα) ήταν Γκούμας-Αντονσον-Μόρις. Χάλια μαύρα!!!!

Αμυντικό χάφ? Μπόβιο? Δεν κόβει ούτε με βαλέ. Κακή επιλογή και για αυτό φεύγει. Μπίσκαν και τζιόλης λοιπόν... με τον πρώτο να ψάχνει συνεχώς την φόρμα του...
Βάλε και τις γκέλες των GK γκαλίνοβιτς αλλά και εμπέντε

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΜΥΝΑ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ???

ΤΟ πρόβλημα στην λεοφώρο θα είναι όταν δεν θα μπαίνει η μπάλα μέσα. ειδικά ενάντια σε κλειστή άμυνα. Σε ΟΑΚΑ μπορείς να την ανοιξεις από πλάγια... στην λεοφώρο ΟΧΙ.

Και κλείνω: "esu gti nomizeis oti gurnaei o pao leoforo! ta ekato xronia k auta einai ma..kies! "

Κανεις δεν το έχει πει αυτό.. μόνο από εσένα το ακούω. Εχει βγει επισημα ο ΠΑΟ ότι η μετακίνηση στην λεοφώρο είναι ως μοχλός πίεσης για την δημιουργία νέου γηπέδου και μόνο...

Είπες: " kalhtera na paizei se mikro ghpedo eidika sthn eurwph"

Στην ευρώπη θα παίζει στο ΟΑΚΑ.

Εχεις τις απόψεις αυτές επειδή ίσως δεν γνωρίζεις τα γεγονότα σωστά. δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Απλά καλό είναι να ακους με προσοχή κάποια πράγματα.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jun 2007 19:36 #33511 by Kiriakos
Replied by Kiriakos on topic AEK 2007/2008
nai to xerw gti h leoforos einai xalia alla sou lew oti se eurwph 8a htan kalhtera!
twra dn sou lew oti o pao exei kalh emuna(pros 8eou xexe) alla apo thn epi8esh pali pio kalh einai!(entaxei dn 8a paizei kai me th milan, me mikres omades opote o goumas kai oi alloi tou arkoun)

More
19 Jun 2007 19:52 #33513 by Kiriakos
san na prepei na allaxoume omws topic lew egw? AEK leei edw kai siga siga to phgame ston PAO tespa! :D

More
27 Jun 2007 13:56 #33997 by Νίκος Θεοδωρής

NACastillo\ wrote: mmm... prwta8lhma? xerete kati? oloi fetos pisteuoun pws h AEK 8a einai o kurios diekdikhths tou titlou! giati omws? mallon blepoun oti o olympiakos ediwxe olh thn omada kai... :mrgreen:

More
27 Jun 2007 14:00 #33998 by Νίκος Θεοδωρής

beastie\ wrote: 1. οσφπ
2. αεκ
3. παο

ειδικά για αυτο που λες φίλε NACastillo to 1... "1)o PAO fetos 8a paixei sth Leoforo, h leoforos dn einai paixe gelase! einai gerh edra eite to 8eloume eite oxi! mhn perimeneis geles opws fetos sto oaka apo ton PAO kurie Ferrer! "

Με την λεοφώρο να δεις γκέλες που γίνονται!!!! Η λεοφώρος έχει πολύ μικρότερο ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΧΩΡΟ. Οπερ και σημαίνει ίδιος αριθμός παικτών σε λιγότερα τετραγωνικά μέτρα.
ΔΛΔ ομάδες με σφικτές άμυνες μπορούν ΠΙΟ ευκολα να κλείσουν χώρους.
Μη κάνεις σύγκριση με φέτος που μετά το 0-1 με τον ΟΣΦΠ όλοι κέρδιζαν τον ΠΑΟ. Κανονικά μεγάλες τεχνικές ομάδες με πνευμόνια θέλουν και μεγαλύτερο γήπεδο.

Μην ξεχνάς όμως ότι η Λεωφόρος είναι καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο..Ούτε στίβο έχει, ούτε τίποτα..΄Μπορείς να φτύσεις τον αντίπαλο και από το πιο πάνω διάζωμα που λέει ο λόγος..Και αυτό δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα..Την νιώθει στο πετσί του την έδρα ο αντίπαλος..Στο ΟΑΚΑ δε νιώθει τίποτα, ειδικά που φέτος δε γέμισε ούτε το 1/3 του γηπέδου.. :wink:

More
27 Jun 2007 14:13 #33999 by Νίκος Θεοδωρής
Λοιπόν ξεφύγαμε λίγο..Εδώ μιλάμε για Αεκ μόνο..Η Αεκ λοιπόν πραγματοποίησε 2 ακόμα μετεγγραφές,πάμε να τις δούμε:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάρη Παππά. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων».

Αμέσως μετά τις υπογραφές, το νέο απόκτημα της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στο aekfc.gr, τονίζοντας:

«Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, την οποία υποστηρίζω από μικρός. Θα κριθώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΑΕΚ και όσους έπαιξαν ρόλο στη μεταγραφή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Ολυμπιακό, διότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για μένα. Τώρα ανήκω στην ΑΕΚ και θα κάνω τα πάντα για την καινούρια μου ομάδα. Πιστεύω ότι με τον προπονητή που έχει η ΑΕΚ, για τον οποίο δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ, αφού όλοι λένε τα καλύτερα, θα βελτιωθώ σαν παίκτης. Θα μάθω πολλά».

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι, ως αναμενόταν, ο Αργεντινός αμυντικός Οχόα Ασκάρατε, που ανακοινώθηκε την Τρίτη (26/6) από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση.

Ο Ασκάρατε, το όγδοο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, δήλωσε πανευτυχής στο επίσημο σαίτ του συλλόγου για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του και τόνισε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει με την ΑΕΚ το πρωτάθλημα και να βγει στους ομίλους του Τσάπιονς Λιγκ.

«Σημαντική ομάδα η ΑΕΚ»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ και θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας που μου δίνεται. Πρόκειται για μια σημαντική ομάδα στην Ελλάδα, που παλεύει πάντα για το πρωτάθλημα και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ασκάρατε στο aekfc.gr

sportdog.gr

Ο Παππάς είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του Καπάνταη..Και ο Ασκάρατε ο αντικαταστάτης του Τσιρίλο..Τον δεύτερο θα τον δούμε , είναι και προσωπική επιλογή του Φερέρ..

More
27 Jun 2007 16:44 #34017 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic AEK 2007/2008

Sebastien\ wrote:

beastie\ wrote: 1. οσφπ
2. αεκ
3. παο

ειδικά για αυτο που λες φίλε NACastillo to 1... "1)o PAO fetos 8a paixei sth Leoforo, h leoforos dn einai paixe gelase! einai gerh edra eite to 8eloume eite oxi! mhn perimeneis geles opws fetos sto oaka apo ton PAO kurie Ferrer! "

Με την λεοφώρο να δεις γκέλες που γίνονται!!!! Η λεοφώρος έχει πολύ μικρότερο ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΧΩΡΟ. Οπερ και σημαίνει ίδιος αριθμός παικτών σε λιγότερα τετραγωνικά μέτρα.
ΔΛΔ ομάδες με σφικτές άμυνες μπορούν ΠΙΟ ευκολα να κλείσουν χώρους.
Μη κάνεις σύγκριση με φέτος που μετά το 0-1 με τον ΟΣΦΠ όλοι κέρδιζαν τον ΠΑΟ. Κανονικά μεγάλες τεχνικές ομάδες με πνευμόνια θέλουν και μεγαλύτερο γήπεδο.

Μην ξεχνάς όμως ότι η Λεωφόρος είναι καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο..Ούτε στίβο έχει, ούτε τίποτα..΄Μπορείς να φτύσεις τον αντίπαλο και από το πιο πάνω διάζωμα που λέει ο λόγος..Και αυτό δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα..Την νιώθει στο πετσί του την έδρα ο αντίπαλος..Στο ΟΑΚΑ δε νιώθει τίποτα, ειδικά που φέτος δε γέμισε ούτε το 1/3 του γηπέδου.. :wink:

τα εχω πει και αλλού... η λεωφόρος καλή με αντίπαλο ισάξιο... οχι με κατώτερο
η σειρά δεν αλλάζει ...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
27 Jun 2007 17:09 #34020 by Kiriakos
Καλάαα που δεν αλλάζει! Περίμενε εσυ να κάνει γκελες ο ΠΑΟ στη Λεωφόρο...
Να σου πω η ΑΕΚ θα διαλυθεί στα μέσα της χρονιάς και θα το δεις!

More
13 Feb 2008 15:42 #40479 by Μάνος Γρυπάρης
Η ΑΕΚ από χθες έχει χωρίσει τους δρόμους της με τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ.

Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει τις επόμενες ώρες ο Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός συζητά αυτή την ώρα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα με τον Ντέμη Νικολαΐδη τη λύση της συνεργασίας τους. Ο 54χρονος προπονητής έχει ήδη ειδοποιηθεί πως δεν θα προπονήσει την ομάδα σήμερα, ενώ την ευθύνη της, μέχρι νεωτέρας, θα έχει ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τελευταίος θα βρίσκεται στον πάγκο της "Ένωσης" και στην αναμέτρηση με τη Χετάφε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, για τους "32" του Κυπέλλου UEFA. Παράλληλα θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου απόψε στις 19:00 και όπως είναι λογικό το αγωνιστικό κομμάτι θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ειδικά το τελευταίο διάστημα, αλλά και η συμπεριφορά του Λορένσο Σέρα Φερέρ, που φαινόταν να μην αναγνωρίζει τα λάθη του και να μην αποδέχεται την κριτική, φαίνεται πως αποτέλεσαν την αιτία για να αποφασίσει η διοίκηση της ΑΕΚ να τερματίσει τη συνεργασία της με τον προπονητή, περίπου ένα χρόνο μετά την ανανέωσή της. Συν τοις άλλοις, ο Φερέρ είχε χάσει πλέον την επαφή με την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποιο θα είναι το ύψος της απόζημίωσης που θα πάρει ο απερχόμενος προπονητής. Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι πως θα πρόκειται για επταψήφιο αριθμό!

Όσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση, τα πάντα είναι ακόμη ρευστά. Δεν αποκλείεται ο Νίκος Κωστένογλου-με πιθανή συνδρομή του Τόνι Σαβέφσκι-να παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της περιόδου, όταν και θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές στην αγορά των προπονητών.

Και μέσα σε όλα, η Χετάφε

Η είδηση της επικείμενης απομάκρυνσης του Λορένσο Σέρα Φερέρ από τον πάγκο της ΑΕΚ έπεσε σαν βόμβα στις τάξεις της ομάδας, όχι τόσο επειδή προκάλεσε έκπληξη ως απόφαση, αλλά για το χρονικό σημείο που έγινε. Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τη Χετάφε το βράδυ της Τετάρτης και η αποχώρηση του Ισπανού προπονητή της ίσως αλλάξει άρδην τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας. Το μόνο βέβαιο είναι ποιοι παίκτες δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Εκτός μάχης είναι ο Πλιάτσικας, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, ο Μάχο, που θα αρχίσει να προπονείται κανονικά την Πέμπτη, ο Εντίνιο, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο ανέτοιμος Γεωργέας, ο οποίος χθες προπονήθηκε κανονικά. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30, όταν θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς με τη Χετάφε.

(sport-fm.gr)

Δείτε τι δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου

«Να ζεστάνουμε την ψυχή»

Ο Νίκος Κωστένογλου θα καθοδηγήσει την ΑΕΚ στον αγώνα της Τετάρτης (13/2, 20:00) με την Χετάφε στο ΟΑΚΑ, για τη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA, μετά το «διαζύγιο» με τον Λορένθο Σέρα Φερέρ (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα). «Δεν κοιτάμε πίσω. Η ψυχή των παικτών πρέπει να μπει στην πρώτη γραμμή και αυτή πρέπει να ζεστάνουμε. Πρέπει να ασχοληθούμε με αυτά που μας ενώνουν. Εχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες, μπορούν να εκπληρώσουν τους στόχους μας», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και έστειλε μήνυμα στον κόσμο: «Είναι το οξυγόνο μας. Θέλουμε να του δώσουμε χαρά».

«Ο κόσμος είναι το οξυγόνο του συλλόγου. Θέλουμε να δώσουμε αλλά και να ζήσουμε τη χαρά, άλλωστε αυτό είναι το νόημα του ποδοσφαίρου, να δίνει χαρά και να εξισώνει. Στόχος μας είναι επίσης να ασχοληθούμε με τα πράγματα που μας ενώνουν και όχι με αυτά που μας χωρίζουν και να προσπαθήσουμε με τη μικρή μας συμβολή να βοηθήσουμε τη διοίκηση, η οποία έχει έμπνευση και όραμα για τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας. Η ΑΕΚ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την ισπανική ομάδα.

Όταν ρωτήθηκε για το χρονικό διάστημα που θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, δεν θέλησε να πει κάτι συγκεκριμένο: «Το σημαντικότερο είναι η προσέγγιση των ποδοσφαιριστών, να σκιρτήσεις την ψυχή τους καθώς και να τους βοηθήσεις να είναι ικανοί να βγάλουν τα μέγιστα στον αγωνιστικό χώρο. Αναγνωρίζω την ευθύνη που μου ανέθεσε ο πρόεδρός μας. Δεν έχω φόβο. Εχω συναίσθηση της θέσης. Για μένα το σημαντικότερο είναι να βοηθήσει ο καθένας από την πλευρά του και περισσότερο εγώ, για να πετύχουμε αύριο τη νίκη στο Κύπελλο UEFA. Οταν σου γίνεται αυτή η τιμή και σου δίνεται αυτή η δυνατότητα, δεν μπορείς να σκέφτεσαι τίποτα άλλο από το τι θα γίνει στο αυριανό παιχνίδι. Ως ποδοσφαιριστής σκεφτόμουν ότι κάποια μέρα θα γίνω προπονητής. Δεν το αποφάσισα ξαφνικά. Σε αυτήν την προσπάθεια, βοήθησε τα μέγιστα ο πρόεδρός μας. Η πείρα μου όλα αυτά τα χρόνια, με κάνει να θυμάμαι πάντα το απόφθεγμα που λέγεται για την καρέκλα του προπονητή. Οταν μιλάμε για ΑΕΚ, δεν μιλάμε για καρέκλα, αλλά για θρόνο. Γι’ αυτό και εγώ θα πω το εξής: Σήμερα εμού, αύριο ετέρου, ουδέποτε ουδενός».

Στη συνέχεια, του ζητήθηκε να διευκρινίσει τη δήλωσή του για «αυτά που μας χωρίζουν», εξηγώντας ότι: «Δεν σημαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα. Ο σύλλογός μας έχει αποδείξει έμπρακτα και καθημερινά ότι φημίζεται για το οικογενειακό κλίμα που έχει. Απλά χρειάζεται να δίνεις έμφαση σε όσα πράγματα μπορείς να βελτιώσεις και θα σε ωθήσουν πιο ψηλά. Αν είναι έτοιμη η ομάδα, θα το δείτε αύριο. Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος κριτής στις δύσκολες καταστάσεις. Δεν πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν. Υπάρχει πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών. Η ΑΕΚ έχει την ικανότητα να εκπληρώσει τους στόχους που έθεσε στην αρχή της σεζόν».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν έλειπε από την ομάδα η ενότητα, σχολίασε: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω δόλο ούτε υπονοούμενα οι προτάσεις που χρησιμοποίησα πριν. Θα ήταν ανήθικο εκ μέρους μου να υπάρχουν φράσεις με μομφή για τον κ. Φερέρ τον οποίο σεβόμουν, σέβομαι και θα εξακολουθήσω να σέβομαι για όλη μου τη ζωή. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού δεν υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για τεχνικο-τακτικά ζητήματα. Η ψυχή των ποδοσφαιριστών πρέπει να μπει στην πρώτη γραμμή και αυτή πρέπει να την ζεστάνουμε».

Αρουαμπαρένα: «Εμείς οι μοναδικοί υπεύθυνοι»
Ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα, που εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου, ρωτήθηκε επανειλημμένα από τους Ελληνες και τους Ισπανούς δημοσιογράφους για το θέμα Φερέρ, αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί: «Από σεβασμό στον κ. Φερέρ, την ομάδα και τους φιλάθλους, δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο αυριανό παιχνίδι. Είναι ένα σημαντικό και ενδιαφέρον παιχνίδι για μας».

Ο Αργεντινός αμυντικός τόνισε ότι η ευθύνη των κακών εμφανίσεων βαραίνει τους παίκτες: «Μόνο στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε καλή απόδοση. Μέχρι πριν από αυτά, ήμασταν στην πρώτη θέση. Εμείς είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά αυτό με την Χετάφε. Και δεν μιλάμε για 90 λεπτά, αλλά για 180. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα ξέρει τι θέλει. Πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο και όχι με λόγια».

Τέλος, χαρακτήρισε επικίνδυνη την Χετάφε: «Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, με καλό προπονητή. Τους ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα. Εχουμε μιλήσει για τα προσόντα και τις αδυναμίες τους. Τα υπόλοιπα πρέπει να τα κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο».

(goalday.gr)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)