Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουρίνιο: Τα άπλυτα στη φόρα!

More
25 Apr 2007 21:18 #30639 by Esperos
Απίστευτο και όμως αληθινό;Σε καροτσάκι με τις άπλυτες εμφανίσεις φέρεται να κρύφτηκε προ διετίας ο Ζοζέ Μουρίνιο προκειμένου να καταφέρει να δώσει οδηγίες στους παίκτες του για το παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου.

Ο Πορτογάλος προπονητής είχε τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά στον προηγούμενο γύρο με την Μπαρτσελόνα με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα να καθήσει στον πάγκο στις δύο αναμετρήσεις με τους "Βαυαρούς".

Όμως όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο Μουρίνιο πήγε νωρίς στο γήπεδο, παρακολούθησε το παιχνίδι στα αποδυτήρια και μίλησε τόσο πριν όσο και στο ημίχρονο στους ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα δέκα λεπτά πρι το τέλος του αγώνα όπου η Τσέλσι επικράτησε με 4-2 της Μπάγερν έφυγε όταν κάποιος έσπρωξε το καροτσάκι με τα άπλυτα μέσα στο οποίο είχε κρυφτεί!

Πάντως η διοίκηση της Τσέλσι απάντησε άμεσα με ανακοίνωση της υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη και η UEFA εξέφρασε την ικανοποίηση της για το γεγονός πως τηρήθηκαν οι αποφάσεις που είχε λάβει η εκτελεστική επιτροπή.

Η ανακοίνωση μάλιστα καταλήγει:"Ο μόνος λόγος για να δημοσιευτεί κάτι τέτοιο παραμονές του αγώνα με την Λίβερπουλ είναι για να υπομονευτεί η προσπάθεια της ομάδας".

sport24.gr/html/ent/760/ent.174760.asp

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Apr 2007 21:51 #30641 by Νίκος Θεοδωρής
χαχαχα το φανταζεσαι???

Μονο και μονο στην εικονα του Μουρινιο μαζι με τις καλτσες και τα σορτσακια πεθαινω στα γελια... :mrgreen:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Apr 2007 09:49 #30656 by a Guest
Είναι τόσο "σκουληκαντέρας" ο τύπος, που τον έχω ικανό

More
26 Apr 2007 15:01 #30670 by Anna R

SA7\ wrote: Είναι τόσο "σκουληκαντέρας" ο τύπος, που τον έχω ικανό

Να τολμησω να ρωτησω τι εννοείς με τον όρο σκουληκαντέρας??? :?

More
26 Apr 2007 16:35 #30677 by Νίκος Θεοδωρής
Μορφαρα δε λες τιποτα αδερφε...Τον εχω ικανο πλεον να κανει το οτιδηποτε...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Apr 2007 16:45 #30680 by a Guest
Σκουληκαντέρας = γλοιώδης. Όσο ήταν στην Πόρτο πολύ τον συμπαθούσα, μετά όμως που καβάλησε πύραυλο (ειδικά αυτες οι υπεροπτικές του δηλώσεις) άρχισε να μου σπάει τα νεύρα

More
26 Apr 2007 17:30 #30682 by Anna R

SA7\ wrote: Σκουληκαντέρας = γλοιώδης. Όσο ήταν στην Πόρτο πολύ τον συμπαθούσα, μετά όμως που καβάλησε πύραυλο (ειδικά αυτες οι υπεροπτικές του δηλώσεις) άρχισε να μου σπάει τα νεύρα

Ε κοιτα ολες οι δηλώσεις που κανει ο Μουρίνιο δεν νομιζω οτι εχουν να κανουν με το εαν καβάλησε το καλάμι ή οχι. Απλά είναι μέρος του marketing και του πως πλασαρει τον εαυτό του. Τι καλύτερο για εναν προπονητη να ασχολείται ολοκληρος ο αθλητικος τυπος μαζι του (εστω και αρνητικά)?
Μπορω να πω οτι ειναι ενας απο τους προπονητές που ξερει πως να σταθει απεναντι απο τον τυπο και γι'αυτο και εχει τον θαυμασμό πολλών ανθρώπων.