Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

SportXL:Νέα εφημερίδα από παλιούς συντάκτες της Sportime

More
10 Feb 2007 19:29 - 21 Feb 2007 19:23 #26749 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά τις εξελίξεις στον όμιλο Sportime και την αλλαγή της ιδιοκτησίας, η πλειοψηφία των παλιών εργαζομένων του ομίλου αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή εκδίδοντας -άλλη μία- αντικειμενική αθλητική εφημερίδα.

και το όνομα αυτής: SportXL. Κυκλοφορεί από σήμερα 10/2 και κάθε μέρα στα περίπτερα.

Διευθυντής: Χάρης Ξύδης, Αρχισυντάκτες: Στέλιος Μαρκάκης, Κώστας Καραπαπάς, Χρήστος Ζωίδης, Σύμβουλος έκδοσης: Νίκος Γιέμελος

Ρεπόρτερ: ΑΕΚ: Κώστας Κετσετζόγλου , ΠΑΟ: Δημήτρης Κριτής, Ολυμπιακός: Πέτρος Περίχαρος (ο Διονύσης Βερβελές είχε επιλέξει νωρίτερα να είναι ένας εκ των αρχισυντακτών στην Double)

Την εφημερίδα πλαισιώνουν και διάφοροι γνωστοί παραγωγοί του Sportime Radio όπως Πέτρος Πολυχρονίδης, Ρούλα Μαντή και λοιποί.

Η εφημερίδα συνοδεύεται κι από τρία ένθετα. Το XLobby, το ID και το (Illustration) 1X2 για τους φίλους του στοιχήματος. Μαζί με το πρώτο τεύχος του SportXL οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να πάρουν κι ένα συλλεκτικό DVD με την ιστορία της Manchester United. Κι όλα τα παραπάνω με τιμή γνωριμίας 1 Ευρώ.

Ευχόμαστε καλή αρχή και καλό κουράγιο στους παλιούς συναδέλφους

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 21 Feb 2007 19:23 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Feb 2007 21:09 #26751 by Kleanthis
Τι θα πει "τιμή γνωριμίας, 1 ευρώ"?

Αν θυμάμαι καλά, όλες οι φυλλάδες 1 ευρώ δεν έχουν? Αυτή γιατί απλά μας ...γνωρίζει με 1 ευρώ?
Μετά θα τους ζώσουν τα ταβάνια και θα φορτώνουν 2 και 3 ευρώ?

Και μη μου πείτε για τα ΝτιΒιΝτι, γιατί πλέον κατάντησαν περισσότερα κι απ' τα διαφημιστικά...

Μετά τις συνεχόμενες αυξήσεις-ανατιμήσεις στα τσιγάρα, που διαδέχονται η μία την άλλη, θα έχουμε και Β' γύρο με τις φυλλάδες?

Υ.Γ. Γεια σου, ρε Τράγκα, πρώτε διδάξαντα!

More
11 Feb 2007 01:42 #26756 by Μάνος Γρυπάρης
Τιμή γνωριμίας ως προς αυτά που προσφέρει. Σου δίνει τρία ένθετα και DVD μέσα. Όταν δεν υπάρχουν αυτές οι προσφορές πάντοτε θα κοστίζει η εφημερίδα 1 Ευρώ. Και βέβαια αν και όταν (που δεν το γνωρίζω) τύχει να ανέβει η τιμή της λόγω DVD και κάποιων ένθετων, τότε θα υπάρχει και προαιρετική επιλογή να την πάρεις με 1 Ευρώ σκέτη. Αντίστοιχα παρόμοια πράγματα είχαν γίνει και στη Sportime.

Η ουσία είναι ότι έχει πολυ ψαγμένα άρθρα από...ψαγμένους δημοσιογράφους του χώρου. Δείτε την.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Feb 2007 13:06 #26781 by Μάνος Αλιμπέρτης
Σιγουρα κάθε νέα προσπάθεια στο τύπο και ιδιαίτερα όταν πρόκεται για δημοσιογράφους με όρεξη για δουλεια και αμεροληπτική ενημέρωση είναι ευπρόσδεκτη και πάρα πολύ καλή.

Αλλα την ενσταση μου την έχω.Μπορεί η Ελληνική αγορα-ελληνικό κοινο να αντέξει/απορροφήσει 10+ αθλητικές εφημερίδες; Δεν είναι μικρό νούμερο για μία χώρα 10 Million.Η γειτονική Ιταλία αν δεν κάνω λάθος και είχα διαβάσει σωστα δεν πρέπει να έχει τόσες που έχει και μεγαλύτερο πληθυσμό και παρόλα τα προβλήματα που έχει στο ποδόσφαιρο της το τελευταίο καιρό είναι έτη φωτος μπροστά.

Το Sportime έπαιξε για κάποιο καιρό να ακολουθήσει μία πιο φιλοπράσινη γραμμη;Επαιξε τίποτα τέτοιο;

Everything that has a beginning has an end...

More
11 Feb 2007 13:36 - 12 Feb 2007 19:34 #26782 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ιταλία έχει δύο και η Αγγλία ΚΑΜΜΙΑ (εκτός από μία για Non-League, κοινώς τοπικά πρωταθλήματα), παρά μόνο αθλητικά ένθετα σε εφημερίδες. Στην Αγγλία ο κόσμος δεν τα μαθαίνει από τις εφημερίδες, γιατί πολύ απλά πηγαίνει στο γήπεδο:mrgreen:

Το ότι ο Ξύδης που έφτιαξε την Sportime ήταν Παναθηναϊκός δεν κάνει και την εφημερίδα πράσινη. Με την ίδια λογική επειδή ο Χελάκης και ο Τσόχος είναι Ολυμπιακοί τότε θα έπρεπε να βάζουμε και την Sportday κόκκινη. Αυτές οι δύο μαζί με τον Φίλαθλο, το Goal και τώρα την SportXL είναι οι μόνες αντικειμενικές, παρά τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς. Μεμονωμένα εξώφυλλα που έχουμε δει κατά καιρούς παντού δεν έχουν σχέση με την πραγματική ταυτότητα της εφημερίδας.

Στο blog μας ( gamesradio.wordpress.com ) έχω γράψει σήμερα και την άποψή μου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 12 Feb 2007 19:34 by Μάνος Γρυπάρης.

More
11 Feb 2007 18:08 #26797 by Μάνος Αλιμπέρτης
Η εφημερίδα Goal News δεν περιλαμβάνεται στις αντικειμενικες;Συνήθως βλέπω περισσότερα κίτρινα πρωτοσέλιδα αλλά ειχα την εντύπωση οτι ειναι αντικειμενική(εκτός Μάνο και αν την ξέχασες να την αναφέρεις!)

Everything that has a beginning has an end...

More
11 Feb 2007 20:16 #26809 by Γιώργος Καβάλλος
Ενδιαφέρον. Ως δηλωμένος φαν του Καραπαπά θα την τσεκάρω σύντομα.

Αναρωτιέμαι και εγώ πάντως αν υπάρχει χώρος για μια ακόμα αθλητική εφημερίδα στη χώρα μας...

Head Shot: κάθε Παρασκευή 16.00 με 18.00 στον www.gamesradio.gr , μουσική και κουβέντα για First Person Shooters!

More
12 Feb 2007 18:06 #26839 by Kostas Giagias
Εγώ πήρα το 1ο φύλλο της και δεν μου άρεσε (είμαι φαν του διδύμου Μαρκάκη-Καραπαπά).

Χάλια εκτύπωση Μια κακοτυπωμένη εφημερίδα με σελίδες που ΔΕΝ διαβαζόνταν, κείμενα με πολλά λάθη, και πάρα πολλές σελίδες που μίλαγαν για Humor αλλά σχεδόν πουθενα δεν είδα χιούμορ..

Ιστορία για το πως "γεννηθηκε" η εφημερίδα από όλους σχεδόν τους συντάκτες... ΗΜΑΡΤΟΝ ουτε εισαγγελέας να ήμουν και να διάβαζα τις καταθέσεις των μαρτύρων για ένα περιστατικό... Ολοι τα ίδια λένε με 2-3 μικροδιαφορές!!!!

Τωρα για το χρώμα...

Ο ξύδης έχει ξεκάθαρο χρώμα. Ακόμα και όταν είχε "αχρωμάτιστες" εφημερίδες.

Μαρκάκης - Καραπαπάς ΔΕΝ είναι άνθρωποι που θα χρωματίσουν για να πουλήσουν...
Ο Κετσετζόγλου αν θυμάμαι καλά ήταν μεγάλο στέλεχος της SCORE Live (μπορει να κάνω και λάθος).

Δεν μπορώ να ξέρω αν θα πιάσει αλλά σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια... Κάθησα και διάβασα όλο το 1ο τεύχος και δεν πήρα ΤΙΠΟΤΑ....

Οσο για τα ένθετα...
το 1 για το Στοίχημα... (σαν όλα τα άλλα. δεν είδα καμία καινοτομία)
το άλλο για την παρουσίαση των στελεχών και των εργαζόμενων (δεν πιστεύω ότι θα συνεχιστεί)
το αλλο απλά είναι κομμάτι της εφημερίδας και όχι ένθετο... θα μπορούσε απλά να είναι σελίδες του κυρίως κομματιού της εφημερίδας.

Βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος... Θα την ξαναγοράσω μετά από μερικές μέρες που θα λειτουργεί ίσως καλύτερα από το 1ο φύλλο και θα ξανακάνω κρίση...

Ισως να παίζει ρόλο που τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν αγοράζς αθλητικές...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
12 Feb 2007 19:05 #26842 by orestis
kserei kaneis poios dimosiografos grafei thn stilh kirie proedre ston prwta8liti.?palia htan arxisintakths ston fila8lo an den kanw la8os.

More
21 Feb 2007 18:38 #27657 by Tasos Georgos
Καλά ρε Μάνο δεν ντρέπεσαι ;;;;;
Δεν ανέφερες ότι στην SportXL εργάζεται η πανέμορφη και ταυτόχρονα πανέξυπνη αντιπρόεδρος της Λέσχης μας;

Ρεπορτάζ ΕΠΣΑ - ΕΠΣΑΝΑ Βένια Ραυτοπούλου....