Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέος ύμνος ΑΕΚ (η τραγούδι αν προτιμάτε)

More
08 Sep 2005 18:45 #2494 by Alex
Εγώ είμαι Βάζελος και το νέο τραγουδάκι μου άρεσε αρκετά (ο Φοίβος μου φαίνεται όπου μπορεί δείχνει την μεταλική του πόρωση!).Malmsteen-Led Zeppellin-Powerοballadοκατάσταση...Πολύ καλό...Και αυτά τα πειράζετε τον ύμνο της ΑΕΚ τα βρίσκω γελοία...Πραγματικά όλοι οι ύμνοι των ελληνικών ομάδων είναι πραγματικά για πολλούς κλαυσίγελους.Τραγικότατα εμβατήρια και λαϊκομπαρούφες...Καλή κίνηση πιστεύω.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2005 19:11 #2495 by Μάνος Γρυπάρης
Και βεβαίως ακούστηκε σήμερα, πριν από 1 ώρα ακριβώς, στην εκπομπή του Βαγγέλη Μπραουδάκη στον Sportime Radio 89.2
Ακούγεται κάθε μισάωρο από τις 18:00 που ξεκίνησε η εκπομπή και μετά. Όλοι οι ακροατές τον ύμνο σχολιάζουν (και κόβω να παίζει κι όταν κλείνει η εκπομπή στις 19:30).

Εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο από τα μπουζούκια που είχε μέχρι τώρα η ΑΕΚ. Όπως δεν έστεκε και το "Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια"

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Sep 2005 19:30 #2499 by Γιώργος Γκούμας
Εγω εχω να πω οτι οταν εβγαλε η Liverpool το "You'll never walk alone" και εκει ειχαν αντιδρασεις αλλα τωρα το τραγουδουν σε καθε αγωνα.Ειναι τραγουδι οχι υμνος.Αλλα εμενα μου αρεσει.Επιπλεον εχω να πω οτι ειναι μια πολυ εξυπνη επιχειρηματικη κινηση.Θα φερει φραγκα στα ταμεια.Ο Ντεμης το εχει πιασει το νοημα και εκμεταλλευεται το ονομα της ομαδας...Δεν ειναι κακο αυτο....

More
08 Sep 2005 19:43 #2501 by orestis
kai emena mou arese poly poly kalyteros apo ton ymno fysiko.. bebaia osa aekakia rwtisa mou eipan pws den tous arese...

More
08 Sep 2005 21:25 #2506 by Evangelos
Εγώ πάντως που είμαι ΑΕΚ (και όχι ΑΕΚάκι φίλε μου), έχω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!
Μπουζουκοκαταστάσεις έχουν ακουστοί πολλές.
Αυτό μάλιστα, ήταν κάτι διαφορετικό, σύγχρονο και εύηχο!
Μπράβο και πάλι.
Καλή δουλειά...

Η βλακεία είναι αήττητη!

More
08 Sep 2005 22:58 #2512 by Μιχάλης Πλατάρης
Ειναι πιστευω κινηση να τραβηξει ο Ντεμης τους φιλαθλους διπλα του.Πολυ καλος υμνος και μπραβο του Φοιβου!!Α ρε αν δεν ηταν η Δεσποινα!

More
09 Sep 2005 00:23 #2522 by Μπάμπης Κάιδος
Emena pali de mou arese... Den to vrika gipediko... Kai san tragoudaki einai tis seiras, apo afta pou grafei ana pentalepto o foivos... Enas imnos prepei na exei rithmo, emvatiriako sinithos gia na dinei palmo stin eksedra... An einai etsi, as valoume san tous italous operetes gia imno omadas (akouste tis lazio)... Kai imnos ginete an agapithei apo tous opadous ki oxi an ton sproksei kapios, den einai to telefteo xitaki tis despoinas...

Kai den eimai aektzis...
Kai den mou arese oute emena to soutarete kai spaste ta dokaria...
Kai mpravo sto ntemi pou exei piasei to noima (to epixirimatiko nte) alla kai gia oli tou ti stasi kata opadon ktl (pote epitelous tha antimetopistoun oi xouligkan san koinoi egklimaties tou poinikou dikaiou... Na fane deka xronakia opos tha etroga ego an evaza fotia se 2 amaksia, ederna deka anthropous kai 3 mpatsous...)

More
09 Sep 2005 01:40 #2525 by sourwtiri
κατ αρχην θεωρω το γνωστο στιχο για τα δοκαρια εντελως ατοπο και τραγικο αφου η πεμπτουσια του ποδοσφαιρου ειναι το γκολ!
εν συνεχεια θεωρω "μουσικα" τον υμνο της αεκ ενα απο τα χειροτερα τραγουδια που εχει βγαλει ποτε αυτη η χωρα!

τωρα για βτο τραγουδακι εχω να πω πως θα κανει πολυ καλα τη δουλεια του! σκεφτειτε το μικρο σας ανηψακι ενω το ψηνεται για να γινει ενας σωστος αεκτσης! βαλτε στην αρχη τον υμνο της αεκ! κατα πασα πιθανοτητα θα βγει γαυρος! ενω αν του βαλει το τραγουδακι το σημερινο μια χαρα θα του κατσει και θα το τραγουδαει κιολας!

More
09 Sep 2005 01:42 #2526 by Alex
Από που κι ως που που πρέπει να έχει εμβατηριακό στυλ ο ύμνος...Το you never walk alone δεν είναι εμβατήριο (που δεν είναι καν ύμνος)...Μην τρελλαθούμε τώρα.Ούτε το "σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια...",ούτε το "που λεβέντες είναι με καρδιά..." ούτε το "ολυμπι...ολυμπι...ολυμπιακέ ομάδα ομαδάρα μου..." (καλά για του ΠΑΟΚ δεν μιλαω) είναι σοβαροί και αξιομνημόνευτοι ύμνοι...Της πλάκας συνθέσεις που ακούγονται στα πανηγύριαΑν δεν ήταν ύμνοι αμφιβάλω αν θα μπορούσε να κρατηθεί κανείς από τα γέλια...Μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός...Αλλά ακούστε τους μία φορά με το αφτί κάποιου που δεν έχει καμία επαφή με το ποδόσφαιρο...Τραγικοί...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
10 Sep 2005 01:37 #2599 by Olympios