Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Άξιζαν τα λεφτά του Shevchenko?

Poll: Άξιζαν τα 46.5 μύρια ευρώ που έδωσε ο Abramovic για να αγοράσει τον 30άρη Shevchenko? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
5 41.7%
Όχι
7 58.3%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
13 Nov 2006 17:56 #22245 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν έχουμε μία μεγάλη διαφωνία με το Μάνο όποτε για άλλη μια φορά εσείς οι ποδοσφαιρόφιλοι ακροατές θα πρέπει να δώσετε τη λύση. Το ερώτημα λοιπόν είναι: Άξιζαν τα 46.5 μύρια ευρώ που έδωσε ο Abramovic για να αγοράσει τον 30άρη Shevchenko?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Nov 2006 19:31 #22250 by Μάνος Γρυπάρης
+9.100.000 Ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου! Μέχρι το καλοκαίρι θα του έχει φάει 55.000.000 Ευρώ!

Παλτάρα μου εσύ!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Nov 2006 21:43 #22254 by Δημήτρης Σκιάννης
Αντώνη,νομίζεις ότι άξιζαν???Εγώ λέω ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!Να τα έχωνε για κανέναν Villa,κανέναν Torres,άντε κανέναν Rooney (άκυρο αλλά,u get my point... :wink: ) να πώ χαλάλι...

Βέβαια,η διαφωνία σας δεν έχει νόημα για τον εξής απλό λόγο:Για τον Αμπράμοβιτς,δεν υπάρχει "αξίζει" και "δεν αξίζει"...Σιγά τα ψίχουλα,μερικές δεκάδες εκατομμύρια... :P

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Nov 2006 21:59 #22256 by a Guest
den einai kai xalia epilogh! mia xara einai o Shevchenko aplws mallon tha eprepe na parei kapoion me pio mikrh hlikia!

More
13 Nov 2006 22:57 #22257 by Kleanthis
Το θέμα ξεπερνάει τα σύνορα της μεταγραφής του "Fanta Sheva" και έγκειται πλέον στα πλαίσια της φιλοσοφίας Αμπράμοβιτς. Τον νοιάζει πραγματικά αυτόν τον άνθρωπο να παίρνει ποιοτικούς παίχτες - εγγύηση, επένδυση για το μέλλον? Ή μήπως η προβολή είναι η μόνη καταξίωση που περιμένει πλέον?
Το συμπέρασμα ποιο είναι? Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι ότι δεν τον νοιάζει αν θα ξοδέψει 55 ή 85 ή 105 (βάλτε εσείς τα μηδενικά, γιατί εγώ βαριέμαι) ευρά για τον κάθε Σεβτσένκο...Αυτό που τον ενδιαφερει είναι να προκληθεί ντόρος, με απώτερο στόχο το όνομά του. Όπως έγινε με τον Ντρογκμπά, όπως έγινε και θα γίνει και με άλλους στο μέλλον... Φυσικά και με τον Σεβτσένκο έγινε ντορος: Πήρε έναν παίχτη, ο οποίος πραγματικά είχε ριζώσει σε μια ομάδα και φάνταζε πολύ δύσκολο να τον προσεγγίσει κάποια πρόταση...
Πλέον ο Αμπράμοβιτς δημιουργεί τη δική του σχολή (Ο Λιακόπουλος ίσως να τον έλεγε και ΈΛ-ληνα). Απ' τη μία ο Αμπράμοβιτς κι απ' την άλλη οι άλλοι...

Ακόμα εξακολουθείτε να ασχολείστε με τα -κατά Αμπράμιβιτς- ψίχουλα του "Fanta Sheva"?

More
13 Nov 2006 23:30 #22259 by Anna R
Εγω λεω να κανω τη διαφορα και να πω οτι αξιζε και αξιζει ακομα ο Shevchenko. Μηπως υπερβαλλουμε λιγο οταν λεμε οτι εγινε παλτο?? Απλά κακα τα ψεμματα ειναι πολυ δυσκολο να προσαρμοστει κανεις στο αγγλικο πρωταθλημα εχοντας περασει σχεδον μια (ποδοσφαιρικη) ζωη στην Ιταλια.
Στο μονο που θα συμφωνησω με τον PASaris ειναι οτι οντως ο Αμπραμοβιτς φαινεται να ενδιαφερεται να κανει την Τσελσι, Ρεαλ Μαδριτης. (Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ο Shevchenko μεσα σε ενα χρονο "επαυσε" να ειναι ποιοτικος παικτης).

More
13 Nov 2006 23:46 #22261 by Μάνος Γρυπάρης
Ρε σεις, πατήστε πάνω πάνω στο poll για να καταχωρηθεί η ψήφος σας! Μόνο εγώ, ο Αντώνης κι η Άννα έχουμε ψηφίσει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Nov 2006 06:51 #22269 by Stavros Vasileiadis
kala vasika egw pisteyw oti de prepei na paramythiazwmaste eykola...
proswpika de pisteyw oti edwse 50 ekat. gia to sheva, me ena mono xrono na apomenei sto symvolaio tou! xaraktirhstika, h real se pio dyskolh periptwsh, gia to ronaldo eixe dwsei konta sta 35(gia to ronaldo tis periodou tou pagosmiou kypelou 2002 milame e...)
genika, ta posa pou akougontai sth chelsea egw de ta polypisteyw... vlepe ballack(mistho), shaun wright phillips(konta sta 35 ekat.) ktl.
kai sth telikh, pou ksodepse h milan ayta ta 50 ekat.???
sta 15 ekat. pou peire h betis gia ton oliveira...?

"u may think that we don't know who you are, but we do know who u are!"

More
14 Nov 2006 15:41 #22283 by Kostas Giagias
ΝΑΙ

γιατί τα πλυντήρια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΛΙΚΙΑ !!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team