Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γιώργος Γεωργίου

More
23 Mar 2010 10:34 #69645 by Γιωργος Βλαχος
εγω παντως δν τον ακουω απο τοτε που γυρισε γτ φαινοταν απολυτος οταν ελεγε οτι αποχωρει οριστικα και λεει οτι ειναι ντομπρος και τσουπππππ!!!!...μετα απο 2 μερες να τον παλι στον αερα!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Mar 2010 12:27 #69882 by lavezzi7

mordred wrote: Έχει καταντήσει γραφικός...

8@no$ wrote: Θα ειμαι κακος αν πω πως ολο μου φαινεται ψιλο ψευτικο και πως το εκανε για διαφημιση?? :?: Τεσπα παντως μακαρι να συνεχισει την εκπομπη του...

geo1990 wrote: εγω παντως δν τον ακουω απο τοτε που γυρισε γτ φαινοταν απολυτος οταν ελεγε οτι αποχωρει οριστικα και λεει οτι ειναι ντομπρος και τσουπππππ!!!!...μετα απο 2 μερες να τον παλι στον αερα!!!!

Προφανώς δεν τον ακούτε (σχεδόν?) καθόλου.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι τέτοιος τύπος ο Γεωργίου και ευτυχώς που γύρισε.
Τι είναι δηλαδή για να κάνει διαφήμιση η Μενεγάκη???Τόσα χρόνια ασχολείται με το ποδόσφαιρο(προσωπικά πιστεύω πως το ξέρει όσο κανένας άλλος στην Ελλάδα).Του παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα (καθαρά προσωπικό) που ήταν τόσο σοβαρό που τον έκανε να σταματήσει αυτό που κάνει όλη του την ζωή.Από την στιγμή που αυτό το πρόβλημα διευθετήθηκε,επέστρεψε σε αυτό που αγαπάει.Που είναι το κακό?Τόσα χρόνια από εκεί βγάζει το ψωμί του.

Χαίρομαι αφάνταστα που επέστρεψε και που είναι ξανά στην ελληνική δημοσιογραφία.

More
29 Mar 2010 20:53 #69900 by Alex
Ακούω Γεωργίου από Sprint Fm...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
05 Apr 2010 17:41 #70263 by Apostolos Kasapis
Έγινε και ο Γεωργίου ίδιος με την Τζούλια! Πιο φτηνά τα κόλπα του βέβαια αλλά το ίδιο αποτέλεσμα θέλει να έχει! χαχαχα

More
17 Apr 2015 00:56 #159490 by Μάνος Γρυπάρης
"Οταν αρρώστησε το παιδί μου έχασα τα μαλλιά και τα δόντια μου"
Την τραγική οικογενειακή του ιστορία αποκάλυψε ο αθλητικός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου και μίλησε για πρώτη φορά για την ανίατη ασθένεια του γιου του.

Ο Γιώργος Γεωργίου, που τη φιγούρα του σχολιάζουν πολλοί, κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Αργά» και μίλησε στον Θοδωρή Αθερίδη για τον εαυτό του, τις συνήθειές του και την τραγική ιστορία που δεν έχει επιτρέψει εδώ και 23 χρόνια να κάνει τον γύρο των δημοσιευμάτων. Ο δημοσιογράφος γύρισε πίσω και περιέγραψε πώς ανακάλυψε με τη σύζυγό του τι συνέβαινε στο παιδί τους και την κατάσταση τώρα:

«Όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992, τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα. Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. Ένα παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. "Αταξία του Φρίντριχ" λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική. Το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια του έχουν παραλύσει, ενώ τα χέρια του τα κουνάει».

Η περιγραφή του Γιώργου Γεωργίου συγκλονίζει, ο οποίος με λίγα, διαλεγμένα λόγια περιέγραψε την αντίδραση του οργανισμού του το πρωί της επόμενης μέρας από τη διάγνωση:
«Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου».

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Jun 2023 16:29 #271394 by Μάνος Γρυπάρης
Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Γεωργίου

Αντίο μεγάλε Γιώργο.
Χάρηκα που σε γνώρισα και που δουλέψαμε μαζί στο ίδιο ραδιόφωνο. Καλός άνθρωπος πάνω απ' όλα.
Ίσως ο μόνος αντισυμβατικός δημοσιογράφος που έχει υπάρξει ποτέ. Έλεγε ακριβώς αυτό που σκεφτόταν χωρίς να υπολογίζει το κόστος.
Όπως και ο κυρ Νίκος Αλέφαντος.
Είμαι σίγουρος ότι κάπου εκεί ψηλά σε περίμενε και από σήμερα θα συνεχίσετε να κάνετε ξανά παρέα τις ωραίες σας αναλύσεις. ⚽️

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)