Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Subbuteo

More
06 Jun 2010 00:15 #73296 by Frank
Replied by Frank on topic Subbuteo
κι εγω ειμαι ενας απ τους νεοτερους ελληνες που παιζουν ακομα subbuteo, το σπαστικο ειναι οτι δεν ψηνονται με τιποτα τα φιλαρακια ... κανενας ομως, με αποτελεσμα να το ανοιγω 1-2 φορες τον χρονο πλεον ...

aims ωραιο αυτο που εστειλες, το ειδα στην sport day, το κακο ειναι οτι του έδωσαν αλλο ονομα ... :?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2010 01:17 #73300 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Subbuteo

Frank16 wrote: κι εγω ειμαι ενας απ τους νεοτερους ελληνες που παιζουν ακομα subbuteo, το σπαστικο ειναι οτι δεν ψηνονται με τιποτα τα φιλαρακια ... κανενας ομως, με αποτελεσμα να το ανοιγω 1-2 φορες τον χρονο πλεον ...

aims ωραιο αυτο που εστειλες, το ειδα στην sport day, το κακο ειναι οτι του έδωσαν αλλο ονομα ... :?

εψαξα σε e-shops,πηγα κ σε 2 jumbo ομως δεν το βρηκα... :( :( :(

More
29 Jun 2010 18:54 - 29 Jun 2010 19:26 #74656 by arkypraios
Replied by arkypraios on topic Subbuteo
Εγω το εχω το Subbuteo αλλα δεν πολυπαιζω.Ειναι λιγακι βαρετο και απαιτει ωρα για να το στυσεις.
Last edit: 29 Jun 2010 19:26 by arkypraios.

More
29 Jun 2010 19:02 #74659 by Aνέστης Αδαμίδης
Παιχνιδι είναι τώρα αυτό; Για ποια κονσόλα; Δεν το έχω ξανακούσει γιατί. Και από την περιγραφή του Μάνου, εγώ θα το πέρναγα για γήπεδο.

More
01 Jul 2010 00:03 #74722 by dimos222
Replied by dimos222 on topic Subbuteo
Επιτραπεζιο ποδοσφαιρακι ειναι...
Επερνες τσοχα για το χορτο , παιχτες η ολοκληρες ομαδες...
Και ειχε διαφορα κομματια... Οπως πινακες εξεδρες κλπ...

τσεκαρε εικονες να καταλαβεις
www.tunbridgewellsmuseum.org/upl ... c_1059.jpg
και γενικα απο γκουγκλ
www.google.gr/images?q=Subbuteo& ... =0&ndsp=21

More
01 Jul 2010 18:25 #74764 by Aνέστης Αδαμίδης
Α, ναι το θυμάμαι. Ποτέ δεν μπορούσα να το παίξω. Αλλά όταν έβλεπα άλλους που μπορούσαν να παίζουν μου άρεσε. Είναι αυ΄το που λέμε από μακριά κι αγαπημένοι.

More
19 Jan 2013 11:05 #119195 by SUB GR
Replied by SUB GR on topic Subbuteo
Tι μου θυμησατε, SUBBUTEO !!!, και μπηκα στο τρυπακι να ψαξω.....

Βρηκα αυτο και ειναι οτι καλυτερο ποτέ για το αγαπημενο μας παιχνιδι των "αγριων και αθωων" νιάτων μας :

www.facebook.com/pages/DIMITRIS-FILIPPIDIS-WORLD-WIDE-SUBBUT...SMAN-COLLECTOR/134633349943113

Απίστευτο ιστορικο και φωτογραφικό αρχείο, φοβερά video αλλα και ομαδες, αξεσουαρ και σετ για να το ξαναστήσουμε!

More
27 Nov 2013 11:01 #135642 by Βασίλης
για όσους ενδιαφέρονται,ήρθε κ στην ελλάδα το νέο subbuteo..σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών..
οι ομάδες είναι ελαστικές σαν τις ομάδες του total soccer αν κ οι ομάδες του total soccer ήταν Licensed και ήταν φοβερά λεπτομερείς οι εμφανίσεις τους!

More
04 Dec 2013 19:47 #136202 by Βασίλης
update: είδα το νεο subbuteo στα ραφια μεγαλου καταστηματος...
τα δυο sets εχουν -χωρις licensed δικαιωματα- ομαδες με τα χρωματα του ελληνικου πρωταθληματος.στο ενα σετ ειναι παο-οσφπ και στο αλλο παοκ-οσφπ..
κυκλοφορουν και εξτρα 8 ομαδες(χωρις δικαιωματα) που εχουν τις εμφανισεις γνωστων ευρωπαικων ομαδων..
τρελα..
αντε να ξεσκουριασουμε κ σε λιγο καιρο να διοργανωσουμε κ gameworld πρωταθληματακι

More
13 Dec 2013 22:39 #137050 by Polycronidis Damianos
Replied by Polycronidis Damianos on topic Subbuteo
καλησπερα σε ολους ειδα οτι ψαχνεται πληρoφοριες για το αγαπημενo μας χομπι-αθλημα για μερικους που παιζουν ακoμα και σημερα...ολλα αυτα που πουλανε σε διαφoρα μεγαλα καταστηματα δεν ειναι αυθεντικα subbuteo και δεν αξιζει να τα αγορασετε απο τα καταστηματα. Υπαρχει επισημος αντιπροσωπος στην Ελλαδα που φερνει το subbuteo στην Ελλαδα! και μενει και ζει στην Γλυφαδα οπως υπαρχει ομαδα εκει η Γλυφαδα united tsc και σχετικο site εδώ για να επικoινωνησετε μαζι μου για περισσοτερες λεπτομέρειες στο site και στο mail μου damianos_10@hotmail.com αλλα να αναγραφετε το ονoμα σας και την λεξη subbuteo οσo για τον Aγγελο Tσακιρη τι να πει κανεις... για ενα θρυλο του ελληνικού sivi αυτος μου εμαθε τα παντα! εδω και 12 χρονια που παιζω...α! και αυριο Σαββατο και Κυριακη εχουμε τουρνουα στο ξενοδοχείο preziten το Σαββατο παιδια και ομαδικο και την Κυριακη ατομικο απο της 9 το πρωι και τις δυο μερες οποιος θελει μπορει να ερθει θα βρίσκομαι εκει εγω ο αντιπρωσοπος για αγορες και αλλοι 150 του τραπεζιου τα λεμε απο κοντα λοιπον οποιος θελει.