- Thank you received: 1
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
stelmour\ wrote: Άν δεν ήταν ο Καστίγιο ο Ολυμπιακός δεν θα έκανε ούτε μία ευκαιρία...Είναι ο μοναδικός παίχτης (μαζί με τον Μιχαλάκη) που παίζει με πάθος και με @@ και δεν φοβάται κανέναν!!
CCT, όταν έβαλε γκολ ο Πρίττας με την Βίσλα, που ήσουν και δεν βγήκες να μίλησεις??????Έλα να σοβαρευτούμε λίγο!!!Εξάλλου, η FIFA, απαγόρευσε πλέον τα Fair Play και μόνο ο διαιτητής μπορεί να διακόψει το παιχνίδι, αναλόγως την φάση!!
stelmour\ wrote: Εξάλλου, η FIFA, απαγόρευσε πλέον τα Fair Play και μόνο ο διαιτητής μπορεί να διακόψει το παιχνίδι, αναλόγως την φάση!!
beastie wrote: Εντάξει... πάλι να πούμε για τον Καστίγιο... Δεν πήρε χαμπάρι τον Μούφα τραυματισμο... συνέχισε... ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ αλλα αυτό δεν σας πήραξε!!!!
Στην συγκεκριμένη φάση ο Γεωργάτος ούτε που ακούμπησε τον Τιμοσιουκ. Επεσε μονος του μπροστά στα μάτια του διαιτητή. Το οτι ο Τιμοσιουκ ΑΝΗΘΙΚΑ εμενε κάτω ήταν για να πάρει 2η κίτρινη ο Γεωργάτος. Ο Ολυμπιακός συνέχισε ΣΩΣΤΑ την φάση και όταν βγήκε corner η κάμερα έκανε κοντινό στον Κωνσταντίνου που και αυτός ήταν σαστισμένος γιατί δεν είχε και αυτός καταλάβει κάτι....
Όσον αφορά στον τραυματισμό, εγώ είδα τον Γεωργάτο να βρίσκει τα πόδια του αντιπάλου αλλά αυτό είναι δεν έχει και τόσο σημασία... Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι το αν σε αυτήν ή σε μια παρόμοια φάση συνέβαινε κάτι τέτοιο πως θα το κρίναμε όλοι; Εγώ πάλι βλέποντας την όλη σκηνή πιστεύω ότι ο Καστίγιο είχε αντιληφθεί απόλυτα το τι συνέβαινε. Όσον αφορά στη φάση του Ριβάλντο καθώς και των Πάντου - συγνώμη μου διαφεύγει το όνομα του, υπάρχει κάποιος οποιοσδήποτε λόγος να σχολιάσει κανείς τα αυτονόητα; Οτι ακόμα και αν δεν τιμώρησε ο διαιτητής πρέπει να τιμωρήσει η FIFA; Τη φάση του Zidane την θεωρώ πολύ πιο τίμια από κάτι τέτοια.stelmour wrote: Όσο για την γλώσσα υπερβάλλεις, ο παίχτης έπεσε από μόνος του και ήταν μπροστά ο διαιτητής.
CTT\ wrote: Όσον αφορά στον τραυματισμό, εγώ είδα τον Γεωργάτο να βρίσκει τα πόδια του αντιπάλου αλλά αυτό είναι δεν έχει και τόσο σημασία... Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι το αν σε αυτήν ή σε μια παρόμοια φάση συνέβαινε κάτι τέτοιο πως θα το κρίναμε όλοι; Εγώ πάλι βλέποντας την όλη σκηνή πιστεύω ότι ο Καστίγιο είχε αντιληφθεί απόλυτα το τι συνέβαινε. Όσον αφορά στη φάση του Ριβάλντο καθώς και των Πάντου - συγνώμη μου διαφεύγει το όνομα του, υπάρχει κάποιος οποιοσδήποτε λόγος να σχολιάσει κανείς τα αυτονόητα; Οτι ακόμα και αν δεν τιμώρησε ο διαιτητής πρέπει να τιμωρήσει η FIFA; Τη φάση του Zidane την θεωρώ πολύ πιο τίμια από κάτι τέτοια.
Είπα και ελάλησα.