Φίλε "jimisballjohn", μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω...
Το κάνω πιο λιανά, λοιπόν:
Άμα κοιτάξει κανείς το ρόστερ αυτής της ομάδας, θα διαπιστώσει ότι αυτά τα παιδιά έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, για πολλά πράγματα...
Είναι μικροί σε ηλικία παίχτες και -οι περισσότεροι, αν όχι όλοι- με εμπειρίες -και δεν εννοώ εμπειρία την Α1...
Μόνο και μόνο να δεις τι παίχτες αποκλείστηκαν απ' την αποστολή και θα καταλάβεις ...τι μας περιμένει. (Μπάι δε γουέη, ο Μαυροκεφαλίδης μάλλον οδεύει προς Εν-Μπι-Έι)
Η 2η θέση ήταν ο προάγγελος της ευχάριστης συνέχειας...
Εξακολουθείς να μη πιστεύεις πως "είμαστε καταδικασμένοι να σηκώνουμε κούπες τα επόμενα 10 χρόνια"?
Και κάτι άλλο, για το Γιαννάκη: Του χρεώνετε την ήττα με την Ισπανία, ε? Ωραία. Εγώ, λοιπόν, του χρεώνω το 8 στα 8 πριν τον τελικό και μια καταπληκτική προετοιμασία στην Κίνα... Όποιος βλέπει ή παίζει μπάσκετ, καταλαβαίνει πως αυτή η Εθνική δε στήθηκε απ' τη μία μέρα στην άλλη.
Τα άλλα είναι για τους άλλους, που λέγαν και κάποιοι παλαιότεροι...
Δεν έχω δει ομάδα, στα λίγα χρόνια που βλέπω μπάσκετ, να παίζει τόσο καλά το pressing game στα 2/4 του γηπέδου...Όσοι προπονητές θέλουν να παίξουν καθ' αυτόν τον τρόπο στις ομάδες τους, καλό θα είναι να δείξουν στο βίντεο το παιχνίδι της Ελλάδας...
Τα χρεώνω όλα στο Γιαννάκη, λοιπόν...Αλλά αυτό που θέλω να του χρεώσω περισσότερο απ' όλα, είναι ότι έβλεπα τα ματς χωρίς άγχος(σαν τον Λαπόρτα ένιωσα
). Σου τα καταλογίζω όλα, Παναγιώτη! Και ακόμα περισσότερο, αυτά που θα κάνεις στο μέλλον...
Κι όσο για κάτι πρώην προπονητές, που όλον αυτόν τον καιρό έβγαιναν στα παράθυρα και τολμούσαν να εικάζουν αν οι κινήσεις του Γιαννάκη ήταν σωστές ή όχι, ο χρόνος του έκρινε μια χαρά...Σας είδαμε, κύριε Πετρόπουλε...
Υ.Γ. Τα καλύτερα είν' αυτά που ακόμα δεν έχουμε δει, λέει ένα λαϊκό τραγούδι...