Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουντομπάσκετ 2006....Λάβετε θέση....

More
03 Sep 2006 18:46 #18871 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Μπράβο ξεμπράβο, πηγαίναμε για την πρώτη θέση. Πήρανε τα μυαλά μας αέρα από την νίκη μας απέναντι στους USA, το θεωρήσαμε εύκολο παιχνίδι και χάσαμε με πολύ μεγάλη διαφορά. Δυστυχώς.
Από την άλλη βέβαια, μέχρι τώρα δεν είχαμε καμία παγκόσμια διάκριση. Έτσι αξίζει και ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες και τον δράκο που μας έφτασαν ένα βήμα πριν την κορυφή του παγκοσμίου μπάσκετ. Συγχαρητήρια λοιπόν στην Εθνική Ελλάδος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Sep 2006 01:56 #18891 by Kleanthis
Μια κακή εμφάνιση δεν δικαιούταν αυτή η ομάδα? Πώς την είδαμε ξαφνικα -και άξαφνα. Γίναμε το απόλυτο φαβορί και μας κακόπεσε η ήττα?
Αν έπαιζε ο ένας κι αν έπαιζε ο άλλος...
Κι εγώ σας λέω ότι θα 'ταν καλύτερα αν έπαιζε ο Γκασόλ...Θα παίζαμε μια προσαρμοσμένη άμυνα πάνω του και θα τελείωνε το πανηγύρι...
Κι εγώ σας λέω ότι αν έπαιζε ο Ζήσης, θα ήταν χειρότερος κι απ' τον σημερινό Χατζηβρέτα.
Καλώς ή κακώς, το μπάσκετ είναι άθλημα ημέρας.

Δυστυχώς, όμως, όπως λένε κι οι Αμερικάνοι, ο 1ος είναι πρώτος, ο 2ος είναι τίποτα... Έχω την εντύπωση ότι γρήγορα θα ξεχαστεί αυτή η 2η θέση...Για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Το κέρδος απ' αυτό το τουρνουά?
ΑΥΤΗ η Εθνική ομάδα είναι καταδικασμένη για τα επόμενα -τουλάχιστον- 10 χρόνια, να σηκώνει κούπες.

Έρχεται Eurobasket και Ολυμπιακοί... :wink:

More
04 Sep 2006 11:35 #18897 by Chris Zotos
Λοιπόν να μπώ και εγώ στην κουβέντα !!!

Πραγματικά η ημέρα αυτή ήταν η πιο άσχημη για την Ελλάδα (Αγωνιστικά) από όλες τις ημέρες του τουρνουά !!! Η Ελλάδα ήταν άτυχη, η Ελλάδα δε βρέθηκε σε καλή μέρα !!! Ας τ'αφήσουμε όλα αυτά !!! Η Ελλάδα πάνω απ'όλα δεν έπαιξε μπάσκετ !!! Που ήταν ρε παιδιά στο χθεσινό παιχνίδι η Ελλάδα που όλοι γνωρίζαμε ??? Βέβαια αν υπάρχει κάποιος που έχει ευθύνες σε αυτόν τον αγώνα, σίγουρα αυτός θα ήταν ο Γιαννάκης !!! Βλέπει οτι οι Ισπανοί γνωρίζουν το παιχνίδι του !!! Ξέρουν τι κάνει ο Λάζος, ο Sofo, ο Μήτσος και τ'άλλα παιδιά !!! Όμως αυτός δεν κάνει τίποτα κρατάει το ίδιο σύστημα, επιμένει στο man-to-man και συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα περιφερειακά pick-n'-roll !!!

Πάντως η Ελλάδα είναι πανάξια γι'αυτό που έκανε !!! Πήρε το ασημένιο μεττάλιο με το σπαθί της !!! Δεν υπάρχει λόγος να "θάβουμε" αυτά τα παιδιά για μια κακή στιγμή, όταν αυτά είναι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ !!! Για μένα να σας πώ την αλήθεια καλύτερα που δε σηκώσαμε την κούπα, οχι γιατί θα σηκώσουμε πολλές τέτοιες στο μέλλον, αλλά γιατί όπως ξέρετε σε τέτοιες ηλκίες τα μυαλά πολλών πέρνουν εύκολα αέρα !!! :wink:

P.S.: Πράγματι είναι η thoughtless !!! Γειά σου Άννα !!! :wink:

More
04 Sep 2006 19:28 #18923 by Τάσος Γεωργίου

Καλώς ή κακώς, το μπάσκετ είναι άθλημα ημέρας.

+500000 σε αυτό.. όσοι έχουν παίξει μπάσκετ το νιώθουν...

αν δεν είναι καλή η μέρα δεν είσαι διανοητικά στο γήπεδο... και είσαι 20 πόντους πίσω χωρίς να ξέρεις τι φταίει.

Θα συμφωνήσω σε όλα με τον pasari.

More
05 Sep 2006 23:11 #18966 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης

Το κέρδος απ' αυτό το τουρνουά?
ΑΥΤΗ η Εθνική ομάδα είναι καταδικασμένη για τα επόμενα -τουλάχιστον- 10 χρόνια, να σηκώνει κούπες.

Ε??? Για ποία ομάδα μιλάς??? Για τη

More
06 Sep 2006 01:31 #18971 by Kleanthis
Φίλε "jimisballjohn", μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω...
Το κάνω πιο λιανά, λοιπόν:
Άμα κοιτάξει κανείς το ρόστερ αυτής της ομάδας, θα διαπιστώσει ότι αυτά τα παιδιά έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, για πολλά πράγματα...
Είναι μικροί σε ηλικία παίχτες και -οι περισσότεροι, αν όχι όλοι- με εμπειρίες -και δεν εννοώ εμπειρία την Α1...
Μόνο και μόνο να δεις τι παίχτες αποκλείστηκαν απ' την αποστολή και θα καταλάβεις ...τι μας περιμένει. (Μπάι δε γουέη, ο Μαυροκεφαλίδης μάλλον οδεύει προς Εν-Μπι-Έι)

Η 2η θέση ήταν ο προάγγελος της ευχάριστης συνέχειας...
Εξακολουθείς να μη πιστεύεις πως "είμαστε καταδικασμένοι να σηκώνουμε κούπες τα επόμενα 10 χρόνια"?

Και κάτι άλλο, για το Γιαννάκη: Του χρεώνετε την ήττα με την Ισπανία, ε? Ωραία. Εγώ, λοιπόν, του χρεώνω το 8 στα 8 πριν τον τελικό και μια καταπληκτική προετοιμασία στην Κίνα... Όποιος βλέπει ή παίζει μπάσκετ, καταλαβαίνει πως αυτή η Εθνική δε στήθηκε απ' τη μία μέρα στην άλλη.
Τα άλλα είναι για τους άλλους, που λέγαν και κάποιοι παλαιότεροι... :wink:
Δεν έχω δει ομάδα, στα λίγα χρόνια που βλέπω μπάσκετ, να παίζει τόσο καλά το pressing game στα 2/4 του γηπέδου...Όσοι προπονητές θέλουν να παίξουν καθ' αυτόν τον τρόπο στις ομάδες τους, καλό θα είναι να δείξουν στο βίντεο το παιχνίδι της Ελλάδας...
Τα χρεώνω όλα στο Γιαννάκη, λοιπόν...Αλλά αυτό που θέλω να του χρεώσω περισσότερο απ' όλα, είναι ότι έβλεπα τα ματς χωρίς άγχος(σαν τον Λαπόρτα ένιωσα :D ). Σου τα καταλογίζω όλα, Παναγιώτη! Και ακόμα περισσότερο, αυτά που θα κάνεις στο μέλλον...
Κι όσο για κάτι πρώην προπονητές, που όλον αυτόν τον καιρό έβγαιναν στα παράθυρα και τολμούσαν να εικάζουν αν οι κινήσεις του Γιαννάκη ήταν σωστές ή όχι, ο χρόνος του έκρινε μια χαρά...Σας είδαμε, κύριε Πετρόπουλε...

Υ.Γ. Τα καλύτερα είν' αυτά που ακόμα δεν έχουμε δει, λέει ένα λαϊκό τραγούδι...

More
09 Sep 2006 01:42 #19157 by ribogio
Α ρε αλητη βαρεχαο

More
09 Sep 2006 13:47 #19174 by Chris Zotos
ΟΟΟχι παιδί μου δε το ήθελε ο άνθρωπος !!!
Τέσπα γιατι το βιντεάκι λέει "someones jaw" ???
Σα να μη μας τα λένε καλά οι φίλοι μας από το εξωτερικό !!! :evil: