Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

A’ Εθνική 2005/2006

More
29 Aug 2005 01:49 #1869 by Μάνος Γρυπάρης
Koίτα, το χέρι του Γεωργάτου τον δικαιολογώ που δεν το είδε. Αλλά ρε φίλε ο Κώτσιος είναι με την πλάτη γυρισμένη (!) και του δίνεις κόκκινη για ποια αγκωνιά? Σοβαρολογούμε τώρα? Αν έχεις παίκτη στην πλάτη αντί να κοιτάς την μπάλα μπορείς να δεις που ακριβώς βρίσκεται για να του σκάσεις την αγκωνιά? Και του την έβγαλε μετά από 3-4 λεπτά, αφού είχε διαμαρτυρηθεί η μισή ομάδα πρώτα (για ποιο πράγμα διαμαρτυρότανε ένας Θεός ξέρει!)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2005 02:44 #1871 by Alex
Replied by Alex on topic A’ Εθνική 2005/2006
Δεν ξέρω ρε παιδιά εγώ Παναθηναϊκος είμαι και δεν με νοιάζει ούτε η αγκωνιά ούτε τίποτα...Η ομάδα δεν βλέπεται και πιστεύω πως με Κονσεισάο και Μπίσκαν ψωνίσαμε από σβέρκο...Ο Μπασινάς μας εφταιξε.Και ο Μαλεζάνι τραγικός...Νύχτ τον βλέπω κι αυτόν...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
29 Aug 2005 03:27 #1874 by nikos
Replied by nikos on topic A’ Εθνική 2005/2006
παντα σε μια ηττα αυτος που λειπει ειναι και ο καλυτερος παιχτης. Αν επαιζε ο Μπασινας θα ετρωγε ως συνηθως ολο το κραξιμο. Κατα τη γνωμη μου δικαιολογημενα αφου εκτος απο ενας ψυχωμενος αμπαλος, περσι ηταν και προκλητικα αδιαφορος (βλ. παιχνιδι με ΑΕΚ περσι αλλα και πολλα αλλα)
Απο την αλλη ο Κονσεισαο με εχει εκπληξει που παιζει σαν 16χρονος .Πολυ φοβισμενος,δεν προωθει την μπαλα, την χανει ευκολα,δεν μαρκαρει σωστα, ειναι αδυναμος για αμυντικο χαφ .Αλήθεια τι εγινε ο παιχτης με τις 44 συμμετοχες στην Βραζιλια και την πανακριβη μεταγραφη στην Ρεαλ?
Εγω παντως ηταν ο 1ος παιχτης που πουλαγα οταν επαιρνα την ρεαλ στο CM :D
Ο Μπισκαν πιστευω αν ο ιδιος το θελει μπορει να ανεβασει παρα πολυ την αποδοση του , στον τομεα του βεβαια που ειναι να καταστρεφει το παιχνιδι του αντιπαλου

More
29 Aug 2005 11:52 #1880 by Αντώνης Κατρής
Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο μοιάζουν να είναι σε άλλο κόσμο. Δυό τρία καντίλια να τους κατεβάσει και θα στώσουν. Αλλά άμα στρώσουν έχει να γίνει μεγάλο γλέντι....

More
29 Aug 2005 12:00 #1882 by Kostas Giagias

Manos wrote: Αλλά ρε φίλε ο Κώτσιος είναι με την πλάτη γυρισμένη (!) και του δίνεις κόκκινη για ποια αγκωνιά? Σοβαρολογούμε τώρα? Αν έχεις παίκτη στην πλάτη αντί να κοιτάς την μπάλα μπορείς να δεις που ακριβώς βρίσκεται για να του σκάσεις την αγκωνιά?

www.sport24.gr/html/ent/529/ent.81529.asp

Κώτσιος: Έπαιξε καλά σε συνεργασία με τον Μόρις τον Κωνσταντίνου, δεν έκανε πολλά λάθη. Ένα όμως ήταν αρκετό. Η αγκωνιά του στον Γιάννη Οκκά, αν δεν είχε πρόθεση, σίγουρα είχε μέγιστη δόση αφέλειας, αφού ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το σημείο είχε ανεβάσει ρυθμούς. Στο ριπλέι πάντως φαίνεται ότι της "εύστοχης" αγκωνιάς προηγήθηκε μία "άστοχη".

Ελπίζω μάνο τώρα που τα βλέπεις πιο ψύχραιμα να αναθεωρήσεις.... ειδικά για την φράση "για ποια αγκωνιά? Σοβαρολογούμε τώρα?"

Ενα έχω να πω: Σούπα το ντέρμπυ, χωρίς ευκαιρίες.... (που είναι το FM με 20 ευκαιρίες για κάθε ομάδα ???)

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
29 Aug 2005 12:30 #1891 by a Guest
Replied by a Guest on topic A’ Εθνική 2005/2006
Egw tha stathw stis diloseis tou kotsiou pou itan sostes.Kai simfonw se auto pou eipe gia ton konstadinu.

More
29 Aug 2005 12:39 #1894 by Μάνος Γρυπάρης
Από Sportime:
www.sportime.gr/xst/index.php?op ... 9&Itemid=1

Αναλυτικά το ματς λεπτό προς λεπτό:
www.sportaction.gr/document.php ? ... t_id=16646

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Aug 2005 14:28 #1897 by Γιώργος Γκούμας
Εγω για την κοκκινη του Κωτσιου εχω να πω οτι τετοιες αγκωνιες ο τζολε τις ριχνει συνεχεια. Ενταξει οχι στατικα αλλα εν κινηση, ομως το αποτελεσματα ειναι το ιδιο. Για τον αγωνα δεν εχω να πω κατι .Δικαια κερδισε ο ΟΣΦΠ....

More
29 Aug 2005 15:31 #1898 by Themis Fallidas
Η ουσία παιδιά είναι ότι πηγαίνω στο γήπεδο από 7 χρονών, έχω δει πολλά ντέρμπι από κοντά και χθες ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να μπει ούτε μία φορά στην περιοχή του Ολυμπιακού. Σκεφτείτε το...

TO DARE IS TO DO

More
29 Aug 2005 18:51 #1908 by Γιώργος Γκούμας
Δεν εχεις αδικο. Αλλα δεν ειναι δυνατον να μην μπορουν παιχτες οπως ο Κονσεισαο να παρει μια φορα την μπαλα και να κανει παιχνιδι. Προβλημα προετοιμασιας ή προβλημα παικτη???