Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βαρυς ο πελεκης...

More
14 Jul 2006 23:40 #16885 by mitsos
www.sport24.gr/html/ent/615/ent.129615.asp

Κριμα ρε!!!!Επεσε η Γιουβε.....ΤσουΛου πανε τωρα οι Ιντερ,Παλερμο,Κιεβο και Ρομα.
Η Μιλαν την γλιτωσε και παρεμεινε στην Serie A αλλα με -15 βαθμους...Α,ρε Μπερλουσκονι,παλι εκανες το θαυμα σου!!! :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2006 00:13 #16886 by Γρηγόρης Μωυσίδης
Γιατί καταστράφηκε; Δεν το κατάλαβα!

Κατεστραμμένες είναι οι ομάδες που τόσα χρόνια έπαιζαν (και παίζουν) με στημένες διαιτησίες σε στημένα πρωταθλήματα.

Όλες τρίτη κατηγορία έπρεπε να πάνε, όχι που τους κάνανε και τη χάρη να παίζουν στην δεύτερη!

More
15 Jul 2006 00:57 #16891 by Kleanthis
Πολλοί περίμεναν, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Ιταλία, οι ποινές να είναι κάπως ελαστικές. Μεταξύ αυτών κι εγώ. Είχα την πεποίθηση (ψευδαίσθηση, όπως αποδείχτηκε) ότι οι πράξεις των εκτελεστικών οργάνων αρμόδια για θέματα αθλητισμού στην Ιταλία, έχουν στο ..."καταστατικό" του εγκεφάλου τους τρόπο λειτουργίας-δράσης ανάλογο μ' αυτού που επικρατεί -ή καλύτερα, θέλουν να επικρατεί- στο Ελληνικό-my ass-πρωτάθλημα...
Εκεί, όμως, είναι Ιταλία κι όποιος κάνει κουνήματα, του τα κόβουν απ' τη ρίζα(τα κουνήματα)...

Να πω και τον καημό μου τώρα...
Πότε θα γίνει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα? Πότε θα εφαρμόζονται οι νόμοι αξιοκρατικά και για όλους?
Και κάτι τελευταίο, που ίσως να το έχω ξαναγράψει κιόλας:
Άμα θέλουν τόσο μα τόσο πολύ κάποιες ομάδες(ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε) ας τις μετατρέψουν σε Δ.Ε.Κ.Ο. με τις ευλογίες τους, να τους χώνουν και καμιά επιχορήγηση απ'

More
15 Jul 2006 04:11 #16895 by nick
imo adiko pou i milan tin glitwse...kai den einai katholou krima omades san autes na pethoun katigories giati tosa xronia pou eperna "prwtathlimata" kai alles "diakriseis"auto itan to adiko oxi i poini tous.

More
15 Jul 2006 11:25 #16904 by mitsos
Εγω δεν ειπα οτι δεν επρεπε να τιμωρηθουν....Απλα ειναι λιγο αδικο που η Μιλαν τη γλιτωσε..

More
15 Jul 2006 11:36 #16905 by Chris Zotos
Ά ρε Γιούβε !!! :cry:

More
15 Jul 2006 21:13 #16928 by Γιώργος Γκούμας
Αν δεν κανω λαθος ( που δεν νομιζω να κανω) η τιμωρια βασιστηκε πανω στα στοιχεια απο μαγνητοφωνημενες συνομιλιες που βρεθηκαν σε καποιες κασσετες... Πριν μερικα χρονια ειχαμε και εμεις καποιες κασσετες με συνομιλιες... Θυμαται κανεις τι τιμωριες ειχαμε???

More
15 Jul 2006 21:27 #16929 by Kleanthis
Θυμάμαι εγώ, φίλτατε Shankly:
Ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Β' Εθνική