Αγαπητέ φίλε amigos και λοιπές επισυναπτόμενες Δημοκρατικές Δυνάμεις,
από πού συμπεραίνεις ότι διέπομαι από αντιολυμπιακά αισθήματα?
Όπως ο ίδιος λες -πολύ σωστά, μάλιστα- παραπάνω, "na xaroun omws otan xasei o 8rylos apo tin omada tous oxi apo ales omades".
Εκ του αποτελέσματος καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο -για σένα- Θρύλος, έχασε απ' τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάπως άτοπο το σχόλιό σου, δε νομίζεις?
Εκτός κι αν δεν αναφέρεται προσωπικά σε μένα, αλλά σε μια μερίδα "αντιολυμπιακών", που είναι κοινώς αποδεκτόν και δεδομένο ότι υπάρχει, της οποίας οι "γνωμοδοτήσεις" -εν προκειμένω για την ομάδα μου- ποσώς με ενδιαφέρουν.
Έγραψε, δηλαδή, ο Μένιος για τη σφαγιαστική διαιτησία του Κοντογιαννίδη και κάτι έγινε...Γιατί δεν έγραφε και για τη διαιτησία του Βασιλόπουλου -και του πουλιού του γάλα- στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός? Πού ήταν τότε...Ας μην αρχίσω, όμως, να αναλύω την Παράγκα της Β' Εθνικής, όπως πολύ καλά κάνει ο Κούγιας -εξαίρετος νομικός γαρ-, γιατί θα καταντήσω εξίσου γραφικός, χωρίς να το θέλω...
Όλ' αυτά (σ)τα λέω για να (από)δείξω ότι ποσώς μ' ενδιαφέρει να προωθήσω να καλλιεργήσω ένα αντιολυμπιακό μένος, και πως -προσωπικά- μ' ενδιαφέρει η απόδοση της δικιάς μου ομάδας, της μίας και μοναδικής που υποστηρίζω. Ξέρεις...Όχι σαν κι αυτούς που ..."είμαι λίγο Ολυμπιακός, αλλά πρώτα απ' όλα είμαι απ' τη Λάρισα, Γιάννενα, Καβάλα, Λιβαδειά κτλ, γι' αυτό και είμαι ΑΕΛ, ΠΑΣ, ΑΟΚ, ΑΠΟΛ κτλ." Κι όλα αυτά, μόνο σε "καλές στιγμές", λ.χ. νίκη-πρόκριση ΠΑΣ επί του ισόβιου Πρωταθλητή Ελλάδος και νταμπλούχου.
Επί του προκειμένου, όμως, γιατί αρκετά ξεφύγαμε...
Δεν είμαι αντιολυμπιακός. Το συνοθύλευμα, που έχει καταντήσει περιοδεύων θίασος του Ευρωπαϊκού κοινού, του Σωκράτη, ποσώς με απασχολεί! Δε μπορώ όμως να βάλω κατά μέρος τις σημαντικές διακρίσεις που έχει κατακτήσει εντός συνόρων, μειώνοντας τη νίκη του ΠΑΣ και του κάθε ΠΑΣ, όπως ευφυώς έκαναν ορισμένοι "κονδυλοφόροι" της Πρωτεύουσας -όχι απαραίτητα Ολυμπιακών αισθημάτων, απλά συμπλεγματικοί (κοινώς, κομπλεξικοί).
Η πρόκριση είναι τεράστια, τηρουμένων των αναλογιών.
Υ.Γ.1 Τώρα μου χρειάζεται ένα "καυτό" τετραήμερο στα Νησιά Φίτζι, με καυτές Φιτζιανές να κάνουν αέρα με φύλλα φοίνικα, καθώς θα απολαμβάνω ένα Bacardi-Mohito ον δε ροκς, και το κύμα θα "σκάει" δίπλα μου.
Επιπροσθέτως, χρειάζεται ένας καλός γνώστης του Ποδοσφαίρου, και δη του Ελληνικού -π.χ. ο Παπακώστας- για να μου κάνει παρέα, μαθαίνοντάς μου πώς να μη πανηγυρίζω γκολ της ομάδας μου, όταν βρίσκομαι περικυκλωμένος από οπαδούς άλλης ομάδας, οι οποίοι έχουν σχηματίσει κλοιό γύρω μου. Δεσμεύομαι ότι ο ως άνω θα απολαμβάνει την ίδια "Χολιγουντιανή χλιδή" με μένα.