Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διεθνείς μεταγραφές: 2021/2022

More
27 Aug 2021 15:31 - 27 Aug 2021 15:32 #254954 by Blood Prince
Νομίζω ο Μέσσι έχει φύγει πρίν καιρό.

Τώρα αναμένουμε Εμπαπέ στην Ρεάλ και Κριστιάνο στην City.

Δεδομένου πως μου αρέσει το μπλέ χρώμα, μάλλον θα αλλάξω ομάδα στην Αγγλία. Βαρέθηκα το διαβολάκι και το κόκκινο της Manchester United.Στο παρελθόν υποστήριζα Chelsea αλλά για λάθος λόγο, λόγω Sir Alex , στράφηκα στην Man United....κακώς...το μετανιώνω τώρα.

Στο Fifa 19 είχα την PSG από πέρσι αλλά τώρα λόγω Messi θα την παίρνουν πολλοί.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 27 Aug 2021 15:32 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Aug 2021 20:32 - 27 Aug 2021 20:33 #254955 by Frazzle
Ρονάλντο: Έπεσε η ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την μεταγραφή

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, η ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέρρευσε!

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ προκάλεσε τέτοιο ντελίριο σε βαθμό που η ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άντεξε την υπερφόρτωση και "έπεσε". 

Οι χρήστες του διαδικτύου προσπαθούσαν να ενημερωθούν για την επισημοποίηση της επανένταξης του Πορτογάλου σταρ στους "κόκκινους διαβόλους" , ανοίγοντας το σχετικό άρθρο, αλλά κάθε απόπειρά τους για "F5" έπεφτε στο κενό. Ή μάλλον σε μια λευκή σελίδα που δεν επέτρεπε την πρόσβαση στο κείμενο της ανακοίνωσης, Αντιθέτως ενημέρωνε πως "το συγκεκριμένο url δεν μπορεί να βρεθεί".

Μετά τις 20:00 το βράδυ οι λειτουργίες επανήλθαν, ανοίγοντας την είσοδο σε όσους είχαν απομείνει να πατούν συνέχεια το refresh.

Ορίστε τι έβλεπαν αρχικά όσοι επιχειρούσαν να επισκεφτούν το σάιτ του αγγλικού κλαμπ: 

Στις 18:51 της Παρασκευής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ανακοινώσει τη μεταγραφή του CR7 .
Last edit: 27 Aug 2021 20:33 by Frazzle.

More
27 Aug 2021 22:46 - 27 Aug 2021 22:49 #254958 by Blood Prince
Εγώ από φέτος θα αρχίσω να παρακολουθώ τα παιχνίδια των "Μπλέ" άκα Chelsea στην Premier League.

Για ευρώπη θέλω η Παρί να το σηκώσει. Αν το σηκώσει η Chelsea δεν με χαλάει αλλά κάπως δύσκολο.

Η κίνηση του Κριστιάνο να πάει Γιουναϊτεντ είναι λογική.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 27 Aug 2021 22:49 by Blood Prince.