Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Serie A 2018/19

More
22 Nov 2018 12:51 - 22 Nov 2018 12:57 #220409 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Serie A 2018/19
Ντιμπάλα: «Είμαι χαρούμενος στη Γιουβέντους»
Σε «πελάγη ευτυχίας» πλέει ο Πάουλο Ντιμπάλα στη Γιουβέντους, όπου δηλώνει αφοσιωμένος στους μεγάλους στόχους της «Μεγάλης Κυρίας» για τη φετινή σεζόν.

Ντιμπάλα: «Είμαι χαρούμενος στη Γιουβέντους»

0
SHARES
FacebookTwitterΠερισσότερα...
Μέγεθος κειμένου
Ακολουθήστε μας

Αποφασισμένος να πετύχει του στόχους του με τη Γιουβέντους είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα, που δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχισμένος με την παρουσία του στον σύλλογο.

Ο 25χρονος σταρ, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Αργεντινή το βράδυ της Τρίτης, είχε συνδεθεί με πιθανή μεταγραφή του στη Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι, όμως φαίνεται πως θα παραμείνει στο Τορίνο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι για τη Γιουβέντους
», δήλωσε ο Αργεντινός στο «SportBild».
«Έχουμε μεγάλους στόχους και είμαι αφοσιωμένος σε αυτούς. Το μεταγραφικό παζάρι δεν αποτελεί πρόβλημα για εμένα».

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Last edit: 22 Nov 2018 12:57 by Giorgos Tsolaridis.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2018 12:52 - 22 Nov 2018 12:53 #220410 by Giorgos Tsolaridis
Ντε Λαουρέντις: «Η Νάπολι δεν θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο»
Δεν θα πραγματοποιήσει μεταγραφές η Νάπολι τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, που υποσχέθηκε την απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος το καλοκαίρι.

Ατόφιο θα παραμείνει το ρόστερ της Νάπολι μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού ο πρόεδρος της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ξεκαθάρισε πως δεν θα πραγματοποιήσει μεταγραφές τον Ιανουάριο.

O 69χρονος παραγωγός ταινιών, υποσχέθηκε πάντως στους φιλάθλους των «Παρτενοπέι» πως θα αποκτήσει ένα μεγάλο όνομα το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, ο παίκτης στον οποίο αναφέρεται είναι πολύ πιθανό να είναι ο Έντινσον Καβάνι, που φημολογείται πως επιθυμεί την επιστροφή του στο «Σαν Πάολο».

Ο ίδιος δεν το διέψευσε, όμως υποστήριξε ότι για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα χρειαστεί να μειώσει αρκετά τις αποδοχές του.

«Δεν θα αγοράσουμε παίκτη τον Ιανουάριο», αποκάλυψε ο Ντε Λαουρέντις σε ιταλικές εφημερίδες.

«Τον Ιούνιο όμως θα αποκτήσουμε ένα μεγάλο όνομα», πρόσθεσε.

«Τον Καβάνι; Αν βαρεθεί το Παρίσι και αποφασίσει να παίρνει λιγότερα χρήματα θα τον καλωσορίσουμε με "ανοιχτές αγκάλες"», ήταν η απάντηση του για τα σενάρια επιστροφής του Ουρουγουανού.

Last edit: 22 Nov 2018 12:53 by Giorgos Tsolaridis.

More
22 Nov 2018 12:56 #220411 by Giorgos Tsolaridis
Πιέζει για ντε Λιχτ η Γιουβέντους
Σε συνεχή επικοινωνία με τον Μίνο Ραϊόλα φέρεται πως βρίσκεται η Γιουβέντους, στην προσπάθεια να πάρει το προβάδισμα για την απόκτηση του Ματίας ντε Λιχτ.

Στον Μίνο Ραϊόλα έχει στραφεί η Γιουβέντους, ώστε να πάρει το πάνω χέρι στην μάχη που δίνει με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ματίας ντε Λιχτ του Άγιαξ.

Ο 19χρονος αμυντικός βρίσκεται στο «ραντάρ» αρκετών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και φημολογείται πως είναι ο νούμερο ένα στόχος των «Μπιανκονέρι».

Ο παίκτης επισκέφτηκε το «Allianz» το καλοκαίρι με την εθνική Ολλανδίας και φημολογείται πως οι άνθρωποι της Γιουβέντους του έκαναν ξενάγηση του σταδίου.

Σύμφωνα με την «Tuttosport», ο αντιπρόεδρος της «Μεγάλης Κυρίας», Πάβελ Νέντβεντ και ο αγωνιστικός διευθυντής Φάμπιο Παρατίτσι, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον ατζέντη του νεαρού άσου, Μίνο Ραϊόλα.

Σύμφωνα τέλος με την ιταλική εφημερίδα, η Μπαρτσελόνα είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της ομάδας του Τορίνο για την απόκτηση του διεθνή αμυντικού, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείται το αουτσάιντερ.

More
23 Nov 2018 12:34 #220438 by Giorgos Tsolaridis
Αντσελότι: «Το πρωτάθλημα δεν είναι ουτοπία για τη Νάπολι»
Στην προσπάθεια κατάκτησης του "σκουντέτο" από τη Νάπολι, αλλά και για τη ζωή στην πόλη του ιταλικού Νότου, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κάρλο Αντσελότι διαδέχθηκε στον πάγκο της Νάπολι τον Μαουρίτσιο Σάρι. Λίγους μήνες μετά από αυτήν τη συμφωνία, ο Ιταλός προπονητής έχει δημιουργήσει ένα αρκετά δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο στους «παρτενοπέι», έχοντας γίνει παράλληλα αγαπητός στους φίλους της ομάδας.

Ο 59χρονος τεχνικός, με συνέντευξή του σε ιταλικό Μέσο, αναφέρθηκε στα όνειρα που γίνονται στον ιταλικό Νότο για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, με αρκετή δόση χιούμορ, δήλωσε πως αν κερδίσει κάτι τη φετινή χρονιά η ομάδα του θα τραγουδήσει, μιας και,όπως αποκάλυψε, το τραγούδι είναι το δεύτερο πάθος του!

«Η κατάκτηση του «σκουντέτο» είναι ένα όνειρο και όχι ουτοπία, καθώς η ουτοπία δεν είναι εφικτή. Δεν είναι καιρός να κάνουμε υπολογισμούς. Θα είναι μια μεγάλη πορεία παιχνιδιών, καθώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι στη Serie A και στο Champions League. Η πρόκριση μας από τον όμιλο θα είναι πραγματικά τεράστια ικανοποίηση για εμάς»
δήλωσε αρχικά ο πρώην τεχνικός των Μπάγερν, Ρεάλ και Τσέλσι και συνέχισε πως: «Αν κερδίσουμε κάποιο τρόπαιο φέτος σίγουρα θα τραγουδήσω. Το τραγούδι είναι το δεύτερο πάθος μου μετά το ποδόσφαιρο, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω για την ομάδα!».

«Μου αρέσει πραγματικά εδώ και υπάρχουν πραγματικά μοναδικές προοπτικές για να ζήσεις. Είχα κάποιες όμορφες εμπειρίες στη καριέρα μου, αλλά όταν ζεις στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο Μόναχο και στην Μαδρίτη συνειδητοποιείς πόσο όμορφη είναι πραγματικά η Νάπολη», πρόσθεσε.

More
23 Nov 2018 12:36 #220439 by Giorgos Tsolaridis
Φήμες για συμφωνία της Μίλαν με Ζλάταν!
Εξάμηνο συμβόλαιο αξίας 2.2 εκατ. ευρώ φέρεται πως αποδέχτηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη Μίλαν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Σε συμφωνία κατέληξαν οι διοικούντες της Μίλαν με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σύμφωνα με την «SportMediaset».

Ο Σουηδός φέρεται πως αποδέχτηκε το εξάμηνο συμβόλαιο που του πρότειναν οι «Ροσονέρι» και θα του αποφέρει 2.2 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Λεονάρντο, συναντήθηκε τη δευτέρα με τον ατζέντη του «Ίμπρα», Μίνο Ραϊόλα, για να συζητήσουν την ενδεχόμενη επιστροφή του.

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, ο Σουηδός αποδέχτηκε την πρόταση των Μιλανέζων και θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν υπάρχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του, ενώ απομένει η διαπραγμάτευση με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι που διατηρούν τα δικαιώματα του.

More
23 Nov 2018 12:40 #220440 by Giorgos Tsolaridis
Κλάιφερτ: «Ο Ρονάλντο ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα»
Πέρα από τον πατέρα του, Πάτρικ, πηγή έμπνευσης για τον Τζάστιν Κλάιφερτ αποτέλεσε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο νεαρός Ολλανδός σε ιταλικό Μέσο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Τζάστιν Κλάιφερτ πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από τον Άγιαξ και μεταβεί σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως το ιταλικό, και να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρόμα.

Ο 19χρονος Ολλανδός έχει ξεκινήσει κάπως μέτρια τη φετινή σεζόν, μιας και δεν βρίσκει πολύ χρόνο στο ροτέισον των «τζιαλορόσι», παρόλα αυτά παραμένει ένας σημαντικό «πρότζεκτ» για το σύλλογο.

Με συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό Μέσο, ο νεαρός εξτρέμ μίλησε για τη μέχρι στιγμής εμπειρία του στη Serie A, αλλά και για τον προπονητή των Ρωμαίων, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. Επιπλέον, χαρακτήρισε «μέντορα» και πρότυπό του τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το πάθος που ζει το ποδόσφαιρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, απολαμβάνω αυτή την εμπειρία κάθε μέρα. Το πρωτάθλημα της Ιταλίας είναι πολύ δύσκολο, αλλά σε κάνει καλύτερο παίκτη. Αυτό με συμβούλεψε και ο πατέρας μου. Επιπλέον μου είπε ότι ο ανταγωνισμός εδώ θα είναι πολύ υψηλός, αλλά μπορώ να μάθω πολλά από τους παίκτες της ομάδας μου». ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης του Άγιαξ και συνέχισε πως: «Χωρίς αμφιβολία ήταν το πρότυπο μου καθώς μεγάλωνα, αλλά επιπλέον εμπνεύστηκα και από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ζει για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό».

«Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο μου έδωσε τόσα πολλά πράγματα. Είναι εξαιρετικός προπονητής από τον οποίο έμαθα τόσα πολλά. Με συμβουλεύει πώς να χρησιμοποιώ τον ρυθμό μου για να το εκμεταλλεύομαι μέσα στο παιχνίδι. Οσο για τον Ντε Ρόσι είναι ένα «φαινόμενο» μέσα και έξω από το γήπεδο και είναι τιμή να παίζεις μαζί του. Όταν ήρθα στη Ρόμα βρισκόταν σε διακοπές, αλλά μου έστειλε μήνυμα για να με καλωσορίσει» πρόσθεσε.

More
03 Dec 2018 20:16 #220626 by Giorgos Tsolaridis
Αποτελέσματα 13ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Ιταλίας:
Udinese vs Roma
1-0
Juventus vs Spal
2-0
Inter vs Frosinone
3-0
Parma vs Sassuolo
2-1
Bologna vs Fiorentina
0-0
Napoli vs Chievo V.
0-0
Empoli vs Atalanta
3-2
Lazio vs Milan
1-1
Genoa vs Sampdoria
1-1
Cagliari vs Torino
0-0

More
03 Dec 2018 20:19 #220627 by Giorgos Tsolaridis
Αποτελέσματα 14ηε αγωνιστικής:
Spal vs Empoli
2-2
Fiorentina vs Juventus
0-3
Sampdoria vs Bologna
4-1
Milan vs Parma 2-1
Frosinone vs Cagliari
1-1
Torino vs Genoa
2-1
Sassuolo vs Udinese
0-0
Chievo V. vs Lazio
1-1
Roma vs Inter
2-2
Ενώ το ματς κλείνει το Atalanta vs Napoli σήμερα στο 21:30

More
20 Dec 2018 20:51 #221818 by Giorgos Tsolaridis
Αποτελέσματα 16ης αγωνιστικής:
Inter vs Udinese
1-0
Torino vs Juventus
0-1
Spal vs Chievo V.
0-0
Frosinone vs Sassuolo
0-2
Sampdoria vs Parma
2-0
Fiorentina vs Empoli
3-1
Cagliari vs Napoli
0-1
Roma vs Genoa
3-2
Atalanta vs Lazio
1-0
Bologna vs Milan
0-0

More
20 Dec 2018 20:55 #221819 by Giorgos Tsolaridis
Πρόγραμμα 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22/12
Lazio vs Cagliari
Napoli vs Spal
Empoli vs Sampdoria
Sassuolo vs Torino
Genoa vs Atalanta
Milan vs Fiorentina
Udinese vs Frosinone
Chievo V. vs Inter
Parma vs Bologna
Juventus vs Roma