Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
φιλε εσυ να σταματησεις να βλεπεις μπαλα κ να ασχολεισαι μονο με το φιφα..Συγκυρίες δεν υπάρχουν, εσύ τις βλέπεις. Τύχη υπάρχει πάντα, αν δεν σου αρέσει ο παράγοντας τύχη και δεν σου αρέσει να βλέπεις εκπλήξεις και να διακρίνονται μόνο τα φαβορί σταμάτα το ποδόσφαιρο και εσύ και όσοι έχουν ίδια άποψη με εσένα.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Και εγώ είμαι 28 δεν έχει να λέει.Που την είδες την και καλα "επιθετικότητα" σε όσα σχόλια γράφτηκαν?Μια χαρά κουβεντούλα γίνεται βλεπεις να προσβαλουμε κανεναν?Δεν ήταν τυχεροί οι Κροάτες με τέτοιες κληρώσεις?Νιγηρία και Ισλανδία είχαν στον όμιλο και μετά στα νοκαουτ Δανία και Ρωσία που είναι τελειως αστειες ομαδες και χρειαστηκαν......τα πέναλτι για να τις περάσουν!Δηλαδη οι τυχερες ομαδες επαιξαν μαζι....γιατι μονο τυχερη ηταν η Ρωσια οταν απεκλεισε την Ισπανια στα πεναλτι που απλα δεν εμπαινε η μπαλα.Shikabane_Hime7 wrote: Με τέτοια επιθετικότητα που γράφετε μίσος μου δέιχνει και δεν καταλαβαίνω το λόγο, τόσο άσχημο είναι δηλαδή να υπάρχουν εκπλήξεις σε ένα θεσμό; Δεν υπάρχει καμία υπερβολή aims και καμία προπαγάνδα από ΜΜΕ, προπαγάνδα γινόταν από τα ΜΜΕ της Ελλάδας που έλεγαν ότι θα ρίξουμε 3 και 4 στην Κροατία. Το μικρή ομάδα είναι ατυχής χαρακτηρισμός. Αρκετά καλή ομάδα η Κροατία με σπουδαίους παίχτες. Μικρός δεν ξέρω ποιος είναι, εγώ πάντως πάω στα 33 και βλέπω μπάλα από τα 8-9 μου.
aims wrote:
φιλε εσυ να σταματησεις να βλεπεις μπαλα κ να ασχολεισαι μονο με το φιφα..Συγκυρίες δεν υπάρχουν, εσύ τις βλέπεις. Τύχη υπάρχει πάντα, αν δεν σου αρέσει ο παράγοντας τύχη και δεν σου αρέσει να βλέπεις εκπλήξεις και να διακρίνονται μόνο τα φαβορί σταμάτα το ποδόσφαιρο και εσύ και όσοι έχουν ίδια άποψη με εσένα.
και μονο 1-2 ωριτσες την ημερα γιατι απο οτι βλεπω,δεν το κατεχεις το αθλημα
Tas13 wrote:
aims wrote:
και μονο 1-2 ωριτσες την ημερα γιατι απο οτι βλεπω,δεν το κατεχεις το αθλημα
Μα και την Αγγλία και την Γαλλία να νικούσε στα πέναλτι η Κροατία οπως τις αλλες παλι θα μας ελεγε το παιδι οτι δεν ηταν θεμα συγκυριας.
Και να προσεχεις ε? μην εισαι πολυ "επιθετικος".