Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΑΕΚ 2017-2018

More
02 Sep 2017 16:22 #204809 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic ΑΕΚ 2017-2018
Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Αραούχο!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος πήρε ξανά τη φανέλα με το Νο11, με δανεισμό από την Λας Πάλμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ενωσης που βάζει happy end στο μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού.

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018! Ο Αργεντινός επιθετικός συμφώνησε πριν από λίγο σε όλα με την ΑΕΚ και θα φορέσει και πάλι την αγαπημένη του φανέλα. Ο Chino είναι και πάλι μαζί μας για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την καριέρα του στα κιτρινόμαυρα!

Ο Sergio Ezequiel Miquel Dela Vera's Araujo γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1992 στην πόλη Νεουκέν της Αργεντινής. Εντάχθηκε από πολύ μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής της Μπόκα Τζούνιορς και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2009-10, στα 18 του χρόνια. Αγωνίστηκε συνολικά σε 22 αγώνες (1 γκολ) και πανηγύρισε το πρωτάθλημα Απερτούρα 2011.
Το 2012 δόθηκε δανεικός στην Μπαρτσελόνα Β, με την οποία αγωνίστηκε σε 34 αγώνες και πέτυχε 7 γκολ τη σεζόν 2012-13. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του στην Τίγκρε της Αργεντινής τη σεζόν 2013-14 (12 αγώνες – 2 γκολ) και στην Λας Πάλμας τη σεζόν 2014-15, με την οποία σκόραρε 25 φορές σε 43 αγώνες της Σεγούντα Ντιβισιόν!
Η ισπανική ομάδα επέστρεψε το 2015 στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη βοήθεια του «Ελ Τσίνο» (Κινέζος) ο οποίος αγωνίστηκε σε 43 αγώνες και πέτυχε 7 γκολ με τον σύλλογο των Καναρίων Νησιών στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου σε μιάμιση σεζόν (Αύγουστος 2015-Δεκέμβριος 2016).

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο διάστημα που αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Αραούχο πήρε μέρος σε 21 αγώνες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, πετυχαίνοντας 9 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ. Με το δικό του νικητήριο γκολ απέναντι στον Πανιώνιο στην τελευταία αγωνιστική των ελληνικών πλέι – οφ η ΑΕΚ κατέκτησε την πρώτη θέση κάνοντας το πρώτο καθοριστικό βήμα για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Έχει αγωνιστεί συνολικά σε 187 επίσημα ματς σε συλλογικό επίπεδο και έχει σημειώσει 53 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 28 ασίστ.

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες της Αργεντινής U17, U20, U22 και U23. Με την U20 έφτασε στον τελικό των Παναμερικανικών Αγώνων του 2011. Με τις Εθνικές ομάδες της χώρας του έχει πετύχει 8 γκολ σε 16 αγώνες.

Σέρχιο Αραούχο, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

«Αυτό που έζησα ήταν μαγικό»!
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο Αραούχο είπε τα εξής στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

-Για την υποδοχή και την επιστροφή του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι τέτοιο, ήταν μία μοναδική στιγμή. Το συναίσθημα ήταν μοναδικό. Ισως να το ξαναζήσω όταν... ξαναεπιστρέψω του χρόνου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον πρόεδρο της ομάδας μας για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε έτσι ώστε να επιστρέψω»!

-Για τη φανέλα με το 11: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Γιακουμάκη, γιατί προσφέρθηκε να μου παραχωρήσει το 11 και ξέρω ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω άνετα με τον αριθμό 11 στην πλάτη, δεν θα ήταν το ίδιο με κάποιον άλλο αριθμό».

-Ευτυχισμένος; «Είμαι πολύ χαρούμενος! Δεν περίμενα τους προηγούμενους έξι μήνες που ήμουν εδώ ότι ο κόσμος θα με αγαπήσει τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και όταν επέστρεψα στη Λας Πάλμας σε κάθε φωτογραφία ή ό,τι άλλο ανέβαζα έβλεπα και ένιωθα την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ»!

-Ετοιμος να βοηθήσει; «Έχω κάνει ήδη μία προετοιμασία με την Λας Πάλμας και είχα κάποια θέματα που όμως έχω ξεπεράσει. Ελπίζω ο γυμναστής εδώ, ο Σέμπα, να μη με βάλει να τρέξω τόσο πολύ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει όλους της τους στόχους, τόσο στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, όσο και στην Ευρώπη».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Sep 2017 12:06 #204835 by κωστας
Replied by κωστας on topic ΑΕΚ 2017-2018
Φεύγει από την ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς
Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ.Σύμγωνα με πληροφορίες ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα υπογράψει σε άλλη ομάδα.

More
03 Sep 2017 19:30 - 03 Sep 2017 19:31 #204846 by Lyricaldemon
«Σκοπεύει να προτείνει νέο συμβόλαιο σε Μάνταλο η ΑΕΚ»
H AEK ετοιμάζεται να προσφέρει στον Πέτρο Μάνταλο νέο συμβόλαιο, αυξάνοντας τις αποδοχές του.

Τον αρχηγό της, Πέτρο Μάνταλο θέλει να... δέσει η ΑΕΚ με νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τη «Real News» οι κιτρινόμαυροι πρόκειται να κάνουν πρόταση στον Έλληνα διεθνή για ανανέωση της συνεργασίας (δύο ή περισσότερα χρόνια). Το συμβόλαιο θα συμπεριλαμβάνει και αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, οι οποίες τώρα βρίσκονται στις 300.000 ευρώ. Πιθανό να γίνει και αναπροσαρμογή της ρήτρας αποδέσμευσης για το ενδεχόμενο μιας δελεαστικής πρότασης από ομάδα του εξωτερικού.

Το συμβόλαιο του με την «Ένωση» λήγει το 2019.
Last edit: 03 Sep 2017 19:31 by Lyricaldemon.

More
04 Sep 2017 16:37 #204893 by Lyricaldemon
Απογοήτευση Βράνιες για Μαϊστόροβιτς...

Την απογοήτευσή του που έφυγε από την ΑΕΚ ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς εξέφρασε ο διεθνής αμυντικός Ογκνιέν Βράνιες. Ο στόπερ
της Ένωσης θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σουηδού κατά τη θητεία του στην ΑΕΚ.

Να δουλέψει εκ νέου στο μέλλον με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ελπίζει ο Ογκνιέν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός με δημοσίευσή του στα social media εξέφρασε την απογοήτευσή του όσον αφορά το τέλος της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Σουηδό, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε το δέσιμο που είχε με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ελληνικής ομάδας, αποκαλώντας τον φίλο.

Χαρακτηριστικά ο Βράνιες έγραψε: "Ήσουν το αφεντικό που έγινε φίλος. Σε ευχαριστώ φίλε μου που με έφερες στην ΑΕΚ, χωρίς εσένα δεν θα ήμουν εδώ. Είμαι πολύ λυπημένος και στεναχωρημένος που μας αφήνεις. Εύχομαι να δουλέψουμε ξανά μαζί στο μέλλον."

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βράνιες αποτελεί επιτυχία του Μαϊστόροβιτς κατά την πορεία του στην ΑΕΚ, καθόσον αυτός τον συνέστησε και ο Βόσνιος δικαίωσε τον Σουηδό που τον επέλεξε με τις εμφανίσεις του φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα.

More
04 Sep 2017 17:30 #204901 by κωστας
Replied by κωστας on topic ΑΕΚ 2017-2018
Μετά τον Βράνιες και ο Αϊντάρεβιτς έγραψε για την αποχώρηση του Μαϊστόροβιτς από την ΑΕΚ.Μετά τον Όγκνιεν Βράνιες και η δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ τον περασμένο Γενάρη, έγραψε στα Social Media για την αποχώρηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς από την θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς ευχαρίστησε τον συμπατριώτη του και έκανε λόγο για στενάχωρη μέρα.

More
04 Sep 2017 20:55 #204915 by Lyricaldemon
Τιμωρία για Ριέκα στο ματς με ΑΕΚ!
Η Ριέκα... πληρώνει την άσχημη συμπεριφορά των οπαδών της και η UEFA της κλείνει το πέταλο των οργανωμένων για το ματς με την ΑΕΚ.

H συμπεριφορά των οπαδών της Ριέκα στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν πέρασε απαρατήρητη από την UEFA... Τα ρατσιστικά συνθήματα (εναντίον της Σερβίας), αλλά και τα καπνογόνα των οπαδών της πρωταθλήτριας έφεραν τιμωρία από την πειθαρχική επιτροπή της Ομοσπονδίας! Κλειστό θα παραμείνει το πέταλο των οργανωμένων της Ριέκα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στις 14 Σεπτεμβρίου και μόλις 6000 Κροάτες θα είναι στο Rujevice. Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο στο σύλλογο ύψους 21.000 ευρώ!

More
05 Sep 2017 15:37 #204952 by Lyricaldemon
Την Τρίτη η επέμβαση του Τσιγκρίνσκι

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για να κάνει την διορθωτική επέμβαση στο χέρι του.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, φυσικά, απουσίαζε από την προπόνηση της ΑΕΚ -αφού την Τρίτη θα κάνει την επέμβαση- όπως και οι διεθνείς Γαλανόπουλος (άλλα δύο γκολ με την εθνική Ελπίδων), Τρίστασον, Γιόχανσον, Βράνιες και Γιούσης. Από εκεί και πέρα, όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των Αραούχο και Κονέ, πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση, με τους Γιακουμάκη και Λαμπρόπουλο να κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, πάντως, ο δεύτερος ήρθε ξανά σε επαφή με την μπάλα καθώς η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται ακριβώς όπως ήθελαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

More
06 Sep 2017 17:35 #205001 by Lyricaldemon
ΑΕΚ και Λας Πάλμας θα κάνουν συζητήσεις για αγορά Αραούχο!

Μία συνέντευξη του Σέρχιο Αραούχο σε ισπανικό ραδιόφωνο αναμένεται να προκαλέσει ντελίριο στους φίλους της ΑΕΚ, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός ανέφερε ότι η Ένωση θα κάνει προσπάθειες να τον αγοράσει μέσα στη σεζόν γιατί τον θέλει παίκτη της στα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

Φοβερά πράγματα είπε ο Σέρχιο Αραούχο στο ισπανικό ραδιόφωνο "Fiebre Amarilla" ερωτηθείς για το θρίλερ της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Ο "Τσίνο" αποκάλυψε ότι πολλές ομάδες επικοινώνησαν μαζί του για να τον κάνουν δικό τους, ωστόσο ο ίδιος τους είχε ξεκαθαρίσει ότι αν φύγει από την Λας Πάλμας η μόνη ομάδα που θέλει να παίξει είναι η ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο επιθετικός της Ένωσης αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ μέσα στη σεζόν θα κάνει νέα κρούση στην ισπανική ομάδα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της αγοράς των δικαιωμάτων του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πράγματι οι δύο πλευρές όταν συμφώνησαν για το δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσουν εκ νέου τον Δεκέμβριο για το θέμα της αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο Αραούχο ανέφερε επίσης ότι η ΑΕΚ θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να τον αγοράσει ώστε η απόκτησή του να συνδυαστεί με τα εγκαίνια του νέου γηπέδου!

Στα αξιοσημείωτα της συνέντευξης είναι και η ερώτηση που απάντησε σχετικά με την υποδοχή του ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός δήλωσε εκστασιασμένος από την αγάπη των φίλων της Ένωσης, τονίζοντας ότι είναι ευτυχία για κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε μία ομάδα που τον αγαπούν όλοι. Παράλληλα αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο τον οποίο ήρθε για να τον μεταφέρει στα γραφεία της ΠΑΕ, την επόμενη κατέληξε στο συνεργείο από την... αγάπη των "κιτρινόμαυρων" οπαδών.

More
09 Sep 2017 02:27 #205158 by Lyricaldemon
Στην ΑΕΚ και τυπικά ο Λυμπερόπουλος

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (8/9) ο Νίκος Λυμπερόπουλος με σκοπό να αναλάβει και τυπικά τα νέα του καθήκοντα. Χωρίς... τυμπανοκρουσίες η παρουσίαση του.

Τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιστρέφει στην Ένωση, έχοντας αυτή τη φορά... αυξημένες αρμοδιότητες.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί της Παρασκευής έτσι ώστε να ολοκληρώσει τα τυπικά της διαδικασίας.

Λίγο αργότερα υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση με τον Λύμπε να φωτογραφίζεται δίπλα στα τρόπαια της ομάδας:

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δήλωσε για τη συμφωνία στο σάιτ της ΠΑΕ:

"Θέλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την εμπιστοσύνη που η διοίκηση της ΑΕΚ -για μία ακόμα φορά- δείχνει στο πρόσωπό μου. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αναλάβω τα καθήκοντά μου και να προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Αυτό που προέχει είναι οι άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις, τα όσα πρέπει να γίνουν για αυτήν και όχι τα πολλά λόγια. Εύχομαι να επιβεβαιώσω την εμπιστοσύνη με την οποία και πάλι με περιέβαλε η ΑΕΚ".

More
10 Sep 2017 17:14 #205223 by Lyricaldemon
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με την ΑΕΛ
Χωρίς τον Αραούχο, με τους Γιόχανσον και Αιντάρεβιτς στα χαφ και 4-2-3-1 θα παίξει στο ΟΑΚΑ η Ένωση με την ΑΕΛ.

Φαίνεται πως η επιλογή για το 4-2-3-1 είναι αυτή που κατέληξε ο Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο την ΑΕΛ σήμερα στο ΟΑΚΑ στις 18:15. Μάλιστα η σκέψη του να μην ξεκινήσει τον Αραούχο στη γραμμή κρούσης της Ένωσης επιβεβαιώνεται από τις αρχικές επιλογές που γνωστοποίησε στους παίκτες του ο Σεβιγιάνος τεχνικός στο ξενοδοχείο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ανέστης με τους Μπακάκη (δεξιά) και Λόπες (αριστερά) στην άμυνα τη στιγμή που δίδυμο στα στόπερ θα αποτελούν οι Βράνιες και Τσόσιτς. Δυάδα στα χαφ θα είναι οι Γιόχανσον και Αιντάρεβιτς με τον Μάνταλο να ξεκινάει επιτελικός μέσος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λιβάια. Στα άκρα της επίθεσης θα τοποθετηθούν οι Χριστοδουλόπουλος και Κλωναρίδης δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Εννοείται πως ο "Κλώνα" και ο Μάνταλος αν χρειαστεί στη διάρκεια του ματς θα αλλάζουν μεταξύ τους θέσεις. Κάτι που δούλεψε στο κομμάτι της τακτικής ο Χιμένεθ τις προηγούμενες μέρες. Ανάλογα με την εξέλιξη του ματς θα δούμε και τον Αραούχο, ενώ αν η ΑΕΚ έχει καταφέρει να βάλει τις βάσεις για εύκολη επικράτηση θα πάρει χρόνο και ο Κονέ...

Λίγο αργότερα, ήρθε η επιβεβαίωση από την ΑΕΚ, που «ανέβασε» την τελική 11άδα για την αναμέτρηση: