Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μεταγραφές Superleague: 2017/2018

More
03 Jul 2017 13:27 #200891 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Εμενίκε στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Εμάνουελ Εμενίκε το βράδυ θα είναι στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Την συμφωνία την αποκάλυψαν χθες οι Τούρκοι και πιο συγκεκριμένα το αξιόπιστο Bein Sports. Πως ο Ολυμπιακός τα βρήκε και με το συμβόλαιο του Εμάνουελ Εμενίκε αλλά και με την Φενέρμπαχτσε.

Ωστόσο από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώθηκε το παραμικρό. Το μόνο που λεγόταν από τους ανθρώπους της ομάδας ήταν πως «προτεραιότητα για εμάς είναι ο επιθετικός».

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr όλες οι λεπτομέρειες της μεταγραφής έχουν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του Νιγηριανού επιθετικού. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο Εμάνουελ Εμενίκε θα είναι το βράδυ στην Αθήνα για να περάσει τις εξετάσεις και να επισημοποιηθεί η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με την Φενέρμπαχτσε εδώ και αρκετές μέρες μιας και ο Νιγηριανός έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τις τελευταίες ώρες υπήρχαν σκληρές διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για τα χρήματα του συμβολαίου του. Αυτό θα είναι κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (κατά μία πηγή ίσως ανέβηκε κι άλλο ο Ολυμπιακός για να κλείσει το deal) και ο Εμενίκε δέχθηκε την προσφορά των «ερυθρόλευκων».

Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί από τον Ολυμπιακό (άλλωστε ο παίκτης είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για Ελλάδα) αν και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να ανεβάσουν το θέμα και να προκύψει πάλι... θέμα Μποκανί κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο πάντως.

Το deal πάντως ολοκληρώθηκε και το βράδυ θα είναι στην Ελλάδα ο 30χρονος Νιγηριανός επιθετικός.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2017 20:28 #200988 by Giwrgos
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στα ερυθρόλευκα και ο Καρσελά

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Γρανάδα και ο Καρσελά θα είναι άμεσα στην Ελλάδα για το... τυπικό της υπόθεσης.

Ηταν μία υπόθεση που ο Ολυμπιακός την ήθελε πολύ. Και γι΄αυτό την πάλεψε για αρκετά μεγάλο διάστημα. Εν τέλει ο Μεχντί Καρσελά θα είναι δικός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με την Γρανάδα αλλά κυρίως με τον παίκτη και ο 28χρονος εξτρέμ θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αλλωστε οι δύο πλευρές ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία εδώ και αρκετές μέρες όπως σας είχαμε ενημερώσει αλλά υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες που έπρεπε να διευθετηθούν και εν τέλει... λύθηκαν.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να συμφωνεί με την Γρανάδα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή (έχει συμβόλαιο έως το 2020) με οψιόν αγοράς, αλλά δεν αποκλείεται εν τέλει να υπήρξε συμφωνία και για την αγορά του Καρσελά.

Πολύ ψηλά πάντως κυμάνθηκε το συμβόλαιο του 28χρονου Βέλγου. Κοντά στο εκατομμύριο θα πάρει ο Καρσελά (κατά μία πηγή κοντά στις 900.000 ευρώ) και θα φορέσει την ερυθρόλευκη για την επόμενη σεζόν.

Ακόμα μία μεταγραφική επιθυμία του Μπέσνικ Χάσι γίνεται πραγματικότητα μιας και ο 28χρονος εξτρέμ θα κλείσει αμέσως μετά την μεταγραφή του Εμανουελ Εμενίκε. Ολες οι λεπτομέρειες έχουν φιξαριστεί και το μόνο που απομένει είναι να γνωστοποιηθεί το πότε θα είναι στην Ελλάδα (πιθανότατα αύριο) ο Μεχντί Καρσελά.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τους πρωταθλητές Ελλάδος μέσα σε λίγες ώρες και δεν αποκλείεται το... ντεμαράζ να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

More
07 Jul 2017 16:39 #201285 by Giwrgos
Ο Παναιτωλικός «έδεσε» τον Χαντάκια

Τα «καναρίνια» επέκτειναν το συμβόλαιο του νεαρού στόπερ – Ελεύθερος ο Παπουτσογιαννόπουλος

Ο Παναιτωλικός στηρίζει πολλά στον Δημήτρη Χαντάκια, που είναι ένα «δικό» του παιδί. Ο νεαρός στόπερ επέκτεινε την συνεργασία του με τα «καναρίνια» μέχρι το 2020 και έδειξε έτοιμος να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Η οποία παράλληλα έκανε αποδεκτό το αίτημα του Στέφανου Παπουτσογιαννόπουλου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Και αυτό γιατί ο 23χρονος μέσος δεν θα είχε πολύ χρόνο συμμετοχής και έτσι έμεινε ελεύθερος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΙΑ
Ο Δημήτρης Χαντάκιας επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020. Εντάχθηκε στην ομάδα Κ17 και στη συνέχεια διακρίθηκε στην Κ20, με αποτέλεσμα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2014. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους κατέγραψε 27 παρουσίες στη Super League, ενώ έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων.
Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε: «Ο Παναιτωλικός με δέχτηκε από μικρή ηλικία στην οικογένειά του και μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σκληρά και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα. Η πρότασή του να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, με τιμά ιδιαίτερα και αυξάνει τις υποχρεώσεις μου για να ανταποκριθώ σ’ αυτή. Θα συνεχίσω την προσπάθεια για τη βελτίωσή μου, προκειμένου να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να μείνει ελεύθερος αναζητώντας ομάδα στην οποία θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αγώνες και η επιθυμία του έγινε δεκτή. Ο Παναιτωλικός του έδωσε την ευκαιρία το καλοκαίρι του 2013 να κάνει το βήμα από τα Τμήματα Υποδομής στην επαγγελματική ομάδα, πιστεύοντας στις δυνατότητές του. Διάφορες συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να καθιερωθεί στον Παναιτωλικό καταγράφοντας τελικά 28 συμμετοχές στη Super League. Στα 23 χρόνια του και με το ταλέντο που διαθέτει, μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και είμαστε βέβαιοι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.

More
08 Jul 2017 20:20 #201406 by Giwrgos
Την Δευτέρα στην Ξάνθη ο Κασάδο

Και τυπικά παίκτης της Ξάνθης θα είναι από την Δευτέρα ο Χόεχε Κασάδο, με τον Ισπανό αριστερό μπακ να φτάνει την συγκεκριμένη ημέρα στην χώρα μας.

Μια ακόμα μεταγραφή είναι έτοιμη να κλείσει η Ξάνθη. Για την ακρίβεια είναι ήδη κλεισμένη και αυτό που μένει είναι να έρθει ο παίκτης. Μιλάμε για την περίπτωση του Χόρχε Κασάδο με τον 28χρονο αριστερό μπακ να φτάνει την Δευτέρα στην Ελλάδα και στην συνέχεια να ανακοινώνεται από τους... ακρίτες.

Ο Ισπανός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του μακριά από την χώρα του, με την Σαραγόσα να είναι η τελευταία του ομάδα, έχοντας πέρσι μαζί της 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.
www.gazzetta.gr

More
09 Jul 2017 21:55 #201506 by Giwrgos
«Μόλις υπέγραψα στον Ολυμπιακό, ήρθα για τίτλους»

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού. «Μόλις υπέγραψα το συμβόλαιο μου, είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού».

Ο πολυτιμότερος μέσος του πολωνικού πρωταθλήματος όχι μόνο επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, αλλά όπως τόνισε αποκλειστικά στο gazzetta.gr πριν από λίγα λεπτά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Υπέγραψα πριν λίγο το νέο μου συμβόλαιο. Είμαι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και χαίρομαι πολύ που τα πράγματα εξελίχθηκαν ομαλά.

Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα. Έρχομαι για να κατακτήσω τίτλους σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και ελπίζω να δώσω χαρά στους οπαδούς μας».

Το κόστος της μεταγραφής του Οφόε θα ξεπεράσει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, ενώ έχει προβλεφθεί και μπόνους 1 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός μετά τους Ταχτσίδη, Εμενίκε και Καρσελά προχωράει σε μια ακόμη σημαντική κίνηση με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πολωνικού πρωταθλήματος να αποτελεί προσωπική εισήγηση και επιθυμία του Μπεσνίκ Χάσι.

Το συμβόλαιο του Οφόε αναμένεται να φτάσει το 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως!

More
12 Jul 2017 21:18 #201822 by Giwrgos
Στον Ατρόμητο ο Καρασαλίδης
Ο 26χρονος στόπερ που έπαιζε στην Ξάνθη είναι από σήμερα κάτοικος Περιστερίου

Μετά την «αποχώρηση» του Σωκράτη Φυτανίδη – είναι εκτός ομάδας – στον Ατρόμητο ήταν «δεδομένη» η προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Ο «εκλεκτός» των Περιστεριωτών είναι τελικά ο Τέλης Καρασαλίδης, καθώς ο 26χρονος στόπερ που έπαιζε στην Ξάνθη όχι μόνο υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του, αλλά και ανακοινώθηκε από την ομάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης είναι το 9o νέο μέλος της ομάδας για την περίοδο 2017-18 και τον καλωσορίζει στο «αστέρι»!
Με τη ποδοσφαιρική φιλοσοφία «σκληρή δουλειά – χαμηλό προφίλ» να τον χαρακτηρίζει στη μέχρι τώρα διαδρομή του, ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης είναι διαπιστευμένος με τον δυναμισμό, το πείσμα, την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του!.

Το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση δεν είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό, γιατί ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο Ατρόμητος. Μια ομάδα που έχει πάντα στόχους, πάντα κοιτάζει όσο πιο ψηλά μπορεί και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω δίνοντας το μέγιστο να δικαιώσω τους ανθρώπους και τον προπονητή κύριο Κάναντι που επέλεξαν να φορέσω τη φανέλα της. Αυτή είναι άλλωστε και η υπόσχεση που έχω να δώσω στους φιλάθλους του Ατρόμητου ότι σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθώ να υπερβάλλω τον εαυτό μου για να κατακτούμε νίκες και να τους κάνουμε χαρούμενους».

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι κεντρικός αμυντικός ωστόσο έχει παίξει και ως αμυντικό χαφ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ξάνθη και αποτέλεσε έναν από τους στυλοβάτες της πολύ καλής πορείας της στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τον ΠΑΟΚ και ακολούθησαν ο Πανσερραϊκός, ο Μέγας Αλέξανδρος, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Άρης, η Νίκη Βόλου, και ο Ηρακλής.

Έχει γεννηθεί στις 3 Μαϊου 1991 στη Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1.87μ. Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «6». Αύριο το πρωί θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και κατόπιν θα αναχωρήσει για το Πήλιο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.
www.gazzetta.gr

More
13 Jul 2017 12:46 #201869 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Φόρεσε τα ερυθρόλευκα και ο Βούκοβιτς!

Μία μόλις ημέρα αφότου αποχαιρέτησε την Κόνιασπορ ο Γιάγκος Βούκοβιτς φόρεσε τα ερυθρόλευκα, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, προκειμένου να παρουσιαστεί πάνοπλος στις μάχες που θα δώσει το καλοκαίρι για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League, συνεχίζεται χωρίς σταματημό.

Έτσι, μετά από τα τρία δυνατά "χτυπήματα" την περασμένη εβδομάδα όπου έπιασαν λιμάνι κατά σειρά οι Εμανουέλ Εμενίκε, Μεχντί Καρσελά και Βάντις Οτζίτζα Οφόε, τώρα ήταν η σειρά του Γιάγκος Βούκοβιτς να ενταχθεί στο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Tο απόγευμα της Τετάρτης ο 29χρονος Σέρβος στόπερ έφτασε στην Ελλάδα με πτήση από την Κωνσταντινούπολη, έχοντας λίγες ώρες νωρίτερα αποχαιρετήσει την Κόνιασπορ, και αφού πρώτα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις τις οποίες πέρασε με επιτυχία, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάγκος Βούκοβιτς", ανέφερε σε λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, με τον παίκτη να αναμένεται να αναχωρήσει άμεσα για το Βέλγιο ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ:
Ο Γιάγκος Βούκοβιτς (1,95μ.) γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1988 στο Bačko Dobro Polje της Σερβίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα και από εκεί τη σεζόν 2006-2007 δόθηκε δανεικός στην FK Rad. Την αμέσως επόμενη σεζόν η FK Rad τον πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της με κανονική μεταγραφή. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην σερβική ομάδα και αμέσως ξεχώρισε.

Το 2009-2010 έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του με την PSV Eindhoven να τον εντοπίζει και τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ο ολλανδικός σύλλογος κινήθηκε για την απόκτησή του από την FK Rad (όπου και άνηκε κανονικά), τη σεζόν 2010-2011.

Μία σεζόν αργότερα (2011-2012) δόθηκε δανεικός στην Roda JC Kerkradef και στις31 Αυγούστου 2013 επέστρεψε στην χώρα του για χάρη της FK Vojvodina Novi Sad, η οποία τον απέκτησε από την PSV Eindhoven. Στις 7 Ιανουαρίου 2014 η Atiker Konyaspor τον ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, έχοντας κατακτήσει μάλιστα και 1 Κύπελλο Τουρκίας. Πλέον, αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού!

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την ομάδα της Εθνικής Σερβίας, καθώς είναι βασικό στέλεχος των «Πλάβι» στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Έχει αγωνιστεί, επίσης και στις μικρότερες εθνικές ομάδες της Σερβίας.

ΠΗΓΗ: Contra.gr
Attachments:

More
13 Jul 2017 14:56 #201881 by Giwrgos
Δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας ο Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ
Παίκτης της Κρίσταλ Πάλας από το μεσημέρι της Τετάρτης και για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι είναι ο Ρούμπεν Λόφτους Τσικ.
Ο νεαρός χαφ, προϊόν των ακαδημιών των «μπλε» του Λονδίνου, με ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ τον Δεκέμβρη του 2014, αποχωρεί προσωρινά από τον σύλλογο που τον ανέδειξε.

Συνολικά την περασμένη αγωνιστική περίοδο συμπλήρωσε 11 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ και πήρε μετάλλιο με την κατάκτηση του τίτλου.
www.gazzetta.gr

More
16 Jul 2017 19:26 #202097 by Giwrgos
Παίρνει τον Γιάνγκ ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης θα προχωρήσει στην προσθήκη του Γκιέολ Χι Γιάνγκ, στο ρόστερ του, έχοντας πειστεί για τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή.

Ο Νοτιοκορεάτης αριστερός εξτρέμ δοκιμάστηκε από τους Αρκάδες τις προηγούμενες ημέρες και ικανοποίησε τον Στάικο Βεργέτη.

Σύμφωνα με τη «SportDay» σχεδόν δεδομένα θα προστεθεί στο δυναμικό που θα έχει στη διάθεσή του για τη νέα σεζόν ο κόουτς του Αστέρα, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα πρόκειται για αγορά του από τη Μπαρτσελόνα ή για δανεισμό.

www.gazzetta.gr

More
10 Aug 2017 20:09 #203713 by Giwrgos
Ανακοίνωσε Γιαννικόγλου ο ΠΑΣ

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και επίσημα ο Σεραφείμ Γιαννικόγλου με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την συμφωνία που θα έχει ισχύ ενός έτους.

Όπως σας είχαμε γράψει από το πρωί, ο Σεραφείμ Γιαννικόγλου μετά την αποχώρησή του από τον Ηρακλή ήταν ένα βήμα από τον ΠΑΣ. Αυτό και έγινε με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του παίκτη αναφέροντας τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τον τερματοφύλακα Σεραφείμ Γιαννίκογλου».

«Το καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

Ο ποδοσφαιριστής έκανε την ακόλουθη δήλωση στο pasgiannina.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΠΑΣ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τη Διοίκηση, τον Δ/ντη του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τον προπονητή κ. Πετράκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Τσελιόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της".
www.gazzetta.gr