Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: 19/03/17

More
19 Mar 2017 20:26 - 19 Mar 2017 20:28 #195524 by Δημήτρης Χατζής
Ξεκίνησε σήμερα το Ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (19/03/2017) με το 1ο ημίχρονο να ευνοεί τους γηπεδούχους με σκορ 1-0 και το κοινό να ανυπομονεί για το τελικό αποτέλεσμα.

Εδώ βλέπουμε την 11άδα και των 2 ομάδων.

Τι πιστεύετε εσείς για το τελικό αποτέλεσμα ; Νίκη για τους γυπεδούχους ή ανατροπή στο 2ο ημίχρονο ;
Attachments:
Last edit: 19 Mar 2017 20:28 by Δημήτρης Χατζής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Mar 2017 21:45 #195528 by Μάνος Γρυπάρης
Αναμενόμενα νίκη για σήμερα. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο, αφού ο Ολυμπιακός έχει ξεπουλήσει ότι καλό είχε πάρει. Η δε άμυνα έχει αλλάξει τόσες φορές (πάλι καλά που έπαιξε ο Καπίνο και όχι ο Lealli γιατί θα έπεφτε γέλιο). 4 στα 5 ματς και έχει ήττες. Απομένουν 5 αγωνιστικές αλλά δεν νομίζω ότι θα κάτσει να χάσει ο Ολυμπιακός και να του ξεφύγει πρωτάθλημα από το +12 +15 όσο ήτανε στα τέλη Δεκεμβρίου. Στη χειρότερη άντε να χάσει από τα Γιάννενα.

Ο Μαρινάκης έχει πάθει Βαρδινογιαννίτιδα. Εκεί που βάζεις λεφτά στην ομάδα ξαφνικά θες να πουλάς παίκτες και να βάζεις εκατομμύρια στην τσέπη. Το ποδόσφαιρο δεν είναι "παζάρι ξεπουλήματος". Άμα πουλάς παίκτες που δεν αναπληρώνονται εύκολα άνετα παίρνεις την κάτω βόλτα. Αν έχεις λεφτά καλύτερα να πάρεις ταλεντάρες και να βγάλεις τον νέο Henriksen, Diarra ή Toure και να τον πουλήσεις από τα 28 και μετά παρά να παίρνεις τον κάθε συνταξιούχο ή να δέχεσαι το σαπάκι που σου κουβάλησε ο κάθε ατζέντης.

Και βέβαια απ' τη μία χαιρόμαστε με το 1-0 σήμερα κι απ' την άλλη το πρωτάθλημα δεν νομίζω ότι μπορεί να το πάρει κάποιος άλλος, γι' αυτό και ο Ολυμπιακός ξεπούλησε, κονόμισε, ξεφορτώθηκε συμβόλαια και παίζει στο ρελαντί. Όπως λοιπόν κι εμείς πήραμε το κάθε 30φεύγα σαπάκι στην αρχή της σεζόν και τον κάθε Ιβάνοφ ή κρατήσαμε τον τροχορόνομο για τέρμα και κάναμε τις γκέλες μας, έτσι να κάτσουμε να τα λουστούμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Mar 2017 21:46 #195529 by Blood Prince
Τελικά η ομαδάρα μου ο Παναθηναϊκός κέρδισε σήμερα στην Λεωφόρο τον Ολυμπιακό και αυτό μου έδωσε χαρά..ειδικά απο την στιγμή που πολλοί δημοσιογράφοι μας είχαν ξεφτιλισμένους,πριν καν ξεκινήσει το ματς.

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός θα πάρει και φέτος το πρωτάθλημα αυτό είναι βέβαιο,αλλά εγώ προσωπικά χάρηκα με την σημερινή νίκη επί του Ολυμπιακού στο Ντέρμπι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish