Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Απίστευτα αθλητικά περιστατικά

More
03 May 2015 22:58 #160383 by Αγησίλαος Σιντόρης
Και πας σπιτι και σε περιμενει για ενα διπλο pro evolution soccer σε ps4....Ουτοπια πραγματικα..!!! :evil:

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 May 2015 13:24 #160411 by Τάσος Μαραγκός
Eγω θα την προτιμουσα να μου πει να παιξουμε κανα Souls για κανα trophy...

More
04 May 2015 16:14 - 04 May 2015 16:15 #160421 by Τάσος Μαραγκός
Aυτός είναι ο Manny Pacquiao : Δίνει τα μισά λεφτά 40 εκατομύρια δολλάρια σε φιλανθρωπίες.

Περίπου 180 εκατομύρια τα κέρδη για Mayweather και γύρω στα 120 εκατομύρια ενδέχεται να φτάσει το ποσό που θα βάλει τελικά στην τσέπη ο Pacquiao .

Πάντως η τιμή που σίγουρα θα αμοιφθεί για αυτό το ματς βάση συμβολαίων είναι 80 εκατομύρια δολλάρια .

Από αυτά 40 εκατομύρια σύμφωνα με τον promoter του Manny τον Bob Arum θα δοθούν για φιλανθρωπικό έργο στην χώρα του τις Φιλιππίνες .

Μάλιστα στη χώρα του είναι ήδη εκλεγμένος βουλευτής, ενώ τα επόμενα χρόνια μετά το τέλος της καριέρας του ενδέχεται να διεκδικήσει και την προεδρεία .

Ο Arum δήλωσε :

''Είμαι σίγουρος ότι πάνω από τα μισά λεφτά που θα κερδίσει ο Manny θα τα δώσει σε φιλανθρωπίες, γιατί απλά αυτός είναι ο Manny . ''

ΠΗΓΗ. ufight.gr
Last edit: 04 May 2015 16:15 by Τάσος Μαραγκός.

More
05 May 2015 12:37 #160449 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Υστερα απο το τροπο που ηπιε ετσι τη μπιρα, εγω την κοβω να εριξε βαρβατο ρεψιμο!!!! :P

More
08 May 2015 00:37 - 08 May 2015 00:38 #160561 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Έχει ανέβει το παρακάτω στο youtube. Στο βίντεο η Sara Underwood υποδύεται την "τέλεια κοπέλα" που θα μπορούσε κάποιος να έχει. Απολάυστε... εχμ.. υπεύθυνα υποθέτω.

Eγώ βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω τι ιδιαίτερο βρίσκουν στο συγκεκριμένο βίντεο. Η τέλεια κοπέλα θα πίνει τις μπύρες μου,θα παίζει με το Xbox μου και θα μου τρώει την πίτσα; Ποιος το θέλει αυτό; Όχι εγώ πάντως, thanks but no thanks.
Last edit: 08 May 2015 00:38 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
08 May 2015 04:04 #160568 by Τάσος Μαραγκός

Scorcher wrote: Έχει ανέβει το παρακάτω στο youtube. Στο βίντεο η Sara Underwood υποδύεται την "τέλεια κοπέλα" που θα μπορούσε κάποιος να έχει. Απολάυστε... εχμ.. υπεύθυνα υποθέτω.

Eγώ βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω τι ιδιαίτερο βρίσκουν στο συγκεκριμένο βίντεο. Η τέλεια κοπέλα θα πίνει τις μπύρες μου,θα παίζει με το Xbox μου και θα μου τρώει την πίτσα; Ποιος το θέλει αυτό; Όχι εγώ πάντως, thanks but no thanks.

εγω την δεχομαι...
δεν πινω μπυρες μα πανω απο ολα δεν εχω xbox...αρα ας φερει την προικα της μαζι...χαχαχαχ...

More
08 May 2015 11:12 #160571 by Georgios Manolis
Η τέλεια κοπέλα δε πρόκειται να πετάει τα χειρηστήρια μου κάτω και να τη βγάλει καθαρή έτσι απλά.Αλλά θα τη μάθω διαλογσμό θα τη στρώσω!!! :P

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
08 May 2015 11:29 #160573 by Αγησίλαος Σιντόρης
Οπως ειπε και ο Patzis αν εχει την δικια της κονσολα και δεν με ενοχλεί οταν παιζω ,μπυρονια δεν πανε στο διάολο θα αγοράσω τα διπλα η κοπέλια αυτη θα γινει η μελλοντική κυρία Σιντορη.. :p

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
11 May 2015 11:24 - 11 May 2015 11:24 #160673 by Γιάννης Νικολάκης
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ σημειώθηκε τη Νέα Σμύρνη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ ο Πανιώνιος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τασουλή, ο ΠΑΟΚ έκανε επίθεση όταν τρεις (!!) μπάλες έκαναν την εμφάνισή τους στο χορτάρι. Μάλιστα παίκτης του Πανιώνιου έδιωξε τη μια στην πλευρά που παιζόταν το παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ στην επίθεση. Το θέαμα είναι πέρα για πέρα ελληνικό και... σουπερλιγκάτο
Last edit: 11 May 2015 11:24 by Γιάννης Νικολάκης.

More
11 May 2015 14:56 #160688 by Τάσος Μαραγκός
ε καλα το χθεσινο παιχνιδι στην Νεα Σμυρνη αντικατοπτριζει τι εστι Super League...Xρονια γινονται αυτα και δεν πρεπει να μας εκπληξουν αν δουμε και αλλα πολλα ακομα.