Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΟΦΗ

More
27 Oct 2014 15:12 #151060 by Donnie Darko
ΟΦΗ was created by Donnie Darko
Χτές ο Γκαντούζο ανακοίνωσε την αποχώρηση του ως προπονητής αλλά σήμερα άλλαξε γνώμη και μένει στον ΟΦΗ! :lol:

Στον πάγκο του ΟΦΗ παραμένει ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος χθες υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου.

Από χθες είχαν αναλάβει δράση οι οργανωμένοι οπαδοί, οι οποίοι συζήτησαν μαζί του όλα τα θέματα που τον προβληματίζουν και η συζήτηση μεταφέρθηκε σπίτι του.

Ξανά σήμερα το πρωί οι φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν στην οικεία του Ιταλού προπονητή. Στη συνέχεια, ο «Ρίνο» πήγε στο ΒΑΚ, όπου είχε άλλη κουβέντα με έξι παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι ήταν αντιπροσωπεία των συμπαικτών τους.

Σε αυτή τη συνάντηση ήταν παρόντες και μέλη της διοίκησης και τελικά κατάφεραν να τον μεταπείσουν.

Οι λόγοι που ο Γκατούζο αποφάσισε να παραιτηθεί ήταν ότι θέλει να ασχοληθεί με καθαρά αγωνιστικά θέματα και όχι οργανωτικά, τα οποία είναι υπεύθυνοι στελέχη της ομάδας και όχι εκείνος.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2014 17:49 #151153 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic ΟΦΗ

Με δυο σημαντικά προβλήματα συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου με τη Skoda Ξάνθη ο ΟΦΗ που είδε τους Περογαμβράκη και Αρτόλα να μην προπονούνται.

Δυο προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Τζενάρο Γκατούζο ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (30/10) με την Ξάνθη για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ιταλός προπονητής, είδε τους Περογαμβράκη και Αρτόλα να μην προπονούνται.

Αμφότεροι, αισθάνονται ενοχλήσεις σε γόνατο και δικέφαλο αντίστοιχα, γι' αυτό και δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ενώ να πούμε πως η προετοιμασία των παικτών θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με προπόνηση που θα γίνει στις 17:30 στο ΒΑΚ.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
08 Dec 2014 13:44 #153814 by sprk
Replied by sprk on topic ΟΦΗ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

Φεύγει «προδωμένος» απ' τον ΟΦΗ, λόγω των «αχάριστων» ο Πουλινάκης!

Καυστική ανακοίνωση, με την οποία προαναγγέλει την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ εξέδωσε ο Μάνθος Πουλινάκης.

Το αφεντικό της κρητικής ΠΑΕ εξαπέλυσε βέλη κατά των «αχάριστων» από τους οποίους προδώθηκε κι αποχωρεί από την ομάδα!

Αναλυτικά:

«Μετά την χθεσινή επιβεβαίωση από τον προπονητή μας Τζενάρο Γκατούζο ότι υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές για να συνδράμουν οικονομικά στην ομάδα, θεωρώ ότι το καλύτερο που έχω να πράξω στην παρούσα φάση είναι να διευκολύνω τις διαδικασίες. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που είχα αναλάβει ως πρόεδρος είχα καταστήσει σαφές ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν η επιβίωση της ομάδας μας και για μένα ουδέποτε ήταν αυτοσκοπός να μείνω «αγκιστρωμένος» σε μια καρέκλα.

Όπως μάθαμε επίσημα χθες ο προπονητής μας έχει ξεκινήσει μια σειρά από προσπάθειες για να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα και με την σημερινή μου απόφαση στηρίζω την όποια προσπάθεια, γίνεται για το καλό του ΟΦΗ. Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι μια παγκόσμια προσωπικότητα, θεωρώ ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ένας αληθινός μαχητής και λάτρης του ποδοσφαίρου. Είναι χαρά και τιμή που συνεργαστήκαμε. Και δεδομένα, η παρουσία του αποτελεί εγγύηση στη νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται, εάν και εφόσον υλοποιηθούν όλα όσα ακούσαμε.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα ηνία της ομάδας είχα ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του ΟΦΗ και όχι το ατομικό. Τότε, τον Ιούλιο του 2012, που ο ΟΦΗ ήταν στο χείλος του γκρεμού και κανένας δεν έβαζε το κεφάλι του στην λαιμητόμο, με το άνοιγμα να ξεπερνά τα 12.5 εκατομμύρια ευρώ, μια ομάδα με 10-12 συμβόλαια, χωρίς άδεια συμμετοχής και με ορατό τον κίνδυνο να μην κατέβει καν η ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, εγώ μπήκα μπροστά και όλοι πίστευαν ότι η ομάδα θα «σκάσει» στα χέρια μου.

Ο ΟΦΗ την πρώτη χρονιά, παρά τις αντίξοες συνθήκες, παρέμεινε στην Σούπερ Λιγκ, ενώ πέρυσι καταλάβαμε την 6η θέση και φτάσαμε ένα βήμα πριν τον τελικό του Κυπέλλου, στελεχωμένος και τα δύο χρόνια από προπονητές και παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Τον απολογισμό της θητείας μου θα τον κάνω εν ευθετώ χρόνω, ωστόσο δεν μπορώ να μην αναφέρω επιγραμματικά κάποια σημαντικά γεγονότα.

Από οικονομικής πλευράς και μέσα από επίπονες και σε κάποιες περιπτώσεις αιματηρές θυσίες, το χρέος μειώθηκε σε σημαντικά επίπεδα. Μόνο αμελητέο δεν είναι το στοιχείο ότι ενώ η ομάδα την τελευταία 5έτια παρουσίαζε ετήσιο έλλειμμα περίπου 2.5 εκ. ευρώ, τα τελευταία δύο χρόνια η ΠΑΕ κατάφερε να έχει κερδοφόρο ισολογισμό. Τα πάντα έγιναν με διαφάνεια και για το λόγο αυτό κατ' επανάληψη έχω καλέσει κάθε ενδιαφερόμενο να προβεί σε διαχειριστικό έλεγχο.

Ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλείου αναγνώρισε την προσπάθεια που έγινε και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα μέσα από την ραγδαία αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας που έφτασε σε ποσοστό ακόμα και στο 350%, αλλά και από το γεγονός ότι το Γεντί Κουλέ ήταν πέρυσι το πρώτο σε πληρότητα γήπεδο στην Ελλάδα. Γεγονός που είχε και παράπλευρα οφέλη καθώς πολλές επιχειρήσεις ανταποκρίθηκαν στα χορηγικά προγράμματα του νεοσύστατου τμήματος μάρκετινγκ.

Και όλα αυτά κάτω από συνθήκες που μόνο εγώ και οι στενοί μου συνεργάτες γνωρίζουν. Εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που κατόπιν επιλογής μας δεν έβγαιναν προς τα έξω προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα στον σύλλογο. Και είναι δεδομένο ότι κάναμε και αρκετά λάθη. Αλλά όποιος δουλεύει ακατάπαυστα και κάτω από τέτοιες πιέσεις, 24 ώρες το 24ώρο, δεν γίνεται να μην κάνει λάθη. Λάθη τα οποία αναγνωρίζω και ζητώ συγνώμη γι αυτά.

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι το τελευταίο 3μηνο δέχθηκα μια άνευ προηγουμένου λάσπη προερχόμενη μάλιστα από το εσωτερικό της ομάδας. Εκβιασμούς, απειλές και γενικότερα μια προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης μου. Και όλα αυτά την στιγμή που το προσωπικό μου ΑΦΜ είναι δεσμευμένο το ποσό των 1.850.000 ευρώ, αναλαμβάνοντας αμαρτίες παλαιότερων ετών.

Από ορισμένους αχάριστους νιώθω προδομένος...

Αλλά επαναλαμβάνω, με την σημερινή μου κίνηση διευκολύνω την κατάσταση που τείνει να δημιουργηθεί. Ταυτόχρονα όμως προειδοποιώ. Τον ΟΦΗ και τα μάτια σας. Η ομάδα διέψευσε τις Κασσάνδρες που την ήθελαν να διαλύεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ούτε λύγισε από το ασήκωτο οικονομικό φορτίο των χρεών που κληρονόμησε. Τώρα που σαφέστατα τα πράγματα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει τον δρόμο της.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, το προσωπικό της ΠΑΕ που δήλωνε πάντα «παρών», τους συνεργάτες μου σε διάφορα επίπεδα, τους δικηγόρους των παλιών παικτών για την κατανόηση τους και τους δημοσιογράφους για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΟΦΗ, οργανωμένους και μη, που σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν το στήριγμα μας. Θεωρώ ότι είχαμε μια αρμονική και διακριτή σχέση και τους ευχαριστώ για την στήριξη τους στην ομάδα. Κάτι που θα ήθελα να συνεχίσουν να το κάνουν.

Τέλος και πάνω απ όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που στήριζε και στηρίζει τις επιλογές μου και ήταν πάντα δίπλα μου.

Μετά τιμής

Ματθαίος Πουλινάκης»

More
08 Dec 2014 13:47 #153816 by sprk
ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0

Ο Μιλιάζες με πέναλτι στο 97' «λύτρωσε» ΟΦΗ, «γλύκανε» επενδυτές

Τι ματς κι αυτό; Ύπνος… βαθύς για 95' με τον Εργοτέλη να κρατά εύκολα το 0-0, που όπως φάνηκε ήταν και ο πρώτιστος στόχος του, αλλά το γηπεδούχο ΟΦΗ να παίρνει το βράδυ της Πέμπτης (4/12) στο «Γεντί Κουλέ» τη σπουδαίας σημασίας νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιλιάζες στο 97'(!), το οποίο κέρδισε από τον Γιοβάνοβιτς ο Μερεμπιασβίλι στο 95'+15''.

Λίγα, δηλαδή, δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση των 5' λεπτών των καθυστερήσεων -που είχε υποδείξει ο Αμπάρκιολης - σε μια φάση που… χωρά συζήτηση, καθώς ο Γεωργιανός φαίνεται να κερδίζει το πέναλτι έξυπνα, αν και υπάρχει επαφή με το πίσω μέρος των ποδιών του Σέρβου στόπερ των «κιτρινόμαυρων». Ήταν ένα πέναλτι, για να το γράψουμε και... λαϊκά, που δίνεται.

Το γκολ αυτό από την άσπρη βούλα έφερε, πάντως, τη «λύτρωση» για τους παίκτες του ΟΦΗ, που από το 78' άκουγαν… απειλητικά συνθήματα από την εξέδρα κι ενώ αγωνίζονταν υπό το βλέμμα των Ιταλών υποψήφιων επενδυτών, που έφερε ο Τζενάρο Γκατούζο και οι οποίοι κάθονταν στα επίσημα του «Γεντί Κουλέ».

Ήταν μία νίκη που επιθυμούσαν διακαώς οι γηπεδούχοι, καθώς έσπασαν έτσι το «σερί» των τεσσάρων αγώνων δίχως «τρίποντο» (1 ισοπαλία, τρεις ήττες), το οποίο είχε ξεκινήσει μετά το διπλό (1-2) επί Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο στις 19 Οκτωβρίου.

Ο ΟΦΗ πέρασε έτσι δύο πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε αντίθεση με τον Εργοτέλη που έμεινε για 7ο σερί ματς μακριά από τα τρίποντα (τρεις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες) και βαθιά… ριζωμένος σε αυτήν με μόλις έξι πόντους συγκομιδή.

Σε ό,τι αφορά στην εικόνα της αναμέτρησης, πέραν ελαχίστων φάσεων, που δημιουργήθηκαν από σουτ εκτός εστίας, δεν σημειώθηκε τίποτε πιο αξιόλογο από τη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 94' όταν ο Στάθης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τζορτζ έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Τσέρνι με εντυπωσιακή επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ.

Κατά τα άλλα ο Εργοτέλης είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους στον ΟΦΗ, που, όπως αναφέραμε απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 94' και πήρε το πολύτιμο για εκείνον «τρίποντο» στο 97'.

Η αποβολή του Γκατούζο και η παρουσία του Δασκαλάκη

Το άγχος, πάντως, και στα δύο.. στρατόπεδα ήταν εμφανές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ένταση, μάλιστα, με την οποία ο Τζενάρο Γκατούζο ζούσε το ματς του κόστισε και την παρουσία του στον πάγκο στο β' μέρος. Ο Ιταλός με το σφύριγμα της λήξης στο πρώτο ημίχρονο έτρεξε να διαμαρτυρηθεί για ένα φάουλ που δεν δόθηκε και ο Αμπάρκιολης του έδειξε το δρόμο προς την εξέδρα, όπου βρίσκονταν και οι Ιταλοί υποψήφιοι επενδυτές.

Στην εξέδρα των φιλοξενούμενων μαζί με τους περίπου 100 οργανωμένους φιλάθλους του Εργοτέλη βρέθηκε και ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων»,. Γιάννης Δασκαλάκης.

ΣΚΟΡΕΡ: 97' πεν. Μιλιάζες

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 25' Μιλιάζες, 89' Κουτσιανικούλης, 95' Μερεμπιασβίλι – 49' Λυκογιάννης, 61' Μέγι, 79' Παμλίδης, 96' Τσέρνι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Καβάλας)

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Στάθης, Μιλιάζες (72' Κουτσιανικούλης), Τριποτσέρης, Μειτέ, Μονιάκης, Ραζάκ (85 λ.τρ. Απόνιο), Μακρής, Αρτόλα (57' Πετρόπουλος), Μερεμπιασβίλι, Τζορτζ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Λυκογιάννης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Γκέντσογλου, Κοζορώνης (76' Μπογκντάνοφ), Γιουσούφ, Χαντί, Μπρούνο, Νόσκοβιτς (64' Παμλίδης).

More
08 Dec 2014 13:48 #153817 by sprk
«ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΕΙΠΕ

Στο «Γεντί Κουλέ» οι Ιταλοί επενδυτές, αισιόδοξος ο Γκατούζο

Τη νίκη – θρίλερ του ΟΦΗ επί του Εργοτέλη με πέναλτι του Μιλιάζες στο 97' (1-0) παρακολούθησαν από τα επίσημα του «Γεντί Κουλέ», τους οποίους έχει φέρει ο Τζενάρο Γκατούζο στην Κρήτη για να επενδύσουν στον ΟΦΗ.

Η είδηση έγινε γνωστή από χθες (3/12) με τον ερασιτέχνη ΟΦΗ, που είναι και ο μεγαλομέτοχος, να έχει ζητήσει ήδη από την ΠΑΕ τα οικονομικά στοιχεία. Αν αυτά είναι εκείνα που ισχυρίζεται ο Μάνθος Πουλινάκης τότε οι Ιταλοί θα επενδύσουν άμεσα στους «μελανόλευκους» 1 εκ. ευρώ, έχοντας πλάνο τετραετίας ώστε να τους κάνουν «βιώσιμους»

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε στην αποψινή συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος στις… ασφυκτικές ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, αφου αστειεύτηκε λέγοντας «ούτε η Κλόντια Σίφερ να ήμουν, τόσες ερωτήσεις δεν θα μου κάνατε» απάντησε: «Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι ακόμη συμφωνία. Αν το χρέος είναι αυτό που μας είπαν σήμερα θα μπει άμεσα 1κ ευρώ στα ταμεία».

Όταν ρωτήθηκε για τον οι υποψήφιοι επενδυτές βρέθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» απάντησε με… ντρίμπλα. «Δεν είναι ανάγκη να είναι εδώ. Φτάνει που είμαι εγώ».

Όσο για το αν βάλει και ο ίδιος χρήματα απάντησε: «Δεν είναι αυτή δουλειά για να βγάλεις χρήματα. Απλώς βοηθάω μια προσπάθεια για να δει φως η ομάδα και να ορθοποδήσει σε τρία – τέσσερα χρόνια. Εγώ αυτό που θα κάνω είναι να μείνω προπονητής της. Εφόσον πάνε όλα καλά στην ΠΑΕ θα παραμείνουν οι ίδιοι άνθρωποι και υπάλληλοι».

Για τον αγώνα ο Τζενάρο Γκατούζο, που αποβλήθηκε στο ημίχρονο για διαμαρτυρία, είπε ότι κατά τη διάρκειά του «η πίεση από τα όσα είχαν προηγηθεί έκαναν την μπάλα να ζυγίζει 200 κιλά. Είμαι, όμως, ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών και τη νίκη. Το ζήτημα, όμως, είναι να έχουμε διάρκεια».

Όταν τέλος ρωτήθηκε για το ότι έβαλε δύο επιθετικούς στο ματς έγινε… αιχμηρός: « Μετά το ματς με τον ΠΑΣ διάβαζα σχόλια στις εφημερίδες που φαινόταν να είναι καθοδηγούμενα από συγκεκριμένο άνθρωπο και ήθελαν να με κάνουν να νευριάσω. Αλλά δεν το πέτυχαν. Γιατί και ο ΠΑΟΚ δεν παίζει με δύο επιθετικούς, αλλά δίνουν συγχαρητήρια Είμαι 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρω πως παίζονται τα παιχνίδια».

More
08 Dec 2014 13:54 #153819 by sprk
ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0 - 2

Με το «κρύο αίμα» του Μάντζιου

Αυτό θα πει κακός δαίμονας. Ο Λεβαδειακός... άλωσε το «Γεντί Κουλέ» με 2-0, για την 13η αγωνιστική και μόνο έκπληξη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το διπλό στο σπίτι του ΟΦΗ, το οποίο για τους Βοιωτούς έχει εξελιχθεί σε... εξοχικό.

Πρόκειται για το πέμπτο στα έξι τελευταία τους παιχνίδια στο πλαίσιο της Super League. Πρωταγωνιστής και σκόρερ για τους πράσινους ήταν ο Βαγγέλης Μάντζιος, που απέδειξε πως είναι ψυχρός εκτελεστής. Για δεύτερο σερί παιχνίδι και μέσα σε τέσσερις μέρες σκόραρε δύο γκολ (με πλασέ και πέναλτι) και μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες... έριξε στο καναβάτσο και τον ΟΦΗ.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος ξύπνησε από τον λήθαργο και θυμίζει τον περσινό πολύ καλό του εαυτό. Τον στράικερ που είχε πραγματοποιήσει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του με τον Λεβαδειακό που πάλευε να σωθεί (12 γκολ). Ο 31χρονος φορ είναι ξανά ο ηγέτης της ομάδας του Σάββα Παντελίδη, η οποία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κράτησε για έκτο σερί ματς απαραβίαστη την εστία της. Η ανασταλτική λειτουργία δίνει την μισή νίκη και την άλλη μισή ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Οσον αφορά στους γηπεδούχους, αυτοί δεν είχαν Μάντζιο για να μετουσιώσει τις καλές εμπνεύσεις και επιθετικές προσπάθειες του Μερεμπασβίλι και του Στάθη σε γκολ. Οι Τζορτζ και Πετρόπουλος περιορίστηκαν σχετικά εύκολα από την άμυνα των φιλοξενούμενων. Οι κρητικοί δεν ήταν αποτελεσματικοί και μετά το 0-1 δεν είχαν πλέον και καθαρό μυαλό. Πάλεψαν και ρίσκαραν μέχρι τέλους, αλλά αυτό δεν αρκούσε.

ΣΚΟΡΕΡ: 54', 90'+2' πεν. Μάντζιος

ΔΟΚΑΡΙ: 75' Κονέ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90'+1' Τριποτσέρης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 10' Μακρής – 14' Ορτέγκα, 59' Κώτσιος, 81' Γκόμεζ,

ΟΦΗ: Λόρια, Στάθης, Αντελέγε, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μπανούσης (76' Ροβίθης), Μακρής, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Κουτσιανικούλης (40' Τζορτζ), Πετρόπουλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Γεωργιάδης, Τομάς, Κώτσιος, Μαχαίρας (46' Πρόγιτς), Ζίτο, Κονέ, Ορτέγκα, Βούκσεβιτς (60' Γκόμεζ), Μιροσάβλιεφ 78' Μάνγκας), Μάντζιος.

More
08 Dec 2014 13:57 #153820 by sprk
Με πρόεδρο τον Μανουσάκη στη μεταβατική περίοδο
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ

Ο Ανδρέας Μανουσάκης θα καλύψει το κενό του Μάνθου Πουλινάκη στον προεδρικό θώκο του ΟΦΗ, στη μεταβατική περίοδο που διανύει ο σύλλογος. Στο χθεσινό ΔΣ, το οποίο πραγματοποιήθηκε παρουσία 100 φίλων της ομάδας, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ εκλέχθηκε παμψηφεί, ενώ, όπως τόνισε ο ίδιος, η νέα διοίκηση θα είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι η ΠΑΕ να περάσει στα χέρια των Ιταλών επενδυτών.

Μάλιστα, εκφράστηκε η αισιοδοξία πως αυτό θα συμβεί μέσα στον μήνα, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ. Βέβαια, όπως έχει διαρρεύσει από την πλευρά των Ιταλών, βασική προϋπόθεση, ώστε να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, είναι το άνοιγμα να μην ξεπερνάει τα 12-13 εκατομμύρια.

www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10533&subid=2&pubid=129918972

More
18 Dec 2014 13:58 #154378 by sprk
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ 2-0

«Τρίποντο» ο Πανιώνιος με... Ουζουνίδη, Κολοβό και Γιάννου

Μετά από δύο σερί ήττες που τον έβαλαν σε περιπέτειες, ο Πανιώνιος πήρε πολύτιμο «τρίποντο», με 2-0, επί του αποδεκατισμένου και κακού σήμερα ΟΦΗ και «ανάσανε» βαθμολογικά, αφήνοντας τους Κρητικούς πλέον πιο κάτω, καθώς έχουν τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς.

Η έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη έδωσε... άλλον αέρα στους Νεοσμυρνιώτες, που έφτασαν στη νίκη με τον εξαιρετικό Δημήτρη Κολοβό (επέστρεψε από τραυματισμό και ανέβασε επίπεδο την ομάδα όταν μπήκε αλλαγή) και τον... MVP Απόστολο Γιάννου.

Ο Πανιώνιος μπήκε... φουριόζος και πίεσε πολύ ψηλά στο πρώτο δεκάλεπτο, κλέβοντας μπάλες και δημιουργώντας φάσεις στα καρέ του Λόρια, χωρίς ωστόσο, να απειλήσει ουσιαστικά. Ο ΟΦΗ άρχισε σιγά σιγά να κερδίζει μέτρα και με τους Αρτόλα και Μερεμπασβίλι πήγε να κάνει τη ζημιά, αλλά ο Παπαδόπουλος και ο Οικονόμου, στις αντίστοιχες φάσεις, αντέδρασαν σωστά.

Ο Μπουμάλ, με την συμπλήρωση ενός τετάρτου, έχασε μεγάλη ευκαιρία (σούταρε αδύναμα στο τετ α τετ με τον Λόρια), στην τελευταία σπουδαία φάση του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη, ενώ είχαν και απρόοπτα, καθώς Τζορτζ και Φούντας αποχώρησαν με πρόβλημα...

Η αποχώρηση του τελευταίου έμελε να αποδειχθεί «χρυσάφι» για τον Πανιώνιο καθώς ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς, με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, τον Κολοβό, ο οποίος ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Αφού «προειδοποίησε» στο 50' με σουτ στο δοκάρι, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 52' (εκπληκτικό φαλτσαριστό δεξί σουτ), με τον Γιάννου, ο οποίος έβγαλε νωρίτερα την ασίστ, να ολοκληρώνει την δική του εξαιρετική εμφάνιση με γκολ στο 70', που σφράγισε τη νίκη, με 2-0 για τους γηπεδούχους.

ΣΚΟΡΕΡ: 52' Κολοβός, 70' Γιάννου

ΔΟΚΑΡΙ: 50' Κολοβός

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45' Φούντας, 61' Παντίδος - 64' Μεϊτέ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Ιμπαγάσα (90'+ Μπούζας), Φούντας (λ. τρ. 46' Κολοβός), Μπουμάλ (86' Πάνος), Γιάννου

ΟΦΗ: Λόρια, Στάθης, Αντελέγε, Μεϊτέ, Μονιάκης, Μακρής, Μπανούσης, Αρτόλα (59' Ροβίθης), Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι (90'+ Μαραθιανός), Τζορτζ (λ.τρ. 35' Πετρόπουλος)

More
18 Dec 2014 14:03 #154379 by sprk
ΟΦΗ - ΚΑΛΛΟΝΗ 1-1

Αγνοούν τη νίκη ΟΦΗ και Καλλονή

Είδος προς εξαφάνιση είναι η νίκη για τον ΟΦΗ και κυρίως για την Καλλονή που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στην Κρήτη.

Οι μεν κρητικοί παρέμειναν για τρίτο αγώνα χωρίς τρίποντο καθώς μετρούν στους τελευταίους αγώνες δύο ήττες και μία ισοπαλία ενώ οι νησιώτες έμειναν για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη με απολογισμό στα παιχνίδια αυτά, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Έτσι, οι μεν γηπεδούχοι έφτασαν τους 14 βαθμούς και παρέμειναν στην ζώνη του υποβιβασμού ενώ η ΑΕΛΚ έφτασε τους 21 και έχει υποχωρήσει στην μέση ακριβώς της βαθμολογίας.

Ο αγώνας στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» μπορεί να μην είχε νικητή, είχε όμως δύο γκολ, λίγες αλλά κλασσικές ευκαιρίες, μία αποβολή, αποδοκιμασίες στο τέλος για τους γηπεδούχους από τους οπαδούς τους αλλά και... ιταλικό άρωμα στις εξέδρες αφού τον παρακολούθησαν εκπρόσωποι των υποψήφιων αγοραστών του ΟΦΗ που την Πέμπτη επιστρέφουν στην πατρίδα τους και σύμφωνα με τις πληροφορίες, το deal θα κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο απέναντι σε δύο ομάδες που δυσκολεύονται το τελευταίο διάστημα και ειδικότερα μετά την διακοπή, να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι με αλλαγές στην σύνθεση τους, προηγήθηκαν στο 70ό λεπτό με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Χουάνμα αλλά δεν χάρηκαν πολύ για το γκολ που σημείωσαν αφού δύο λεπτά αργότερα δέχθηκαν την ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι χωρίς τις πολλές φάσεις (τελείωσαν τον αγώνα με μόλις δύο τελικές προσπάθειες εντός περιοχής έναντι πέντε του ΟΦΗ), διατήρησαν την ισοπαλία μέχρι το τέλος. Για να γίνει αυτό είχαν και την τύχη και σε μεγάλη δόση μάλιστα, στο πλευρό τους σε δύο φάσεις: στο χαμένο τετ α τετ του Πετρόπουλου στο α' μέρος και στην ευκαιρία του αγώνα και ίσως του πρωταθλήματος με τον Αντελέγιε στο 86' όπου ο άσος της ομάδας του Ηρακλείου προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ έπειτα από σέντρα του Στάθη από δεξιά.

ΣΚΟΡΕΡ: 72' Μακρής - 70' Χουάνμα (πέναλτι)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 12' Μεραμπασβίλι, 60' Μπανούσης, 63' Μιλιάζες, 68' Τριποτσέρης - 90' Κεϊτά
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 80' Τριποτσέρης

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Στάθης, Αντελέγε, Τριποτσέρης, Μονιάκης (53' Αρτόλα), Λαμπρόπουλος (85' Μεϊτέ), Μπανούσης (71' Ροβίθης), Μακρής, Μιλιάζες, Μερεμπασβίλι, Πετρόπουλος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Μαντζουράκης): Χογκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βαλιός (62' Μπαρέρα), Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Τσαμπούρης (66' Πιπίνης), Στεφάνοβιτς, Καμαρά (46' Ναβάρο), Χουάνμα.

More
24 Dec 2014 12:00 #154578 by sprk
Προσφυγή από Ντουντού κατά ΟΦΗ

Τη δικαστική οδό φαίνεται πως επέλεξε ο Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος αξιώνει τα χρήματα που του οφείλονται από τον ΟΦΗ.

Νομικά κατά του ΟΦΗ έχει κινηθεί ο Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος αξιώνει τα χρήματα που του οφείλονται από τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος εκτός από τον Ολυμπιακό έπαιξε και στους Ηρακλειώτες, διεκδικεί ένα ποσό από τη συμμετοχή του στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Ντουντού είχε παίξει σε 14 αγώνες με τον ΟΦΗ, ενώ παράλληλα πέτυχε και τέσσερα γκολ.

www.sport-fm.gr/article/prosfugi-apo-ntoudou-kata-ofi/803102