Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Serie A: 2014/2015

More
26 Oct 2014 18:47 - 26 Oct 2014 18:48 #150939 by Donnie Darko

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στην Ιταλία ότι ο Ντέιβιντ Μόγες ετοιμάζεται να αναλάβει την Ίντερ, ενώ ήδη βρίσκεται στο Μιλάνο για τις σχετικές επαφές.

Κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ φέρεται να βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος – σύμφωνα με το Sky Italia – αυτή τη στιγμή είναι στο Μιλάνο.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός παραμένει άνεργος από τον περασμένο Απρίλιο, όταν και απολύθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς να είχε επαφές με άλλους συλλόγους το καλοκαίρι.

Ο Μόγες αναμένεται να αντικαταστήσει τον Βάλτερ Ματσάρι, καθώς υπάρχει δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του για το γεγονός ότι είναι οι «νερατζούρι» είναι στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ιταλίας.

Παράλληλα, ο Ινδονήσιος επενδυτής της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ, επιθυμεί να αλλάξει τον σύλλογο στα πρότυπα της Premier League και θεωρεί ότι ο Σκοτσέζος είναι ο ιδανικός άνθρωπος.
Αν ισχυεί αυτό τότε πάει έθαψε μια καλύτερη ομάδα καθώς ξέρετε τι έκανε όταν ήταν προπονητής της Μανσεστερ Γιουνάιντεντ :( :(

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 26 Oct 2014 18:48 by Donnie Darko.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Oct 2014 18:50 #150940 by Donnie Darko

Τη μνήμη των οπαδών της που χάθηκαν άδικα μετά το ματς με την Μπάγερν τίμησε η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» φόρεσαν μπλουζάκια με τη μορφή του πατέρα και του γιου που σκοτώθηκαν γυρνώντας απ’ το «Ολίμπικο». :( :(

Λίγες μέρες πέρασαν από τη συντριβή της Ρόμα απ’ την Μπάγερν, αλλά απ’ τις επόμενες κιόλας ώρες η οικογένεια των «τζιαλορόσι» είχε έναν πολύ σημαντικότερο λόγο να θρηνεί:
Τον τραγικό χαμό δυο φίλων της -ενός πατέρα και του επτάχρονου γιού του- την ώρα που γύριζαν σπίτι τους απ’ το «Ολίμπικο».

Όπως είναι λογικό λοιπόν -και όπως θα ήταν αδιανόητο να μη συμβεί με αρχηγό τον Φραντσέσκο Τότι- οι Ρωμαίοι απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών της, μπαίνοντας στο γήπεδο για το ματς με τη Σαμπντόρια με μπλουζάκια που τους απεικόνιζαν…

Από εμένα καλό ταξίδι και ελαφρύ το χώμα να σας σκεπάζει :( :( :(

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)

More
26 Oct 2014 18:53 - 15 Jun 2015 09:19 #150941 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Serie A: 2014/2015
Ξέσπασε... πόλεμος Γιούβε – Ίντερ

Αρχικά ο Ανιέλι και τώρα ο Τοχίρ! Οι τόνοι έχουν ανέβει και μάλιστα αρκετά πριν το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ.
:dry:

Αρχικά ο Ανιέλι και τώρα ο Τοχίρ! Οι τόνοι έχουν ανέβει και μάλιστα αρκετά πριν το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι χθες το βράδυ έκανε λόγο για το πρωτάθλημα του 2006 το οποίο το κατέκτησε η ομάδα του αλλά το κέρδισε στα… χαρτιά η Ίντερ.

Ο ομόλογος της Ίντερ, Ερίκ Τοχίρ δεν θα μπορούσε να το αφήσει να πέσει… κάτω αυτό. Και μετά την αποχώρηση του Μοράτι από την ομάδα, ήταν κάτι που το χρειαζόταν για να κερδίσει τους οπαδούς της ομάδας του.

Έτσι με γραπτή του δήλωσε τα «έχωσε» στην Μεγάλη Κυρία.

«Η Ίντερ διαπιστώνει πως υπάρχει για άλλη μια φορά προσπάθεια από τον πρόεδρος της Γιουβέντους, κ.Ανιέλι να αποσιωπήσει γεγονότα και να αλλάξει την ιστορία. Δυστυχώς για αυτόν και για όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο το 2006 ήταν μια τραγική χρονιά στην οποία το πρωτάθλημα απονεμήθηκε στην Ίντερ από την Ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η Γιουβέντους υποβιβάστηκε στη Serie B όπως και η φήμη της. Αυτά είναι τα γεγονότα. Αυτό δεν επιτρέπει σε κανέναν να διαφοροποιήσει γεγονότα και να ξεχνά», ανέφερε ο Τοχίρ.
Άραγε πια η γνώμη σας για αυτό το θέμα; :dry:

Last edit: 15 Jun 2015 09:19 by Μάνος Γρυπάρης.

More
26 Oct 2014 18:54 #150942 by Donnie Darko

Δε νικάει συχνά, όταν όμως τα καταφέρνει το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο. Η Κάλιαρι χρειάστηκε λιγότερο από 20λεπτά για να πετύχει τέσσερα γκολ στην έδρα της Έμπολι (4-0) και να επιστρέψει στα τρίποντα :woohoo: :woohoo:

Ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο η φετινή Κάλιαρι. Αυτή τη φορά τα κατάφερε περίφημα περνώντας με εμφατικό τρόπο (4-0) από την έδρα της Κάλιαρι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A.

H ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν χρειάστηκε λιγότερο από ένα 20 λεπτο για «εξοντώσει» την αντίπαλό της, που δεν μπορούσε να συνέρθει από τα απανωτά γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Σαού, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Αβελάρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 36’. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 στην επόμενη επίθεση (38’), ευστοχώντας από την άσπρη βούλα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με γκολ του Εκντάλ στο 45+2’.

Έτσι, η Κάλιαρι πέτυχε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα (μετά από το εξίσου εντυπωσιακό 4-1 στην έδρα της Ίντερ) και έφτασε τους 8 βαθμούς, ξεπερνώντας την Έμπολι κατά ένα βαθμό (7).
Άραγε τι πιστεύετε για την εξαιρετική πορεία της Καλιάρι για φέτος;; :dry:

More
26 Oct 2014 21:31 #150961 by Donnie Darko

Μην την είδατε την Νάπολι! Βγάζοντας πολλή... αγάπη, η παρέα του Ιγκουαΐν (πέτυχε χατ-τρικ) ισοπέδωσε τη Βερόνα με σκορ 6-2.
Βρέθηκε να χάνει. Και προσβλήθηκε. Και με τον Ιγκουαΐν να βγάζει τα άγρια ένστικτά του, η Νάπολι παρέσυρε στο διάβα της την Ελλάς Βερόνα με σκορ 6-2 μέσα στο «Σαν Πάολο»!

Οι φιλοξενούμενοι (βασικοί Ταχτσίδης, Μόρας) με το... καλημέρα πήραν προβάδισμα, αλλά ο Χάμσικ το πήρε προσωπικά και έκανε την ανατροπή με δύο τέρματα για τους Ναπολιτάνους. Και πάλι προς στιγμήν, το ματς ήρθε στα ίσα (με τον Λόπεθ), αλλά μετά ανέλαβε δράση ο Ιγκουαΐν που έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο!

Και με τον Αργεντινό να σημειώνει χατ-τρικ (σκόραρε και ο Καγεχόν), η ομάδα του Μπενίτεθ... σκαρφάλωσε στη βαθμολογία και ξεπέρασε τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχε σε Serie A και Europa League.

More
27 Oct 2014 02:00 - 15 Jun 2015 11:48 #150993 by Γιώργος Λόλας

Badlorg wrote:

Τη μνήμη των οπαδών της που χάθηκαν άδικα μετά το ματς με την Μπάγερν τίμησε η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» φόρεσαν μπλουζάκια με τη μορφή του πατέρα και του γιου που σκοτώθηκαν γυρνώντας απ’ το «Ολίμπικο». :( :(

Λίγες μέρες πέρασαν από τη συντριβή της Ρόμα απ’ την Μπάγερν, αλλά απ’ τις επόμενες κιόλας ώρες η οικογένεια των «τζιαλορόσι» είχε έναν πολύ σημαντικότερο λόγο να θρηνεί:
Τον τραγικό χαμό δυο φίλων της -ενός πατέρα και του επτάχρονου γιού του- την ώρα που γύριζαν σπίτι τους απ’ το «Ολίμπικο».

Όπως είναι λογικό λοιπόν -και όπως θα ήταν αδιανόητο να μη συμβεί με αρχηγό τον Φραντσέσκο Τότι- οι Ρωμαίοι απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών της, μπαίνοντας στο γήπεδο για το ματς με τη Σαμπντόρια με μπλουζάκια που τους απεικόνιζαν…

Από εμένα καλό ταξίδι και ελαφρύ το χώμα να σας σκεπάζει :( :( :(

Μπράβο τους, πραγματικά πολύ όμορφη κίνηση. :(
Last edit: 15 Jun 2015 11:48 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης.