Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μεταγραφές 2006/2007

More
16 Aug 2006 21:55 #18175 by Αντώνης Κατρής
Να βάλω κι εγώ το κάτι τις μου με τις μεταγραφές της Inter (έτσι για να δούμε και το εξωτερικό)... Λοιπόν έχουμε: Fabio Grosso (Palermo), Maicon (Monaco), Maxwell (Ajax), Oliver Dacourt (Roma), Patrick Vieira (Juventus), Hernan Crespo (Chelsea-loan), Zlatan Ibrahimovic (Juventus). Αν μη τι άλλο κάναμε τις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές στην Ευρώπη φέτος!!! Ποια Chelsea και αηδίες Inter παιδιά και τα μυαλά στα μπλέντερ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2006 18:17 #18466 by gas mast
Ο ΠΑΟ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΣΑΛΠΗΓΚΟΛ. ΡΟΜΕΡΟ, ΒΙΚΤΟΡ, ΜΠΟΒΙΟ, ΑΝΤΟΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΙΒΑΝΣΙΤΣ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ

More
23 Aug 2006 20:22 #18486 by Μάνος Νικολόπουλος
Μεχρι στιγμης ο ΠΑΟ φαινεται να εχει κανει τις καλες μεταγραφες απο πλευρας ετοιμων παικτων ενω ο ΟΣΦΠ εχει παρει καλους παικτες που εχουν δυνατοτητα εξελιξης..Αλλα ολα αυτα σιγουρα θα φανουν στην πορεια..Δεν εχουμε δει ακομα και τον Victor...

More
24 Aug 2006 16:50 #18535 by Haris
Νομίζω όμως ότι ο ΠΑΟ θα έχει πρόβλημα στα μετόπισθεν.Ναι μεν πήραμε τον Antonsson αλλά κάτι πρέπει να γίνει στα άκρα της άμυνας.Δεξιά έχουμε Βίντρα και Νιλσον και αριστερά Κώτσιο και Δάρλα.Δεν ξέρω αν αρκούν χωρίς να σημαίνει και ότι είμαι απόλυτα απογοητευμένος.Ο χρόνος θα δείξει.

More
24 Aug 2006 17:04 #18541 by Αντώνης Κατρής
Κοίτα αριστερά έχει Seric και κυρίως Δάρλα οπότε νομίζω είναι κομπλέ. Από δεξιά όμως πιστεύω ότι πρέπει να χτυπήσει έναν Τοροσίδη!!! Αφού το πήρε το κολλάι τώρα με τους Έλληνες ας πάρει κι αυτόν και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο

More
24 Aug 2006 20:04 #18546 by Haris
Γιατί νομίζω ότι

More
12 Dec 2006 17:26 #23655 by Νικολής Ασημάκης
Τι μεταγραφές έκανε η Juventus το καλοκαίρι; ( Δεν πολυασχολήθηκα είναι η αλήθεια. Οι μόνες μεταγραφές που ξέρω είναι αυτές που έκανα στο CM :oops: