Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καρφώθηκε ακόντιο στο λαιμό κριτή σε αγώνες στη Γερμανία!

More
27 Aug 2012 10:25 #111488 by Άγγελος Φασούλης

Ένα φρικιαστικό ατύχημα έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των αγώνων στίβου «Wilhelm-Unger-Spielen» του Ντίσελντορφ, όταν ένα ακόντιο καρφώθηκε στο λαιμό ενός 75χρονου κριτή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, ο κριτής εισέβαλε στο πεδίο ρίψης πριν το ακόντιο καρφωθεί στο χορτάρι, ενώ δεν υπολόγισε και τον δυνατό αέρα που επηρέασε την πορεία του.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν το ακόντιο να καρφωθεί στο λαιμό του άτυχου άνδρα, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Αφού δε του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο 75χρονος κριτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Μετά το τραγικό συμβάν, η αστυνομία εκκένωσε το στάδιο που διεξάγονταν οι αγώνες, με τους 800 περίπου θεατές να αποχωρούν σε κατάσταση σοκ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Aug 2012 12:50 #111497 by Παναγιώτης Φλώρος
Κάπου νομίζω έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...

Εντάξει, ο άνθρωπος χαροπαλεύει (και αν την γλιτώσει παίζει να ζήσει άλλα 100 χρόνια) αλλά πρέπει να το ήθελε πολύ... Να δω πότε θα δούμε τύπους να περνούν από πεδία βολής φωνάζοντας YOLO!

More
27 Aug 2012 14:18 #111500 by Αποστόλης Αναστασίου
Χαχαχ ... Παναγιωτη :D Αλλα εγω απορω πως απο ενα τετοιο χτηπυμα επεζησε ... και οχι τιποτα αλλο , 75 χρονων !

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
More
27 Aug 2012 17:41 #111520 by Θοδωρής Κώτσελας
αυτο εχει ξαναγινει μονο που το θυμα ηταν ενας αθλητης των 100 ή 200 μετρων.δεν θυμαμαι καλα.

More
27 Aug 2012 18:06 #111521 by Μάνος Γρυπάρης
Περαστικά του. Φανταστείτε που έχει φτάσει η κρίση ώστε στη Γερμανία δουλεύουνε στα 75 τους. Μην το πείτε του Σαμαρά μόνο γιατί βλέπω να παίρνουμε σύνταξη στα 100 (στην καλύτερη).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)