Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

AEK 2012/2013

More
07 Jan 2013 14:04 #118130 by eliminator
Replied by eliminator on topic AEK 2012/2013
Χρυσαυγήτες ήταν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jan 2013 14:11 #118720 by sprk
Replied by sprk on topic AEK 2012/2013
Θύμισε ΑΕΚ με Πετρόπουλο, 1-0 τη Ξάνθη
http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/d5b25250828db8177e7804ac4909d021_XL.jpg?v=2
Με καταπληκτικό τέρμα του Αντώνη Πετρόπουλου, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 της Ξάνθης στην καλύτερή της εμφάνιση φέτος για να δηλώσει «παρούσα» στη μάχη της παραμονής.

Ως τελικό είχε χαρακτηρίσει το παιχνίδι της ΑΕΚ με την SKODA Ξάνθη ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, χρησιμοποίησε σύστημα 4-4-2 και φαίνεται πως αυτό είναι που ταιριάζει περισσότερο στην Ένωση.

Από το ξεκίνημα η ομάδα του Γερμανού τεχνικού είχε τον απόλυτο έλεγχο και έδειχνε πως θα μπορούσε να φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη. Στα πρώτα λεπτά, ο Φούντας πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, το οποίο ακυρώθηκε για φάουλ του Πετρόπουλου νωρίτερα. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός δεν έπεσε για τους «κιτρινόμαυρους».

Έχοντας σταθερή άμυνα για πρώτη φορά φέτος, η οποία δεν απειλήθηκε καθόλου από τους Θρακιώτες, έχασε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, έχοντας σοβαρό πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη υπήρξε ολόιδιο σκηνικό. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και είχε σπουδαία ευκαιρία με τον Πετρόπουλο όταν προ κενής εστίας μετά από πάσα του Φούντα έστειλε την μπάλα άουτ. Ότι δεν έκανε σε αυτή την περίπτωση, το πέτυχε στο 68’. Με φανταστικό κοντρόλ, αδειάζοντας δύο ποδοσφαιριστές, σούταρε με τη… μία για να πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια, ο Ρίκκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η μοναδική ευκαιρία της Ξάνθης, ήρθε στο 85’ όταν ο Μαρκόφσκι από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα άουτ.

Με τη νίκη αυτή, η ΑΕΚ βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου είναι ισόβαθμη με τη Βέροια, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω όμως.

More
22 Jan 2013 00:34 #119379 by sprk
Άρης – ΑΕΚ: Όλα στο… κίτρινο!

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της πρόσφατης ιστορίας τους δίνουν Άρης και ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με… φόντο την παραμονή τους στην κατηγορία.

Πρόκειται για δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα διοικητικά προβλήματα που τις ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια όμως, τις αναγκάζει να παίζουν απόψε (19:30) για τη ζωή τους!

Οι γηπεδούχοι έχουν το μαξιλαράκι του ενός βαθμού από τη ζώνη του υποβιβασμού και με ενδεχόμενη νίκη θα κάνουν σπουδαίο βήμα για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Από την πλευρά της, η Ένωση προερχόμενη από τη σημαντική νίκη με τη Ξάνθη, θέλει το τρίποντο για να βγει εκτός ζώνης για πρώτη φορά φέτος και να μπορέσει να ηρεμήσει αναφορικά με το μέλλον.

Το θετικό για την ομάδα του Λούκας Αλκαράθ αφορά το γεγονός ότι θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς είδε με ικανοποίηση τον Ρούμπεν Πουλίδο να ακολουθεί όλο το πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση.

Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι δυο νέοι παίκτες της ομάδας, Γιάννης Ζαραδούκας και Δημήτρης Διαμαντάκος, που ήρθαν δανεικοί από τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Περισσότερα είναι τα προβλήματα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Ο Έβαλντ Λίνεν αποφάσισε να πάρει στην αποστολή τον Γιάννη Καραλή, ο οποίος διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα της ομάδας, ενώ άφησε στην Αθήνα τους Κατσικοκέρη και Φουρτάδο που φαίνεται να μην υπολογίζονται από το Γερμανό, ειδικά μετά την έλευση του Αντώνη Πετρόπουλου που… καπάρωσε τη θέση του φορ.

Εκτός αποστολής είναι, όπως αναμενόταν τελικά, κι ο Γιάννης Κοντοές, αφού παρά το ότι εκδήλωσε πρόθεση να επιστρέψει στις προπονήσεις και τους αγώνες για να βοηθήσει, αυτό δεν μπορούσε να συμβεί για νομικούς λόγους από τη στιγμή που έχει καταθέσει προσφυγή. Εκτός κι ο Λαγός, που απέχει από τις προπονήσεις, όπως και οι τραυματίες Γιάγκο και Νικολιάς, αλλά κι ο τιμωρημένος Κουτρουμπής.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Μπουγαΐδης, Καραλής, Αρκούδας, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Τσουκαλάς.

onsports.gr

More
27 Jan 2013 13:02 #119612 by sprk
ΑΕΚ – ΟΦΗ 2-1: Η… κιτρινόμαυρη ψυχή, φέρνει την παραμονή

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο προγραμματισμός της ΑΕΚ σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, ήταν ίσως ο χειρότερος δυνατός. Σε διάστημα τριών μηνών, αυτό έγινε κατανοητό, καθώς η Ένωση βρισκόταν στις θέσεις του υποβιβασμού.

Τον Ιανουάριο όμως, έγινε η κίνηση ματ από τους «κιτρινόμαυρους» με την απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, είναι αυτός που οδηγεί μαθηματικά τη νέα του ομάδα στην παραμονή. Απέναντι στον ΟΦΗ σκόραρε για ακόμα ένα παιχνίδι και ξεκίνησε την ανατροπή που βρήκε την ομάδα του Έβαλντ Λίνεν να επικρατεί με 2-1 και να ξεφεύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ξεκίνημα, ήταν εντυπωσιακό για την ΑΕΚ, η οποία έχασε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει το πρώτο γκολ. Κύριος πρωταγωνιστής ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος μετά από εξαιρετική ενέργεια του Φούντα έκανε την προβολή για να αποκρούσει ο Μπανούσης λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Γκερέιρο να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και να στέλνει την μπάλα άουτ. Η Ένωση είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και έδειχνε πως ήταν θέμα χρόνου να προηγηθεί στο σκορ.

Στη μοναδική φάση του ΟΦΗ σε όλο το παιχνίδι όμως, οι Κρητικοί προηγήθηκαν. Συγκεκριμένα στο 40’ ο Σόουζα πήδηξε ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη ο Έβαλντ Λίνεν δεν έκανε αρχικά κάποια αλλαγή με τον ΟΦΗ, να διατηρεί τον έλεγχο. Ωστόσο, στο 56’ ο Τσουμάγκας έκανε τη σέντρα με τον Πετρόπουλο με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1 και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ πίεσε για το δεύτερο τέρμα, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στη συνέχεια, πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Κατίδης, Παυλής και Καραλής και η Ένωση βρήκε το δεύτερο… χρυσό τέρμα.

Ο Καραλής έκανε τη σέντρα στο 81’ με τον Αγριμάκη να κάνει τραγικό λάθος και να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Έτσι, ο Παυλής σε κενή εστία, έκανε το 2-1 που έμεινε μέχρι τέλους και απομακρύνει την Ένωση από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας που την κάνουν φαβορί πλέον για την παραμονή της στην κατηγορία.
onsports.gr

More
03 Feb 2013 14:33 #119931 by sprk
ΑΕΚ: Διάδρομος... απογείωσης!

Το πρωτάθλημα δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΕΚ, η οποία άγγιξε... πάτο και πλέον ετοιμάζεται για την πτήση της!

Η Ένωση πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου (2/2) την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου και παρέμεινε για τέταρτο παιχνίδι αήττητοι, με αποτέλεσμα να πάρει σημαντική... ανάσα για τη συνέχεια.

Η βελτίωση για το «συγκρότημα» του Έβαλντ Λίνεν είναι συνεχόμενη και φαίνεται πως ήρθε την κατάλληλη στιγμή, μια και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και οι απώλειες βαθμών μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες.

Ο «Δικέφαλος» έχει μπει στον... διάδρομο απογείωσης και ουδείς μπορεί να γνωρίζει τον τελικό προορισμό. Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον, έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας ένα ματς περισσότερο από Άρη, Βέροια και Κέρκυρα, αλλά και πέντε από την πρώτη πεντάδα και τα play offs.

Και όπως λέει ο λαός μας «τρώγοντας έρχεται η όρεξη» και ουδείς μπορεί να στερήσει από τους «κιτρινόμαυρους» να σκέφονται την είσοδο στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.
onsports.gr

More
10 Feb 2013 22:31 #120218 by sprk
«Καθάρισε» η ψυχωμένη ΑΕΚ, 1-0 την Κέρκυρα!
http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/ff9d8231fe920f5be74435dd846281f9_XL.jpg?v=1
Οριστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ξέφυγε η ΑΕΚ η οποία πέρασε νικηφόρα 1-0 της Κέρκυρας με γκολ του Γκερέιρο. Από το 63’ με δέκα η Ένωση λόγω αποβολής του Κορδέρο.

Τους τελευταίους πέντε μήνες η ΑΕΚ ζούσε τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσε να φανταστεί ο κάθε οπαδός της. Με την Ένωση να βρίσκεται κοντά στις τελευταίες θέσεις και να παλεύει για την παραμονή της όλοι ανησυχούσαν για τα χειρότερα και τον πρώτο υποβιβασμό στην ιστορία της.

Το 2013 όμως, φαίνεται πως είναι η χρονιά της. Παρουσιάζοντας ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο κατάφερε στα τελευταία της πέντε παιχνίδια να πάρει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία με αποτέλεσμα να ξεφύγει οριστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να διώξει τον εφιάλτη. Τελευταία της επιτυχία, αυτή απέναντι στην Κέρκυρα στο εξάποντο παραμονής με 1-0. «Χρυσός» σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους» ο Ρότζερ Γκερέιρο ο οποίος στο 14’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκρινε και το παιχνίδι, πετυχαίνοντας το δεύτερό του συνεχόμενο τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο με τους «Φαίακες» να χάνουν την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο 9’ όταν ο Κυβελίδης απέναντι στον Κωνσταντόπουλο είδε τον έμπειρο γκολκίπερ να αποκρούει.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Φούντας έκανε τη σέντρα με την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Έντερ και τον Θάνο να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκερέιρο ο οποίος ευστόχησε πετυχαίνοντας το τρίτο του φετινό τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, η Κέρκυρα πίεσε για να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση, ωστόσο επιθετικά δεν είχε φαντασία και ρυθμό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει καμία σοβαρή ευκαιρία στα αντίπαλα καρέ.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ επέλεξε να παίξει με αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν ο Φούντας έκανε τρομερή ενέργεια γυρίζοντας την μπάλα στον αμαρκάριστο Φέτση ο οποίος έχασε το κοντρόλ. Στη συνέχεια, ο νεαρός μέσος γύρισε την μπάλα στο Φουρτάδο του οποίου το σουτ κατέληξε άουτ.

Στο 63’ ο Κορδέρο, δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Κάτι που δεν της στοίχισε, καθώς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν καμία σοβαρή ευκαιρία με το 1-0 υπέρ της Ένωσης να μένει φυσιολογικά μέχρι το τέλος.
onsports.gr

More
17 Feb 2013 16:08 #120576 by sprk
Χαμηλές... πτήσεις ελέω βροχής
http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/43f9bf270b1e6c2703500471081522fd_XL.jpg?v=1
Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των «Δικέφαλων» στον κακό αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου ελέω της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε την Αθήνα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο «λευκό» 0-0

Μεγάλη ήταν η ανυπομονησία των ποδοσφαιρόφιλων και των φιλάθλων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Παρόλα αυτά, οι προσδοκίες δεν δικαιώθηκαν με τις δύο ομάδες να μένουν σε χαμηλά στάνταρ και να βολεύονται στο ισόπαλο 0-0 χωρίς κάποια από τις δύο να άξιζε κάτι παραπάνω με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο και να αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

Η ισχυρή βροχόπτωση έκανε αρκετά βαρύ τον αγωνιστικό χώρο και καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να παίξει το ποδόσφαιρο που ήθελε με τις φάσεις να είναι ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες και έγιναν στα πρώτα 30 λεπτά, πριν ξεκινήσει η καταρρακτώδη βροχόπτωση.

Μόλις στο 2’ ο Φούντας έκανε τη σέντρα με τον Φέτση από κοντά να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, η Ένωση έχασε νέα ευκαιρία για να προηγηθεί. Μετά από κόρνερ του Γκερέιρο ο Πετρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβηκε, είχε τον έλεγχο, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει κάποια σοβαρή ευκαιρία. Μοναδική φάση που θα μπορούσε να σκοράρει έγινε στο πρώτο 20λεπτο με τον Σαλπιγγίδη από κοντά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ισχυρή βροχόπτωση έκανε ακόμα πιο βαρύ τον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες των δύο ομάδων να δυσκολεύονται να αλλάξουν ακόμα και πάσα με το 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα που τη διατηρούν μακριά από τις τελευταίες θέσεις, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

onsports.gr

More
25 Feb 2013 18:31 #120949 by sprk
«Καθαρίζει» ο Πλατανιάς, μπλέκει η ΑΕΚ (2-1)
http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/e97c5a132a0dbd12fef952d356f4f0be_XL.jpg?v=1
Την τρίτη του διαδοχική νίκη πήρε ο Πλατανιάς στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 της ΑΕΚ που χρειάζεται σίγουρα βαθμούς στα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος αναμετρήθηκαν στα Περιβόλια όπου ο Πλατανιάς υποδέχτηκε την ΑΕΚ. Ο νικητής θα έκανε το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία και το παιχνίδι από νωρίς ήταν κρίσιμο και για τους δύο.

Με το τέλος του, ο Πλατανιάς ήταν αυτός που πανηγύρισε, καθώς παίρνοντας την τρίτη του συνεχόμενη νίκη επικράτησε 2-1 και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή του, την ώρα που η ΑΕΚ χρειάζεται βαθμούς στα δύο ντέρμπι που έρχονται για να μην μπλέξει χειρότερα και επιστρέψει στον εφιάλτη του παρελθόντος.

Οι Χανιώτες μπήκαν εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3’ άνοιξαν το σκορ όταν ο Ναζλίδης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ προσπάθησε να ανέβει και να πιέσει για την ισοφάριση. Αυτό έγινε αρκετά γρήγορα, όταν στο 17’ ο Γκερέιρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για να έρθει στην επαναφορά ο Φέτσης με κεφαλιά να ισοφαρίσει σε 1-1.

Από εκεί και πέρα όμως, δεν υπήρξε τίποτα σημαντικό για τις δύο ομάδες. Με τη συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο, έδειχναν ικανοποιημένες από το βαθμό της ισοπαλίας καθώς δεν ρίσκαραν σε καμία περίπτωση.

Αυτό που έκρινε το παιχνίδι όμως, ήταν η προσωπική ενέργεια του Αναστασάκου ο οποίος στο 75’ κέρδισε το πέναλτι από τον Καραλή και ευστόχησε για το τελικό 2-1 που δίνει μεγάλες ελπίδες παραμονής στον Πλατανιά και βάζει σε περιπέτειες την Ένωση.
onsports.gr

More
18 Mar 2013 11:38 #121752 by sprk
Λύτρωση για Κατίδη και ΑΕΚ, 2-1 τη Βέροια!
http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/894e7496c9623f7b60e93d2cd778b233_XL.jpg?v=1
Με τέρμα του Κατίδη στο 84’ η ΑΕΚ πήρε νίκη… παραμονής απέναντι στη Βέροια με 2-1 και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις του υποβιβασμού!

Μόνο ως τελικός μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Βέροια και για τις δύο ομάδες. Για την ιστορία της ΑΕΚ ήταν ακόμα σημαντικότερο, καθώς βρισκόταν κοντά στον υποβιβασμό για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Παρόλα αυτά, από έναν… παρεξηγημένο ποδοσφαιριστή που έχει ακούσει αρκετά για την παρουσία του στο σύλλογο φέτος, κατάφερε να λυτρωθεί και να πάρει μία σπουδαία νίκη με 2-1 με τέρμα του Κατίδη στο 84’ και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις σε ένα πολύ σημαντικό σημείο του πρωταθλήματος.

Το ξεκίνημα, ήταν ονειρικό για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς στην πρώτη φάση που δημιούργησαν κατάφεραν να σκοράρουν κιόλας. Ο Γκερέιρο έκανε την κεφαλιά βγάζοντας ολομόναχο τον Φούντα ο οποίος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια, διεξήχθη ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ο Πετρόπουλος είχε ένα σουτ το οποίο αποκρούστηκε από τον Λόπεζ, ενώ στο 34’ η Βέροια διαμαρτύρεται για πέναλτι. Ο Καλτσάς έκανε το σουτ με τον Τσουμάγκα να διώχνει πάνω στη γραμμή με το σώμα.

Στην επανάληψη η Βέροια αναγκάστηκε να ανεβάσει ρυθμούς και από τη στιγμή που η ΑΕΚ περίμενε στο μισό γήπεδο, ήταν θέμα χρόνου να φτάσει στο γκολ. Αυτό, ήρθε στο 75’ όταν ο Ολαϊτάν με δυνατό σουτ νίκησε τον Κωνσταντόπουλο, δίνοντας ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια η ΑΕΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλό της. Η λύτρωση ήρθε τόσο για την Ένωση όσο και για τον Γιώργο Κατίδη. Ο νεαρός επιθετικός που έχει δεχτεί κατά καιρούς δριμεία κριτική αλλά και αποδοκιμασίες από τους φίλους της Ένωσης έβαλε την προβολή στη σέντρα σουτ του Κορδέρο στο 84’ δίνοντας μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του, που ίσως αποδειχθεί αρκετή για να της δώσει και την παραμονή στην κατηγορία.

Κατά τα άλλα, από τη διοίκηση της ΑΕΚ βραβεύτηκε ο Νίκος Γεωργέας για την προσφορά του στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

onsports.gr

More
18 Mar 2013 11:43 #121753 by sprk
Κατίδης: «Θέτω τον εαυτό μου εκτός ομάδας»

Με μακροσκελή επιστολή του ο Γιώργος Κατίδης ζητάει συγνώμη από τους πάντες για την ενέργειά του, τονίζοντας πως είναι εντελώς απαράδεκτος.

Αναλυτικά:

«Οφείλω να ομολογήσω πως είμαι απόλυτα απαράδεκτος και νιώθω άθλια για όσα προκάλεσα με την άστοχη όσο και βλακώδη ενέργειά μου. Αναφέρομαι στον πανηγυρισμό μου στο νικητήριο γκολ που σημείωσα στο ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο την Βέροια με αποτέλεσμα αντί για χαρά να μοιράσω πίκρα και πόνο στον κόσμο της ομάδας αλλά και στα αποδυτήρια και τους συμπαίκτες μου που τιμώ, σέβομαι και αγαπώ όπως και οι ίδιοι μπορούν να επιβεβαιώσουν.

Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνω για δικαιολογίες. Είμαι λάθος. Είμαι αδικαιολόγητος και αυτό που έγινε θα το πληρώσω με πολύ πόνο αφού δεν υπάρχει κάποιος να μην έχει διαπιστώσει ότι παρά τα μόλις 20 χρόνια ζωής μου είμαι πολύ κοντά στο να βάλω τέλος στην όποια ποδοσφαιρική καριέρα έχω μπροστά μου.

Θέλω κατ’ αρχήν να ζητήσω ειλικρινά και ταπεινά συγνώμη προς την ομάδα μου την ΑΕΚ και τον κόσμο της που προσέβαλλα μη γνωρίζοντας τι ακριβώς έκανα στον πανηγυρισμό μου. Το ότι δεν γνώριζα δεν αποτελεί δικαιολογία. Ούτε το νεαρό της ηλικίας μου. Επαναλαμβάνω ότι είμαι απόλυτα απαράδεκτος και ο κόσμος της ΑΕΚ έχει απόλυτο δίκιο να αντιδράει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Εκανα ένα μεγάλο λάθος και θα το πληρώνω για πάντα. Όμως η ευθύνη του λάθους μου δεν μπορεί να βαραίνει άλλον εκτός από εμένα και μ’ αυτό εννοώ πως η ομάδα μου, η ΑΕΚ, την ιστορία της οποία προσέβαλλα με την απαράδεκτη και ηλίθια ενέργειά μου δεν έχει καμία ευθύνη. Εγώ έκανα το λάθος, εγώ θα το πληρώσω. Η ΑΕΚ δεν έχει καμία ευθύνη!

Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου εκτός ομάδας διότι κατάλαβα πως προσέβαλλα την ιστορία του συλλόγου και τον κόσμο με τον χειρότερο τρόπο και το γεγονός ότι έκανα βλακεία δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ενέργειά μου. Όπως μου έχουν πει: η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και αυτό ισχύει στην περίπτωσή μου και στον τρόπο που πανηγύρισα. Δυστυχώς δεν μπορώ να φέρω πίσω τον χρόνο και να διορθώσω τα αδιόρθωτα. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε νεοναζιστής και ούτε ρατσιστής αφού έχω ετεροθαλή αδερφό από το Πουέρτο Ρίκο, ενώ η οικογένειά μου είναι όλοι από τον Πόντο και έχει βιώσει με τον χειρότερο τρόπο τον ρατσισμό!

Θέλω επίσης να επισημάνω ότι αντιλαμβάνομαι απόλυτα το σκεπτικό της απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην οποία και οφείλω μία τεράστια συγνώμη για τη θέση στην οποία την έφερα…

Ολοκληρώνοντας θέλω να ζητήσω (και) δημόσια συγνώμη στη μητέρα μου και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς μου για όσα βιώνει λόγω της βλακώδης, λανθασμένης ενέργειάς μου…»!
onsports.gr