Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Los Angeles Clippers

More
11 Feb 2012 17:18 #104708 by Παντελής Δασκαλέλος
Όσοι παρακολουθείτε NBA νομίζω θα συμφωνήσετε πως αυτή τη στιγμή οι αναγεννημένοι Clippers αποτελούν την θεαματικότερη ομάδα στο αμερικάνικο πρωτάθλημα. Μάλιστα δυο παίχτες ο Blake Griffin και ο Cris Paul θα εκπροσωπήσουν το franchise στο επερχόμενο All Star Game του Orlando.

Ήδη πολλοί εκφωνητές αποκαλούν την ομάδα ως Lob Angeles και αυτό γιατί η ομάδα στηρίζει σε ένα μεγάλο μέρος την στρατηγική της μέσα στο γήπεδο σε alley oop πάσες με αποδεκτή τον νούμερο ένα dunker του πρωταθλήματος Blake Griffin(ακόμα και ο Lebron James του έβγαλε το καπέλο) και τον αθλητικό σέντερ DeAndre Jordan.

To βίντεο με τα πρόσφατα κατορθώματα του Griffin αποδεικνύει περίτρανα ότι White men can jump :D και έχει ξεπεράσει τα τέσσερα εκατομμύρια views ήδη

[youtube:1vawsmjy]
[/youtube:1vawsmjy]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2012 17:49 #104709 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Καλοί και οι Κλιπερς αλλα...NY Κnicks πάντα! βρήκαμε και point guard τρελό πάμε γερά(μπας και προλαβουμε τα Playoffs!!)!

More
11 Feb 2012 18:42 #104711 by Παντελής Δασκαλέλος
Μπα η όγδοη θέση είναι καπαρωμένη από τους Bucks. H οποία σημειωτέον είναι η ομάδα που υποστηρίζω από το 1994 παρακαλώ! :D

Οι Knicks πάντως είναι αδικαιολόγητοι με αυτά τα λεφτά που έριξαν πέρσι να μην μπορούν να στίσουν σοβαρή ομάδα. Βέβαια δεν τον ήθελαν τον Billups το καλοκαίρι και πήγε στους Clippers και παρέα με τον Paul βομβαρδίζουν με τρίποντα. Κατά την ταπεινή μου άποψη φταίει ξεκάθαρα ο προπονητής. Δες τους Nuggets στη δύση, οι παίχτες που πήραν ως ανταλλάγματα από τους Κnicks για τον Melo είναι αξιοπρεπέστατοι και η ομάδα παίζει καλό μπάσκετ.Θα μπουν σίγουρα playoff τώρα εκεί τι θα κάνουν δεν ξέρω.Αλλά και με τον Melo δεν έκαναν τίποτα ιδιαίτερο οπότε τι είχαμε τι χάσαμε.

More
12 Feb 2012 13:00 #104733 by theogfilis
Replied by theogfilis on topic Los Angeles Clippers

rjhe wrote: βρήκαμε και point guard τρελό πάμε γερά!

Άλλο κι αυτό. Καλό, πάντως, αυτό που συμβαίνει, για ολόκληρο το ΝΒΑ. Η αγορά της Ασίας είναι τεράστια και τα έσοδα πολλά, όταν αυτή επικεντρώνεται στο ΝΒΑ.

Κατα τ' άλλα, go go Wolves.

One more match, I promise..

More
12 Feb 2012 14:59 #104738 by Παντελής Δασκαλέλος
Οι λύκοι πάνε πολύ καλά φέτος πλάκα πλάκα. Αν ο Love έπαιζε σε κάποια πιο δημοφιλή ομάδα όλο για αυτόν θα ακούγαμε. Το παλικάρι δικαιούται με το σπαθί του τον τίτλο του MVP του πρωταθλήματος.

More
15 Feb 2012 23:35 #104893 by Γρηγόρης Βούλγαρης

Lordwinter wrote: Μπα η όγδοη θέση είναι καπαρωμένη από τους Bucks. H οποία σημειωτέον είναι η ομάδα που υποστηρίζω από το 1994 παρακαλώ! :D

Οι Knicks πάντως είναι αδικαιολόγητοι με αυτά τα λεφτά που έριξαν πέρσι να μην μπορούν να στίσουν σοβαρή ομάδα. Βέβαια δεν τον ήθελαν τον Billups το καλοκαίρι και πήγε στους Clippers και παρέα με τον Paul βομβαρδίζουν με τρίποντα. Κατά την ταπεινή μου άποψη φταίει ξεκάθαρα ο προπονητής. Δες τους Nuggets στη δύση, οι παίχτες που πήραν ως ανταλλάγματα από τους Κnicks για τον Melo είναι αξιοπρεπέστατοι και η ομάδα παίζει καλό μπάσκετ.Θα μπουν σίγουρα playoff τώρα εκεί τι θα κάνουν δεν ξέρω.Αλλά και με τον Melo δεν έκαναν τίποτα ιδιαίτερο οπότε τι είχαμε τι χάσαμε.

Bucks ε??περίεργη ομάδα!συμπαθής ωστόσο!
εντάξει νομίζω ο Billups ποτέ δεν ψήθηκε να παίξει στους knicks πραγματικά. οι παίκτες που δώσαμε στο denver σίγουρα πάνε καλά αλλά κακά τα ψέμματα ο melo είναι μεγάλος παίκτης και θα κάνει αργά η γρήγορα τη δουλειά του. το θέμα είναι να δέσει η ομάδα, έχει 2 φοβερούς ψηλούς και ξανελέω τώρα ΝΑΙ!! έχουμε και PG All LIN!!!

More
16 Feb 2012 06:15 #104904 by Παντελής Δασκαλέλος
Έχει αρχίσει και βγάζει μάτια ο πιτσιρικάς όντως.
Οι Bucks έχουν το εξής περίεργο όταν πάνε και φτιάχνουν μια πολύ δυνατή ομάδα την άλλη χρονιά θα κάνουν τις πιο καμένες ανταλλαγές που υπάρχουν και χάνεται ο μπουσουλάς.Το 2002 εάν δεν με απάτα η μνήμη μου φτάνουν τελικά ανατολικής περιφέρειας χάνουν 4-3 με έναν πόντο διάφορα μάλιστα στο τελικό παιχνίδι.Ομάδα με sam cassell,ray allen,glenn robinson τότε.του χρόνου πάνε και δίνουν τον allen για να πάρουν το payton στα γεράματα του,ότι να ναι.μετά δίνουν robinson για να πάρουν Kukoc???E ήμαρτον που έλεγε και ο Γεωργίου.

Πρόπερσι φτιάχνουν πάλι σοβαρή ομάδα ξεκινάνε τις ανταλλαγές πάλι και γίνεται ο χαμός.ότι να ναι.Και έδιωξαν και τον Redd φέτος που έγινε καλά,τι τον πλήρωναν 2 χρόνια συμβόλαιο τραυματία και τώρα τον διώχνουν