Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

iPhone 4S

More
23 Apr 2012 23:49 #107132 by Stratos Kiremis
Replied by Stratos Kiremis on topic iPhone 4S
και βέβαια, ας ευχαριστήσουμε την Google και τις λοιπές - αυλικές εταιρείες που παράγουν hardware για ΕΝΑΝ λόγο:

μετέφεραν την ΠΑΝ-άρρωστη νοοτροπία των "σύγχρονων" κομπιουτεράδων (δηλαδή όσοι ασχολήθηκαν απο το 1993-5 και μετά) οι οποίοι γνώριζαν ΜΟΝΟ περί PC και πάλι πόσο μεγάλο είναι το εικονικό πουλί τους, για παράδειγμα:

"έχω έναν Pentium 133 με 32MB RAM και Diamond Stealth 2MB VRAM"

"χαχαχααχχα σου ρίχνω στα αυτιά, έχω έναν Pentium MMX 166, με 64MB RAM και Matrox Mystique 4MB VRAM"

με την πάροδο των ετών, αντικαθιστούμε με Pentium 2, 3, 4, Core, Core Duo, Core 2 Duo και αντίστοιχα τα μεγέθη RAM, καρτών VGA και σκληρών δίσκων.

Έτσι, ας ευχαριστήσουμε την Google και τις λοιπές γλυφτο-εταιρείες, που μετέφεραν τα παραπάνω στις συσκευές των κινητών τηλεφώνων και ταμπλετών.

ΙΔΙΑ νοοτροπία ακριβώς. (έχω το τάδε τηλέφωνο με xxxvvvvvviiivxx τεχνικά χαρακτηριστικά και γαμεί και δέρνει..........................όχι ρε, ΕΓΩ έχω το πιο γαμάτο κινητό, το δείνα "γμσέμε μοντέλο" γιατί έχει xxxvvvvvviiivxx X2 τεχνικά χαρακτηριστικά).

ε, δεν πειράζει....κάποιοι είχαμε μάθει ότι οι υπολογιστές ΔΕΝ είναι έτσι, αλλά ορθός προγραμματισμός, εκμετάλλευση τεχνικών πώρων και ΚΛΕΙΣΤΟ περιβάλλον ώστε να κρατηθεί σε ορθά όρια ο προγραμματισμός.

ήτοι Oric Atmos, Sinclair 16k (αργότερα 48k), Acorn Electron, BBC Micro, Commodore 64 και φυσικά Amiga, που αν δεν υπήρχε η Amiga, ένα @ και ένα μύδι θα είχαμε σήμερα (ήταν η ΒΑΣΗ για όλες τις κονσόλες απο το 1993 και μετά, καθώς επίσης, αν δεν υπήρχε Amiga, δεν θα υπήρχαν multimedia, κάτι που ανακάλυψε όλος ο κόσμος μετά το 1997, ενώ τουλάχιστον εμείς -εγώ δλδ, για άλλους δεν γνωρίζω- έβγαζα το 1988-1992 χαρτζηλίκι επειδή έκανα video μοντάζ για κανάλια, διαφημιστικές εταιρείες και διάφορα μαγαζιά τεχνολογίας...)

βούρ λοιπόν σε Window.....sorry, Android ήθελα να πω (άσχετα αν είναι τα windows PC των κινητών/ταμπλετών, ίδια φιλοσοφία του κώλου έχει) και καρα-βουρ στην αναζήτηση μεγαλύτερου τσουτσουν....εχμ....specs ήθελα να πω.

Να διευκρινίσω κάτι: ΔΕΝ απευθύνομαι σε κανέναν απο τους παραπάνω, ούτε έχω διάθεση να "πικάρω" κανέναν. Απόψεις μου είναι οι παραπάνω, μετά απο όσα έχω ζήσει εδώ και 3,5 δεκαετίες στον ευρύτερο χώρο της τεχνολογίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2012 15:29 #107697 by Αλέξανδρος Τασιόπουλος
Καλησπέρα. Δέν ξέρω εαν πρέπει να το κάνω post στο thread: Τι κινητό να πάρω.
Επέλεξα εδώ γιατί αφορά αποκλειστικά το iphone.

Έχω ήδη 1 android κινητό και δεν είμαι ευχαριστημένος.

Έχω σκοπό προς το καλοκαίρι ή μάλλον προς το τέλος του να πάρω iphone.
Η ερώτηση μου είναι η εξής:
Να στοχεύσω για το iphone 4s ή να περιμένω για το 5 ή όπως αλλιώς θα το ονομάσουνε?

More
12 May 2012 12:40 #107731 by eliminator
Replied by eliminator on topic iPhone 4S

Xan_D_Er wrote: Καλησπέρα. Δέν ξέρω εαν πρέπει να το κάνω post στο thread: Τι κινητό να πάρω.
Επέλεξα εδώ γιατί αφορά αποκλειστικά το iphone.

Έχω ήδη 1 android κινητό και δεν είμαι ευχαριστημένος.

Έχω σκοπό προς το καλοκαίρι ή μάλλον προς το τέλος του να πάρω iphone.
Η ερώτηση μου είναι η εξής:
Να στοχεύσω για το iphone 4s ή να περιμένω για το 5 ή όπως αλλιώς θα το ονομάσουνε?

Θα σου πρότεινα να μην πάρεις καν iPhone, τόσα καλά κινητά υπάρχουν γιατί να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για το iPhone που ναι μεν είναι πολύ καλό αλλά και υπερεκτιμημένο και πολυδιαφημισμένο, με ένα Xperia πιστεύω είσαι καλά.

Δες αυτό

Τσουχτερή τιμή ξέρω αλλά για να μιλάς για iPhone 5(που και εγω δε ξερω ποσο θα το χρεωσουν) μαλλον δεν εχεις προβλημα με την τιμη.