Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχει το καλύτερο σήμα?

Poll: Ποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχει το καλύτερο σήμα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
12 52.2%
Vodafone
7 30.4%
Wind
4 17.4%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
05 Aug 2011 23:25 #97168 by Σπύρος Λούης
Εγώ ψήφισα wind και όχι cosmote γιατί όπου και να πάω ακόμη και σε μέρει που είναι ημιυπόγεια ποτέ μου δεν έχω δει να έχω σήμα μηδέν ενώ τρεις φίλοι μου συγκεκριμένα που έρχονται σπίτι μου ακόμη και αν βρίσκομαι στον πρώτο όροφο δεν έχουν ποτέ σήμα και βγαίνουν στο μπαλκόνι για να μπορέσουν να μιλήσουν. Όλοι τους έχουν cosmote ενώ εγώ που έχω wind μιλώ κανονικά μέσα στο σπίτι μου.

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Aug 2011 18:56 #97256 by eliminator
Σε ετοιμότητα το δίκτυο της WIND για τον Αύγουστο

Στόχος να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες των χρηστών αυτή την περίοδο

Μέτρα για την εξυπηρέτηση της αυξημένης κίνησης του Αυγούστου στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας έχει λάβει η WIND. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου της εταιρείας, η κίνηση στους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας αυξάνεται τους καλοκαιρινούς μήνες -και ιδιαίτερα τον Αύγουστο- κατά 65%, με αποκορύφωμα τις Κυκλάδες όπου η αύξηση αυτή θα αγγίξει το 250%.

Το δίκτυο της WIND είναι έτοιμο να υποστηρίξει και τον αυξημένο αριθμό χρηστών από άλλες χώρες που έρχονται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι οποίοι είναι αυξημένοι κατά 900% σε σύγκριση με τους χειμερινούς μήνες.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της WIND σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς σύμφωνα με στοιχεία από το Κέντρο Διαχείρισης της εταιρείας την καλοκαιρινή περίοδο παρατηρείται αύξηση στις κλήσεις έκτακτης ανάγκης (100, 122, κα.), οι οποίες αναμένεται να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο .

Επισημαίνεται ότι η WIND έχει εγκαταστήσει 350 σταθμούς βάσης σε περιοχές της παραμεθορίου (σύνορα με Αλβανία μέχρι Βουλγαρία και τις περιοχές που συνορεύουν με Τουρκία), πάνω από 500 σταθμούς βάσης για την κάλυψη των κύριων εθνικών οδικών αρτηριών ενώ 120 σταθμοί έχουν εγκατασταθεί σε παράκτιες περιοχές για επίτευξη κάλυψης σε πολύ μεγάλες αποστάσεις. Στα δε νησιά του Αιγαίου έχουν τοποθετηθεί περισσότεροι από 480 σταθμοί.

Η κάλυψη για υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας & ασύρματου Internet της WIND αγγίζει το 100% πανελλαδικά για την τεχνολογία 2ης γενιάς (GSM) ενώ ξεπερνά το 80% στην 3η γενιά (UMTS).

Όπως λέει η είδηση παραπάνω άμα είστε σε νησί προτιμήστε Wind.
480 σταθμοί που εγκαταστάθηκαν δεν είναι και λίγοι

More
13 Aug 2011 13:43 #97389 by Ανδρέας Γρυπάρης
Μπράβο στην Wind, όντως έπρεπε να το κάνει αυτό, πλέον οι εταιρίες σήμερα δεν επενδύουν σε νέες τεχνολογίες και σταθμούς όπως η wind, προτιμάνε να τα τρώνε και να μην κάνουν τίποτα (cosmote βλέπε).
Εγώ έχω και τις 3 εταιρίες, μπορώ να έχω ποιο ολοκληρωμένη άποψη :
Wind : πάντα είχα σήμα ακόμη και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις, γιαυτό και σε αυτό το νούμερο το έχω ως σύνδεση (wind medium) για να είναι πάντα διαθέσιμο και να μην έχω πονοκέφαλο αν έχω κάρτα η όχι.
Cosmote : απαράδεχτη εταιρία, σήμα χαμηλό εκτός αν μένεις 4ο 5ο όροφο ίσως πιάσεις 4-5 γραμμές. Στο δωμάτιό μου κιόλας δεν πιάνει σχεδόν καθόλου, κάποιες φορές δεν με ακούνε. Χάλια εταιρία αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις, δεν επενδύει σε κεραίες και βάσεις (το ξέρω από εσωτερικά στελέχη). Υπήρχε και πρόβλημα στο σύστημα γιατί το whatsup δεν δεχόταν το call them all και έτρωγε λεφτά. Θα συμφωνήσω και με τους άλλους, απαράδεχτη ποιότητα ήχου, απαράδεχτη ταχύτητα δικτύου σε αποστολές SMS, πολύ χάλια διαθεσιμότητα γιατί ουκ ολίγες φορές είχα φτάσει να κάνω 20 προσπάθειες για να γίνει μια σωστή κλήση.(είχα αλλάξει και την sim σε άλλο κινητό αλλά τα αποτελέσματα πάλι ίδια ήταν).
Vodafone : πολύ καλή εταιρία σε όλους τους τομείς, σήμα πολύ καλό, χρεώσεις normal, ακόμη και σε θάλασσα που ταξίδευα, cosmote & wind δεν πιάνανε, έπιανε όμως η vodafone.

Οπότε η ψήφος πάει στην vodafone γιατί πέρασε αρκετά crash test.

More
23 May 2013 16:27 #124443 by petrosxtr
Εξαρτάται που βρίσκεσαι πάντα!!

Εγώ έχω WIND και πιάνει μια χαρά!
Τώρα σε υπόγεια κλπ δεν πιανει τπτ...

Για παράδειγμα: Είχα περπατήσει πέρισυ το Φαράγγι της Σαμαριας στην Κρήτη .Σε κάποια σημεία δεν είχε κανείς σήμα(υπήρχαν από όλους τους carriers),στα άλλα όμώς η WIND ήταν αυτή που έπιανε και όχι οι άλλες.Προς το τέλος δε του Φαραγκιού έπιαναν όλες αλλές καλά άλλες οχι...

Είχα Vodafone και δεν είχα μείνει ευχαριστημένος ειδικά από το 3G!!! It sucks!!!!

Cosmote δεν έχω βάλει ακόμα..αλλά έχουν γνωστοί μου και δεν είνα πολύ ευχαριστημένοι...

Εξαρταται πάλι που βρίσκεται ο καθένας..

Εκτός του σήματος γιατί όλοι πιάνουν λίγο πολύ...(και όχι επειδή έχω εγώ :) ) πιστεύω ότι η WIND έχει πολύ καλά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας σε σχέση με τις άλλες..γιατι τι να το κάνω άν έχω φουλ σημα και δεν έχω να μιλήσω!! :icon bow:

τσεκ ιτ εντ ριπλαϊ! ΤΥ!! :bye:

More
23 May 2013 21:31 #124463 by Μπρούσαλης Κώστας
Καλησπέρα και από μένα. Βασικά εγώ δεν μπορώ να απαντήσω γιατί εγώ και όλοι σχεδόν οι γνωστοί μου έχουμε cosmote, όμως το σίγουρο είναι ότι εδώ και 1 χρόνο τουλάχιστον το σήμα έχει αρχίσει να παίρνει την κατιούσα, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους στην Αθήνα κάνει μεγάλες διακυμάνσεις. Οπότε σίγουρα δεν θα ψηφίσω cosmote.

μικρές αγγελίες

More
24 May 2013 17:50 #124513 by petrosxtr

More
24 May 2013 19:53 #124532 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Καταρχήν, να τονίσουμε το γεγονός πως πρέπει να έχεις συμβόλαιο για να έχεις σωστή άποψη για το σήμα μια και για τα καρτοκινητα πέφτει μείωση αν έχει μπουκώσει η κυψέλη χάρην των συμβολαίων.

Προσωπικά έχω Cosmote αν και πέρασα και απο Vodafone και απο Wind. Vodafone είχε παλαιότερα χειρότερο σήμα και την θεωρώ ως την χειρότερη εταιρία γενικά για λόγους εξυπηρέτησης πελατών, άδικων και κρυφών χρεώσεων, μη ανταγωνιστικών προγραμμάτων κ.α. Σήμερα, όσον αφορά τουλάχιστον το σήμα ίσως να είναι καλύτερη. Επιφυλάσσομαι μια και δεν την έχω χρησιμοποιήσει τον τελευταίο καιρό και τονίζω πως η συγκεκριμένη άποψη μου ίσως να είναι λίγο αναχρονιστική. Είναι όμως η εμπειρία που είχα σαν συνδρομητής μεσαίου συμβολαίου και ήθελα να την μοιραστώ.

Η Wind έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και γενικά δεν αντιμετωπίζω προβλήματα. Μόνο σε παραμεθόριο είχα θέματα (που η cosmote δεν είχε). Εχει και καλά συμβόλαια και ίσως την προτιμήσω στο μέλλον (ήδη έχω wind adsl).

Ψηφίζω Cosmote γιατί τα τελευταία χρόνια είμαι ευχαριστημένος απο την ποιότητα της κλήσης (έδω παίζει ρόλο και το κινητό μην το ξεχνάμε αυτό) την εξυπηρέτηση τους, ειδικά όσον αφορά τους λογαριασμούς, τις πολύ καλές τιμές και μεγάλη αξιοπιστία σε χώρες του εξωτερικού (πρόσφατη εμπειρία σε Ουγγαρία και Αυστρία) ενώ με το τωρινό πρόγραμμα και απο την στιγμή που το μεγαλύτερο ποσοστό έχει Cosmote μιλάω ασταμάτητα.

Κάτι τεχνικό για το τέλος. Λόγω υψηλότερης συχνότητας που χρησιμοποιεί η Cosmote σε σχέση με Wind/Vodafone επιβάλλεται η χρήση περισσότερων κεραιών για την κάλυψη του ίδιου χώρου.
Τέλος, το 4G όπου πιάνει τέλος πάντων είναι πραγματικά ταχύτατο και με το iPhone 5 έχω δει 48Mbps στο speedtest!

More
11 Jun 2013 12:13 #125694 by petrosxtr
aliengoa εγώ έχω καρτοσυμβόλαιο.Έχω την ίδια προτεραιότητα με τα συμβόλαια στις κυψέλες?

ΤΥ!

More
11 Jun 2013 14:00 #125696 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

petrosxtr wrote: aliengoa εγώ έχω καρτοσυμβόλαιο.Έχω την ίδια προτεραιότητα με τα συμβόλαια στις κυψέλες?

ΤΥ!

Οχι! Αλλά θα το καταλάβεις όταν φορτώνεται πολύ η κυψέλη. Πχ θυμήσου τι γίνεται το Πάσχα :)