Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

iPhone 4: Γενική Συζήτηση

More
23 Oct 2011 20:56 #100548 by Άγγελος Φασούλης
Είναι το πρόβλημα που έχουν τα iPhone 4 που αν τα ακουμπήσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο κάπου χαμηλά στα αριστερά πέφτει απότομα το σήμα αλλά άμα έχεις προστατευτικό γύρω γύρω είσαι οκ. Τώρα που το chat είναι ενωμένο με τα μηνύματα μιλάς από εκεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2011 21:04 #100549 by sprk
Οσον αφορα στο chat του fb ,ηθελα να μαθω αν μπορω απο το κινητο οταν ειμαι στη σελιδα του facebook να βλεπω ποιοι φιλοι μου ειναι online

More
24 Oct 2011 15:16 #100577 by Άγγελος Φασούλης
Γίνεται. Αρκεί να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του Facebook για iPhone. Από το κεντρικό μενού (τώρα είναι χρώματος γκρι) πάτα στο "Chat" κι εκεί θα σου δείξει αλφαβητικά ποιοι είναι online.

More
25 Oct 2011 17:42 #100643 by kostisg7
Nα εκφρασω και εγω με τη σειρα μου τις αποριες μου μιας και ειμαι πρωταρης στη σειρα:
1)Πως βαζω ringtone ενα απο τα τραγουδια μου;
2)Ακομα και στις τζαμπα εφαρμογες μου ζητα πιστωτικη εγω ομως δεν εχω πρεπει αρων αρων να βαλω για να τα κατεβασω;(και στην αναβαθμιση του fb μου ζητα
3)Το bluetooth το εχει απλα διακοσμητικο;

More
26 Oct 2011 13:57 #100678 by Άγγελος Φασούλης
1) Δες αυτό θα σε βοηθήσει πολύ.

[youtube:3lvyrk9e]
[/youtube:3lvyrk9e]

2)Φτιάξε ένα λογαριασμό στο App store και βάλε ώς payment method το none.

3) Πάνω κάτω.

More
26 Oct 2011 19:55 #100698 by kostisg7
Ωραιος φιλε πολυ βοηθητικος.Ευχαριστω

More
31 Oct 2011 18:14 #100938 by eliminator
Το Siri στο iPhone 4

Οι hackers έσπασαν την προστασία.

Ο ψηφιακός βοηθός Siri, ο οποίος θα συμπεριλαμβάνεται μέσα στο iPhone 4S, έγινε hack από τον Steven Troughton-Smith. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο είδαμε στην παρουσίαση του iPhone 4S από την Apple και που απαντάει σε κάθε απορία σας, όπως "τι καιρό θα κάνει σήμερα", "που μπορώ να βρω καφετέρια εδώ γύρω" κτλ. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους για να αγοράσετε iPhone 4S...ή μήπως όχι;

[youtube:1luedc86]
[/youtube:1luedc86]

Απ' ότι φαίνεται το Siri μπορεί να τρέξει και σε άλλες portable συσκευές της Apple, επομένως είναι εμφανές αυτό που φημολογούνταν από την αρχή, ότι δηλαδή η εταιρεία εσκεμμένα το παρουσιάζει ως αποκλειστικότητα του iPhone 4S ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις του. Ωστόσο, ο hacker Steven Troughton-Smith δημοσίευσε το παραπάνω βίντεο στο youtube, υποστηρίζοντας ότι το Siri τρέχει και σε iPod 4S αλλά και iPhone 4. Ακόμη, στο παρακάτω βίντεο ένας άλλος hacker (από την Γαλλία αυτή τη φορά) δίνει πιο ακριβείς πληροφορίες εγκατάστασης του Siri στο iPhone 4. Προειδοποιούμε ότι το βίντεο πιθανόν να κατέβει από το Youtube μέσα στις επόμενες ώρες για ευνόητους λόγους.

[youtube:1luedc86]
[/youtube:1luedc86]

Πέραν αυτού, στα κατά τόπους πειρατικά sites, το Siri είναι ήδη διαθέσιμο για το iPhone 4. Η εφαρμογή τρέχει μόνο σε σπασμένο κινητό τηλέφωνο, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί ίσως σπεύσουν να hackάρουν το κινητό τους τηλέφωνο για να το αποκτήσουν. Ίσως τελικά η Apple θα έπρεπε να αναθεωρήσει και να διαθέσει το Siri μέσω του App Store, είτε δωρεάν, είτε με ένα κατάλληλο αντίτιμο. Άλλωστε, όταν πληρώνεις ένα κινητό 500 και 600 ευρώ, είναι απόλυτα λογικό να έχεις απαιτήσεις και να μην είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις το ίδιο ποσό μέσα σε ένα χρόνο απλά και μόνο επειδή βγήκε στην αγορά ένα νέο μοντέλο, με λίγο καλύτερα specs και μια ειδική εφαρμογή.

Μάνος Γρυπάρης

More
01 Nov 2011 17:21 #100966 by kostisg7
Ρε παιδια ειναι νομιμο να το ''σπασω'' το κινητο;Και αν το κανω ενδεχεται να αντιμετωπισω προβληματα;Επισης ειδα ενα βιντεο στο youtube που δειχνει να σπαει καποιος το κιντητο του απο το jailbreakme.com τι λετε αξιζει να το κανω;Εαν καποιος εχει σπασμενο παρκαλαω να μου απαντησει αν εχει κανενα προβλημα

More
01 Nov 2011 18:03 #100968 by pReDiCtOR

kostisg7 wrote: Ρε παιδια ειναι νομιμο να το ''σπασω'' το κινητο;Και αν το κανω ενδεχεται να αντιμετωπισω προβληματα;Επισης ειδα ενα βιντεο στο youtube που δειχνει να σπαει καποιος το κιντητο του απο το jailbreakme.com τι λετε αξιζει να το κανω;Εαν καποιος εχει σπασμενο παρκαλαω να μου απαντησει αν εχει κανενα προβλημα

Με το "σπασιμο" που λες απλα ξεκλειδωνεις ενα προγραμμα το cydia (ειναι κατι σαν δωρεαν itunes πες) οσο για το jailbreakme.com δεν ξερω να σου πω, αλλα αυτος εδω [url=http://www.youtube.com/user/EverythingApplePro[name] www.youtube.com/user/EverythingApplePro[name [/url] τα λεει μια χαρα. (Να κανεις untethered jb διοτι αν κανεις tethered θα πρεπει (αν σου κλεισει Η το κλεισεις) να το ανοιγεις με η/υ και το μονο προβλημα που ειχα ηταν οτι καποτε ειχα βαλει ενα αρχειο στο root folder του iphone μεσω η/υ
κ μετα μου κολλησε στο εικονιδιο της apple και χρειαστηκε να ξανα κανω jailbreak. Τελος, μην κανεις update το firmware, πχ τωρα δεν εχει βγει untethered jb για το ios5 οποτε περιμενουμε λιγακι ^^

More
01 Nov 2011 20:35 #100971 by kostisg7
Λοιπον κατεβασα το Cydia και για να πω την αληθεια δεν καταλαβα Χριστο.Νομιζα οτι θα ηταν ιδιο με το ΑppStore απλα θα ηταν ολα τζαμπα.Τελος παντων αν μπορειτε να βοηθησετε λιγο καλως αλλιως θα το μαθω με τον καιρο