Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορά καρτοκινητών με επίδειξη ταυτότητας

Poll: Σας κάνουν φάρσες στο κινητό σας τηλέφωνο? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Κάθε μέρα
No votes 0%
Πολύ συχνά
1 4.2%
Μερικές φορές
5 20.8%
Ελάχιστες φορές
18 75%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
31 May 2009 00:31 #53625 by periklis
Καλά ρε σείς πόσο ανησόροποι μπορεί να είστε. Νομίζεται οτι θα γλητώσετε απο τις φάρσες?? εγώ είμαι φαρσέρ απο τα γενοφάσκια μου παλιά που δεν υπήρχαν κινητά έκανα φάρσες απο σταθερό μέχρι που ανακαλύφθυκε και έκαναν παρατήριση στους δικούς μου μετά επέλεξα τηλεφωνικούς θαλάμους ( κερματοδεκτες ) αργότερα με τηλεκάρτες, δεν αποκαλύφθηκα ποτέ απο εκεί. Παρακάτω έκανα χοντρές φάρσες απο ένα κινητό με σύνδεση στο όνομα κάποιου δικού μου μέχρι που πάλι αποκαλύφτηκε ο αριθμός, αυτή τη φορά όμως σαν ενήληκας βρίκαν αυτοί το μπελά τους, στο τέλος αναγκάστηκε η κυρία να αποσύρει τη μύνηση καθός της την είχα στημένη στη γωνία και τη τρόμαξα τόσο όσο δε θα τρόμαζε ούτε αν βρισκόταν στο δρόμο με τις λεύκες. Απο καρτοκινητό δεν έκανα φάρσα ποτέ δεν είμαι ηλήθιος να αγοράζω μια κάρτα τη φορά για μια φάρσα ας είναι καλά τα καρτοτηλέφωνα τα ανυποψίαστα ανθρωπάκια που αφήνουν εκτεθημένα τα τηλέφωνα τους τα ανώνυμα δύκτια αλα και η δύναμη μου για να μπορώ να τρομάζω το κάθε θηγόμενο αν με βρεί ποτε. Αυτά τα αποτελέζματα έχουν οι εξηχνιάσεις των φαρσών. Ε ακόμα και να ξέρουν ποιός είσαι γίνεται μια επίπληξη αν θέλει το κάθε καημένο παραινοχλούμενο τραβάει μια αγωγή παρακάτω ξεχνιέται γιατί είναι βλακεία να πάς στο δηκαστήρειο και να πείς κυριε πρόεδρε μου πήραν το γλυφιτζούρι μου, και άν έχεις να κάνεις με κάποιον σα και εμένα, θα βλαστιμήσεις την ώρα και τη στηγμή που τα έβαλες μαζί μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 May 2009 01:58 #53628 by Νικολής Ασημάκης
Αυτό θα πει ξέθαμα τόπικ! Στο θέμα μας και εμένα μου έχουν κάνει φάρσες, κυρίως στο κινητό και τις αντιμετώπισα με χιούμορ και καλή διάθεση.

More
31 May 2009 11:55 #53630 by Μάνος Αλιμπέρτης
To μέτρο αυτο είναι καθαρά προπύργιο για άλλα μέτρα και προσπάθεια κατάργησης αλλων καταχωρημένων δικαιωμάτων. Δεν αντιμετωπίζονται ούτε οι φάρσες ούτε η εγκληματικότητα με την αρση της ανωνυμίας. Μονο μπάχαλο θα προκληθεί. Επειδή δηλαδή τους έκανε ρομπα ο Παλαιωκώστας πρέπει να καταργήσουν την ανωνυμία στα καρτοκινητά επειδή δεν μπορουν ν αφυλάξουν μια φυλακη

Everything that has a beginning has an end...

More
11 Oct 2009 17:25 #62256 by Nikos Haniotis
Αν είναι με αυτόν τον τρόπο να παταχθεί η εγκληματικότητα , εμείς οι σωστοί θα υπακούσουμε