Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κινητά τηλέφωνα/tablets: Προτάσεις αγοράς/Τι κινητό θέλετε να αγοράσετε?

More
12 Jul 2013 03:07 #128133 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

k_b wrote: Σεμνά και ταπηνά, τώρα πουκατρακυλησε και η τιμή του:
Κινητό Samsung Galaxy S Advance (έχει πάρει και το τελευταίο Android), μόνο 190, www.skroutz.gr/s/1686307/Samsung ... vance.html .

Δεν παίρνει το τελευταίο android (δηλαδή το 4,2,2 αυτήν την στιγμή) αλλά έχει μείνει στο 2.3.7! Ολα τα Galaxy S δηλαδή τα Galaxy S πρώτης γενιας καθώς και τα παράγωγά τους (όπως το αναφερόμενο που κυκλοφόρησε ως φτηνότερο του S2) δεν αναβαθμίστηκαν ποτέ στην 4 έκδοση παρά μόνο με ROM.
Και απο οτι είδα τώρα τελευταία θέλει προσοχή ποιον kernel θα διαλέξετε γιατί υπάρχουν πολλές ασυμβατότητες.

To ξέρω πως σε site του εξωτερικού θα δείτε πως παίρνει την 4.1.2 αλλά αυτό ισχύει για τις συσκευές εκτός Ελλάδος. Η τελευταία πληροφόρηση απο την Samsung για το αν θα πάρουν τελικά την 4 έκδοση ήταν αρνητική προς το παρόν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2013 11:04 #128864 by Γιάννης Πετρόχειλος
Καλημερα παιδια. Σκεφτομαι να παρω κινητο και εχω την εξης ερωτηση. Υπαρχει κανεις εδω που να εχει χρησιμοποιησει Windows Phone, με 7.5 ή παραπανω εκδοση (κατα προτιμηση με την 8) για να μου πει πως του φανηκε; Ευχαριστω...

More
22 Jul 2013 15:10 #128887 by Βασίλης Καλφούντζος
Γενικά τα WP δεν τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση μιας και το λειτουργικό τους κολλάει αρκετά συχνά (κάτι σαν τα Android αλλά λίγο χειρότερα). Να πω την αμαρτία μου WP8 δεν έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω στο ίδιο κλίμα θα είναι.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
22 Jul 2013 16:15 #128895 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

snikefriend wrote: Καλημερα παιδια. Σκεφτομαι να παρω κινητο και εχω την εξης ερωτηση. Υπαρχει κανεις εδω που να εχει χρησιμοποιησει Windows Phone, με 7.5 ή παραπανω εκδοση (κατα προτιμηση με την 8) για να μου πει πως του φανηκε; Ευχαριστω...

Ευχάριστο λειτουργικό για όποιον τον αρέσει το UI. Από εφαρμογές δεν έχει την πληθώρα των Android/iOS αλλά έχει πράμα. Πχ δεν έχει instagram, δεν έχει file manager αλλά σε γενικές γραμμές πάει καλά. Ναι κολλάει μερικές φορές όπως όλα τα λειτουργικά.
Αν θέλεις να το δοκιμάσεις προτίμησε κανένα φτηνό Lumia όπως το 520 που το βρίσκεις στα 158 στα σκρουτζομάγαζα.
Προσωπικά αν μου άρεσε το UI θα έπαιρνα αλλά με χαλάει η εμφάνιση.
Δοκίμασα το 710 με WP7.5, το Lumia 800 με 7,8 και το 920 που είναι πολύ καλό αν και μεγάλο και βαρύ (185γρ!)
ελπίζω να σε βοήθησα. οτι χρειαστείς πες

More
22 Jul 2013 16:21 #128896 by Μάνος Γρυπάρης
Με Windows Phone 7.5 αυτά είναι όσα βγήκαν:
Acer Allegro
Alcatel One Touch View
Fujitsu Toshiba IS12T
HTC Radar
HTC Titan
HTC Titan
Nokia Lumia 510
Nokia Lumia 610
Nokia Lumia 710
Nokia Lumia 800
Nokia Lumia 900
Samsung Focus 2
Samsung Focus S
Samsung Omnia M
Samsung Omnia W (Focus Flash)
ZTE Orbit (Render)
ZTE Tania (Spirit)

θα σου πρότεινα ένα Nokia Lumia ή ένα Samsung. Τα HTC Titan βρήκαν αρκετά ακριβούτσικα.

Για παράδειγμα το Nokia Lumia 610 είναι πάμφθηνο. Εξαρτάται για τι χρήση το θέλεις:
www.bestprice.gr/item/2152841510/nokia-lumia-610

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Oct 2013 21:06 #133460 by Bobby
Για σας παιδες...σκεφτομαι να παρω καινουργιο κινητο μιας και το xperia mini pro εχει αρχισει να τον "πινει".Σκεφτομαι για το nokia lumia 920 η το samsung galaxy s3.Εχει κανεις καποιο απ´τα δυο να μου πει γνωμες?Πλζζζζζ βοηθηστε ειμαι σε μεγαλο διλημα μιας και τα δυο εχουν σχεδον ιδια specs εκτος απ´το λειτουργικο.Παντως και τα δυο λειτουργικα μ´αρεσουν.Ευχαριστω!

More
07 Oct 2013 21:36 #133465 by Θοδωρής Κώτσελας

geraw wrote: Για σας παιδες...σκεφτομαι να παρω καινουργιο κινητο μιας και το xperia mini pro εχει αρχισει να τον "πινει".Σκεφτομαι για το nokia lumia 920 η το samsung galaxy s3.Εχει κανεις καποιο απ´τα δυο να μου πει γνωμες?Πλζζζζζ βοηθηστε ειμαι σε μεγαλο διλημα μιας και τα δυο εχουν σχεδον ιδια specs εκτος απ´το λειτουργικο.Παντως και τα δυο λειτουργικα μ´αρεσουν.Ευχαριστω!

εγω θα σου ελεγα να παρεις ή το xperia L ή το xperia M

More
07 Oct 2013 21:43 #133467 by Bobby

theonirvana wrote:

geraw wrote: Για σας παιδες...σκεφτομαι να παρω καινουργιο κινητο μιας και το xperia mini pro εχει αρχισει να τον "πινει".Σκεφτομαι για το nokia lumia 920 η το samsung galaxy s3.Εχει κανεις καποιο απ´τα δυο να μου πει γνωμες?Πλζζζζζ βοηθηστε ειμαι σε μεγαλο διλημα μιας και τα δυο εχουν σχεδον ιδια specs εκτος απ´το λειτουργικο.Παντως και τα δυο λειτουργικα μ´αρεσουν.Ευχαριστω!

Θελω λιγο μεγαλυτερη οθονη και λιγο καλυτερο επεξεργαστη και το sp που εχω δει ειναι καλο αλλα τα αλλα 2 υπερτερουν

More
07 Oct 2013 22:00 #133468 by Θοδωρής Κώτσελας

geraw wrote:

theonirvana wrote:

Θελω λιγο μεγαλυτερη οθονη και λιγο καλυτερο επεξεργαστη και το sp που εχω δει ειναι καλο αλλα τα αλλα 2 υπερτερουν

εμενα μου υπεραρκουν οι 4 ιντσες του M που πηρα.ειδικα στην αρχη μου φαινοταν τεραστιο.σε αυτο φταιει το οτι τα 2 τελευταια μου κινητα πριν απο το M ηταν το xperia x10 mini και το xperia mini.
αλλα να μου πεις,γουστα ειναι αυτα :D